Chokladkalenderköp

                                                                                         Go kväll

Idag har varit en riktigt seg dag, jag har jobbat en lång stund och försett mig med mängder av cola light för att inte falla in i en djup sömn. Under min timmas, observera TIMMA långa rast hade jag för lite att göra så jag prövade lite kläder men inget passade, men så började jag frysa så jag var tvungen att köpa en kofta att ta på mig. Annars gick väl arbetet bra, Malin och hennes storesyster kom förbi och hälsade på, det blev storshopping för dom. Det var nästan det som förgyllde min dag idag. Efter jobbet hämtade båda mina föräldrar upp mig så åkte vi och kollade på mattor och lite inredningsprylar in till det "nya" rummet. Mycket fina fynd! Och jag passade på att köpa en chokladkalender. Sen kom jag på att det är ju en månad kvar till december, så det sög.

Men Greys var ju bättre än något annat på tv just nu måste jag ju bara säga. Ouf!



                        image218


Det här stället är hippt!

Dagen har varit.. hur ska jag uttrycka mig, störd!

Dagen började med att jag sov länge för att vara jag, riktig lycklig blir jag när något sådant händer och sedan bar det av till jobbet där det var stört från första stund till sista. Efter jobbet tog jag en promenad hem ifrån jakan helt ensam. Vad gick fel med mig gentligen. Och jag missade Ugly Betty bara för att jag satt och spelade quadra pop på mobilen. men jag lyssnade trots allt på Ugly Betty, inte alls lika bra! Orka att jag satt en hel timma och bara spelade. Men jag är bäst nu! Mitt high score är 87145 poäng. WEEEI!


Nu ska jag springa till tv:n, jag vill icke missa DHW!


Mclovin

God morgon, idag är det tisdag och igår var det måndag..

igår var jag och jobbade största delen av dagen och direkt efter jobbet bar det av till staden för middag och bio med johanna och malin. Vi såg super sugen som var en störd film, men den var rolig. Charmigast var nog när vi sprang från bion till tåget, men annars hade vi ju icke hunnit med sista bussen.

Idag ska jag jobba och sen kommer mor och far hem ifrån Åre så då ka jag se prison break! Eller nej fan det är ju massa annat bra på tv idag. Fan då! Fan,fan,fan!

Mclovin

är du spara eller slösa?

Fan vad det ser ut i mitt rum, jag orkar inte städa nu. Det är alldeles för nära läggdags! Får försöka klämma in en städning där innan jobbet.. om jag orkar såklart. Annat som måste ske den här veckan är att öppna ett sparkonto! Det börjar bli dags nu och som jag har tjatat. Den är veckan har jag ju massvis med tid dessutom. Vi får se hur det går.

Jag har ingen som helst förståelse att jag måste ha med mig en målsman för att öppna ett sparkonto, herregud. Det är MINA pengar, JAG har tjänat ihop dom och JAG vill spara dom. Vad har det med mina föräldrar att göra jag vill ju SPARA vad har banken emot det. Att en nålsman måste vara med försvårar ju hela proceduren med sisådär hundra procent kanske. Jag trodde banken var för att spara. Jag blir bara så frustrerad.  

Jag önskar jag vore perfekt

hey, nu är det söndag igen, sista dagen på den här veckan. Och äntligen har jag fått mitt lov, som jag har längtat och jag kände verkligen att det kom lägligt då jag tröttnat på skolan den senaste tiden, mycket skolk och sådär vilket inte direkt höjer mina betyg. Igår blev dte inte mycket gjort, endast en del arbete under dagen som tog de mesta av mina krafter. Sen var det ju tänkt att jag skulle försöka följa med flickorna ut på krogen men jag svek dom. Jag kunde ju knappt hålla ögonen öppna, och en cider eller två på det var inte någon härlig kombination jag slocknade tidigare än vad jag gjort på länge trots en jävla massa liv i huset.

Och nu då, jag har inte gjort någon nytta idag, det enda jag kan räkna till bra var när jag gick ner på ica och handlade middag, sen satte jag ju på diskmaskinen också, det var väl bra. Nej nu ska jag gå och titta på O.C igen, för det är det jag gjort hela dagen ändå!

image217

Prison break

Jag är nere i träsket åter igen, nu har jag sett 5 avsnitt på rad och jag vill bara se mer. Tyvärr har jag min far som jag tittar med mig som inte orkar se mer på en gång utan vill spara lite. Nu kommer en FET nackdel, han ska åka iväg imorgon och tar hela boxen med sig. Men hallå, hu ska jag klara mig? vad ska jag se!? jag funderar på om jag ska börja om och kolla på säsong ett istället.


Påtal om sisådär ingenting så måste jag hitta ett perfekt praktik place!

Prison break

Kära blogg, idag fyller Roy 18 år så grattis till honom! Och den här dagen har även inneburit ett litet helvete. Bussarna har bårkat, tåget var dumt och mest av allt har ju skolan bidragit med. En lärare MEJLAR ju faktist, klart man inte kan ta sig tid och prata med sina elever då, nej nej. Dumt av mig! Men nu är det där bakom mig och det är ju faktist lov, jädrans skönt och jag bara älskar det. 

Nu ska jag se prion break igen, men jag kan ju inte sluta!


25 oktoer = lön så in i helvete!

Idag är det torsag, jag vaknade ven idag av att någon tassade si in i mitt rum med en färdig gjord macka och la den på nattduksbordet. Men jag somnade inte om den här gången, jag låg däremot och drog mig i sängen en halvtimma innan jag tröttnade. Så jag gick upp och duschade.

Idag skulle jhag ju in till stan på studiebesök och givetvis blev det så. Tidigt dessutom, detta var alltså en uppgift som man gjorde i en grupp, det var en hel dag med att besöka slottet och polisen. Vi åkte in redan vid nio, trötta som tusan och frusna. behöver jag säga att den var svinkallt imorse!? Istället för att frysa köpte vi varm choklad med grädde på toppen och fortsatte vandringen. Det blev sedan en dag på stan med shopping, meningen var att hitta ett par jeans och dom fann jag ju ganska snabbt, svarta med en dragkedja på fickan. Vad som mer inhandlades var en kofta med små hjärtan på, jag är så nördig så det finns inte!, en oktan och svart sjal med små spöken och hjärtan på, örhängen, t-shirt. Sen var det nog inge mer, nä det var det inte.

Trötta som tusan åkte vi hem igen och när jag kom hem såg jag att min kära far hade köpt prison break boxen, yeah! Nu ska jag ner och kika på den med honom.


Ha en bra kväll

image216

Vad var det som hände?

Idag är det väl som alla vet ännu en onsdag, lill lördag, en dag närmare helgen och i detta fall även höstlovet. Imorse vaknade jag trött som tusan först utav att min mamma smög sig in i mtt rum och la en färdig gjord macka på mitt nattduksbord men den gången lyckades jag ju faktist somna om. Sen jävlar, den där äckliga väckarklockan, jag har ingen förståelse alls för de som inte vaknar av väckarklockan, hur går den att missa? men så iallafall vaknade jag klockan 06.45 och åkte till skolan en timma senare. Dagen i skolan har väl inte direkt varit specielt givande, men när är den det?

Efter skolan har det inte hänt något als, jag tjatar på far min att vi ska åka och köpa en säng mest hela tiden men har är envis som fan. Men nu ska jag ner och tjata lite mera, önska mig lycka till!

Mat-Tina

Vet ni?, för en gång skull har jag verkligen gjort det jag ska, Jag pluggade! Eller fram till halv två eller vad klockan nu var så låg jag och kollade på våra bästa år. Jag måste ju veta om hon också dör, men orka spela in det? Nä.  Sen gjorde jag mig iordning och vandrade över till Malin och gjorde färdigt både om Lasse-Maja och vårat "studiebesök" på slottet nu på torsdag. Väldans trevligt måste jag ju säga.

Nu är farmor och farfar här och vi har ätit middag och blåbärspaj, jag är proppis! Snart börjar Ugly Betty och DHV JAAAAA! Jag älskar tisdagkvällar! Nu ska jag gå och socialisera mig lite med dom dära.

image215
Han har absolut ingenting med texten att göra men god damn vad snygg han är!

Rubrik


Om du bara får:

Äta bananer eller äpplen under ett år (när det gäller frukt)?
Svar: Äpple

Bara får se på nyheterna eller hyra film i två månader?
Svar: Film, självklart. Jag spiller ingen tid på nyheter annars.

Åka till London eller Paris?
Svar: London, har hört talas om bra shopping.
Döpa en son till London eller Paris?
Svar: London, paris är ett tjejnamn

Ha en hund eller fem katter?
Svar: Ha en hund tror jag nog.

Leva utan tvättmaskin eller utan mobiltelefon?
Svar: Utan mobiltelefon

Om du var tvungen att vara en av prinsessorna, Madeleine eller Victoria, vem skulle du välja och varför?
Svar: Madeleine, hon är snygg och classy.

Om du vann OS-guld i en sport, vilken sport skulle det vara?
Svar: curling, det och fotboll är det enda som är roligt att glo på och fotboll är intr min grej!

Om du fick tre önskningar vad skulle du önska?
Svar: En stor lägenhet, pengar för all framtid så att jag kan skämma bort mina MIG, mina nära och kära och för den delen den som behöver det och flera önskningar?

Efter en jädrans massa timmars sömn, hur kan jag fortfarande vara trött?

God morgon God morgon!

ännu en underbar dag har börjat, idag vaknade jag av ett sms från en lite arg malin som hade gjort sig iordning och haft en värdelös morgon för att inte jag och tutt hade informerat henne om våran sovmorgon till ett-tiden. Stackars krake.. Men hon fixade så att vi alla slapp gå till skolan alls, den kvinnan är då bra hon! Så nu har jag bara chillat galet, sett våra bästa år och inte gjort tillräckligt mycket. Men idag ska jag försöka hinna med lite skolarbete ändå. Det löser sig nog!

Mannen i lådan

Ännu en gång är det måndag, det känns som att det aldrig tar slut och det hoppas jag verkligen att det inte gör för den delen! Idag var jag inte i skolan i mer än en timma. Under den tiden gjorde jag en väldans massa nytta, jag gjorde ett nutidskryss som jag dock var väldigt dålig på men vad har det med saken att göra?  Jag hjälpte till att rädda fiskarna i skolan med hjälp av X antal personer och våran lärare klarade fiskarna sig. När detta varit avklarat åkte jag faktist hem, inte alls i rätt tid... Malin följde med hon också, jag min syster och hon åkte till kista och åt lunch och shoppade litegranna. Jag köpte mig en tröja en vanlig chill tröja och ett par mysiga skor. Verkligen supermysiga!

När vi skulle åka hem hände en rolig sak, vi stod vid betalautomaten och försökte få ihop rätt antal mynt att stopppa ner i automaten och helt plötsligt hörs en röst. En röst som säger något om pengar. Mer mummlande hörs och vi bara tittar på varandra, vart fan kom rösten ifrån? Han ser då att vi blir förvånade och oroliga och säger ngt om min syster jag hörde inte allt, men det lät någorlunda såhär " Ja, du med bilnyckeln i höger hand" Det lät innifrån lådan!? Min första tanke var, "sitter det någon där inne och driver med mig?"  Han måste ju ha sett oss, för hur annars visste han att hon hade bilnyckeln i höger hand. Men efter en stund disskuterande sins emellan kom vi fram till att det måste sitta en kamera där någonstans och han ser oss på så sätt. Så vi sa hej då till "mannen i lådan". Det var så roligt!


biatch

Idag är det lördagsgodisets dag. LÖRDAG! Det är kväll, jag sitter hemma och planerar inte att gå någonstans iväll heller. Idag har jag bara jobbat och nu sitter jag och glor på andra säsongen av the O.C och det är så det får bli! Inget mer, dock hade jag gärna varit hos johanna men det blev ju som det blev.

Jag är uppsvullen, trött och har en förfärlig huvudverk. men bi får höras någon dag!

Middag och idol

Idag är det fredag, början på helgen! Idag har min skoldag verkligen inte varit så givande som den borde ha varit... Visst jag hade ett prov dock hae jag inte pluggat jag hade bara läst dom där sidorna en gång. Så det blir nog IG där. Sen skulle vi ha fixat med vårat företag men det sket sig. Så idag skulle vi ha slutat klockan halv fem men gick hem halv ett. Lagom tyckte jag!

Ikväll ska jag, malin, tove, jossan och kanske johanna eller? iväg och äta middag sen ska tjejerna förutom tove och jag ut på krogen. Malin fyllde ju trots allt år i måndags och hon behöver supa!

En bra dag...

Tröttare än någonsin försöker jag hålla mig vaken.  Och vet ni vad? Det är dawsons creek på fyran, det som man alltid såg när man var liten eller åtminstone mindre.

Vet ni hur mötet gick idag!? Helt otroligt bra! även fast det blev lite drama så löste det sig. En halvtimma innan vi ska åka till Vallentuna där företaget låg så ringer robins mamma robin som är våran chaufför och säger att han inte får köra sin bil för att han icke har besiktigat den, slarvigt! Vad fan nu hade vi verkligen ingen bil, jag menar han är ju den enda med körkort så ingen annan har ju en bil. Men våran lärare som förövrigt är grym, ja han lånade ut sin bil så vi kunde komma till företaget. Väl där så var vi 2 timmar tidiga för att 1. vi kom iväg lte tidigare och 2. så hade vi missuppfattat eller rättare sagt slarvat med tiden så vi trodde vi skulle vara där klockan tolv.

Men allting löste sig och nu har vi beställt in och fixat så allt ska gå bra. Nu är dte bara pengarna som är det stora problemet. Är det något bra på teve idag, eller kan man sova tidigt?


Alive

God morgon allihopa, nu är jag vaken!

Kom hem igår runt halv sex tiden. Och jag ville bara meddela att vi lever! Inget farligt hände, jag har magont bara men det går över snart.  

Nej vet ni vad, nu ska jag kila iväg och göra iordning mig för att sedan åka iväg till skolan. Ha en bra dag!

Jag kan inte hålla mig

alldeles strax är dte dags att åka... Vi kommer hem igen klockan fem eller var det sex? Tortyr, en morgonpigg men kvällstrött tjej i 17 års åldern ska sitta vaken en hel natt och sedan med de vackraste ringarna man troligen kan få av alldeles för lite sömn, ja hon ska på möta när hon är sådär vacker. Grymt, men vad gör man inte för skolan!

nej nu skajag sluta upp och vara sådär negativ det fins ju en del fördelar också, jag får spendera allt mer tid med mina alldeles för underbara vänner, vi ska spela spel, jag kommer antagligen få ett minne för livet, det kommer helt fucking enkelt att vara grymt!

Fyra tjejer i mjukiskläder, så som ni aldrig har sett dom förut, ute i skogen och har tillochmed fått tillåtelse att använda våld om någon försöker sno en båt eller något sådant. GRYMT! Dom jävlarna ska fan få!

Lilla lördag

Hej där, idag kommer jag utmärka detta till min klago blogg. För jag har sån verk i axlarna även fast det har blivit lite bättre så är det inte helt bra. Men jag kanske kan tigga lite massage inatt när jag, tutt,jossan kossan och malin ska sitta båtvakt åt en hel fucking båtklubb. FATTA,  vi ska ha ansvar för jadu undra hur många båtar det kan vara? Massvis, fyra, mörkrädda, töntiga flickor. Men det kommer bli grymt. Jag ska väl snart se till så att jag får tilltugg till inatt.

Imorgon ska jag och tove upp tidigt= ingen sömn alls nästan, kanske hinner med någon timme om jag har tur. För vet ni vad? vi ska nämligen ut på äventyr, på mmöte hos ett plastföretag inför vårat UF-företag som ska tillverka en "bussficka" i plast. GRYMT!

image214

Hope

Tisdag, tisdag.. vad kan man säga om denna tisdag? kanske skola, och den var riktigt seg. Under den här dagen har jag varit så seg så seg ända tills jag kommer hem och har ätit middag. Då blev det överenergi utav det hela. Platt pannkaka ner på jorden igen och det är här jag befinner mig. Just nu väntar jag bara på att desperate housewives ska börja så att jag snart får sova min lilla nattliga sömn.

Och imorgon är det onsdag. Måste skriva lista för vissa saker. Påminn mig!


Är det inte malins 18 års dag idag!?

Jovisst är det de.. Och sjävklart firade vi henne! Hon blev aplurad.
Tove och jag gick över till henne redan imorse och sa att hon inte skulle behöva gå till skolan idag för att vi hade en liten överraskning hon skulle nämligen tatuera sig men vi gav henne två shottar och sedan satte vi på henne en ögonbindel sen blev det åka av det var när vi var inne i tatueringsstudion ögonbindlarna åkte av. Jag kommer aldrig glömma den minen, hon var så chockad men hon gjorde det ju. När hon gjorde det satt jag utanför och man hörde hennes skrik under hela tiden. Grymt! Men tyvärr gjorde hon mig avskräckt från att tatuera mig. Det lät smärtfullt! Jag vågar inte alls göra det längre, men vi får se en vacker dag kanske.

Men iallafall så for vi hem sedan eller vi åkte och chillade lite i jakan, tove skulle byta någon tröja och jag köpte
en foundation. Sen blev det en snabbis på ikea utan något byte. Och dagen slutade med kalas hos malin.


Om jag ska sammanfatta dagen med ett ord: GRYMT!


söndag

Under de senaste dagarna har inte uppdateringen varit den bästa men detta har naturligtvis ett själ, för det första har jag haft fullt upp och för det andra har mitt internet varit ur funktion några dagar. Men dessa dagar har varit himlans bra Tove har ju hunnit fylla arton så vi har främst firat henne och på måndag (Imorgon) är det malins tur. Sen är det ju bara jag kvar, men de löser sig!

Den här helgen har jag varit helt ledig ifrån jobb det känns verkligen skönt, som att jag behövde det. Det känns ändå som att det var ett tag sen sist.


Onsdag kväll

Satan i gatan vad tyngderna har lättat ifrån mina axlar... Både toves och malins presenter är nästintill färdiga. Det enda som krävs är en slutlig liten planering. Jag är uppspelt och har en feeling att arton är jävligt roligt!

Annars då, hur har min dag varit tro? jag har som vanligt varit i skolan där vi äntligen fick vpran kära chokladkaka som vi vann på det där korsordet ni vet i Religionen. YEEES! Men den rörde vi dock inte ens dels för att malin inte var där och hon var ju en del av vinnarskaran och dels för att imorgon är det MYSTORSDAG i skolan. Sista delen av lasermannen ska ses. Sen vet jag ite riktigt vad som kommer att ske men det återstår att se.

Nu är det room service och grace. Kvällen är alltså fullbokad!

Nejmen är det inte tisdag?

Kom precis ut från ett bad, jädrans skönt måste jag säga. Jag vill mjuka upp mina stela axlar, idag har jag blandannat konstaterat att axlarna mina är som en tegelmur inget lyckas göra dom illa. Det kallar jag stel, men vad ska jag göra?

Annars har jag bara varit i skolan och jag gick raka vägen ifrån svenskalektionen pågrund av nervbrott eller okej vi var inte förberedda ett dugg, vi skulle alltså ha ett föredrag. Jag hatar såna där äckliga förerag! BLÄÄÄ!

Imorgon har jag en plan, jag kommer dock inte avslöja den. Jag ville bara berätta att den fanns.


Dagens mest irriterande

Vet ni vad som irriterar mig? jo att borsten i nagellackena är så jävla korta. Kan dom inte bara göra dom lite längre. När halva burken är kvar så är det i princip omöjligt att måla naglarna och man blir tvungen att kasta skiten.


första dagen på veckan

Första dagen på en ny vecka, och vet ni vad jag borde göra nu? Jag borde plugga engelska för imorgon ska jag ha ett "prov" och jag orkar inte men hon har sagt går det inte bra på de får man ig-varning eller va de om man inte gjorde de alls? Ni hör ju hur involverad i skolarbetet jag är. Förutom det tycker jag nog att skoldagen har varit rätt okej, jag har varit seg som en babian så det blev inte så mycket action från mitt håll men jo dagens betyg: OKEJ.

Imorgon börjar jag alledeles för tidigt för mitt eget bästa men nu ska jag hoppa in i duschen och kanske måla naglarna, för att vara effektiv kanske jag tillochmed väljer kläder redan nu. WOW!

image213
Grymt!

hej jag heter emelie och jag hade 11 rätt på stryktipset

Och nu var veckan slut igen då, det är läskigt vad tiden går fort ibland. Idag har jag väl inte gjort så mycket egentligen, jag jobade några timmar där vid öppning och sedan tog jag ett varv i centrum i vänta på att bussen skulle gå. Köpte en brun väska som jag är tveksam på, jätte enkel, inte så stor och ganska ful om man tänker efter men jaa.

Och vet ni vad!? jag hade 11RÄTT på stryktipset av tretton såklart. Hjälp va jag är bra, dock var det ingen utdelning på elva rätt idag men det hade ju kunnat sluta bra, jag får försöka nästa vecka igen. Nästa helg är jag LEEEDIG! Första lediga helgen på fem veckor, ska bli sjukt skönt att inte göra någonting.

Idag krockade min storesyster med en biljävel, jobbigt det dära!


En jädra kort lördag

God natt, dagen har tillbringats på jobbet, jobbandes och kvällen har spenderats hemma hos min kära vän tove med henne,malin och johanna. Mycket trevligt måste jag väl få säga då. En kort rapport om dagen. var det här. Och jag har nog inte något spännande att tillägga heller eller?

jaja skit i det, nu ska jag bara tvätta ansiktet, tänderna och byta om sen ska jag sova.

fredag hela veckan

Äntligen fredag eller vad man nu ska säga, jag känner mig trött och sliten redan nu. Idag har jag varit i skolan och vi kunde äntligen fixa det där med UF-företagets bank grej! Jag hade prov i naturkunskap som gick ännu sämre än väntat. FUCK! Men annars har dagen varit bra, vi slutade ju tidigt pågrund av bristande arbete inom UF-företaget.

Så jag och jossan drog till jakan för att kolla lite, vi hann vara inne i en butik. Gina, haha jag va inne och pratade med chefen en del, köpte en klänning, ett par nya svarta leggings, ni som sett mig de senaste dagarna vet att jag verkligen behövde ett par nya sådana, och en vit baströja som jag kom på att jag icke behöver så den kommer få följa med tillbaka imorgon. Yes. När vi kom ut därifrån så var jag tvungen att springa därifrån och skynda mig till frissan. När jag kom dit uräktade jag mig för mina tovor jag hade i håret, förfärligt! och sedan fick jag en fin liten utskällning för dom och för att jag slutat med balsam.

Ikväll är det, idol och lilla melodifestivalen men jag får se vad jag väljer.

image212
Jag hatar att hon tappat vårdnade om sina barn och hoppas för guds skull att hon på något sätt kan få tillbaka vårdnaden. Ordna till sitt liv kanske? Jag tycker iallafall att Roy ska börja blogga!

Torsdag

Ja icke riktigt någon heldag med lasermannen blev dte väl inte men den stund det varande var bra. Det känns som att provet jag gjorde gick dåligt, jag hoppas verkligen på godkänt. Jag har ju prov imorgon med i naturkunskap, hahaha. Tjena att jag kommer klara det, saken är att jag anstränger mig inte heller. Jag har tänkt på en sak, LÄXOR jag måste ju vara sämst i världen på läxor oxh öva inför prov. Jag har gjort det snart i 12 år och ändå är jag inte bra på det?

Restrerande dagen i skolan arbetade vi med UF-företaget. Vi har nu registrerat företaget och idag åkte vi till banken eller ska jag säga bankrerna? Jag har varit på tre olika banker idag. Ingen ville ta emot eller rättare sagt visste hur man skulle göra. Och jag har tillbringat ovanligt mycket tid med främlingar i telefon för att lista ut hur vi ska lösa problemet. Vi fixar nog det imorgon istället eller inte jag för jag ska dra tidigt för att klippa mig. Antagligen bara topparna men ändå.

image211
Jag vill tillbringa en helg med att se prison- break NU!

Torsdag morgon

God morgon ,god morgon. Ledsen för att jag ej bloggade igår men jag orkade/hann verkligen inte. Jag gjorde ändå inget särskilt igår, eller det blev akut jobbande så jag for in där på kvällskvisten, trevligt. Sen satt jag och dels glodde tv men idag har jag ett prov i näthandel som jag inte pluggat ngt på nästan. Så jag vaknade väl fylld med ångest eller jag vet inte riktgit vad det var som gjorde att jag vaknade strax innan sex utan att kunna somna om. Nu är jag uppe och kollar/lyssnar på the voice. Men innan de pluggade jag faktist lite, Weeei vågen till mig eller vad!?

Idag är dte mysdag i skolan som alltid är lika mysigt, vi ska ju först ha dte där provet visst det är ju inte så mysigt men sen ska vi ha heldag med lasermannen, GRYMT!

Har jag sagt att jag vet vad jag ska vara på maskeraden?


Vänner

Jag orkar nog inte skriva någon update om dagen men de gör ingenting för nu ska jag se vänner, plugga och sen är det DESPERATE HOUSEWIVES! Yes!

Skvaller, skvaller,skvaller

Jag har hört rykten skvallrandes om att Jennifer Aniston och Orlando Bloom har en liten flört på G. Nu ska dom tydligen tillbringa en vecka på någon strand någonstans. Det förtjänar hon!

image210

ID- en ny kärlek i tv-riket

ID måste ju vara bland det roligaste jag sett, har haft en fördom mot det tills nu när jag inte haft något att göra. Han är ju så sjukt rolig killen som spelar, grymt! Så sjukt rolig grabb det där, tittar ni inte redan så slå på tv:n!!

"titta du och säg till"

Måndag, ny månad nya tag!

Gokväll gokväll, jag och min kära vän malin har kommit på den roligaste födelsedagspresenten någonsin, okej någonsin var att ta i men den duger, till våran vän tove. Problemet nu är bara att komma iväg och fixa det, men imorgon ska det fan fixas eller  det är ju två veckor kvar. Och presenten till malin måste vi också åka iväg och fixa nu med en gång eller vi väntar väl tills på onsdag iallafall.

Nog om det och nu ska jag ta den ointeressanta och tråkiga delen om hur jag har spenderat dagen. Här börjar det.. Jag hade en trevlig liten sovmorgon så jag iallafall kunde sova en liten stund längre men som vanligt måste jag väl säga utnyttjar jag ALDRIG dessa tillfällen, jag vakade kanske halv sju och jag skule gått upp åtta. Men men, mer tid för mig själv.. det har ju aldrig skadat. Sen åkte jag iväg till skolan för att ha en lektion, jag hade ju en till egentligen men jag hade icke gjort läxan och engelska B är vekrligen en kurs som SUGER APBALLE. Hårda ord det där!  Så jag och mina mates skulle åka hem men hem blev svårt för vi (läs:jag) var kraftigt sugen på donken och toves lillasyster jessica skulle bjuda henne på lunch så vi tog tåget till sumpan och åt lunch där. Dock stötte jag aldrig på johanna, synd det där.


Sen kom jag hem till pappa som har en förfärlig sväng av ryggskott. Så jag var tvungen att hålla honom sällskap när han tittade på film, syyyynd. Nu är jag uttråkad och vet inte vad jag ska göra, sova är ju för tidigt, läsa har jag ingen lust med. Jag skulle vilja gå ut på promenad faktist.