Natti

Har haft en lugn dag på jobbet med Kossan. Hon kom tidigare till jobbet och med sig hade hon frukost, vilken kvinna! Så vi satte oss och smaskade på frukost för att sedan börja jobba.

Imorgon går jag förhoppningsvis på semester en vecka, woho! Snälla kan inte solen lysa då? God natt

3

En ledig dag har gjort mitt hjärta gott. Satan vad såna här dagar är sköna, familjen åkte ut till vaxholm till farmor och farfar tidigt imorse för att sola och bada. Bada gjorde både jag och lillasyster men det var inte alls mycket sol ute så där sprack ju planen men jag låg ute och läste iallafall, fikade en massa och åt en stor lunch på det.

Nu ska jag spela lite super mario och sedan sova för att orka med ännu en dag på jobbet. Natti!

Tada

och solen lyser fortfarande... synd att man inte har fått någon nytta av den bara. Imorgon är jag ledig och har planer på att åka till vaxholm för att sola och bada, kanske köpa en glass eller två!

Idag har jag befunnit mig på jobbet ända sedan tidigt, fick en skrapa av mamma igår så jag kunde skrapa dom där jävla tuggumina på golvet idag. Glamoröst tänker ni va? Nej kanske inte, men en jävla lättnad. När jag slutade träffade jag lillesyster och gled omkring i jakan tills jossan slutade då åkte vi alla tre vidare till staden för att kika runt. Jag kom hem med ett skärp, ett linne och en väska. Men väskan har jag inte riktigt något grepp om ännu så vi får se. Och nu har jag beställt mina skor jag aldrig har hittat, im so happy!

ska krypa ner i sängen med min bok och sova en stund, god natt!


Fuck

Jag kommer ihåg nyår, jag var säker på att 2008 utan tvekan skulle bli mitt livs bästa år någonsin. Det urartade och jag har aldrig varit så långt ner på botten. Vad hände med att så man tillbringar nyåret, så kommer resten av året se ut? Är det bara en dum myt? eller en saga man så gärna vill tro på?

På nyår var jag lycklig, lyckligare än någonsin nu är jag ledsen mer ledsen än någonsin. Jag har ont i hjärtat av så många själ, det är trasigt och kommer förmodligen aldrig att bli helt igen.

Jag ser ingen mening med det hela.

.

Att jobba såna här dagar gör att ens humör blir fucked up. Allt man vill är att skicka ut alla och själv bara lägga sig i solen vid stranden men nej nej det får man ju inte göra. Hoppas vädret håller i sig ett tag iallafall, tills jag blir  "ledig".

Efter jobbet åkte jag och åt middag hemma hos farmor och farfar och nu har jag nyss kommit hem, jag och lillesyster var ute på äventyr med moppen.


Hej

Tjoho, idag har solen lyst hela dagen men mig har den inte gjort någon nytta eftersom att jag har stått inomhus och jobbat. Imorse när jag stod i butiken och fixade innan öppning knackar en sötsak vid namn Jossan på rutan och har med sig en hel hög med frukost. Snälla rara underbara hon! Så vi slog oss ned och åt frukost och pratade strunt, när det var dags för mig att öppna åkte jossan vidare hem till solen. Hon fick dock inte stanna där så länge.. men det är en annan historia.

Eftersom att lönen kom idag råkade jag få med mig lite kläder hem, tokigt va?

Sommar

Alldeles för länge sen sist men jag har haft tankar på annat och varit helt uppe i jobbet, medans jag har ett jobb kan jag ju lika gärna andas arbete. Dock har både gårdagen och dagen betytt ledighet därifrån men jag har såklart inte kunnat hålla mig helt därifrån. Mötte upp Jossan imorse för en frukost och för att ge henne passerkortet. Sen drog jag vidare till banken och sedan hem till Tove där vi solade tills hon skulle till sitt jobb. 

Lillesyster ska flytta nu också, fan vad folk försvinner. Hon ska iallafall flytta till Åre till att börja med i tre år sen får man väl se om hon stannar där eller inte. Trist!

Äh, jag var inge bra på det här.. vi får helt enkelt se hur det blir med uppdateringarna framöver.

None

jasså

Jag försöker men det går inte.