Tänk om jag hade alla svaren..

Hade det varit annorlunda då?


varför?

Vet inte när jag sov så skönt sist, slocknade vid tio tiden igår och vaknade inte förrän tjugo över tio imorse, överraskning på er! Somliga säger att jag äntligen börjar bli normal andra tror att jag är påväg att bli vuxen, själv vet jag inte riktigt vad jag tror.

Diskade all jäävla disk för att sedan traska ner till centrum för att möta johanna på en fika, malin hakade också på under sin lilla lunch. Så det blev ett jävla tjattrande på oss om allt mellan himmel och jord. Johanna och jag fortsatte hem hit för att dricka några glas vin och fortsätta att tjattra. Det är helt klart värt att göra om, snart dessutom! Ikväll blir det bio och mys!


Guess who's back?

Jag beundrar de själarna som dag efter dag klickar in här utan något vidare resultat, förlåt för det. Sen sist har jag gått igenom både jul, lucia och nyår. Fan vad tiden går fort..

Idag är jag ledig, imorgon med och dagen efter det. Tänka sig! Befann mig på pg igår och hade så sjukt jävla roligt, trillade trots det hem i lagom tid utan att ha spenderat ett enda öre på spelmaskinerna, vem kan motstå frestelsen va? va? va?.  Dock blev det mer pengar på cider, men vafan den kostade ju nästan gratis! Så snart blir det en repris med tjejerna och singstar på det, grymt!

Ikväll hoppas jag på att Tove kommer hem så att vi kan laga mat och dricka vin, jossan kanske också kommer över? vi får se om någon dyker upp!