nyårsafton

Dagen satte igång snabbt då jag och tove åkte iväg för att träna det slutade med att vi gick dit ,tränade, solade sen gick vi hem igen(det är ungefär JÄTTElångt dit). Nu har jag duschat, målat naglarna och har precis bästämt att det får bli det där nödlinnet som jag köpte häromdagen. Jag som verkligen ville haen snygg klänning på mig. Får väl väga upp det med annat. Ikväll ska jag på middag och senblir det fest i kallhäll.


GOTT NYTT ÅR!


PANIK!

Fick ledigt och åkte därför in till stan för att shoppa, hittade ingenting till mig själv. Men köpte en pizzaskärare med homer simpson röst till min far från  debenhams rean. Nu är det fan PANIK! vad ska jag ha på mig i morgon!?


Shopping

Idag kom jag tidigare till jobbet och tog därför en tur i centrum, det slutade med att jag kom hem med :

nya underkläder, Trosa&BH(rosa  med svarta ränder från H&M)
Bruna leggings
hårinpackning
Två halsband
Ett partylinne (ett nödlinne till nyår om jag inte skulle hitta någon klänning)
Ett par gråa byxor
En ny Mascara
Ett hasselnötsfärgat baslinne (En bra att ha sak)


Hoppas verkligen att jag slipper ha på mig mitt nödlinne på nyår. Har så mycket förväntingar inför nyår, Fan vad roligt vi kommer att ha!


Dagens outfit, men fick ju byta till den där äckliga lilla tröjan när jag kom till jobbet, Hata rea, då måste man ha på sig så onödigt jobbiga tröjor.

Första semlan på länge

Idag har jag varit och klippt toppparna, ätit en semla som inte var lika god som jag kom ihåg den, sen bar det av till jobbet. Äntligen är det sista bestämda dagen jag ska jobba på jullovet det vill säga om jag lyckas byta bort mina dagar på babyplanet. Imorgon ska jag iallafall till stan med johanna och tove för att leta nyårsoutfit.

semla

Thank good för Repriser!

Idag när jag kom hem hade redan halva victoria secret fashion show varit, när går reprisen!? Missade en jävla massa på TV idag. Åhhh, vad jag är en TV-tönt!

Vickan

Alldeles för liten.


Både igår och idag har jag jobbat på rean och måste därför ha på mig en Gina-tröja. Den är alldeles för liten, jag har alltid S i kläder men den här t-shirten är jättekort, måste gå och dra i den all the time. Jobbade över en och en halv timme efter stängning för att städa efter alla kunder.  Jag har förövrigt fortfarande inte listat ut vad jag ska ha på mig på nyår, men om jag kan ta ledigt på lördag så tänkte jag åka in till stan för att leta klänning eller efter ngt annat.
Arbetskläder

Mellandagsrea

ja, idag var det ju tänkt att jag skulle följa med tove och hennes lillesyster till stan för att shoppa. Men dom planerna sprack ju ganska snabbt, jag hann in till jakobsberg och kolla en halvtimme sedan fick jag jobba resten av dagen istället. Jag är imponerad av mig själv att jag faktist har arbetat såhär mycket som jag gjort på jullovet.

Förlåt till alla andra att jag beter mig som skit.

Måste veta vad som händer sen!

Kan inte någon bara ha säsong två av prison break liggande hemma. Känner för att se fortsättningen av michael scofield och Dotktorn. Ge mig!

Scofield

Bubblor

Har alldeles nyss tagit ett bubbelbad, lagt ansiktsmask, tänt några ljus, stirrat på stjärnorna och bara legat där en timme. Nu känns allting mycket bättre. Annars brukar jag aldrig tycka att det är skönt att bada i mer än 20 minuter men idag var det riktigt skönt. Det behövdes!

Bubbelbad

Neeeej!

Jag kan verkligen inte tro det!? Läste alldeles nyss att Kevin Äckel federline och Jennifer Aniston har ett förhållande. Dom måste skoja, hon skulle väl aldrig sjunka så lågt eller skulle hon?

fgf

I mina drömma existerar inte Kevin, Britney är tillsammans med Justin, Jennifer och Brad som det så länge var. Hur orkar jag ens bry mig?

Aniston

Jag har fortfarande inte kommit över att Brad Pitt valde Angelina framför Jennifer. Och nu gör han dessutom henne ledsen, hon ville alltid ha barn med honom. Nu har han typ hundra barn med Angelina och Jennifer hatar att se det i alla tidningar på TV, ja faktist överallt. Så måste jag välja en sida, väljer jag absolut Jennifers. Angelina och Brads förhållande ser så plastigt ut om man jämför med Jennifer och hans.

gffkjhg

Nyårsångest kallas det?

Vad är det med folk och veta storleken på ens kläder när man jobbar i en klädbutik. Det är ju inte jag som ska ha på mig kläderna dom köper eller? Måste gå ner i vikt!

Har jag ett nyårslöfte håller jag det aldrig, jag hatar löften! man blir bara besviken.


GLAMOUR

Har fått nya nummret av GLAMOUR och köpt dagens klick. Det blir fredagens syssla, läsa tidningar yra runt på datorn, hjälpa pappa med köket och försöka få ngn att köpa choklad till mig. Hoppas verkligen att köket snart blir färdigt, jag orkar inte diska för hand eller äta snabbmat längre.

Arbetande Kvinna

Även idag ringde dom från Gina Tricot och ville att jag skulle jobba så jag bara slängde på mig några kläder och tog första bästa buss iväg. Det var verkligen massvis med folk som var ute och julhandlade. Idag  var egentligen dagen då jag skulle handla eftersom jag fick lön, men nej såklart jag hittade INGENTING! Har förövrigt bara druckit EN cola light idag för att det är fredag.



Hatar när det inte funkar

Har nu fått ett mejl om att min beställning från ASOS inte fungerade!, ÅÅÅH  vad frustrerande.

REA

Har nyss klickat hem saker från ASOS rea, åh jag är så nöjd en klänning för 67 kronor!!! jag fick tag på en klänning, två par knästrumpor och ett halsband. Hoppas bara att det blev rätt, fattade nästan ingenting. Allt var ju på engelska!

df

Jobb,Jobb,Jobb

Att jobba hela dagarna i en klädbutik gör en galen och man måste därför shoppa ngt. Så idag handlade  jag en tröja sådär ful så att den blir söt. med puffärmar. Jag fick skjuts hem av tove och hennes mamma, så skönt! Såg på Ugly Betty igår och för alla som inte såg så kommer det vara ett ugly betty maraton den 1 januari. Så himla bra! Imorgon ska jag till skolan för att hämta mitt busskort, sen ska jag väl hem och vila lite, kanske sola.

Underbart söta trosor

Såg dom här underbart söta trosorna på ASOS, dom skapar ett kraftigt vilja ha-begär. Så underbart gulliga, måste förövrigt införskaffa nya underkläder nu när det blir ett nytt år. Nytt år nya kläder!
 

Beroende

Beroende av cola light och jag kan verkligen inte sluta, skulle vilja men det har ersatt mitt chokladberoende. Varför måste man alltid ersätta sitt beronde med ett annat beroende för att må bra? Nu har det verkligen börjat spåra ur, gick och köpte en liten flaska innan jag började jobba men den hade jag faktist under hela dagen, när jag missade bussen kände jag att jag faktist behövde lite uppmuntring och i mitt fall blev det en burk cola light. Väl hemma mutade pappa med mig till bauhaus, helt otroligt jag åkte dit för att få en burk cola light. Vad ska jag ersätta mitt beroende av den här gången då?

Ny dag, nya erfarenheter

Idag struntade jag i skolan och jobbade istället. Kan verkligen behöva dom där extra pengarna. Har förövrigt ångest för att komma tillbaka till skolan! Men  allt gick iafa jättebra och många var ute för att handla julklappar så det var mycket att göra hela dagen. När jag kom hem åkte min far och jag till bauhaus för att köpa färg. Åhhh, det är så tråkigt där!

Äntligen har ja tagit ett kort på min nya klänning och kofta, så enkelt som det kan bli!

Julklapps shopping

Idag har jag och johanna tagit oss in till stan för att handla julklappar, några blev som tur var handlade.Kunde inte låta bli att handla en liten tröja till mig men spenderade iallafall lite pengar på andra. förövrigt handlade jag en ny klänning och kofta igår, Jättegulliga. Istället för att gå till skolan imorgon ska ajg jobba, jag vill verkligen inte till skolan.

Jag har blivit en sån jag hatar

ÄNTLIGEN hemma igen!

Nu är äntligen jag och mina föräldrar hemma. Idag var sista dagen på praktiken, det kommer verkligen kännas så himla konstigt att inte gå dit varje dag i fortsättningen. Men kommer ju att vara där ändå ibland. Köpte två tröjor idag oxå, dom är verkligen jättesköna. Väskan har fort inte kommit  till MQ, har börjat fundera på om det inte är ment to be med min väska. Måste ju ha pengar julklappar, måste verkligen handla julklappar!någon som vill åka till stan för att julhandla och fika på söndag!? 

Ensam är tråkigt!

Imorgon åker mina föräldrar iväg till Åre några dagar, vill verkligen inte vara ensam så jag tror nog att jag ska sova hos farmor och farfar för det mesta, där får jag mat och behöver aldrig vara ensam. Förövrigt kom tjockis in hos oss idag, hon har nog inte varit här på några månader. För er som inte vet är tjoockis min grannes katt som brukar vara här när det inte regnar ute för då stannar hon hellre inne.



tjoockis

Dagen som gått

I morse blev jag bjuden till farmor och farfar på fika, så jag och pappa tar oss dit för att fika. Hon bjuder på en massa god fika som vanligt! Sen åker jag till jobbet och är där en 40 minuter innan jag börjar så jag gic och hälsade på Malin. Idag var förövrigt en lång dag, jobbade ända till kvartöver sju. Sen åkte Malin och jag iväg för att sola. Känns skönt att försöka få lite förg nu mitt i vintern, hoppas verkligen att den kommer snart!

Andra advent

Jag har tyvärr inga julfeelings i kroppen,  råkade äta upp hela ena min chokladkalender imorse. Jag vill att det ska snöa så det känns som vinter iallafall, vill åka pulka dricka ,varm choklad och gå på julmarknad!

Ny frisyr

Sofie Farhman har klippt page. Var trött på hennes gamla frisyr och tykte verkligen hon behövde en förändring i hårväg. Det blev verkligen snyggt på henne!

Sofi

Trött!

Idag var jag tröttis när jag vaknade och tog det därför lugnt och kikade på 3 Sex and the city avsnitt. Sen ringde Malin och vi åkte iväg för att sola, väldigt skönt nu när det är så dystert och kallt ute! Senare tog jag en tripp till Kista i hopp om att hitta ngt fint att köpa men neej. Varken jag malin eller johanna köpte ngt till oss själva. Men de va mysigt att träffa dom ändå. Imorgon börjar jag klockan 12 så jag har sovmorgon.

Sura kärringar?

Har jobbat hela dagen idag, hatar sura gammla tanter som verkligen är skitjobbiga!  Känner mig inte speciellt sugen på att göra någonting just nu egentligen men får väl se ändå. Just nu är det verkligen kaos hemma! Jag hittar knappt till kylskåpet. Får absolut inte kliva på golvet i köket, har kartonger överallt, kökstolarna står inne på toaletten. Men det har ju hänt konstigare saker än det! 

Underbar

Ååh, vilken underbart söt klänning! men jag kan inte glömma klänningen på H&M som jag provade igår. Den va svart lite klockad kjol och polokrage. Men fattiglapp som jag är har jag inte råd med några onödiga kostnader den här månaden. Lägtar SÅ till nästa månad så att jag får slösa!
Har fortf. inte bestämt mig vad jag ska ha på mig på Nyår! åååh, jag blir tokig!
 
underbar

Kontrakt!

Idag har jag varit på praktiken till klockan sex skulle egentligen ha slutat en timme tidigare men de två sista timmarna blev vanligt arbete istället. Jag fick skriva på ett kontrakt och grejer. LÄSKIGT! Men det gick iallafall bra. Handlade fler julklappar till mig själv idag. Köpte lite underkläder, det är ALLTID bra att ha! Men när sa jag brja ödsla pengar på andra. Måste verkligen börja julhandla snart! Jag har bara köpt julklappar till mig själv liksom. Hur bra är det? Anyway, efter jobbet åkte Malin och jag och solade. Klantig som hon är missade hon bussen jag satt på! OTUUR! Men dit kom vi tillslut iallafall. Nu ska jag väl bara sitta hemma hela kvällen, ska upp tidigt för att jobba. SUCK!


Julhandel

Det första jag gjorde imorse var att missa bussen, jag som ALDRIG missar bussen! Kom iallafall tio minuter försent. Det var inventering hela dagen men som tur va behövde inte jag hjälpa till med det utan stog i butiken istället. Farmor kom och överaskade mig vid lunchtid så vi gick till tastys och åt lunch tillsammans sen julshoppade vi lite. Handlade några julklappar till mig själv, B.la en underbart  söt klänning som jag inte vet om jag kan vänta med att använda till julafton.


Änglar på MQ?

Min hemsk söta väska kommer snart till MQ. Efter att jag ar vart där och tjatat i många dagar fick jag äntligen veta. Och tur som jag har, ska den snälla ängeln till personal lägga undan en väska till mig så fort den kommer.
Äntligen kommer jag att få den.


Väskan I adore

En tidig vecka

Idag var jag tidigt på Praktiken 9-17 är mina tider denna vecka, skönt att sluta tidigt. Lunchdejtade &Skvallrade med Malin på korvkiosken. Kom in ett fint linne som jag la undan med ett fint sidenband i midjan. Tänkte att eftersom de mesta av mina pengar är slut så kan mormor eller farmor köpa de till mig i julklapp, de lösersig alltid på något sätt. Ikväll ska jag se Ugly Betty, love love love it!

Ugly betty

hur söt som helst

Hur gullig är inte den här vanten. Ni kan hålla hand, du slipper frysa.Vill ha en, kan ju ha den i väskan om någon skulle vilja gå på en promenad. Hur praktisk och gullig som helst!


hur söt som helst

Smått deprimerad

Ja, dagen började ju bra, sov tills jag fick ett sms av johanna som var ivrig på att åka in till stan och shoppa. Vi behövde dock vänta på att Tove och Malin skulle bli färdiga också. Planen var att kika i några affärer och fika. Som vanligt när vi säger att vi ska fika blir vi hungriga och går till donken och blir tjocka istället. Skulle köpa mig ett vitt linne och ta ut pengar så jag skulle kunna fika men alla pengar var nästan slut, jag vet inte varför men de kom som en chock. Visst jag vet att jag har shoppat men jag trodde inte jag hade köpt SÅ mycket saker. Men men sånt är livet och nu får jag leva på matlåda resten av månaden så att jag har råd att köpa julklappar.

Gårdagens kväll var ju ganska mysig, var ju på julgalan i nacka strand.Uppträdandena var underbara. Christian Walz som en ängel från himlen! DÖÖÖ SNYGG!Maten var okej, inget mera. sällskapet var jättetrevligt. Dock inte alla äckliga gubbar som var fulla. Var så himla trött, kom hem med sista tåget och tog en taxi ifrån stationen. Så skönt!

Christian Walz

Julmiddag&shopping

Idag har dagen gått åt till att åka till kista och shoppa. Jag fyndade en rosa velour dress till ett riktigt fyndpris. En rosa stickad klänning, lite olika underkläder och så. Snart ska jag åka på julmiddag och jag väntar bara på bussen. Dagen till ära tog jag på mig min nya sidenblus med ett rött sidenband i midjan för att föröka få lite julkänsla.  
   
             

Do you belive in magic?

Ja, idolfinalen är över och ja visst gick det inte som jag ville men nja varför inte? han var himlans duktig och hade talang. Vinnarlåten passade verkligen honom perfekt. Och var inte Agnes lilla klänning en underbar grädde på moset?  

Nyårsblåsan

Jag har hittat de perfekta nyårsklänningarna. Tror jag ska beställa en av dom, lutar mest åt den lilla svarta. Men båda är ju värda att älska! Jag hatar att man måste ha små söta snygga skor som inte jag kan gå i bara för att mina fötter vill gå inåt istället för att vara helt normala som alla andra.

    
        

En ensam sex and the city kväll

Kvällen var tänkt att jag skulle gå hem till Tove och se på Idol med henne och Malin men jag orkar verkligen inte. Känner för att ligga hemma och se på Idol-finalen och sen Sex and the city tills jag somnar. Så därför ska jag göra de. Har tyvärr inget godis att mumsa på under kvällen. Förövrigt vill jag verkligen ha det kända Carrie-halsband. I need to have it!
 


Sex and the city

Första December

Idag är det första december och jag fick nyss en chokladkalender av mamma. Har iår börjat baklänges, har alltså idag öppnat lucka 24 först då slipper man räkna luckorna som är kvar när man vill veta hur många dagar det är till julafton. Eftersom det är fredag har jag unnat mig lite shopping. En Svart sidenblus att ha imorgon på julmiddagen jag ska på med jobbet. Julgalan, då jag ska se martin stenmark och en massa andra artister. Ett par gråa knästrumpor och en röd T-shirt. Men nu ska jag fortsätta se på idolfinalen. Imorgon hade jag tänkt att fynda en rosa velourdress på HM att mysa med när jag bara är hemma.