Strykare

Har precis strykt den nya skojrtklänningen inför ikväll och jag kan lova att jag inte har varit en strykare i mitt förra liv. För att precis när jag tyckte att nu har jag väl ändå strykt färdigt såg den exakt likadan ut som när jag la den under strykjärnet, satans skrynkligt dvs. Men skitsamma vem kommer titta?

Ikväll blir det alltså äventyr på stan med en hel drös flickor jag inte sett på länge för att fira jossans födelsedag. Kan bli minnesvärt, eller så minns man ingenting? Nej förresten minnas ska jag göra, jag ska upp och jobba imorgon så inte alltför mycket alkohol för min del.

Tralala

Hallå, glider iväg till jobbet  nu blir där till stägning så får vi se vad för äventyr jag tar för mig ikväll. Blir det några ens?

Såhär ser jag ut när jag går till jobbet idag:

     

Ha en riktigt bra dag, för det kommer jag ha!

God morgon

Igår åkte jag som utlovat till stinsen med syster, en besvikelse kan man lugnt säga då inte alla butiker alls hade öppnat. Utan en hel del var stängda med ett "bäst före" datum på slutet av april. Men ändå kunde jag hitta en ny t-shirt och det var allt. Drog en middag på Taco bar, skit kan man säga.

Istället för att åka hem åkte jag direkt till Tove för att prata en massa strunt och sen fick vi för oss att sova en stund.


Fika

Slut på all tristess nu drar jag med syster till stinsen för en fika och span i affärer. Eller blir det kanske det nya vällingby?  Nej nu drar jag!

Tralala

Hejsan, sitter här hemma utan någonting att göra. Idag har jag inte gjort alls speciellt mycket, en sväng på ica och dylikt. Nu är jag satan uttråkad väntar på att tove ska komma hem så att vi kan ut på promend i kylan.

Eftersom att jag har så trist så tänkte jag att jag bjuder på gårdagens shopping i bilder. Here it come:

         

1. En "little miss sunshine" t-shirt
2. Ljusblå randig skjortklänning
3. Klocka med brunt band och urverk
4. Rosa t-shirt med bröstficka, detta blev även dagens outfit


Familjedag

Gårdagen spenderades ju som sagt på stan shoppandes. Jag hittade inte mycket alls men en klocka och ett par skor fick iallafall bli mitt byte. Därför gjorde jag ett nytt försök i kista idag, lyckades kanske snäppet bättre dessutom. Och tror ni inte att när jag för en gång skull tänkte dela med mig med några bilder inte finner kameran? Jaja, vi får se vad vi kan göra med mobilen imorgon.

Dagen idag började iallafall med träning på gymmet med pappilappi och fortsatte i pappas sällskap. Vi tvättade bilen, shoppade en fjärris, lagade mat och åkte sedan till farmor och farfar på fika.


En dag på stan

Hallå där!
FIck med lillasyster en stund till jobbet igår, själv stannade jag där lite längre än planerat. Från sisådär halv nio till halv åtta med en halv timmas rast, så igår var jag något så mycket mer än trött.  Idag ska jag spendera mina slantar på stan, så jag får se vad jag kommer hem med. Önska mig lycka till!

Lalala

Äntligen är jag hemma efter en heldag på jobbet. Jobbade över sisådär 2 och en halv timma, jag är trötter som satan! Kollade förrsten nyss på so you think you can dance, riktigt roligt program faktist, like it!

Tisdag morgon

God morgon, jag är vaken alldeles för tidigt för mitt eget bästa idag. Ska egentligen kliva upp om siådär en timma eller något sådant. Ska iväg och jobba, ska försöka få med lillasyster nu på morgonen så jag slipper vara ensam i den där skiten.

Jobbet igår gick ganska bra, lunchade med flickorna som tog sig ända ner till jakan på sitt lilla lov för en lunch. Efter jobbet blev jag hämtad av familjen för att vi skulle ta oss direkt till farmor och farfar på påskmiddag och fika vilket resulterade i en mätt mage för hela veckan men gott var det.

Ska väl ta och försöka få iordning på mitt liv nu dvs. sätta på lite smink och ordentliga kläder.

Glad påsk

Oj vad jag inte har bloggat den senaste tiden. Men idag är jag iallafall tillbaka, vaknade för ett tag sedan och insåg att jag har påsklov precis som alla andra barn i hela sverige. Min första lediga dag ska ägnas åt arbete, öppnar butiken så ska åka dit om någon timma. Nu ska jag ner på frukost med resten av familjen som faktist också är vakna nu.

Ha en glad påsk


Det är svårt att beskriva en känsla

Har så mycket känslor som bubblar inom mig just nu, allt vill ut. Jag vill skrika,sparka,gråta,skratta.

Tisdag

Satan i gatan vad det måste ha snöat inatt, det är ju helt vitt utomhus! Somnade tidigt igår, kanske lite fr tidigt tillochmed enligt mig.  Nu ska jag ta och sminka fejjan och äta frukost för att sedan ta mig till ännu en dag på praktiken. ¨

Ha en bra dag!

Måååndag

Hallå, en helt vanlig måndag är vad man kallar dagar som denna. Var på praktiken idag, inte alls något speciellt sådär. Skyndade mig hem efteråt för att inte göra något speciellt och nu har jag precis kommit ut ur duschen, borde ta och måla tånaglarna men nagellacken är ute på vift och jag är alldeles för slö för att leta så det får helt enkelt bli en annan gång.
 
image256

Mellis

Heeej, har inte haft lust att skriva i bloggen på ett tag men nu är jag förhoppningsvis back on track igen. Idag är det söndag och det borde vara en dag att ligga hemma och vila men icke då! Jag ska snart glida iväg till jobbet och spendera några timmar där.

Vet ni? Jag spenderade en timma på gymmet häromdagen och satan vilken olidlig träningsverk jag har, det är helt sjukt! Jag har aldrig kännt såhär, har tillochmed ont när jag går. Hoppas verkligen att det går över annars vill jag aldrig mer sätta min fot inne på gymmet igen.

Tralala, var det någon som missade melodifestivalen igår? Jag tyckte nog ingenting om att Perelli vann, hoppades ju på Amy men det blir sällan som jag vill.

Lögn?

Hej hej, idag var en ren kamp att ta mig till praktiken. Men väl där flöt allt på trots att 15 kartonger inte dök upp. Lunchade med Tove på tasty's, malin är sjuk och Jossan parktiserade sent så det var bara vi två. Tyvärr var tasty's gubbarna dumma idag och tog inte bort rödlöken på våra sallader så jag blev lite arg.

Efter praktiken så gick jag till tove och snackade lite skit och fortsatte sedan mot jobbet för att shoppa 2 klänningar som var ganska fina. Testade lite annat smått och gott också och när jag stod där som bäst och höll på att byta om så välter jag min loka-flaska så att allt bara rann ut både i min provhytt och flickan bredvids. PINSAMT!

Två fraser

"Ger  man av sig själv blir man bara alltid brändvs  "Jag känner hellre smärta än ingenting alls".


Tasty's

Det blir en fika på tasty's, att jag inte anade det?

God morgon

God morgon! Idag är det en sådandär ledig söndag då man bara ska vila ut och inte göra något alls. Vet inte om jag orkar med en sådan dag eller jo en stund gör jag nog!

Var ju inne i staden igår och spenderade största delen av dagen där. Trots det kom jag endast hem med en klänning, dåligt! När jag äntligen hade kommit hem drog jag nästintill direkt hem till Tove för att se Melodifestivalen som inte alls blev som jag ville. Slumrade till en stund och begav mig sedan hemåt, tog lite nattmat och somnade gott för natten.

Lalala, ska ju kanske på teater idag också den som lilla Roy ska medverka i.

Respekt

Tyvärr är överaskningar inte alltid bra saker, så var det igår. Men nog om det nu ska jag åka in mot staden för att spendera mina sista slantar i ett försök att må bättre. Ha en bra dag!

Klocka

Idag har verkligen varit en bra dag, sjukt bra när jag täker efter. Humöret är på topp och så har det varit efter mina 10 sovande timmar igår. Jag vilade verkligen upp mig och sen gick jag iväg till bussen i solen imorse och blev ännu lyckligare. Praktiserade som vanligt och åt som vanligt lunch med flickorna på tasty's men sen blev det en tidig dag för mig då jag slutade klockan tre istället eftersom att jag jobbade lite längre igår. Så det var sköönt!

När jag för en gång skull slutade tidigt så stannade jag ändå kvar i centrumet till fem för att dels fira chefen som fyller år. Då åt jag kladdkaka med en kollega och snackade skit en timma, sen fick jag nog och gick till tove för att snacka lite skit så jag var ändå inte hemma förrns halv sex. Smart brud!

Dåre?

Visste ni att jag var på ett nerlagt psykhem igårnatt? Jag tror inte att någon trodde att jag skulle sätta en fot i det där huset allra minst trodde nog jag själv det efter att ha sett huset. Men efter en stunds tänkande och en lättövertalad hjärna så tog vi oss in i huset och började med att vandra uppåt både till andra och tredje våningen. Det enda man såg där uppe var en massa tomma cellar, ett bränt rum och krossat glas? Läskigare än så blev det inte men jag var rädd ändå.
 
Tillslut sket vi i det och gick ut för att åka hemmåt och när vi satt oss i bilen så kunde vi inte hålla oss ifrån huset så vi gick in igen men den här gången neråt i källaren. Där var det lera till golv, torktumlare äldre än stenåldern och små gångar som gick att krypa igenom.

När vi varit nere i källaren sket vi i det där och drog hem, hade inga som helst sömnproblem eller mardrömmar. Dock vaknade jag upp alldeles för tidigt och orkade inte somna om så jag gick upp och fixade mig för att en lång stund senare bege mig mot praktiken. Idag på praktiken hade jag sjukt jävla segt dessutom var jag kvar en timma extra!

Today

Satan vilken verk jag har i axlarna bara sådär vet inte varför men ont gör det, massage ja  tack! Nu är sportlovet över också och det är dags för att återgå till den trista vardagen.

Idag har jag varit på jobbet och pysslat där mest för att fördriva tiden och tjäna lite pengar. Allt gick bra även fast jag inte ville kliva upp ur sängen imorse för att jag var så satans trött. Jag vill sitta hemma i solen och läsa en bok!

Lalala

Idag är jag vaken alldeles för tidigt, hann sova 4 timmar innan det var dags att gå upp och jobba. Ska åka iväg om en sisådär 40 minuter och spendera dagen där. Det blir ju me Kossan så det kommer bli grymt sen ska jag iväg till Kista med Robert och leta skor till honom.

Men skitsamma gårkvällen var rolig trots att vi bara gick runt i någon timma innan vi kom in på något ställe men när vi väl var inne så var det ju roligt! Det var konstigt hur många bekanta man såg, såna man sett på UF-mässan menar jag.  

Nu ska jag göra iordning mig, ha en bra dag!