Söööndag

image97
Sorry för det dåliga bloggandet dom senaste dagarna. Idag har jag iallafall jobbat som en galning och nu sitter jag och kollar på The O.C. Den senaste tiden har det väl inte hänt så mycket, eller jag har väl förhoppningsvis jobbat min sista dag på BP. Imorgon är det valborg och då blir det tjejmiddag hemma hos Sara, sen får vi se vad som sker. Idag ska jag leka med Johanna och Tove efter maten, uuurmysigt.




.

Natascha + dhani= sant?

Fan vad jag lackar, dte kanske är orättvist av mig att säga att dom inte borde vara tillsammans när dom är lyckliga men vafan. Dom kan inte vara menade för varandra, nej det går inte! Han va med i A-teens och var alla barns idoler, hon viker ut sig och va med i dokusopor. Nej i mitt huvud är inte detta rätt. Men ingenting är väl omöjligt eller?

image96

Jag älskade bion och pågrund av det goda humöret kom jag hem med nya kläder

Dagen börjar med buss,tåg,buss. Den långa färden tar oss till tekniska museet där vi ska se cino4 filmen flyplanet eller vad den nu hette, kan också ha hetat något med fågel, människan och flygplanet. Jaja men när vi kom  till tekniska var det en timme kvar och hur fördriver man tid på ett museeum där man kan kolla i roliga speglar så att man ser ut som en liten dvärg eller en lång jävel, åka rutcshelkana och göra andra roliga experiment som antagligen annars är till för mindre barn. Jo man låtsas att man är liten och åker kana, testar om man kan dra sin upp sin egen vikt med armarna. Visst var det roligt en liten stund men sen tröttnade jag och ställde mig i kön till bion för att få de bästa platserna, tipset kom från damen i receptionsdisken. De absolut bästa platserna fanns i mitten på rad två. Bion var bäst, stolarna rörde sig, vatten sprutades, hästar sparkade sina hovar i rumpan på en. Det  ar en tråkig film med alldeles för mycket fakta men annars var det jätteroligt. Efter bion tog klassen bussen hem och J och jag bestämde oss för att ta en tur på stan. En snabb tur var det tänkt, det började dåligt men det var bara för att våra magar var tomma så vi gick och åt. Sen gick det betydligt mycket bättre och jag hittade en klänning som jag känner mig lite osäker på, två armband, en kofta, en blommig tunika och sen jordgubbar för tio kronor. Jag borde inte få ha pengar jag blir bara helt fattig. Men iallafall när vi shoppat klart tog vi tåget hem och med rena turen fick vi sittplatser på det smockfulla tåget.

Eftersom att tåget var försenat hade bussen redan gått och jag saknade mina kollegor på gina så jag tänkte gå dit och se hur det gick för dom. Där hittade jag ett par leggings och hjälpte till lite med att städa. Men nu är jag iallafall hemma och borde öva på provet men jag tittar på top model istället.


Cino4

image95
Klocka är bara kvart i tio och jag har redan hunnit ut på en timmes lång promenad och nästan fixat mig färdigt. Jag vaknade alldeles för pigg och hade energi som jag ville ta reda på därav promenaden. Snart ska jag och klassen äntligen åka iväg på 4d bion som vi tjatat om i flera månader, synd bara att inte alla kunde följa med. Dagens underbara väder medföljer dessutom underbara kläder, man känner verkligen att våren är här. Ett tecken är att jag fick skavsår när jag var ute imorse, undra hur jag klarar resten av dagen då.

Dåliga prov och efter middagen promenader

Nej nej, här får vi inga sovmornar! vaknade av väckar klockan som ringde fem över sju, jag gav mig själv 10 minuters sovmorgon om det nu räknas som sovmorgon? Eftersom jag redan valt kläder igår kunde jag ta det lite lugnt, trodde jag ja! Men kläderna kändes fel och jag var på ett jag känner mig tjock och ful humör. Därför böt jag till den mest ovåriga klänningen jag hittade, kändes mycket konsigt! Jag såg helt dyster ut, usch den åker nog in i garderoben ett tag. Men iallafall så promenerade jag till T och så åkte vi  till skolan med hennes bror. När jag kommit till skolan började första lektionen, mycket trött tog jag mig dit och just nu kommer jag inte ens ihåg vad jag hade för lektion men den var säkert mycket givande. Redan efter första lektionen började jag komma igång, jag handlade frukost av kiosk-gubben och blev därför piggare.  Alla blev hypperspeedade och sprang runt och hoppade, jagades och skrek. Tillslut lugnade vi ner oss lite och satte oss ner för att spela kort. Det enda vi gjorde nu var att skrika på varann antingen för att någon la något dåligt kort eller helt enkelt bara råkade kasta ut alla korten på golvet. Ingen lugnade ner sig förrän det först vart dags för T att gå och tio minuter senare J och M. Nu var nog alla lugna och harmoniska igen.

Nästa lektion var matematik, vi håller fortfarande på med repitioner och jag förstår fortfarande ingenting. Känns helt lönlöst att gå på lektionerna nästan. men men nu hade jag väl andra saker att oroa för mig för. Ett exempel är ju psykologiprovet som ägde rum på nästa lektion. Det gick verkligen jätte jätte dåligt, kunde typ chansa svaren på hälften av frågorna men yeah yeah sånt är livet.

När jag kom hem lagade pappa och jag mat, satte oss utomhus och åt. Vi kom då fram till att det var mycket vackert väder ute och gick därför ut på promenad en timme, dessutom uppför heela skidbacken och ner på andra sidan. Tillslut kom vi hem och nu är jag helt slut.

En tjock jag vill ha stora tuttar dag!

Jag har tröttnat litegranna på bloggen men har beslutat mig för att inte sluta, jag ligger nog bara i en svacka, snart är jag back on track igen! Idag va de pyttelite sovmorgon och sen bar det av med bussen till skolan. Jag träffade T och M vid bussen, vi tajmade perfekt tåget och väl vid K-station trädde latheten fram i oss och vi satte oss och väntade på en buss som gick 20 minuter senare. Tralala vi satt och tittade på alla människor som kom och gick, en tjej som fotograferade och en som inte kunde svenska. Man ser så otroligt mycket olika människor på en allmän plats, mycket interessant start på dagen. Vi tog iallafall bussen som gick tjugo minuter senare och kom visserligen försent men vi smög visst in och satte oss. Sådär går det när man är lat på morgonkvisten och inte vill vistas ute i det hemska vädret, men det tycker jag iallafall att jag kan förtjäna. I skolan flöt dagen på och man kan nästan säga att jag struntade i första lektionen eller jag var ju där men jag gjorde absolut ingenting, inte bra! Men jag får nog ta igen de imorgon. Istället gick vi till matsalen och åt och sen spelade vi kort, så kom R som inte ätit då fick jag gå dit igen. Tog en snabb tur till bilen, fixade håret och sen en snabb tur till kiosken. ÅÅÅH Det var de enda jag åt från kiosken idag två smååå godisar dom var mycket små. Jag var jättestolt när jag kom hem men vafan nej nej inte kan jag hålla mig och få vara lycklig länge.

Jag trycker i mig glass, sen en halv bulle. Var det inte jag som ville gå ner i vikt? AAAHH jag blir galen kan inte mina sockersugsvampar i magen bara försvinna? Men iallafall så kan jag bara inte sluta äta utan måste fixa en balanserad kost, jag har lyckats få ett tips att varje gång jag blir sugen på något sött ska jag äta en liten bit päron. Men päron, det är inte de jag vill äta när det enda jag vill är att sitta med en fet kladdkaka eller kanske chokladkaka i knät. Jag är så svag, choklad en jobbig last i mitt liv. Skulle jag inte bara kunna hata choklad, tycka att det var äckligt, ha ett dåligt minne och inte vilja äta det någon mer gång? JÄVLA FETTTO, det är vad jag är!

När jag tjockat mig var det dags för litre skolarbete, har ju trots allt ett psykologiprov imorgon som är ganska viktigt för mitt betyg kan jag tänka mig. Pluggandet gick iallafall skit och jag förstod inte ens hälften men de får lösa sig imorgon, det gör de alltid. Men humöret steg och jag fick en massa överskottsenergi det blev dans i köket med lillesyster och pappa. Vi buggade och svängde våra lurviga bäst vi kunde. På tv kom outsiders som bara gör mig mer sugen på att bli arton! Nu måste jag ju hoppa in i duschen!

Dagen efter

Igår var jag på jakt och krigade för att köpa blommor till johanna på dagen då hon hade 18-års fest på kvällen. Kvällen blev lyckad och det brjade med grillning och lite jello shots, stört konstig konsistens. Men de var iallafall gott. Det slutade iallafall att vi hann med sista bussen hem, väldigt skönt då jag var oerhört trött. Idag har jag vaknat tidigt, varit ute på en promenad och hamnat i skogen med en gubbe,tant och en annan hund som ville att vi skulle följa med på deras promenad och se blev det. Vet fan inte vad som händer nu men jag är sugen på kladdkaka iallafall.


Fräädag men det känns som en torsdag

Denna dagen började med väckning av väckarklockan och inte kunde jag vakna fem minuter tidigare än den ringde ås att jag kunde dra mig, nej nej. Så iallafall här fanns inte tid till att lata, upp och hoppa på med sminket, frukost hann jag inte med och sedan bara springa iväg till bussen. Bussen var tråkig, på stationen köpte jag en klick som jag roande kunde läs på tåget, tiden gick där av snabbt och vi var framme i kungsängen på nolltid. Vädret gjorde mig trött och ledsen, när jag gick från bussen in till skolan grät jag, floder faktist men inte för att jag var ledsen utan för att det var kallt. Ett problem som jag har varje vinter. Men iallafall så tog jag och köpte frukost i kiosken och åt på matematik lektionen där vi håller på att repitera inför NP. Jag är så körd, det är hemskt, sommarskola här är jag. Men iallafall så fick vi en lång rast eller nej nu ljög jag den va inte ännu först hade vi klassråd där det var 4 elever och 2 lärare, vi disskuterade bion vi äntligen bokat och ska gå för att se på onsdag. Ska bli roligt, nästa projekt är att tjata till klassen att vi ska paddla kanot. Men iallafall så kom min håltimme nu och eftersom att vi inte hade  ngt att göra så KÖPTE vi en kortlek, stort av oss! På gymnastiken hoppade vi en stor trampolin, de var mycket spännande, sen spelade jag även lite badmington och lekte klockan med J och R. Efter skolan var slut var det dags att shoppa lite men eftersom min budget inte är allt för bra nu så kunde inte jag handla ngt men jag var ett bra smakråd till T och M.

M och jag fick för oss att baka muffins coh vi fr iväg för att köpa ingredienser och liknande sen började bakningen. Vem kunde tro att vi skulle stå och baka en fredagkväll?, nej inte många men de gjorde vi. Muffinsen blev iallafall äckliga, men dom var ju värda ett försök. Nu är jag hemma och är alldeles för trött.


Snö i april

Jag borde sova, men det snöar och jag vara bara tvungen att skriva det. Vad ska jag nu klä på mig imorgon?, kan man ens gå i ballerinaskor i slasken, eller snön?

Fucking Torsdag

Torsdagar har alltid varit lite av en helvetesdag eller iallafall de här året, jag börjar tidigt och med en oiteressant lektion. Den är lång och slutar inte förrän fyra. Imorse va det extra jobbigt att komma upp jag vaknade inte ens av väckarklockan eller jo det gjorde jag ju men typ när den precis slutade. Det har aldrig hänt förut, trött var jag men fick ändå dra mig upp ur sängen, sminka mig och klä mig. Idag satte jag på mig en t-shirt, de ångrade jag så fort jag kom till skolan och satt på första lektionen. Så som en räddare i nöden kom R och jag lånade hans jacka, mycket vänligt så jag slapp visa armarna och frysa. Andra lektionen var lugn men vid den här tidpunkten hade tröttheten övergått till övertrött och jag kunde inte hantera mig, inte sitta stilla, inte ta det lugnt utan jag var bara allmänt jobbig. Men så iallafall så har det varit en dag med mycket håltimmar men ett hål gjorde jag väl själv genom att strunta i Svenskan där jag skulle spelat Benvolio(Romeos bästis) i Romeo och julia men istället för de så satt jag och pluggade till provet som var på lektionen efteråt men inte blev jag mycket bättre på det för att jag pluggade då. Jaja tur att jag inte kan få IG iallafall, pågrund av att provet var placerat på sista lektionen så slutade vi en stund tidigare och jag kom därför hem tidigt för att vara torsdag, ungefär runt halv fyra. Då kom jag hem och umgicks lite med far min, sen trampade syster in genom dörren och vi bestämde oss för att prova mina gamla kläder, riktigt roligt faktist. Nu är jag bara allmänt trött och vill helst av allt sova, imorgon ska jag upp tidigt för att gå på matten och dessutom ska jag åka ensam, kuuuul. FUCK! Det är stunder som dessa jag tackar mina föräldrar för Ipoden och aftonbladet för klick. Tack!

Shoppa,shoppa,shoppa

Skolka är väl antagligen inte så bra, men ibland orkar man bara inte! Så istället for jag in för att gå på stan och shoppa. Malin och jag kom in ganska tidigt och kollade runt ganska länge innan någon hittade något. Men sen efter middagen small det till, vi hittade allt vi letat efter och lite till. Jag köpte två par skor, en kjol, ett halsband och en t-shirt. Nu är nästan pengarna slut igen. Det är farligt att ha pengar för mig, jag hatar det! Kan jag inte bara låta bli kanske?

När vi kommit hem ifrån vår tripp på stan så måste vi tyvärr fucking plugga, ett prov imorgon och alltid läser jag dagen innan. Aldrig har det hänt att jag slagit upp boken någon vecka innan eller så nej nej, vara i sista sekunden det är de enda ag är bra på och det är inte ens något positivt. Men plugga, nej de är ju inte de roligaste så vi började väl prata om en massa annat som inte hörde till. Till slut hamnade vi nere i köket ätandes, det ledde till vardagsrummet och tv:n, sen fick jag en massa tjat på mig så det ena leder till det andra och detta ledde till att vi stod i badrummet och jag med darrande hand klippte hennes hår lääääskigt! Men det ordnade sig.

Skönhetssömn, vafan är de?

Det är nästan vad som går runt i mitt huvud just nu, fast jag vill ju ha den. Borde verkligen sova, blunda, drömma, komma ihåg drömmarna när jag vaknar och inte vakna av min  väckarklocka utan en stund innan de är då som jag mår som bäst! Varför är jag inte trött?, jag vill ju, mina låtsas gäspar har dom slutat fungera? Jaja jag får försöka igen, imorgon sk ajag iallafall på stan med M och spana efter en ny outfit att ha på lördag, då johanna fyller år. Vad fan ska jag ha påmig imorgon förresten?, får väl tänka på de när jag inte kan sova, men när jag äntligen somnat kommer jag slappna av och väckas av den hemska väckarklockan och inte vilja ha dom där kläderna längre. Höm men make it work!

Nu jävlar, sa jag upp mig?

Vafan, har hänt? Jag tror jag har sagt upp mig. Eller vad hände? Mamma kom hem och vi pratade lite hon hade snackat med chefen som gör schemana och den här chefen vile då att jag skulle jobba på kungsholmen istället för på söder varannan lördag och då berättade mamma att jag har funderat på att sluta. Och nu när mamma berättade för mig var det verkligen som ett tecken det räcker fan med jobbet på gina, visst är det inte regelbundet men de är fan mycket bättre och roligare. Mamma skulle säga till chefen att jag ska sluta, så jag kan väl säga att jag har sagt upp mig eller? Oj, när kommer jag sluta gå dit då? Hur länge ska jag jobba kvar? Jag vet ingenting känner mig smått förvirrad men skönt ändå! Chock för alla närstående kan jag tänka mig?


Faaan!

Jag fick min mobil igår, HAHAHAH usch den va ju så ful! Inte alls så gullig som på bilden. Den är mer röd än vad den är rosa jag hade förväntat mig en ljusrosa söt men dålig mobil. Nu har jag en som är både ful och dålig öm nej de gör mig inte lycklig. Men vafan jag får göra det bästa av situationen.

Jaja, vad har hänt under min dag då? jo jag gick upp svintidigt för att komma i tid till skolan, hey vad gör jag inte för att sköta skolan? men iallafall så fick vi skjuts av T:s bror. Skolan sög, vi fick skriva kostdagbok och se hur många kalorier, hur mycket fett och sådär man ätit på en dag. Höm är det ens värt att berätta att på min födesledag åt jag alldelles för många kalorier? Way to many! Men inte fyller jag väl år fler gånger än en på ett år, så det gör inget. Idag har det varit mycket snack om studenten bland oss och vi har börjat planera, men de är ju ändå ett och etthalvt år kvar så dom planerna kan ju spricka. Hade en himlans lång dag men hann lämna in långläxan i matten och imorgon är det endast en snabbis i skolan som gäller, i like!

Ikväll börjar Ugly betty och sen är det som vanligt Desperate Houswives och då blir det glass,hallon och chokladsås till!
DHW

jag hade på mig min nya klänning och mitt nya halsband idag.

Usch, igår så satt jag och min lllesyste roch skulle sätta på tippar på mina naglar usch fyfan vad hemsk de blev vi satt i två och en halvtimme och pillade men ändå blev det inge bra. Båda var jätte trötta och det enda vi ville var att sova. Tillslut blev det klart och jag sket just då i att det såg förjävligt ut.GIck till skolan men försökte dölja det så mycket som möjligt just nu har jag förjävligt ont i fingrarna, det sliter på att dra bort klistret. USCH! Men idag har jag iallafall varit i skolan och fixat klart administrationen och haft en annan lektion som inte var så givande. Mitt i allt for vi till donken och fikade. Smaskens och när skoldagen var slut så var det dags att fara hem, helt ensam. Tove och malin hade ju en lektion kvar. Hmm bussen helt ensam, tåget helt ensam. Att vara ensam är inte dte roligaste jag vet och därför har jag fått en ful vana, att tjuvlyssna på folk som sitter vid mig. Jag kan med flit sätta mig precis bakom eller nära bara för att höra vad dom säger. Jag ger dom inget privatliv, jag borde sluta men det är ju så roligt. Visst jag kanske inte får reda på ngt roligt men jag gillar det ändå. Nu har jag bara varit hemma och kollat i tidningar och sådär. Ska väl snart ut på promenad med tove.
image91

Söndag efter påsk

nu är det söndag igen då. Sooovmorgon är vad jag vill kalla min morgon sov till halv elva och ni vet, det är verkligen inte vad jag gör i vanliga fall. Till frukost blev det rester från gårdagen som i fruktsallad. Fan vad jag gillar att börja dagen med fruktsallad saken är bara att det är så himla jobbigt att göra. Men när det var så fint väder tog T och jag en promenad runt vattnet med hennes vovve. Sen dess har dagen gått fort, och jag vill bara säga att jag avgudar mina vänner!


Happy as hell

Oj, det är verkligen första gången på änge jag är nöjd med min födelsedag det brukar vara så att jag ser fram emot den så mkt att det sedan på själva dagen blir så misslyckat och jag sitter och gråter. Nästan jämt! Men inte den här gången, jag vaknade trött av att familjen kommer in och sjunger och jag får en ipod en rosa liten jävel. Egentligen hade jag tänkt att ta sovmorgon till jobbet och börja klockan tolv men vafan nu var jag ju ändå vaken och jag gjorde mig färdig och åkte hemifrån halv nio. På jobbet köpte dom tårta och bjöd på, inte alls helt fel. Dagen gick långsamt, det vara varken mycket folk eller ngn rolig människa inne. Efter jobbet kom släkten på middag och fika, trevligt och jag fick en helt underbar klänning. Nu när klockan redan blivit nio var det dags att dra vidare på nästa ställer nu hem till malin för att fira mig, vi åt tårta, drack saft och jag fick ett underbart halsband, ni vet ett sånt fint där det står mitt namn på love love love! Och verkligen tack allihopa för blommorna och en underbar dag!

Grattis!

Bara så att ni vet så fyller jag ååår idag!

Onsdagens

Dagens låt: Mupparna med babapadi
Dagens dusch: Nej men snart
Dagens frisyr: Snedbena då jag är alldeles för trött på min raklugg
Dagens smink: Inget märkvärdigtDagens klädsel: Förklädesklänning, leggings och svarta ballerina
Dagens händelse: Shoppingsväng på stan
Dagens planer: Just nu är det väl sova
Dagens vill ha: Ipod shuffle med ingraverad text/namn
Dagens saknad: Pengar
Dagens drog: Utan tvekan donken
Dagens tråkigaste: Sista tio minutrarna på promenaden kändes som en evighet
Dagens finaste: att mina vänner är världsbäst men ibland gör dom mig orolig
Dagens dricka: Cola light
Dagens köp: Svart trench coat från hm's barnavdelning, ett riktigt kap!
Dagens mat: Pannkaka med grädde och sylt
Dagens mående: Kalas, som dagens väder


19298 steg senare

... ja det är så många steg jag gått idag, jag är riktigt imponerad av mig själv och ångesten har gått bort. Nu njuter jag bara av min nya jacka. Pappa och jag var ju ute på en promenad, det blev en riktigt lång en. Vi gick hela vägen upp för skidbacken ja ända upp till toppen sen fortsatte vi i 1 timme och 40 minuter promenaden gick en väldigt stor omväg till farmor och farfar som bjöd på middag. När jag kom hem så pratade jag med mamma om jackan och hon bara älskade den och vi bestämde att jag skulle behålla den fast jag nämnde iofs inget om min dåliga ekonomi men det behövdes inte. Hon gillade den så mycket så att hon ska köpa en likadan fast den beiga när den kommer så vi kan använda varandras. Fan vad jag tycker om att kunna ha mammas kläder. Nu är det nya avsnitt av room service iallafall, med martin stenmarck dessutom!

Hjääälp

Nyligen hemkommen med en ny jacka i en påse, jag vet inte om jag var lyckligare när jag gick eller nu. Troligtvis innan för nu är jag så full av ångest då jag spenderade mina absolut sista pengar på den där jackan. Eller okej om man kan kalla 40 kronor en förmögenhet så har jag en förmögenhet att leva på i 14 dagar tills jag får min lön. Jaja men jag får nog disskutera saken med mamma när hon kommer hem ikväll.

Juste jag var på stan med lillesyster imorse för att leta efter jackan i beiget men hittade bara svart eller den hade bara kommit i svart ännu och personalen visste inte heller när den beiget skulle komma, ska jag ta och behålla den svarta eller ska jag vänta till den andra kommer. Men då kanske jag missar den och har ingen jacka. Eller ska jag bara vänta med och använda den men då kommer jag suktas efter att få använda den. Usch vilka problem jag kan skapa. Har bestämt med far att vi ska ta en promenad senare idag för att försöka få lite luft.

Hej då!

Nu ska jag allt på jakt efter min förälskelse!

Förälskad

När jag vaknade imorse var rullgardinerna fortfarande nerdragna så jag visste inte hur vädret såg ut där ute men hoppades verkligen så jag klädde mig efter hur jag trodde vädret var. Otur för mig, det var iiskall och jag frös men jag skulle ju inte vara ute så länge så det gjorde väl inte så mycket. Eftersom både T och jag skulle jobba idag tog vi samma buss men var alldeles för tidiga och bara för att jag hade ärenden på banken så gick vi dit och fick dom uträttade, fan vad vuxet! Nu hade vi ordnat de och T började alldeles strax så vi fick skiljas åt, jag hade lite mer tid att fördriva och gick därför in på HM, där va den, jag blev helt kär, det var en helt underbar trench coat. La undan den så den bara fanns i svart vilket iofs också va fint men ska åka någon annanstans och kolla på den beiga. Åååh, vad lycklig jag blir när dagen börjar sådär. Men nu var jag ju tvungen att bege mig till jobbet, kan ju inte komma försent för att jag står och kollar på kläder. Väl där så mötte jag våran nya praktikant som hade ett bekant ansikte, mycket trevligt. Usch det var alldeles för lite folk, jag får såhär att det bara kliar i fingrarna för jag vill ha något att göra men de mesta som jag kom på fick jag inte göra för då skulle inte praktikanterna ha något att göra så det kändes tufft. Usch vad dagen kan gå långsamt men tillsist slutade jag och fick komma hem. När jag varit hemma och ätit middag och  vilat blir jag bjuden till T, värsta inbjudningkortet och grejer okej inte riktigt så var det väl. Men där var dessutom M, vi pratade, umgck, lyssnade på en massa gamla låtar och skrattade. Jag älskar dom där!


TTT- förstörd igen

Hur kan man prioritera ishockeyn på tv en tisdagkväll? Det var väl okej en gång, usch hur an morgonen börja på ett sämre sätt?


Fiskplåster

Middagen hos farmor och farfar blev som väntat väldigt övermättande hur kan farmor rent logiskt sett tro att jag ska klämma i mig förrätt, varmrätt och dessutom en efterätt som bestod av brownie, cheesecake, glass, jordgubbar, kakor m.m. Och emellan allting vill hon att jag ska trycka i mig ost och kex, den kvinnan är galen men otroligt omtänksam. Jag fick med mig en matlåda tills imorgon så jag slipper käka ute. Men iallafall jag rullade ut i bilen av mättnad och åkte sedan hem. Väl hemma pratade jag med T och vi bestämde oss för att ta en promenad, det blev det vanliga turen men det var lite kallt idag. Visst det var inte blåsigt kallt utan mest kallt i luften det har ju trots allt snöat idag (helt fucking otroligt). Sedan gick vi hem till henne och pratade lite, imorgon blir ´det upp till jobbet och ska innan det försöka hinna med en tur till banken.

Jag duschade nyss och jag lyckades med det omöjliga, jag skar mig med rakhyveln så att en liten del av lillnageln försvann. Det är världens minsta sår men blodet vägrade sluta komma,  till sist hittade jag et plåster med en massa fiskar på som fick stoppa blodet.


Movie-geek

Idag har jag redan sett en film, jag börjar bli största film nörden ever. Idag såg jag The holiday, verkligen jättebra, snyftade kanske litegranna i slutet bara. Men den var iallafall jättebra. Idag ska jag på tredje släktmiddagen i rad, vafan händer vi som nästan aldrig brukar träffas ska tydligen träffas varje dag nu? Och nästa helg ska vi också träffas för då fyller jag ju år om ni inte visste det. Dom är väl bara inne i en fas, det borde snart gå över.


Dagens lista

Dagens låt: Mika- Big girl(you are beautiful)
Dagens dusch: Mitt på dagen, väldigt ovanligt men det var så de var vid 14.30 kanskeDagens frisyr: Uppsatt i klämma då håret annars varit kaos
Dagens smink: På förmiddagen endast mascara, för solen trivs inte med en massa foundation men på eftermiddagen efter duschen åkte allt smink på.
Dagens klädsel: Förmiddag: Gul rosett tröja, vita leggings. Eftermiddag: Förklädesklänning, svarta leggings, vit underklänning. Just nu: Pyjamas
Dagens händelse: Skavsår på ICA innebär att med en sko i ena handen och två matkassar i andra handen försöka ta sig förbi hela parkeringen utan att trampa på grus.Kan det ens sluta lyckligt?
Dagens planer: .Sova ruset av mig tills jag vaknar och är pigg
Dagens vill ha: Absolut dom underbara ballerinaskorna med jordgubbar på ifrån ASOS.
Dagens saknad: Att veta vad jag ska önska mig till min födelsedag.
Dagens drog: Godis, jag kan inte låta bli när jag fått påskägg (iofs inte annars heller).
Dagens tråkigaste: Att få skavsår så fort man köper nya skor, jag behöver bara titta på dom.
Dagens finaste: F.O.U, förortsungar ett måste för alla helt underbar.image90
Dagens måste:
choklad, choklad i mängder. Jag blir tokig utan.
Dagens dricka: För första gången Coca cola Zero, helt okej faktist men jag föredrar lighten.
Dagens köp: En dove ansiktskräm med lätt BUS-effekt.
Dagens mat: Grekiskt med släkten.
Dagens sjuka: Jag åkte moppe med lillesyster idag i enbart kortärmad klänning och korta leggings, ja det var svinkallt. Konstigt att jag inte är förkyld ännu.
Dagens kärlek: Till mormor som lovat att hjälpa mig sy upp en kjol som är för lång.
Dagens mående: Kalas, solen sken ju!


Solen rockar

Söndagar gör att jag sover ganska länge, okej inte länge men länge för att vara jag. Sen ligger jag alltid i sängen någon timme för att dra mig och titta på vad söndagar har att erbjuda ifrån tv-tablån. Den här förmiddagen böjade även med ett besök på ICA för det är släktmiddag idag igen, så jag for dit och hittade världens sötaste lilla vattenflaska som kommer att få följa med mig i min väska i vår och sommar. Nu sitter jag ute och värmer mig i solen, läser dagens tidningar, en bok och bloggar en sekund.


Påskmiddag

Glad Påsk allihopa, jag har iallafall varit på påskmiddag hos kusinerna inne i stan idag. Ganska mysigt, fick då också ett till påskägg av farmor oh farfar. Vi spelade mariokart men jag var sämst, synd men jag var mest nybörjare så det är okej. Jag efterlyser någon som har super mario!, vill så gärna ha supermario-kväll. Jaja, när vi käkat färdigt och fikat åker vi hem och jag läser runt lite andra bloggar då jag ser att en har skrivit att det är filmen notebook på 2:an kvart över nio. FUCK klockan var då halv tio men jag sprang och satte på tv:n oc började titta. Blev fullkommligt kär i filmen och kunde inte hindra tårarna från att spruta i sista scenen. Nu är det väl snart läggdags, ska ju upp imorgon också.

Hundtricket

En jävligt bra film är ju hundtricket så otroligt gullig, jag bara älskar den! Det är så jag fördrivit min dag, framför tv:n och en liten promenad med T och hennes hund. Nu ska jag iväg på middag hos kusinerna.

image89

Elefantkiss

Visste du att en elefant kissar 60 liter om dagen, det blir alltså 21600 liter kiss på ett år. Helt otroligt.

månadens horoskop

Väduren


Början av månaden blir ganska stillsam och sedan händer istället allt på en gång. Ditt kärleksliv flammar upp och du kan både ta för dig av en spännande flirt och välja att odla något som du redan har. Men kruxet är att du egentligen hellre satsar på andra saker. Hur mycket kärleken än lockar är det ändå så att nöjen lockar mycket mer. En resa till exempel skulle ge dig inspiration och energi som räcker hela vägen till högsommaren. Troligen låter du kärleken vänta, just därför.
Bästa chansen: Tvilling, Lejon, Jungfru, Vattuman, Fisk.
Bästa stället: På fest.
Bästa datumen: 15-16/4.

Långfredag

Långfredagar är tråkiga, så långtråkiga vet aldrig vad jag ka göra känns som en ännu tråkigare söndag men iofs så är det ju skönt att slippa skoolan. Men idag så börjar dagen med en shoppingtripp till kista där jag hittar ett par skor, en ljusgultröjklänning med en rosett på och en svart klänning. jag måste sluta spendera pengar, månaden är ju inte ens nästan slut men de är mina pengar. Men iallafall så bar det av till IKEA för en snabb fika och ett varv där inne. Jag och lillesyster gick omkring och spenderade ännu mer av mina pengar men fint blev det i rummet iallafall. Jag fyndade sex stycken små speglar för bara en femma styck, ett nattduksbord för 120 kronor gardinstänger för bara 9 kronor styck och vita gardiner och juste det blev 15 nya galgar att hänga på min lilla hängare också och nu är mitt rum lite finare än innan.

Nu kom jag in från en promenad med T, det var kallt och blåste när vi skulle gå vid vattnet så vi gick uppför skidbacken istället och en annan väg. Vi fick helt enkelt ändra planerna helt. Men nu är jag iallafall hemma.

Skäärtorsdag

En ansiktsmask, en bodyscrub och en bra bok gör en tråkig torsdag helt okej!


Påååsklov!

Oj, nu ringer väckarklockan och jag måste verkligen gå upp, orkade inte duscha igår kväll så nu är jag tvungen att gå upp en halvtimme tidigare än beräknat. Jaja vad kan man göra jag får väl skynda mig in i duschen så jag kan ta det lugnt och kolla på mycket mer än musli. Snabbt in i duschen och efter gårdagens miss med rakningen struntade jag i att raka benen idag, piinsamt men jag orkar inte bry mig. När jag är färdig med allt är det dags för frukost och jag märker till min förvåning att det är 40 minuter kvar tills bussen går. Jag får väl se hela mycket mer än musli idag kanske men nej nej jag får en masa överenergi och städar rummet istället. 40 minuter senare står jag vid bussen och väntar på T som tur är hann båda med bussen. Väl i skolan känns det onödigt att vara där, det snackas mycket om vi verkligen ska stanna hela dagen men de blev så ändå. Dagen till ära hade vi lektioner i bildsalen och det utnyttjade vi till fullo, eftersom vi har världens bästa kiosk-gubbe så målade vi ett gladpåsk kort till honom, och ja glad det blev han så vi handlade glass. På svenskan spelade vi teater, Romeo och Julia jag blev utnämnd till Romeos vän, just nu kommer jag verkligen inte ihåg vad han hette men de va nog något jättefint. Det var väldigt roligt och underhållande och det var mindre än halva klassen där det gjorde att det verkligen var roligt att spela teater, jag tycker om min klass mer och mer för varje vecka.


Äntligen var skolan slut, nu var det påsklov och det firades med en farväl macka i kiosken eftersom att vi inte kommer få hans mackor på dagarna den här veckan. Men iallafall nu skulle jag ju bara åka till jobbet och jobba några timmar. Färden dit blev lång och jobbig men rolig och underhållande. J och T var på varandra usch va dom tycker om varandra alldeles för mycket. Men iallafall så när vi står och väntar på tåget så kommer en tjej ja hon kanske är min ålder fat hon ser läskig ut, hennes ögon hänger litegranna eller ja dom har en ilska i blicken som ingen annan har. Hon tog upp sin telefon, riktade den emot oss och vad f*n gör hon!? Ska hon ta kort på oss tänkte jag och lyfte på tidningen som jag stod och läste, tjejerna mitt emot oss märkte samma sak och ropade efter henne att sluta men hon bara log på itt äckliga sätt och sa "neej". Jag mår dåligt bara av att tänka på det men tillslut kom tåget och jag kunde börja min resa till jobbet. När jag var framme oc börjat jobba så kommer jag ut och det står en tjej och tittar på mig, vad bekanta dom där ögonen verkar tänkte jag men fortsatte pyssla med mitt, så när jag vände mig om nästa gång var hon borta. Lala, jag fortsatte vika kläder när någon ropar på mig från ett provrum och behöver hjälp när jag kommer fram är det hon, det var hon som stod där bakom mig hon från tåget hon med mobilen hon med ögonen hon den läskiga. Jag skyndade att hjälpa henne så att jag kom därifrån. Tillslut lämnade hon butiken och jag pustade ut, resten av dagen flöt på fint.

När jag slutat var det en halvtimme kvar till stägning, varför inte utnyttja tiden genom att prova kläder? Som jag ville, jag provade kläder och köpte lite hem fick idag en tunika med blommor på, en vit klänning?, ett par vita leggings, ett halsband och ett vitt baslinne följa med.Nu är jag hemma och har äta middag med mina föräldrar, ska väl snart gå och lägga mig eller något.


Dagen innan påsklov

Idag hade jag pyttelite sovmorgon men vaknade ändå innan klockan ringde så det spelade ingen roll, jag gjorde en macka och åt den medans jag såg mycket mer än musli på teven. Men nu var det väl ändå dags att gå till bussen och som alla andra dagar den här veckan lämnade jag väskan hemma då mina axlar har tagit mycket stryk av att bära tungt hela dagarna. Usch jag hatar att inte ha med allt!Jag upptäckte nu att Mina ben var håriga och behövde rakas innan jag gick till skolan, så jag tänkte jag hinner ju inte gå in i duschen och raka mig jag får torr-raka. Aj fan, direkt efteråt smörjde jag in mig med en lotion, fan för att göra misstag. Men iallafall nu bar det av till skolan och varje onsdag måste jag ta halvavägenbussen för att inte den braiga bussen gårmen idag var den försenad och vi hann med helavägenbussen. Åh vad jag blir lycklig, en sådan liten sak kan förbättra hela min dag. Men tillslut kom jag iallafall till skolan den var chill idag, fick reda på att jag fick G i inköp och varuhanterings-provet som jag hade häromdagen. Hade egentligen ett poäng under G men bad så snällt att få G och det fick jag som tur var. Jag är stolt över mig själv!


När dagen var slut tog vi tåget hem och mötte J och M påvägen hem så vi stannade och pratade och blev sedan tvugna att springa till åka runt bussen. När jag kom hem så bestämde pappa och jag oss för att ta en power-walk den blev runt i viksö och jag gick sedan hem till malin för att hälsa på henne som igår kom hem ifrån sjukhuset. Hon såg ut att må lite bättre och hoppas att det är på bättringsvägen. När jag satt där kom jag på att jag behövde skynda mig hem för att äta middag och fixa mig, jag skulle ju på personalmöte på gina. Mötet innehöll kladdkaka med grädde, påskägg med nya trosor, ansiktmask och godis. Årets första påskägg kom ifrån Gina Tricot! När mötet var slut skyndade jag mig för att hinna med bussen där jag mötte en gammal klasskompis vi skvallrade lite och sedan var hon tvungen att gå av. Men dagen har iallafall varit het underbar


Brownie

Om sovmorgon var en vana. Idag började jag tidigt men kunde ändå gå upp en kvart senare för att T:s bror skjutsade oss till skolan. Det var väldigt snällt, vi kom till skolan och hade företagsekonomi, bokföring är verkligen inte min grej men jag försökte och hade alla rätt ändå. Sen var det dags för arbetsmiljö då vi talar om kost, påtal om det är de något som måste ändras. Men usch jag kan inte vara utan godis, jag mår inte bra utan sötsaker men jag försöker. Varje dag är en kamp, har endast tryckt i mig en mc flurry och en cola light som innehöll socker. Men iallafall nu hade vi lunch, jag hatar skolmat men åt väl ändå. Kastade lite vatten på R men fick mer tillbaka, nu var jag blöt och jag kastade igen men bara litegranna. Sen åkte vi hem till R, rastade hans hund och träffade grannens hund också. Hans hund är så glad och söt jag älskar den. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade provet som jag pluggade till igår, mjaaa de var alldeles för svårt och jag klarade verkligen inte av det. Fick tillbaka stirrningen vi gjortde i psykologin fick ett VG minus, helt otroligt alldeles för lycklig.

Efter skolan åkte jag till lilla tippen med pappa för att slänga en massa skräp och sedan ner till ICA för att handla middag. Till min förtvivlan upptäckte jag när jag skulle köpa korv i fiket på ica att dom har bytt ut mina favorit brownies och efter när jag haft ett lugnt och sansat samtal med kvinnan som jobbar i fiket så berättade hon att dom här var mycket godare fastän att dom såg äckliga ut. Nu är det ännu en sak jag måste testa, otuuur!

Juste, M är nu hemma ifrån sjukhuset och mår förhoppningsvis lite bättre.


Är det måndag?

image88
Pratade nyss med M , det känns hemskt hon låter så liten och ensam där borta,
Hoppas hon får åka hem imorgon annars ska jag ta mig dit och hälsa på.
Jag saknar henne och vill inte att hon ska vara där eller jo klart jag vill på ett sätt så att hon blir frisk för alltid men jag vill att hon ska komma hem och inte må dåligt.


Dagens bästa: Värmen och glass
Dagens Sämsta: Jag vill att M ska bli frisk och komma hem
Dagens jobbigaste: Att försöka bli av med sockersuget är inte det lättaste. (kan tänka mig hur rökare har det att sluta röka)
Dagens måste göras: Plugga till ett handels prov , städa rummet(kommer aldrig orka med det idag)
Dagens köp: Ja det blev väl en glass och en cola light då, det är ekonomiskt att inte ta med alla pengar och dessutom har jag börjat lämna väskan hemma för att mina axlar förtjänar det.

Fröken sjuk bli fröken frisk

Jag har idag inte hunnit med att göra så mycket och ska snart åka iväg till skolan men jag ville tillägna ett inlägg till malin, bli friiisk! Hon åkte igår in till sjukhuset med skyhög feber för att göra så många tester som möjligt så hon kanske får reda på vad det kan vara.  Hoppas du blir frisk snart!


Söööndag

Det blev inget bloggande igår eller jo visst blev de det, men inlägget kunde inte publiceras och jag var verkligen inte på humör att skriva ett nytt vid de tillfället. Jaja igår bestod ändå bara av att jobba och sen så sov jag ensam tidigt. Så ni missade inte så mycket.

men idag bar det av till skopunkten för att leta efter skorna jag sett men som vanligt var min storlek slut, jaja jag får försöka igen. Sen åkte jag med T hon skulle köpa en tröja och sedan gick vi tunt och kollade, vi gick förbi ur och penn, skulle kolla på en liten radio men så fick hon syn på den. T hittade min alldeles perfekta klockan med rosa urtavla, blingade strassstenar runt urtavlan och ett silver, jaja fin va den iallafall. Jag älskar den. Sen köpte jag bara ett par försmå träningsbyxor som kommer åka tillbaka. Ikväll ska jag hem till J och chilla galet, se the
O.C och vara social. Imorgon ska jag till skolan så får väl lägga mig tidigt ändå. Nu måste jag städa mitt äckligt stökiga rum.