HEEEEEEEJ

Är inte livet underbart? Imorse vaknade jag och somnade om lika snabbt, nästa gång jag vaknade lös olen i mina ögon så underbart. Gick upp och glodde lite på tv tills min vän malin kom förbi för att dricka varm choklad ute i solen och snacka skit. Efter timmar i solen kom vi på att vi skulle gå till ICA och köpa glass. Vet ni? Det var kallt om man inte satt stilla på tomten, nästintill iskallt!

Men nu ska jag iväg till ICA med min handikappade pappa och storhandla. Önska mig lycka till!

Shopping

Plånkan är betydligt fattigare, sånt här fungerar inte just nu dock älskar jag mina köp. Just ja, jag var i kista idag efter att jag suttit ute i solen och myst med tjejorna och pappa. Jag,syster och malin hade nog egentligen inget mål med våran resa till kista men ändå fick alla med sig saker hem. Jag blev ett linne, en t-shirt, en jacka och ett par skor rikare.

Skorna får jag skavsår av att bara titta på men ändå så är dom så vackra att jag icke vill lämna tillbaka dom och inte kan jag gå i dom heller. Nej nu får jag belutsångest, äsch skitsamma det löser sig!

Sol sol sol

Satan i gatan vilket underart väder det är ute. Tog en promenad ner till centrum imorse för att sola med malin och sedan satte jag mig utanför mitt lilla hus ett tag och bara läste en bok och lyssnade på musik. Nu vill jag inte sitta inne längre utan ska nog gå ut igen och passa på.

Ledig

Vaknade alldeles nyss av att familjen står och skriker nästintill utanför mitt rum. Jag blir tokig på att bli väckt sådär! Idag ska jag och malin passa lilla ginza, en underbar voffsing som behöver många promenader. Så det är dagens att göra.

Nu är jag stört hungrig och vill inget annat än att få i mig lite frukost. Ska ta det stenlugnt ända fram till klockan slagit tolv!

Blääää

Kom nyss hem ifrån jobbet, vi hade sån där jeans-kväll så vi allihopa åt middag tillsammans och provade alla jeansen. Många skratt blev det över hur fina alla jeansen satt på. Så jävla segt att åka kommunalt hem såhär sent och tror ni inte att min lilla mobil hade dött också så ingen musik  eller sällskap blev det.Trist då jag inte kunde hålla tankarna någonannastans.

Hann iväg för att leta klocka idag och hittade en som jag gillade, prövade den också men det var tyvärr alldeles för stor för min handled. Så nu funderar jag verkligen på att investera i en skitsnygg men dyr klocka som jag verkligen älskar! Men inte den här månaden, det får bli en annan gång isåfall.

Nu är jag förresten ledig ända fram till helgen, så ett ord LOV!

Sportlov

Go kväll, nu har jag ätit middag och är mätt. Idag har jobbat hela dagen, det har gått jädrans fort och vi har haft fullt upp med saker att göra. Lunchade tillsammans med helena på tasty's idag, vi snackade en massa skit och åt macka. Alltså ingen pannaka! Duktigt av mig.

Efter jobbet tänkte jag att jag faktist var värd något nytt så duktig som jag hade varit idag. Så jag gled iväg till både din sko och hm för att kika på saker. På din sko har jag länge spanat på ett par gråa tygskor som jag fortfarande tvekar och nu tänkte jag att jag kan tänka en vecka till. På HM införskaffade jag mig lösnaglar och underkläder så det fick bli dagens gåva till mig själv. SNÄLLT!


Lala

God morgon, väcktes tidigt imorse av ett sms som ville att jag skulle vakna men det ville inte jag så jag försökte somna om men det gick inte så bra. Efter att ha legat kvar en stund i sängen så har jag äntligen klampat upp och stter och väntar på days.

Igår blev mysig, vi såg på smällen och sen kom Micke och Robert som också ville vara med så vi lekte endel charader och pratade strunt. Men skitsamma ska iväg till jobbet sen, börjar vid tolv så jag hinner.

SPORTLOV!

Top model

Ska traska iväg till malin för att tillbringa kvällen där framför top model och en film vi hyrt. Det kan bli roligt, för just nu är jag alldeles för uttråkad för att bara stanna hemma. Nej nu måste jag skynda mig, ha en bra kväll!

Fiiika

Jag är nyss hemkommen ifrån fikan som urartade till något helt annat. Satt och tjattrade i flera timmar och under de timmarna fick jag inte i mig bara en kladdkaka utan även foccacia så nu är jag mättare än när jag åkte dit.

Något bra på tv:n ikväll?


Fika

Snart kan man börja kalla det tradition att fika med tjejerna på söndagar. Och även idag ska vi smita iväg till Tasty's för en fika. Men först ska jag göra mig iordning.

Igår blev det middag och mellis hos kusinerna, såg slutet på någon fotbollsmatch också. Förresten, 10 rätt på tipset igår inbringade hela 11 kronor. Jag börjar ju bli rik för fan! Nu ska jag ut och spendera vinsten på fika.

Visdom?

Kom precis in ifrån en kylig promenad med min pappa, vi gick ner till ICA för att lämna in tipset och handla lite mjölk. Men skit i det, nu vill jag ha lite medlidande. En utav mina visdomständer har nämligen börjat komma ut och det gör ont! Och ju mer jag tänker på det desto ondare gör det, sluta tänk kvinna!

Tiny UF

Efter två fullspäckade dagar på UF-mässan är allting över, bara sådär. Det har verkligen varit roligt att stå där. Dag ett virrade vi runt som galna höns innan vi kom fram till mässan och började måla och greja. Målningen gick till en början inte så bra som vi ville men vi löste det där och allt fiade sig tillslut. Lagom till invigningen hade vi fått fint i våran monter och därefter kom det lite besökare. Det var inte alls lika många besökare som dag två.

Jag vill nog påstå att jag tyckte att dag två var roligare då vi sålde en hel del tiny'sar. Jag och Malin sprang runt och nästintill tvingade folk att köpa av oss.

Igår när jag kommit hem efter att inte ha ätit riktig mat på hela dagen ringer en snäll Robert och vill åka till Donken med mig för att äta. Dit hann vi tre gånger innan kvällen var slut, hej tjockisar! Men nu ska jag se till och vinna lite på stryktipset!

Lista

Nu börjar pusselbitarna sakta men säkert falla på plats. Listorna som skrivits inför morgondagen är långa, alldeles för långa om ni frågar mig. Jag har upptäckt att jag älskar att planera, älskar att skriva listor på ungefär allt  som har med saken att göra och för den delen allt som inte har med saken att göra. Ska ta och försöka sova ordentligt nu så att jag orkar med en riktigt lång dag imorgon.

Hej hej

Det mesta jag har mött idag har varit motgångar, men det enda jag kan göra åt det är att skratta. Ett skratt förlänger livet och det löser sig ändå inte bättre om jag är tjurig. Jag är nervös inför imorgon och vet inte om allt kommer lösa sig, men det gör det nog för Tiny UF är bäst.

Men skit samma, idag har jag iallafall varit på praktiken och haft riktigt roligt. Var  helt förvirrad på lunchen men planerade det mest som gick till UF-mässan med flickorna Tove och Malin. Efter praktiken blev jag kvar i centrum en stund, köpte med mig lite smink och drog en fika med Malin, Jessica och susanne. Nej usch nu vill jag bara gå och lägga mig men icke, jag ska ploca ihop allting och framförallt försöka packa smart! 

Önska mig lycka till

Världens bästa

Jag måste ha världens bästa farmor, stötte på henne med en vän nere på ICA igår och pratade bara lite snabbt. Någon timma senare fick jag ett sms från henne då hon kommit på att hon inte kramat mig hej då.

Lilla gumman du fick ingen
kram när vi skildes förlåt o
ingen peng vi fixar det sen.
Kram kram

Nu ska jag gå och laga mat

Var i skolan en stund idag ju och allt med mässan häll på att kaosa men såklart löste vi superkvinnor skiten, nu är jag lyckligare än igår. När vi inte behövde vara kvar i skolan längre och hade löst de flesta av var problem drog malin och jag vidare till Solariet för att steka fläsket. Skönt det där och vi avslutade med varsin glass för att sedan promenera hem.

När jag kom hem drog jag ut min far på äventyr, bla. åkte vi och lämnade tilbaka den där färgburken som vi köpte till företaget där stötte jag på your creation som var och handlade pennor och annat skit som jag inte visst vad de skulle med de till. Och jag handlade mig en ny färgburk.


Vakna

God morgon, sitter och stirrar på vakna här hemma med min far. Somnade riktigt tidigt igår och är därför pigg och glad idag, ska klä på mig lite också kanske innan jag går iväg till skolan. Ja så får det bli, ha en bra dag idag då!

"ja, vissa passar ju i allt"

Jag har alldeles för mycket att göra och tyvärr är jag alldeles för lat när jag väl har tid att görat. Inte heller är det roliga saker jag har att göra utan mest sånadär tråkiga måste städa rummet saker jag har att göra. Kan inte någon bara städa mitt rum kanske!? 

Får en halvtimma sovmorgon imorrn iallafall, mucho nice!

Jag är på bra humör

Idag var det praktik och imorgon skola, praktiken gick faktist ganska bra och ganska fort för den delen också. Lunchade med Tove och Malin på Tasty's och svängde förbi jobbet efter praktiken för att inhandla den där klänningen till mässan och snacka lite skit.

Imorgon ska jag ju till skolan och fixa allt det sista inför mässan, jag börjar bli nervös. Jamen fixa allt får vi lov att hnna imorgon!  Tralalala, vi behöver förresten en bil med dragkrok tror jag.

Tjoho

Jag tänkte på en sak när ett återkommande samtal kom upp på jobbet idag. Men till saken nu, man kan nog inte älska någon annan förrän man älskar sig själv, eller har jag fel? Själv har jag alltid tyckt att det låtit dumt men nu tror jag att jag har hört det så många gånger, läst och blivit upplyst om det alldeles för mycket att jag äntligen tagit det till mig. Kanske jag ska börja jobba på mig själv nu då.


sjung

Imorse sov jag ut tills klockan var lagom att ta bussen med tjejorna och leta efter kläder til UF-mässan. Äntligen lyckades vi, såsom vi har oroat oss och letat. Drgo en fika på Tasty's innan jag gick till jobbet för att spendera restrerande av dagen där. Hade riktigt roligt ända tills jag blev ensam och spenderade istort sett två timmar ensam med inte alls alltför många kunder. Riktigt trist och tiden gick långsamt men vad gör det!

Sitter nu och glor på singing bee, roligt det dära!


spelberoende

Med 11 rätt på stryktipset igår kammade jag hem storkovan, hela 108 kronor rikare blev jag. Uppe på toppen kan man ju ändå fortsätta så jag lurade ihop en ny rad till europatipset idag, det kan bli succé. Eller inte.

LÖÖÖÖÖRDAG

Goder morgon, solen skiner genom persiennerna i mina stora blåa ögon så att jag bara vill knipa ihop dom. Men ack vad jag gillar solen, skulle vilja sitta därute och fika hela dagen om jag kunde, eller är det varmt ute förresten? Men så är inte läget just nu för att klockan tolv ska jag vara på jobbet och slita, tjäna pengar och vara glad. Men det blir roligt.

Vaknade alldeles för tidigt idag och borde därför ha hunnit med en jävla massa saker men nej då ska jag bara vara lat och stirra på film. Nej dte här går inte, kankse jag ska ta och göra mig iordning?

Tralala

Jag stannar hemma ikväll och firar dagen till ära i helgen istället. Hur kommer det sig att jag blir trött och vill sova klockan nio varje kväll? Om det inte vore för andra människor hade jag sovit klockan nio varje kväll. Nu måste jag försöka vara vaken till klockan tio då en film börjar som jag vill se, nivet den där world trade center. Har hört att den är sjukt sorglig och har därför förberett mig på att jag kommer ligga här och tjuta vid tio-snåret.

Hej

Humöret är på topp och inget kan nog slita ner mig därifrån. Alla hjärtansdag en extra dag för presenter är min lilla synvinkel på det hela just nu. Choklad, gelehjärtan, rosor och hjärtan är gåvor jag fått dagen till ära. Ännu en dag att frossa!

Gick ju till praktiken idag och spenderade dagen där, roligt hade jag ju faktist. Idag spenderades mera tid på övre plan tillsammans med en snäll kvinna. Vi disskuterade smink och jag fick lära mig mäta BH-storlekar på de som vill, eller jo nästan. Lunchade en "sallad" på Tasty's med flickorna och var ju såklart tvungen att trycka i mig efterätt på det.Har idag planerat att tillbringa kvällen med Tove om jag orkar ta mig iväg efter middagen.


Wie

Jag vet inte vad som hände igår men jag tror att jag slocknade vid halv tio så inte hann jag se greys som jag planerat. Men nu är jag vaken och pigg, ska till praktiken idag och som vanligt luncha med flickorna. Idag kan bli en riktig bra dag, woho! Nu ska jag glida ner och göra frukost!

image255

Glad alla hjärtans dag!

En dag som denna

Efter att far min och jag blivit helt utmattade efter promenaden och däckat i soffan till en dålig film fick jag ett fint samtal från en kär vän som ville ut på promenad. Och det var så det skulle bli ända tills vi fick ett samtal och följde med ut på äventyr istället.

Efter ett äventyr är fika en självklarthet som heter duga så det var så det fick bli. Tove, jag och senare även hennes bror slog på stort och åt blåbärspaj med vaniljsås och drack saft till det. Tills klockan var alldeles för mycket och dags att gå hem. Ikväll är det bara en massa bra TV så om ni letar, vet ni var ni hittar mig.


Days

Bestämde mig imorse för att inte åka till praktiken, så jag stannade hemma för att vila. Har idag istället  spenderat dagen ute på promenad med min trogna vän kryckhopparen, flygit lite med helikoptern och ätit hamburgare. Mucho gott, nu är jag trötter av allting och ska bara se klart på Days sen kanske jag tar en powernap.

image254

Nerdie

Ett tungt huvud och två trötta fötter är inte alls en bra kombination med praktiken. Men dagens höjdpunkt var iallafall när farmor och farfar kom in. Det var ett tag sen jag sist såg dom nu. Efter praktikens slut så ringde jag far min för att tvinga ner honom till ica med mig så att vi kan ha någon mat här hemma nu även fast inte mamma är hemma. Så vi for ner dit och nu ligger jag däckad i soffan, kanske väntar på att GG ska börja men vet inte om jag hinner somna innan.


Hallå

Vet ni vad? Idag har jag som vanligt varit på den dära praktiken och nästan som vanligt stressat vidare till jobbet för att stänga butiken. Lunchade med Malin på tasty's, för hennes del blev de dom traditionella pannkisarna och för mig en såndär pasta/kyckling sallad. Jag har konstaterat att jag ändå pillar bort nästan alla grönsaker och bara äter kycklingen och pastan, men det låter ju nyttigare iallafall en sallad liksom.

Hon och jag kom in på ämnet pengar och då uppstod en hetsig disskution. Vi ställde oss några frågor som ingen av oss hade något riktigt svar på. Tänkte dela med mig av frågorna men de lät dummare nu än då.


Räcker jag någonsin till?

Kan någon någonsin vara tillräckligt bra? Det känns som att jag klättrar på ett berg och när jag äntligen ska ta steget upp på toppen så faller jag handlöst bakåt kanske av en knuff, nästan ända ner. Jag har alltid bara rest mig upp och försökt igen, gång på gång och gör det fortfarande. Men vet inte om jag orkar mer, känslan av att veta att man inte räcker till och aldrig kommer att göra bryter ner mig.

Själv har jag en vana att behandla andra precis sådär som jag hatar att bli behandlad. Skillnaden är kanske att nu är det min tur att sträcka ut händerna och knuffa.


Ta hand om mig själv

Tänkte ta och glida ner i badkaret en stund, tända några ljus, tänka lite och sätta på musik. Det kan bli ett bra slut på veckan!

byggare-bob

Jag är på ett fint fixarhumör här hemma. Jag har sorterat mina löne/jobb och andra viktiga papper, satt in dom i pärmar och håller just nu på att städa den där jäkla garderoben som har en tendens att ha kläder all over där det inte ska vara, ALLTID! Nej nu ska jag se om det kan bli rent och fint där!
 

Söndag

Natten blev inte alls som jag hade tänkt mig, somnade inte förrän very sent. Satt istället uppe för att oroa mig och vara grinig. Men det löste sig ju tillslut och jag hann nästan somna innan det blev ljust ute. Bara därför sov jag som en stock imorse och vaknade av ett samtal ifrån en förvånad malin över att jag sov. Vi bestämde oss för att inte ligga hemma och var omöjliga och åkte därför ner till tasty's för att dra en fika istället.

Att dra en fika blev förvånadsvärt nog dagens händelse, det bli förhoppningsvis att somna tidigt ikväll då så att jag orkar en vecka på praktiken.


lööördag

Dagen som spenderades i kista tillbringade ångest på mitt konto. Inte alls som jag ville dock fick plaggen i garderoben några vänner att umgås med. Frågan är bara om det är för mycket pyjamas-feeling över ett plagg, med det får vi se vad jag gör. Men det var iallafall jättetrevligt att strosa runt där för att sedan bege sig mot the blueberrypaj på donken. Hur många kilo en kvinna kan öka egentligen återstår att se!


Nachos, daimtårta, glass, godis och två underbara vänner blev tillsammans med melodifestivalen kvällens underhållning. Jag har dock en stark åsikt om att FEL personer gick vidare till både andrachansen och till finalen. Jag blir bara så jävla pissed off på att sverige är fast i sitt tunnelseende och ser inget annat en det som är rak framför dom, det som alltid stått där. Dåliga låtar, sämre artister. En melodifestivalfinal full med nykomlingar borde det vara iår!


Stryktipset all over again

Spelade en rad på stryktipset idag och hoppas verkligen på vinst! Antagligen blir det flopp som vanligt men man vet aldrig kanske bara just därför jag vinner!


Ledig lördag

Ibland blir jag bara så arg, igår var ett sådant exempel. Men skit samma, nu är jag iallafall glad. Tog en sovmorgon och verkligen sov, skönt eftersom att det kändes välbehövt. Sedan var vi iväg en stund till staden för att köpa helikopterblad och göra andra små ärenden här runtom. Men nu är jag hemma igen men väntar på att nästa utflykt ska börja. Jag ska nämligen iväg till Kista med Robert, ta en fika och kolla runt lite. Jag kanske råkar handla med mig något också, men vad gör det?

Ikväll är det middag och melodifestivalen hemma hos malin med tjejorna.

Kvällstrött?

Nu tror jag att jag beger mig emot sängen för att spendera natten där, kanske tar och ringr ett samtal innan för att prata av mig. Men nu beger jag mig emot säneg iallafall!

God natt


image252

Sjukhuset

Jag har ett jätteproblem med att se på sådanadär sveska sjukhus serier. Trots det sitter pappa och jag farför tv:n och glor på sjukhuset, jag med en klump i magen och han skrytandes om att han åkt ambulans och faktist gjort exakt likadant som den på tv. Nej nu klarar jag inte av det här längre, jag går upp!

happy day

Idag har jag varit på äventyr hela dagen med min vän robin. Morgonen började med att åka till skolan med tjejorna och förbereda inför våran lilla shopping då vi skulle handla till UF-mässan. Väl iväg blev det en paj på donken, blåbärspaj!!!! Efter många om och men spenderade vi näst intill alla våra besparingar på målarfärg och tillbehör. Så nu har vi inte alls mycket kvar, men hoppas på att få in lite pengar på mässan.

Tralala, nu sitter jag coh har alldelea för tråkigt. Ska nog ta en dusch!


Lalala

Idag vaknade jag upp med en snorig näsa och ett leende på läpparna. Jag skuttade upp ur sängen och fixade mig iordning. Åkte iväg till praktiken med bussen med mina vänner. Praktiktiden idag gick ovanligt snabbt men inte var dagen slut för det utan jag skulle vidare till jobbet för att den här gången lära Emma stänga butiken. Allt gick bra och förresten, imorse fick jag en mindre rolig överraskning när jag placerade mig på vågen. Kroppen börjar säga ifrån efter X antal pannakakor. Nej usch!

Semlaaa

Idag när jag skulle promenera hem och gick förbi bageriet där dom har de godaste semlorna i stan var det en kö utanför konditorit på säkert 15-20 meter, själv har jag inte ännu fått i mig en enda semla. Men jag antar att det kommer.

Dagen har istället för det tillbringats på praktiken som alla andra vardagar. Lunchade gjorde jag tillsammans med Tove, Malin och idag också Emma på Tasty's. Och vet ni vad? Vi åt pannakakor med sylt och grädde, ingen semla. Sen har dagen bara rullat på och efter praktiken smög jag in en stund på jobbet för att köpa med mig lite kläder hem. Kanske tillochmed slänger in några bilder sen!


Hejdet är måndag

Jag är som jag förutspådde mycket trött och har mest flamsat runt som en nörd på praktiken. Dagen gick bra men det var inte allt för mycket folk i centurmet, lunchen stod tasty's för dock hade dom inte en enda pannkaka att bjuda på  så det blev annat till lunch. Efter en flamsig stund på praktiken gick jag vidare till jobbet där jossan kossan befann sig så jag tillbringade resten av tiden med henne. Hon provade kläder och även gjorde jag det.Så nu har jag en hel del att handla kanske tillochmed imorgon.


Have a nice day

Inatt har jag sovit jättedåligt. Vaknat varje timma och drömt obehagliga drömmar. Så man kan istort sätt säga att jag inte alls är redo för en heldag i jakobsbergcentrum med både praktik och jobb. Jag kommer väl komma hem runt 8 ikväll och vara alldeles för trött för mitt eget bästa. Men nu ska ja klä på mig så jag kan rusa till bussen.


kuddkrig

Jag har många måsten när det gäller mitt sovande. Att inte ha fluffat kuddarna innan jag somnat kan göra mig galen. Kan ligga och störa mig på det i oändligheter tills jag har fuffat dom.

Ska ta och fluffa kuddarna nu!

Jag är inte mig lik

tjolahopp, idag har jag spenderat min söndag på jobbet där inga andra idioter ville tillbringa dagen. Morgonen började med snöstorm och en busstur med min lilla tove till Jakobsberg. Vi hann med en tur på H&M innan jag var tvungen att springa iväg och jobba. På jobbet var det nästintill dött men tiden gick ändå och jag var faktist duktig tycker jag nog. När jag kom hem läste jag expressen och fick mig syn på en riktig överraskning.

Nej nu håller jag på att lacka sönder på min mobil som bara slockar och lyser svart plus att den röda lampan där bak bländar mig. Men what to do? Jag tar en dusch istället för att vara arg tror jag!

Drömmar

Inatt drömde jag något jätteroligt


Tralala

Jag tycker om att snön har kommit igen dock har det tydligen blivit min uppgift att skotta framsidan nu när far inte kan. Men det kanske det är värt, några dagar iallafall för snön är mycket mer än mysig!

Jag vill åka pulka och dricka varm choklad, förresten när var det vi skulle grilla korv egentligen? Åh, jag vill ligga inne och mysa hela dagen, se film och titta ut genom fönstret. Inte gå till jobbet.

image251

Söndag!

Börjar inte jobba förrän ett.. och jag kunde inte sova till mer än nio så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på. Har redan sminkat mig och ätit frukost.

Gårkvällen bjöd på TP med Robert, Robert, Tove och Johanna. Tjejorna mot killarna och åter igen vann killarna över oss flickor, så jävla arg! Senare fick Tove besök så då gick jag hemmåt mot mig efter att ha gömt mig i köket en stund.

Nu ska jag väl se om jag kan utnyttja dagen och hitta på något nu.

Spelnöörd

idag har bara dagen gått ut på att arbeta, vaknade sisådär tio minuter innan klockan skulle ringa så jag kom upp och fixade mig iordning innan jag åkte iväg. Dagen gick snabbt dock var det inte så mycket folk som jag hade hoppats på men det dög liksom. Vi hann med annat som var viktigt istället.

Efter jobbet mötte jag syster på bussen och tog sällskap med henne hem, skönt att inte alltid behöva åka ensam. Nu ska jag iväg till Tove för att vinna över robert och robert på TP. Den här gången ska vi verkligen vinna!


Vem där?

Har precis trillat innanför dörren här hemma efter att ha spenderat kvällen i sällskap med tove och två herrar. Vi roade oss glatt med nördiga saker såsom att onödigt besöka donken två gånger, sjunga i en bil och sova.

På donken spelade vi twister med personalen och jag kan ju meddela att jag förlorade big time men jag kan skylla på att planen var liten och jag stor. Fick även prova på att äta glass direkt ur maskinen innan vi hann åka därifrån.

Imorgon ska jag upp och jobba så jag kanske ska ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen och krama kudden, eller vad sägs!

Fredag

En underbar dag som började med en tidig morgon. Jag gick nämligen upp tidigt för att åka till min frisör där jag hade en tid inbokad klockan nio. Så nu är jag nyklippt i håret, såfort jag var klar där åkte jag vidare till skolan för att disskutera praktiken. Jag är mycket mer lättövertalad än vad jag egentligen borde vara kan jag ju bara säga.

Resten av dagen spenderades i sällskap med Robert resandes till både kista och ikea. Och att sitta på donken har knappast varit ett problem idag, trött är jag alltid.

Nu ska jag fortsätta med att städa garderoben och sen får vi se vad kvällen bjuder på.