God natt

Inga vanliga lektioner här inte, eller okej jag överdrev lite. Men tidigt fick jag gå upp för att gå till skolan och skriva en svenska uppsats i nationella övningsprov. Varför orkar dom ens lägga ner tid på ett övningsprov? Jaja men skrev det gjorde jag iallafall och det handlade om skönhetsoperationer och ideal. Sånt har jag mycke synpunkter på men blev dock klar efter timme eller så.När alla tre (robin,tove och jag) var färdiga ville Robin åka hemtill sig för att byta tröja, ja hans hade ju fläckar på sig. Så vi åkte hem till honom och jag lekte med hans hund så bjöd han på glass med chokladsås. Mycket gott och väldigt onyttigt, men det struntade jag i just då. Tillbaka till skolan för att ha idrott och där spelade vi volleyboll, det är mycket givande att spela bollsporter med min klass. Alla är bara sig själva och flänger runt bäst dom vill. Men vinna lyckades mitt lag göra ändå en gång dessutom sparkade Robin en boll i mitt ansikte, på min kind så jag fick ont. Han fick nog skuldkänskänslor och eftersom jag sa till honom att han fick skjutsa mig hem pågrund av detta annars kanske jag skulle råka gå ner på tågspåret utan att se de för att han hade skjutit bollen i mitt öga, så gjorde snäll-robin det. Eller han skjutsade mig till jobbet då dom ringt och meddelat att det varit kaos och behövde hjälp. Meningen var attg jag skulle jobba till sex, men sex blev halv sju, halv sju blev kvart i sju men till slut när klockan var sju såg det hyfsat ut i butiken och jag kände att jag ville pröva lite kläder och jag bestämde mig till sist för en tunika som jag la undan. Nu var dte middags dags och det med Tove, Daniel och Sebastian. Jag hoppade på bussen men nej jag fick gå av och vi skulle åka någonstans men ändrade oss och åkte istället till kinaresturangen och åt. Middagen var mycket god och trevlig, usch vad jag kände mig äcklig hade gått i samma äckliga kläder och skor hela dagen. Unken och äcklig var exat vad jag va. Men istället för hem åkte vi hem till Tove och spelade poker, jag kom två och sen somnade jag. Sov en stund och sen åkte jag hem. Imorgon är det jobb och därför vore det bra om jag gick och la mig nu.

Toorsdag

Igår efter Tove och Malin promenerat hem så tog jag in tjockis(grannens katt) som satt utanför på altanen. Hon var ensam, jag var ensam. Ett plus ett är två. Jag bestämde mig för att ta in henne som sovsällskap inatt, vi gick upp i mitt rum och satte oss i sängen, hon somnade nog medans jag var borta och gjorde mig iordning för sängdags. Men när jag kom tillbaka somnade båda om väldigt snabbt, mitt i natten vaknar jag av att någon står på min mage, usch nu vill hon bli kliad tänkte jag men jag får väl klia henne. Tillslut somnade hon om och jag lika så. Lite senare men ändå mitt inatten står någon och trycker sitt ansikte imot mitt och vill bli kliad igen! ååh jaja jag får väl klia henne tänkte jag och gjorde de tills jag somnade igen. Tredje och sista gången hon väckte mig var på morgonen en halvtimme innan jag skulle gå upp så jag kunde inte somna om igen utan gick upp och fixade mig, tittade på mycket mer än musli och åt fruktsallad med grädde och glass.

Idag skolkade jag eller jag struntade i första lektionen för jag pallade verkligen inte gå upp och dessutom ta mig till skolan helt ensam. Nej de lät tråkigt så jag sa att jag började klockan tio istället, jag fick iallafall reda på att läraren ändå inte var där så ibland gör man bra saker utan att veta. Skolan rullade på som vanligt och ännu en dag gick och jag fick alldeles för mycket fritid så vi tog bilen och for till donken, åt mc flurry och tove en paj också det ska tydligen vara en ny smak. Jahaa vet inte riktigt vilken, men men. På rasten innan sista lektionen gick jag till Mette( våran matte och företagsekonomi lärare) och pratade med henne om provet. Hon lät glad och sa att jag hade varit duktig, jag var ett poäng ifrån VG nöjd och glad skuttade jag vidare till nästa lektion kom dock tio minuter försent men jag var glad iallafall. Den sista lektionen gick segt och jag satt mest vid PA och muppade mig med alla andra, gick på tok för länge i skolan och blev därför smått övertrött. Efter skolan åkte jag vidare till jobbet och jobbade 3 timmar, en ny tjej var där som kom från A-kassan. Tänkte därför vara trevlig och presentera mig när jag kommer men vad frågar hon mig när jag sagt vad jag heter, "Är du också praktikant här?". Va ser jag ut som en praktikant kanske?, kommer en praktikant när det är tre timmar kvar till stägning?, det här har frågor som snurrade runt i mitt huvud men jag bara log och sa artigt nej men jag har varit en gång i tiden. Usch, hon hade ingen bra början på mig. Men sen rullade tiden på och det var mycket att göra, mycket folk och stökigt i butiken. Dom andra gick hem och till sist var jag ensam kvar med alla kunder, det kändes som att dom slet i mig och ville fråga en massa frågor, ha hjälp, ha varor som inte fanns i butiken. Ja det var helt enkelt mycket men det gjorde mig glad så mina timmar gick fort. När jag stängt och fixat alltingså såg det fortfarande förjävligt ut i butiken så jag tog intiativet att stanna kvar och städa så att det blev rent. Stort av mig, mamma kom och hämtade mig så åkte vi för att handla pizza ingen orkade laga mat. Pappa och lillesyster kom hem idag så nu slipper jag vara ensam på dagarna.

Vuxenliv

Dagen, jaaa dagen har väl varit som dagen ska vara. Jag väcktes denna dag av att väckarklockan ringde och upp for jag i desperat vilja att bli färdig så snabbt som möjligt. Sen kom kaoset, vad skulle jag ha på mig jag hade ju tänkt ut litegranna igår kväll när jag inte kunde somna men eftersom att det verkligen kändes fel när jag hade klätt på mig det så fick jag panik. Jag provade minst 4 olika klänningar och några byxor och tröjor. Sen hittade jag en klänning som kändes helt okej till mitt myshumör. Nu skulle jag bara äta frukost och gå till bussen, hann bre en macka och äta påvägen till bussen men inget mer. Usch det var lite kallt ute men himlen var blå, malin var sjuk idag igen eller jag sa åt henne att stanna hemma och sen ringde doktorn och bokade en tid med henne. Och juste mamma kom inte ens in och sa hej då eller nåt sånt och det är något hon brukar göra! Jaja jag kanske ser henne imorgon eller något då.

Men iallafall så kom jag till skolan till slut och gjorde provet på första lektionen det gick väl inte så bra, fick inte ngt rätt känns det somnu. Men iallafall så fick jag alldelles för mycket fritid och därför åkte vi till donken och åt glass dom har sänkt mc flurryn till tio kronor just nu. Mycket bra intiativ måste jag säga! Sen åkte vi runt lite bland annat ända bort till bålsta. Men kom senare till baka till skolan och hade en lektion till då vi stat utomhus, solade och sneglade litegranna på uppgifterna vi blivit tilldelade. Under dagen hade vi (tove&jag) haft en insamling till en begravningsblomma till en tjej i våran klass som förlorat sin mamma. Därför gick vi efter skolan ner till först jakobsberg där vi inte hittade ngt vi ville ha och som dessutom var dubbelt så dyra som nere i viksjö centrum. Så vi fortsatte ner emot viksjö och beställde dom, sen fortsatte jag hem och började förbereda middagen och fruktsalladen. Nu är Tove och malin här på middag . Vi har precis ätit falukorv och makaroner.

Fruktsallad

Har nyss kommit hem ifrån tove, nu är jag trött och kommer att somna vilken sekund som helst. Vi tog en promenad ner till Ica och köpte bananer, apelsiner, loka, lite candy och klick. Sen promenerade vi tillbaka hem till tove gjorde fruktsallad, åt fruktsallad och kollade på tv. Men det blev för mycket med allt båda två inkl. hennes mamma låg och sov i soffan. Men nu har jag iallafall kommit hem och har nu börjat tänka på provet imorgon, usch det kommer inte gå så bra! Mardrömmar?

Var är tevetöntstisdagen?

Ursäkta, men vem fan valde att sända ishockey på kanal fems bästa programs sändningstid. Hela min kväll är förstörd, usch de låter som jag inte har något socialiv, inte för att jag har et stort sådant men usch jag som ville se alla tv-program. Jaja nu ska jag iallafall gå ut på promenad med tove istället, så jag ska sminka mig litegranna sen är jag färdig att gå. Har förövrgit inte ens tagit upp företagsekonomi-boken ur väskan för att öva. Istället får jag tro på mig själv! Jag kan dubbelbokföring, jag kan det! Så nu känns dte bättre och som att allt kommer att lösa sig.

Jag pratade nyss med malin i telefon hon är sjuk men feber och sånt, hon ska till doktorn imorgon för att kolla upp det. Kan inte alla bara bli friska kanske?

Tisdag

Om inte jag hade varit så lat hade jag stannat i skolan hela dagen, ja jag gick hem istället eller ja jag var i skolan till två sen struntade jag i två lektioner, jag hade ju gått upp så tidigt så det var verkligen okej. Eller de är vad jag försöker intala mig. men ändå jag ar ju ett prov imorgon och måste ju plugga, hmm kommer nog inte göra det så mycket men jag är iallafall hemma tidigare. Tove och jag fick skjuts hem av hennes bror, mycket snällt och vi slapp gå. Vi tog en glass och hade som vanglit svårt att välja mellan alla glassar men kioskgubben hjälpte mig att välja och berättade att han ska få de nya glassarna på fredag så jag får väl äta då med, eller kanske. Det är såhär jag fösöker bli av med mitt sockerberoende, jag är så dålig men de var så varmt ute. Usch bortförklaringar hela tiden, jag måste sluta med de med! Nu är jag ensam igen och har precis tränat lite pilates det var mycket underhållande och ska nu hoppa in i duschen. Ikväll är det iallafall tv.tönts.tisdag så jag har något att göra. Jag ska aldrig bo ensam det är bland de tråkigaste som finns, usch jag bor nästan hellre hemma. Ska nog äta kycklingsallad till middag idag igen, det var så gott godare än jag minns. Jaja  nu ska jag väl försöka att fortsätta med allt.

Måndag du underbara måndag

Idag är det måndag och som varje måndag har jag sovmorgon till klockan kvart över tio. Och bara för att jag/ vi är så lata så kommer vi alltid tio minuter försent varje måndag. Vi orkar aldrig gå ifrån havlavägenbussen och sitter därför och väntar på stationen i tjugofem minuter på att bussen som går hela vägen ska komma. Denna varma vårdag så fick vi för oss att vi skulle köpa glass för att fördriva tiden eller okej jag var sugen på glass och övertalade dom andra att vara snälla mot mig och också äta glass. Så vi vandrade bort mot Pressbyrån till våran förskräckelse så var alla glassar en eller två kronor dyrare mot en annan affär. Ska inte alla GB-glassar kosta likamycket överallt? Ja, de trodde iallafall jag och speciellt om dom tilloch med sätter ut priser på glassarna på dagens metro baksida. Jaja, life goes on och jag köpte den nya roliga girlie-glassen, den var söt och rosa men smakade konstgjort och inte speciellt gott. Men iallafall när jag ätit upp glassen fanns det en massa glitter i pinnen som jag använde för attg kriga mot tove med, men hon krigade tillbaka och vi blev party av allt glitter. Vi satt iallafall på en bänk i solen tills bussen kom och körde oss till skolan. Vädret gör mig alltid på bra humör och därför flöt väl skoldagen på helt okej. När skolan var slut så blev dagens promenad en promenad upp till stationen i värmen, helt underbart! Jag promenerade tilloch med utan jacka eller den hände där fint på min väska och hade därför bara en kofta på mig. När jag kommit till stationen hoppade jag på tåget och skulle möta johanna i sumpan eller hon skulle hoppa på tåget där. Det var en evighet sedan jag såg henne sist, men vi hade iallafall en helmysig dag på stan. Den började på donken då båda var hysteriskt hungriga, mat mat. Efter donken fortsatte vi för att shoppa johanna provade jeans och jag var rådgivare, sen bar det av till hm, en till hm, indiska och det nya souk som var underbart. Jag såg en massa fina saker men köpte ingenting där, däremot hittade jag ett underbart halsband med en glass på och en ny mascara då min nästan är slut. Jag har också kommit fram till att jag ska investera i en bra fondation nu när min hy har blivit sämre och behöver luftas och sådär. När vi kommit ut från indiska orkade vi verkligen inte, vi hade ont i fötter och armar och ingen av oss var alls på shopping humör. Väldigt ovanligt men vi avbröt därför shopping turen och gick tillbaka till donken för att fika innan vi åkte hem.


När ja var påväg hem och hade gått av bussen värkte mina fötter och därför tog jag av mig skorna och gick barfota, ja det var iskallt och jag ångrar att jag gjorde de. Mina fötter frös och ingen hade sopat bort gruset sen gick jag in i skogen för att gena. Vid det här laget var fötterna redan så smutsiga och värkte så mycket att jag inte tänkte på annat utan började springa och skutta över ett litet gupp. Väl hemma upptäckte jag att sjalen var borta, behövde jag verkligen gå ut igen för att leta? den här gånge med vinterskorna på fötterna sprang jag iväg, samma väg som jag kom och inte långt ifrån huset var sjalen, tur! Nu är jag hemma och ska väl vila en stund kanske, jag är iallafall lite arg på blogg.se för stunden orkar inte ens kommentera händelsen.


Våffeldagen en dag med våfflor till middag

Kom iväg för att köpa skor som planerat, jag hittade ett par men dom var slut i min storlek men väntades hem nu i veckan så jag får återvända igen. Kanske tilloch med imorgon då jag ändå ska in till staden. Efter att jag inte hittat något på skopunkten åkte mamma och jag vidare till jakobsbergcentrum. Där hittade jag en vårjacka, har nu slutat upp med letandet av en skinnjacka fast jag fortf vill ha en men nöjde mig för en grön jacka från stadium istället. Handlade även bikiniunderdelen till överdelen jag köpte förra veckan, ett par jeans, en svart klänning och ett par shorts likadana jag köpte svarta förra veckan men idag blev det ett par kakifärgade. Sen for vi hem åt fruktsallad och Tove och jag gick ut för att ta en promenad, det var helt mysigt jag fick update om gårdagen och hennes helg då vi inte setts sen i fredagsmorse. Vi satte oss på en bänk vid havet mitt i promenaden för att vila och prata. Nu har jag kommit hem och mamma och jag har ätit våfflor med grädde, hallon och blåbär. Imorgon är det skola och jag får väl antagligen inte sova så länge.


Söööndag

Idag är det söndag och man har ställt fram klockan en timme, jag vaknad därför klockan tio och låg kvar i sängen läste en bok tills pappa stack in huvudet i rummet och skrek emelie. Då gick jag upp, åt frukost(fruktsalladen från gårdagens gäster) och pratade lite med pappa och lillesyster som har åkt iväg till Åre nu. Nu har jag iallafall sminkat mig och sådär fastän att jag är totally seg idag. Robin kom förbi och hämtade en klocka och nu väntar jag på att mamma ska bli färsig så att vi kan åka till skopunkten så att jag kan köpa skor. Hon är så seeeg! Sen ska jag möta tove för att gå en liten promenad, hur mys är inte det i detta väder? Jaja, hoppas att söndagen blir bra och imorgon ska jag träffa johanna för att shoppa och fika efter skolan.

Livet har sina goda stunder

Inatt ställs tiden om till sommartid, ställ alltså fram klockan en timme. Nu går vi mot ljusare tider. Det är bara 12 dagar kvar till påsklovet, 9 skoldagar kvar till påsklovet,21 dagar kvar tills jag fyller år.

Nu blir allt, varmare, soligare, ljusare, bättre och helt underbart!


Besviken

 

Information
Tyvärr har Z310i försenats från SonyEricsson och de beräknar att kunna leverera till oss den 6:e April



Men verkligen hur länge kan dom skjuta upp det,  är det ment to be?, jag som verkligen hade hoppats. Kommer nog inte komma någonstans ikväll.

Mycket, mycket mer

Jag hann hem och hann inte till överraskningen så jag beslöt mig för att då gör dte ju inget om jag kommer några timmar sent och kanske inte alls. Dagen har varit så hektisk, när jag kommer till jobbet och ska låsa upp dörrarna till butiken så funkar inte låset. Det har hakat upp sig totalt, nu börjar paniken komma känner jag men behåller ändå lugnet hyfsat. Men ett förbi passerande par ser att jag är i smått panik och frågar om jag behöver hjälp. Mer än gärna tar jag emot deras hjälp men dom fixade det inte heller, jag tackar för hjälpen och fortsätter fumla med låset. Inget funkar hur jag än gör, nu kommer en annan gubbe som har stått på avstånd och sett mig hela tiden. Han är hjälpsam och vill också försöka inte heller han klarar av det. Paniken blir större och större jag såg mig själv stå där klockan tio (det är då vi öppnar) utanför affären gråtandes med fullständig panik. Jaja, nu fick jag väl ta och ordna de här, öppningen ska ske om 40 minuter och jag har en massa att göra innan. Jag tar ett varv i centrum för att hitta en väktare som kan gjälpa mig med dörren, han kommer snällt med mig och berättar om hans morgon som också innebar öppningsproblem, han skulle öppna ala dörrar i centrum. Hans kort fungerade inte, jaja men tillslut hämtade han en annan av sina vänner då inte heller han kunde få upp dörren. Den här mannen hämtade en kniv och låssmörja eller vafan det heter man smörjer låset med. Han fick upp dörren tack och lov för det! Under den här tiden hann jag också ringa min chef, väcka henne och ha fullständig panik. Hon lugnade ner mig och allt ordnade sig ju tillslut. Nu kom jag in i butiken och kunde börja städa, ordna och sådär. Hade hur mycket som helst idag då det var löningshelg och modevisning i centrumet. Jobbade över en och en halv timme för att det var så mycket. Jag missade med det bussen och var tvungen att sitta på jakobsberg station i 50 minuter. Men då lyckades jag gå till terminalkiosken och köpa en magnus mandel, den var himmelskt god och en klick eftersom jag missade att köpa den igår. Ett av de bästa nummrena på länge faktist. Tanken var ju att jag skulle på överraskningen direkt efter jobbet men jag känner mig hur äcklig som helst plus att jag jobbade över så jag missade liksom hela överrasknings momentet. Nu har mina föräldrar gäster och dom har en massa små ungar som skriker och är jobbiga så jag försöker hålla mig på mitt rum.  Får väl se hur kvällen blir för min del.

Juste det var ett väldigt falskt alarm om mobilen, det enda som kom var några böcker vi hade beställt samtidigt. Jaja bättre lycka nästa gång va!

Lördag

Kom nyss ut ur duschen och jag ska ta bussen om en timma, så jag måste fixa mig. Idag ska jag jobba sen är det kalas och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Kaos! Jag måste ta med allt till jobbet för att ag inte kommer att hina hem. Juste jag tror att min mobil har kommit. Den finns på posten men jag hinne rinte hämta den idag så jag får ragga lite på mamma så kanske hon fixar det.

Ha en trevlig kväll!

Helg, helg, helg

Fredag, två dagar ledigt ifrån skolan, nästan lördag, helg. Jag älskar det. Jag har varit trött hela dagen, men sovit otroligt bra tills klockan var mitt i natten(03.15) då telefonen ringde. Jag vaknade med ett skutt och det var Robin som ringde och frågade om jag ville åka bil till skolan imorgon. Klart jag ville men var det verkligen nödvändigt att ringa mitt i natten? Jaja, jag glömde ändra väckarklockan så den ringde tidigt. Men de sket jag i och låg kvar i några minuter extra. Till slut kom jag till skolan, matten var kort och alla i klassen var bakis från gårdagen förutom jag som låg hemma och sov. Åh jag låter så rolig. Vi var bara sex stycken på handeln och det vara bara tre stycken som hade gympa kläder med sig så vi pratade oss ur gympa-lektionen. Nu kunde jag åka till jobbet och dessutom börja tidigare. Det var mycket folk eftersom att det var löning och det behövdes verkligen. Tidem går så himla fort när det är mycket att göra. Känns otroligt skönt. Jag hittade massa, eller inte massa lite kläder osm jag la undan, får pröva och köpa imorgon. Tillslut var arbetsdagen slut, och det var centrumfest i centrumet, jag är alldeles för ung och därför fick jag inte gå. Men jag erbjöd mig iallafall att öppna imorgon, sagt och gjort så ska jag öppna imorgon. Nu sitter jag med familjen och ser på så ska det låta och har ätit kladdkaka. Stannar nog hemma ikväll och glor på teve. Osocial jag?, nej nej.


PMS

Jag har aldrig varit med om att ha såhär mycket humörsvägningar förut. Mår bra ena sekunden och andra vill jag bara gå och gråta. Jag vill ha choklad nästintill HEEELA tiden. Jag fryser ena stunden och vill bara kasta av mig kläderna andra stunden pågrund av hettan. Förlåt alla för mitt humör den senaste veckan, nu vet alla iallafall varför.

En torsdag med Belgarna

Imorse vet jag egentligen inte vad som hände, jag skulle börja halv tio och kom dit i tid. Men självklart, Belgarna hade förovit sig och satt just då och åt frukost. Lektionen sköts fram en och en halvtimme och nu hade jag en massa dötid. Men sånt är jag ganska bra på att fördriva, så det gick bra. Idag har vi inte gjort så mycket med belarna, vi hade först en massa ekonomiska frågor vi skulle jämföra och blaha. Sen hade vi idrott och dom skulle spela bandy, men jag hade inget ombyte med mig och satte mig därför på läktarn för att kolla men blev bortkörd. Då blev det ännu mera dötid och den spenderades sittandes i korridoren. Sen "bakade" vi semlor och åt. Dom kanske inte var världens godaste men helt klart godkända. Sen hade en middag planerats inne i gamla stan men jag bangade och åkte hemistället. Nu kom jag nyss hem ifrån Ica med pappa, vi köpta kladdkaka och glass. Gott!

Ångest!?

De är ju verkligen töntigt, men jag mår seriöst dåligt av att jag inte vet vilket program jag ska välja att se på ikväll klockan 21.00. Greys Anatomy eller Top model. Usch jag hatar att välja men det lutar mot Greys. för då kan jag disskutera med vännerna imorgon och jag slipper fatta nada. Ser nog reprisen av Top model på söndag då jag ändå inte ska göra något speciellt.
 

image84


Spendrups med belgarna

Jag fick lite sovmorgon men glömde ändå att fixa håret för att jag såg mycket mer än musli istället men jag mötte iallafall vännerna vid busseni tid sen mötte vi hela klassen på tåget och åkte  till centralen där vi mötte belgarna och tog tunnelbanan till Masmo som tog ungefär hundra år där gick vi av och promenerade en frusen promenad till spendrups. Vi åt lunch och vilade en timme kanske innan själva "studiebeöket" började. Alla fick en vit rock som inte var figursydd, lyckades haffa till mig en som var någon storlek förstor dessutom. Kunde det bli värre?, ja! jag skulle sätta på mig ett hårnät, så otroligt osexigt men det gjorde jag iallafall så jag sprang runt och såg ut som ja, en fabriksarbetare/läkare/smurf. Men vad gör man inte för att få reda på hur öl tillverkas, hela studiebesöket var helt ointeressant. Nu låter jag mest negativ men varför skulle jag vlja veta hur de går till? våran guide var som tagen ur Harry Potter hon var sträng och skrek mycket men trots det mycket trevlig. Efter att jag sprungit runt i någon timme i min utstyrsel och kollat på öl som blandats i stora badkar och loka flaskor i mängder var äntligen besöket över, jag slapp stanken. Ja juste, det stank fyllekiss överallt men det fick vi stå ut med. Vi åkte nu tillbaka den långa vägen till centralen, behövde nu fördriva tiden en halvtimme och ja donken skrek emelie. Jag var tvungen att köpa en choklad muffin. Det var värt det, tycker jag nu ja. Sen skulle vi ut på promenad igen, en rundvandring i Stockholm, jag som inte ens hittar jag visade till exempel tre olika broar innan jag kommit fram till att den sistnämnda verkligen var vasabron. Men promenade var ändå mycket givande jag lärde mig säga följ efter mig allihopa på belgiska och de belgiska människorna blev väldigt imponerade av mitt stora ordförråd. Dom lurade mig säga en massa andra saker och bara skrattade, jag fick aldrig riktigt veta vad de betöd. Men men dagen slutade på NK där vi fick lite choklad och sedan for vi hem med tåget.

På bussen hem tar jag upp telefonen och ringer far han är då i jakobsberg och försöker shoppa men det går inte så bra så jag ger honom ett råd att hämta upp mig så att vi kan åka iväg. Sagt och gjort, vi for till outlet och fyndade en del saker till honom. Men inget till mig själv. Hur det kan komma sig vet jag faktist inte, mitt horoskop sa idag. Shoppa impulsköp, du kommer att få lyckade köp idag. Om tilloch med horoskopet säger att jag bör shoppa, varför gör jag då inte det?

Belgiska tisdagar

Ja, idga har ju absolut inte varit en vanlig skoldag utan vi har varit med dom belgiska eleverna hela dagen. Vi började med att vara i skolan och visa dom runt, prata lite och så. Sen åt vi lunch och sprang ifrån dom så vi kunde ta bilen till donken och fika innan vi skulle bowla. På bowlingen slog jag tre strikes, oja jag är bäst! Bowlingen sög iallafall och vi hittade en roligare aktivitet när våran lärare fick för sig att vi skulle gå till nationalmuseet men de gjorde vi iallafall, så kom vi till vasaparken och sprang och lekte lite med barnen som var där, studsade på studsmattan, cyklade runt i cirkel saken och klättrade nerför ett berg. Men tillslut kom vi iallafall till drottninggatan, tove och jag tappade bort gruppen. Men vi klarade oss ganska bra själva då vi gick i några affärer men vi hittade ingenting så vi ringde våra vänner och mötte upp dom på donken för att äta middag/lunch. Sen fortsatte vi vår promenad till nationalmuseet, skittråkigt! Vi kollade på tavlor och det är verkligen inte min grej, jag och tove satt och pratade och fnittrade iställe så lärarna blev arga. Sen sprang vi ner hämtade våra väskor, jackor och gick till donken, ja igen nu fikade jag där för en andra gång. Ska försöka att inte gå dit igen den här veckan men kan ju inte lova något. Tog tåget hem och var hemma crika halv åtta, en hel lång skoldag men den var trevlig. Min klass är väldigt bra trots vissa undantag.

Imorgon ska vi med belgarna till spendrups och kolla på öltillverkning sen vandra runt på stan.

Shopping

Veckan börar bra, skolan var iofs tråkig. Började med handel och där gjorde vi ingenting så vi hade hål i tre timmar, som vanligt tjokade jag mig galet med choklad. Sen hade jag en info layout lektion där jag hade gjort allting så den lektionen varade bara tjugo minuter sen fick jag gå hem. Eller jag behövde ju stanna kvar i skolan och vänta på Sebastian som skulle åka till staden med mig. Men för att fördröja tiden så tog jag och Robin en tripp till donken för att fika litegranna. Sen kom jag tillbaka till skolan lagom tid, okej lite för sent till Sebastian slutat. Vi satte oss på tåget påväg mot staden då vädret plötligt fick humörsvgningar och det började hagla. Ganska charmigt faktist. Väl inne i stan var jag ute efter ett par ballerinaskor och det hittade jag, två par på din sko. Ett par svart och ett par röda. Känner mig osäker på dom. Dom känns lite förstora om jag inte har några strumpor men det kan man ju lätt fixa med ett par sulor. Bonus på det nya underkläder, en bikiniöverdel då underdelen inte kommit så jag får kika in nästa vecka. Och fem par strumpor, tvekade på att köpa strumporna då det är så tråkigt med strumpor men gjorde de ändå.


När jag shoppat klart så gick vi och åt middag på donken, tjockisvarning bigtime idag. Men det är tilllåtet. Hann till Gina innan jag for hem också. Åh ikväll är dte inget bra alls på tv, men de löser sig. Imorgon kommer belgierna hit, usch skola ända till klockan sex iofs ska vi bowla och gå på museum men ändå hur kul är det liksom? Sen måste jag ju prata engelska hela tiden också. Usch, aja de löser sig.


Läslus

Jag blir tokig, jag måste ha ett par ballerina skor, våren är här. Har dock hört rykten om att det ska bli kallt den kommande veckan, men what ever! Är inne på att köpa ett par röda, svårt att matcha till allt och måste därför köpa två par ett par mer neutrala. Ja dvs. om jag hittar några alls. Jag har förrästen börjat läsa magdalena Graafs självbiografi "det ska bli ett sant nöje att döda dig", jag får rysningar i hela kroppen när jag läser den och än så länge verkar den helt otroligt bra. Jag är svag för självbiografier och verkligehetsbaserade filmer/böcker. Man kan bara inte förstå att något sånt hänt. Ja, boken är iallafall bra. Jag har beställt hem en annan bok som handlar om Tsunamin har hört att den ska vara jättebra. Måste bara läsa klart den här först.  

SÖÖÖNDAG

Jobb,jobb,jobb och jag började till och med en timma tidigare pågrund av mycket att göra. Kom till jobbet ytterligare tjugo minuter för tidigt och passade därför på att pröva lite kläder som var undanstoppade. Vissa åkte ut andra fick stanna och lite fick följa med hem. Hem fick ett par svart shorts(alltid bra att ha) komma, en svart t-shirt och ett vitt skärp. Att arbeta ensam gjorde mig törstig och sugen på cola light, därför drack jag tre stycken burkar! Ja, varför kan jag inte bara stå emot jag är så svag! Men Tove och malin kom iallafall förbi och umgicks med mig någon timme, dom gör mig alltid så lycklig. Dom är helt klart bäst! Jag är på sådan shopping humör att jag funderar på om jag kan övertala någon till en liten shoppingtur imorgon, vill ha nya kläder. Är på jakt efter en ny parfym iallafall men alltid när jag försöker byta så tycker jag att jag luktar så starkt att jag genast byter tillbaka till den gamla. Men nya år nya tag! Behöver nya skor, bellerina. En helt ny vår garderob!

Jag tror att mina föräldrar har köpt en andels lägenhet/stuga uppe i åre nu. Dom skickade iväg kontraktet och så nyss. Det suger, varför kan dom inte bara köpa något som jag tycker är roligt. Pappa tjatar alltid på mig att jag ska följa med upp, nu kanske jag måste det då om vi har en sån där andel.. där. jaja kanske får användning av mina blomskidor mera. Önskar att vi kunde ha köpt ett hus utomlands!?image83

Jag måste iallafall måla mina naglar nu tills imorogon, kanske till och med betsämma vad jag ska ha på mig så jag kan matcha i smyg med naglarna. Jag funderar på att gå och göra en manikyr då jag har en ful ovana att bita på naglarna trots att det är hur äckligt som helst kan jag inte sluta. Men när jag har pratat med en kollega som hade samma fula ovana. Hon gör manikyr var tredje vecka och biter inte alls eller pillar för den delan inte bort det heller. Jaja snart ska jag se på Tv, sova och gå till skolan. Snälla låt solen skina imorgon!




Söndag

Har nyss klivit ut ur duschen, gårdagen vad jättemysig och otroligt rolig. Jag måste verkligen ha världens bästa vänner, vad skulle jag göra utan dom? Jag förlora iallafall big time på pokern men de var roligt ändå. Ska väl snart börja göra mig iordning för ännu en dag på jobbet.

Poker

Smällde nyss i mig en kladdkaka och jag åt donken till lunch, bullar och macka med skagenröra till frukost. Men är det helg så är det ju.  Får låta bli med den där vananHar jobbat hela dagen och ska snart åka iväg till Amanda för att ha poker-kväll med tjejerna. Ska bara fixa mig.


FREEEEDAG!

Kom hem ifrån jobbet för ett tag sedan, åkte direkt dit efter skolan. Kan dagen börja bätte än denna!? jag fick godkänt på matte provet! helt underbart, jag bara älskar det. Sen hade jag en massa håltimme och då åkte jag till tastys där daniel bjöd på lunch. Sen bjöd jag alla på kanelbullar och då åkte vi till komethallen, jag spelade golf och sköt jättelångt en gång. Men det var roligt jag spelade tills jag började blöda och nu har jag träningsverk i högra underarmen så det gör ont när jag skriver. Ikväll ska jag nog ta och gästa tove, hoppas hon svarar när jag ringer bara. Imorgon ska jag jobba och gå upp tidigt så det blir ändå sussa tidigt för min del.

Angelina

är det sant? har hon adopterat ett nytt barn? ja det ryktas ju om det och att hon ska hämta det inatt. Hon vill ju ha ett barn från varje världsdel men varför? Hon är säkert världens bästa mamma, men hon får väl massvis med hjälp av alla sina assistenter och barnflickor. Varför så många på så kort tid? Lugna ner dig!

image82

Skola,jobb,vila

Ingen sovmorgon och ingen dröm att minnas heller. Hade dock en läxa att drömma något och skriva ner det så att vi på psykologin kunde tydea den, men det sket sig ju i och med att jag väldigt sällan kommer ihåg mina drömmar. Men till skolan kom jag iallafall, var trött hela dagen och åt mest hela tiden. Tröst åt kan  vi kalla det. Vår idag igen och jag älskar det, vill så gärna köpa en skinnjacka att gå ute med nu och nya vår kläder, nya ballerina skor. Ja varför inte en helt ny vår-garderob!? Efter skolan åkte jag iallafall till jobbet och jobbade stägning, sa farväl till min lilla praktikant som hade sin sista dag idag. Nu är jag iallafall hemma och ska strax hoppa in i duschen imorgon är ännu en dag med jobb,skola och vila.

Underbara vår!


Vår promenad

Kom nyss hem från min härliga vår-promenad med Tove. Vi var ute i 2 timmar! Vi gick längs vattnet och det gjorde att man fick en massa sommar flash-backs. Går det att hata sommaren!?, nej jag tror faktist inte de. Sen hamnade vii skogen och det blev bara mörkare och mörkare till slut såg vi ingenting och bara gick. Tur att de va i hemtrakterna och inte någon annan stans. Men jag lyckades klä på mig lite för lite kläder eller första timmen var det lagom sen blev det kallare och jag började frysa. Hade lånat Seastians tröja och hade bara den på mig, alltid lär man sig något nytt. Nu sitter jag nerkrypt i sängen och skulle göra vad som helst för en varm choklad med grädde på och väntar på att Greys Anatomy ska börja.

image81

Vår,vår,vår

Jag blir helt tokig, helt lycklig, hela kroppen spritter av alla vårkänslor. Det var länge sen jag va såhär lycklig. Underbara vår måste vara här för att stanna, snälla! Idag har jag iallafall varit i skolan som jag alltid är på vardagar, hade tre lektioner men gjorde väldigt lite. Var iallafall och stöttade skolan innebandy lag då dom hade hemma match mot en annan skola. Även fast det blev väldigt lite match-tittande och väldigt mycket hår-prat så var jag där som en sann supporter. Det kallar jag skolanda! Gick ute på promenad en lite stund på rasten i bara klänning och tröja, jag är inte ens snuvig så varmt är det. Efter skolan gjord ejag ett nytt försök att  åka till banken idag fick jag med mig malin och sebastian. Han bjöd oss på bullar oc vi tvingade med honom in i centrum för att leta vårskor. Sen for jag bara hem och nu ska Tove och jag ta en promenad för att dte är så underbart väder ute. Bara så att alla vet är dte bara en månad kvar tills jag fylller år.

Jag älskar våren!

Teve Tönts Tisdag

Jag kan inte förstå att jag har tyckt om den här dagen så mycket det måste bero på vädret, jag bara älskar det. Jag hade långa och tråkiga lektioner som resulterade i en lång dag. Efter skolan raggade vi upp skjuts till stationen och tog tåget till jakobsberg och gick till centrumet. Jag skulle till banken och mutade malin med att bjuda henne på bullar om hon följde med. Svag som hon är för mat så antog hon mitt erbjudande. Bull-gubben blev glad när vi kom idag också, jag förstår inte hur han orkar stå där när det är så kallt ute. Det måste vara underbart för honom att våren är på väg! åååh vad jag älskar våren och det härliga vädret. Men iallafall så var banken stängt och vi gick in i centrum för att gå till jobbet för att lämna nyckeln. Stannade då för att pröva kläder och sagt som gjort hade jag en klänning jag ville köpa. Köpte en likadan som jag har nu i grå fast en vit, den är så underbart skön! Sen köpte jag ett par svarta leggings, man kan aldrig ha för många leggings. Det blev en grovsaltskrubb med apelsin doft som fick följa med mig hem ifrån natur-apoteket idag. Jag älskar shopping! När jag kommer hem ringer telefonen och min vän Tove vill ut och ta en promenad och självklart följer jag med henne. Den blev inte så lång, och absolut inte i rask takt men en promenad var det iallafall. Nu sitter jag och sneglar på Gilmore Girls men hänger knappt med. Men får skärpa till mig till Desperata hemmafruar.
 
DHW

Skoldagen är inte slut

Sitter nu i skolan och har lektion, gör visst inte så mycket förutom Pa-nördar och pratar med josefina. Det var jobbigt att vakna imorse men jag kom till slut upp, mötte Tove och Malin vid bussen. Amanda kom på och det blev en kort morgondejt. Solen sken och då blev jag glad, det var varmt och jag tog en liten promenad med Robin ute i bara T-shirt. Kallt, men det funkade. Nya aktiviteten i skolan istället för att jobba blev att spela kort, bluffstopp. Malin och jag vann varje gång, förutom en då Jenny vann. Grattis! Snart bär det av till den som vanligt äckliga lunchen, längtar redan. Har en lång dag och komme rinte vara hemma på ett tag, men hörs då!

Kladdkaka

Efter middagen hade mami köpt såndär ny enportions kladdkaka. Den fick betyg 5 av 5. kladdig god och helt undebar. Var bra att den inte var jättestor, för jag har så svårt att sluta äta när det handlar om choklad. Kanske spar några kilon på de.

Måndag

Idag var jag i skolan hela dagen allt gick bra och vi hade en enormt långtråkig håltimme imitten, men den gick ju över och jag fick gå hem tillslut. Egentligen skulle jag gå till banken efter skolan men pallade inte, skulle även tagit en tripp förbi jobbet men jag får göra de någon annan dag. Jag gick hem och umgicks med mina föräldrar, de är inte ofta de händer. Jag och mamma lagade mat och sen åt hela familjen minus storsyster middag tillsammans, det händer verkligen inte ofta! Konstig dag i det stora hela, men dock helt underbar.

Hemmafru

Idag har jag varit en riktig hemmfru. Jag städade rummet som jag sa att jag skulle göra. Jag tvättade även fönstrena, ingen hade gjort de på hur länge som helst så nu är dom jätterena. Till middag lagade jag pannkakor fast jag bjöd ingen annan för de är så otroligt tråkigt att steka pannkakor. Nu börjar iallafall o.t.h som är min vanliga söndagsunderhållning.

Utsidan räknas.

Har nu beställt dne underbart söta mobilen, den komme rinte komma förrän den 22-23 där någon gång. Så surt! Men de är värt väntan, jag tycker om den även fast den är dålig. Idag är det utsidan som räknas.

image79

Blandade känslor

The Ark vann, behöver jag säga mer. Jag vet inte vad jag ska tycka. Jo visst va låten bra och visst va dom bra men jag ville inte att dom skulle vinna. Nu får man väl göra det bästa av situationen, le va glad och heja på sitt land.

The Ark, vinnare

Degig

Har inte kommit igång med träningen igen då mitt gymkort gått ut och har inte lyckats tjata till mig något nytt ännu. Så denna söndag känner jag mig som en degklump som bara segar hela dagen. Har sett fyra avsnitt av o.t.h imorse och en film jag inte vet namnet på. Otroligt vad man hinner med en söndag. Farmor och farfar kom förbi på en "fika" och jag prövade en äcklig sushi, hade för mig att det smakade okej ändå. Den här veckan har jag faktist smakat massa nya grejer. Jag smakade oliver med ostfyllning häromdagen som Tove älskar men dom smakade fisk, rå fisk och det vet ju jag nu när jag smakat äckelsushi. Det såg äckligt ut och det smakade segt och konstigt.

För att fösköka göra något bra idag ska jag försöka städa mitt rum som ser ut som i ett stall. Städa måste vara det tråkigaste som finns. Men det måste göras.

To good to be true

Har nyss ätit middag och kommit hem ifrån jobbet. Mår rent ut sagt SKITBRA. Vet inte varför men idag efter jobbet tog livet en vändning och jag fick känn på min ledighet, mår nog därav helt underbart. Har inget jobbigt framför mig nästa vecka och  behöver därför inte oroa mig för framtiden heller. Jag ska  om en timma ta bussen hem till johanna för att se finalen i melodifestivalen. Ringde påvägen hem ifrån jobbet Malin och hörde vad alla hade på sig och vi bestämde då också vad jag skulle ha på mig. Helt undebart att ha vänner som kan hjälpa en med såna beslut.

Fredag,Lördag,Söndag!

Igår, var en kort dag i skolan med matte-prov som gick väldigt dåligt och en trevlig kväll med tjejerna och en massa andra. Men kom dock hem tidigt pågrund av att jag ska iväg till jobbet snart. Ikväll är det melodifetivalen final! Det blir glamour-kväll med en massa glitter och trevligt folk hemma hos johanna. vad ska jag ha på mig!?

Förlåt

Har varit dålig på att blogga den här veckan men de kan man ju ändra på!

Lås in mig

Suget tar över, jag får inte släppa efter. Måste kämpa emot.

Första måndagen i skolan efterf lovet

Idag började jag inte skolan förrän vid tio tiden men vaknade ändå vid 7, så jag gjorde mig iordning och hoppades på att tiden skulle gå. När jag till slut var färdig upptäckte jag dock att det var 1 timme och 10 minuter kvar tills jag skulle gå iväg till bussen så jag tänkte ha mysigt och äta en riktig frukost. Hade tänkt att baka scones och bjuda över vännerna på frukost men dom är ändå så trötta så jag struntade i det och lagade pankakor till mig själv istället. Jag är verkigen ingen talang på att vända pannkakor, utan stekte dom som klumpar. Ska nog se om jag hinner baka scones på onsdag, så kanske mina vänner kan komma på frukost. Men nu har jag iallafall slutat skolan för idag och innan jag for hem åkte jag till jobbet för att lämna en nyckel. Prövade lite kläder men hittade inget jag ville köpa. Råkade åter igen gå förbi bull-gubben och köpte fyra stycken. Bull-gubben förgyllde min dag genom att säga att jag alltid är så glad och ler jämt. Jag tycker om människor som verkligen tar sig tid för att ge någon annan komplimanger och inte bara struntar i att säga det, jag försöker dock bättre mig själv på den fronten. Snart måste jag plugga men ska innan det, tända ljus, göra en hårinpackning, ansiktsmask, tappa upp ett bubbelbad, sätta på mysig musik och bara slappna av.

Söndag

Kom hem från jobbet för en stund sen och åt då en semla och såg Desperate Houswives som jag spelat. Nu har OTH börjat och jag missade 10 minuter bara för att jag tänker på annat, klantigt! Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen då, tur att det är en lugn dag. Men måste iallafall plugga ikväll. Usch vad jag hatar skolan.  


Melodifestival

Kom slutligen hem till Tove efter en liten vilan, vi såg melodifestivalen, pratade och började se på Helens små underverk men jag gick när de va tredje reklamen. Så nu sitter jag här och vill sova men känner att jag måste plugga lite, så jag ska försöka hinne med de innan jag somnar djupt.


Lördag

Lördag, lördag, lördag, jag kan inte låta bli att älska lördagar trots att det är jobbigt att jobba på en helg. Men imorgon är sista dagen jag jobbar såhär intensivt. Sen är det skola igen, på ett sett känns det skönt ett annat konstigt och jobbigt. Snacka om att man kan vara död efter en dag på jobbet, har aldrig varit så hysterisk efter stägning. Ikväll är det Schlager och ska kanske vandra över till Tove och se de, men får se det lutar ju trots allt åt de hållet.

Kinamat,loka och choklad hej tjockis mage!

Fredag

Lng dag idag, vaknade och hade en tid hos frisören klockan tio, for dit klippte håret. Åkte hem böt kläder åkte till jobbet för att jobba vid 12, lunchade med Daniel på Tastys. Hur kan man inte älska mackorna där!?jobbade även över en timme så det blev stägning för mig idag igen.  Mötte Sebastian, for till donken och tjockade mig som vanligt. Sedan for jag hem till Tove och umgicks med henne,malin,sebastian och daniel. Och jag kom hem nyss, de va väl min dag i korthet. Nu ska jag sova då jag ska vakna för att jobba imorgon.


Ödet

Tänk om jag inte funnits utan fötts till en myra som någon snabbt trampat ihjäl. Hur hade andras liv sett ut. Har jag verkligen ändrat något. Jag tror att små beslut i mitt liv redan har ändrat en del. Som att jag flyttade i trean, skulle inte mina föräldrar övertalat mig att byta skola vad hade hänt då? Det var där jag träffade mina bästa vänner och där började min historia. Vi hade ju ändå gått i samma skola i högstadiet även fast jag inte bytt men hade vi verkligen pratat med varann? Hur skulle allt vara, vilka hade dom umgåtts med, har jag hjäplt någonnatt någon gång att göra ett avgörande beslut med något som kan ha avgjort hela deras framtid som mina föräldrar med den lilla feed back till mig att jag skulle byta skola gjorde? Man får sin personlighet utifrån sina vänner och familj, hur hade alla varit om inte jag varit där och påpekat saker jag tycker är fel, ger dom komplimanger för att muntra upp. Jag är svag för ödet och de är en sak jag tror på starkt, allt händer av en anledning och det är ödet som fixar det. Jag kan/ska inte pressa fram saker men kan dock ge de en push i det jag tror är rätt riktning för tillfället. Är det ment to be händer det.


Halvdag

Har kommit hem ifrån jobbet, fick tvinga mig upp klockan sju imorse för att åka dit. Vi inventerade hela butiken, väldigt duktigt gjort av mig. Och jag slutade tidigt, passade därför på att testa och shoppa lite kläder. Det blev en jättehärlig svart sommartunika i siden, undies och ett ljusblått linne. Det blev inte ens en lunch med Tove idag då hon hann luncha innan jag slutat. Nu ska jag bara vila och ta det lugnt, är sugen på att ta en fika sen kanske.

strand