En vacker dag vinner jag nog ska du se

Idag köpte jag ännu en trisslott eller köpte och köpte, det vet jag inte om jag vill kalla det för. Jag menar jag böt ju bara in en gammal med vinst till en ny. Och någonstans här vet jag att Malin bivit upprörd för att jag "slösar" mina pengar på något så onödigt, men det skiter jag i. Hörde du det! Dock var det ingen vinst på den här nya lotten. Så jag blev arg och ville vinna pengar så jag spelade på något som hette oddset. Ishockeyn tror jag bestämt att det var så jag hoppas verkligen att jag prickar in matcherna!

Traveler

Jag har en känsla i magen som inte stämmer överens med hur jag mår. Jag känner på mig något, antagligen är det ingenting men jag kan inte låta bli att undra.

Dagen har som sagt spenderats i skolan tillsammans med mina vänner, det har varit ganska roligt. Vi har bla. fikat kaddkaka som var över från öppethus igår med klassen. Fortsatt med företaget, vi har bestämt oss för att ställa upp i en tävling "bästa vara" heter den. Och förhoppningsvis vinner vi! Ett positivt besked kom på posten idag också angående företaget. Våran produkt är nämligen färdig att hämta och vi kommer åka redan imorgon. Jag hoppas så innerligt att den är fin och går att sälja.

image238

Jag har ont i halsen

God morgon, jag är alldeles för trött för mitt eget bästa men ändå kan inte kroppen tillåta mig att sova så jag har varit vaken sedan 6-tiden. Jag har trots det sovmorgon til klockan 10 idag och kunde ha sovit 2 timmar längre. Men men, nu har jag läst lite i den där jävla boken vi har prov på idag och jag har en känsla om att det inte alls kommer gå bra.

Min vän malin ringde nyss och var helt förtvivlad för att se om jag var vaken och fått sms:et att vi skulle åka 15 minuter tidigare, men själv hade hon missuppfattat tiden och gått upp 40(?) minuter förtidigt, stackarn. Så hon blev inte alls glad när jag delade med mig av nyheten.

Nu ska jag göra mig iordning och som vanligt ha en dag i skolan, Lycka till

Livets gåta

hey, idag hände något annorlunda, något som får en att tänka till, det var nämligen så att rektorn på skolan som ligger ett stenkast från våran skola blev knivhuggen, tydligen många "hugg" i både ansiktet och magen. Dock märkte jag ingenting förrän vår lärare delade med sig av nyheten och sen kom polishelikoptrar och cirkulerade, polisbilarna körde runt och påväg hem stötte vi på jornalister som fösökte luska fakta. Idag kändes det verkligen skönt att komma hem, hem till mitt trygga lilla hus. Och vad jag vet så har de fortfarande inte hittat "gärningsmannen". Usch, annars har min dag varit okej. Den har rullat på med lektioner som vanligt och nu ska jag fortsätta att plugga inför ett prov jag har imorgon.Puss puss

Ögat

Jag hade en obehaglig känsla i ögat att en vagel är påväg. Det kliar och gör ont, så jag tog en smörja jag droppar i ögat som jag använt förut. Men det skulle jag nog inte ha gjort, den hade nämligen gått ut för ett halvår sedan. Bara det inte blir värre nu! Ska återvända till TV:n nu.

telivision

Tänkte dela med mig om ännu en oiteressant sak jag tänkt på,men jag besparar nog er det för tillfället!  Men gissa vad? Jag gjorde klart turismen, känns riktigt bra.

image237

Tänkte påminna om den töntiga tisdagen idag Ugly Betty och Depsrate Housewives står på tur.

Tisdag

Hey, blev ett tidigt slut ifrån skolan idag eftersom att det var en B-dag(?). Så nu är jag hemma och har varit en bra stund. Jag har fifflat med naturkunskapen som jag ska skriva ut imorgon och dela ut, dock saknas det underlag ifrån ROY'S grupp! Nu ska jag sätta igång med turismen och se till att den blir klar, bättre sent än aldrig heter det väl om jag inte minns fel?

Bebis.

Hey, någon som kan förklara varför det enda shampoot vi haft hemma den senaste månaden är baby shampoo. Det bor för fan ingen baby i huset, konstigt. Jag tror jag ska försöka läsa svenska-boken nu om jag inte råkar somna såklart.

Det smakar socker och salt!

Det luktar stekt fläsk i mitt blå fulla lilla rum, jag var nämligen nere i viksjö och stekte fläsket. Helt underbart, på ta om underbart så var dagens avsnitt av Days underbart. Det bästa någonsin kan man säga, trist för alla er som missade de mohahaha. Jag har självklart som jag nästan visste inte gjort de jag skulle, ibland funderar jag på vad jag egentligen gjorde eftersom jag inte gjorde de jag skulle göra. Nu blev det rörigt va?

image235
Jag bjuder på en dagens endast för att jag hade min batman-tröja på mig!

Svajjnkallt

Det är svinkallt ute, höll på att frysa ihjäl om mitt giant ass påväg till skolan. Men nu är jag hemma igen och har krypit ner i sängen, jag väntar på att Days ska börja. Det var ju trots allt ett tag sen jag såg det. Sen har jag en massa att göra som jag antagligen inte kommer att göra. Men nu ska jag glida vidare, ha det bra heeej!


Julpyntat

IDag har min lilla lillesyster varit i farten igen. När jag kom hem fårn jobbet och klev in i garderoben hade hon städat den, vikt all tvättad tvätt, vikt om alla fula högar, dammsugigt. Och inte bara dte, hon hade julpyntat också, hängt upp en julstjärna, små hjärtan runt spegeln och två julstrumpor. Så jag hoppas att snarast få ett mjukt paket!

Sunny sunday

Go kväll, äntligen hemma igen. Det var faktist inte alls segt att gå upp imorse och med lite apelsinjuice i magen var allt great. Synd bara att jag inte orkade äta mer än lite naturgodis för jag slutade inte förrän kvart över tre och då fullständigt skrek magen efter nästan vad som helst. Så jag gick och köpte macka och en trisslott. Idag igen skrapade jag ihop en vinst på 25 kronor liksom igår. Jag är helt enkelt bra på trisslotter!

Och sen bar det som planerat av till Farmor och farfar på middag med släkten. Vi såg ranking the stars och åt oss stupmätta. Jag borde stannat hemma och gjort turismen men icke, nej nej. Fan då, jävla skola!!!

image234
Jag bjuder på en bild med ett utav födelsedagsbarnen, se resten hos
tove!

Whatever

God morgon allihopa, klev precis ur duschen, jag försökte tvätta borta mina extremt coola tatueringar som jag fick igår.Och nu sitter jag och knapar på naturgodis och dricker cola light och apelsin juice, det kallar jag frukost! Gårkvällen var grym trots att den slutade tidigare än väntat, grattis till Amanda och Jasmin igen! Men tutt, jag och malin drog iallafall hem till tutt och chillade galet i hennes säng ett tag tills jag drog hem och sov i min egna säng.

Nu ska jag snart dra vidare till jobbet iallafall, men det blir nog lugnt. Det kanske tilloch med blir middag hos farmor och farfar igen. Man vet aldrig! Puss och kram vi syns på stan!

IDOL

Har precis haft en helkväll framför idol och är allmänt upprörd, upprörd för att daniel blev tvungen att lämna idol. Inte för att han var någon favorit men definitvt mer favorit än Andereas. Annars hann jag med att ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll ikväll. Jag har haft inpackning i håret, målat naglarna, både på tå och händer, haft ansiktsmask och mest av chillat galet!

fredag hela veckan

Vet ni? jag är arg, arg för att det gick dåligt på övningsprovet inför riktiga nationella. Jag är arg för att jag adrig hittar jeans som passar mig och mitt giant ass. Men annars är jag glad, glad över att det var en kort dag i skolan, glad över att jag har de bästa vännerna någon kan tänka sig.

Har precis ätit middag och varit i kista. Det var mycket skönt att slappna av med lite shopping. Fastän att shoppingrundan inte blev så överdrivet bra är det alltd lika trevligt att bara strosa runt. Men jag kom ju trots det hem med en t-shirt, tröja och några trosor.

image233

Djurisk

24 timmar är kortare än vad jag oftast tror och det kan vara orsaken till att jag inte alls hann göra allt jag ville få gjort idag. Men jag hann vara en sväng på ikea och jobba. Listan på vad jag inte hann göra är betydligt mycket längre. Jag tror arbetet inte var bra för ryggen, det gör nämligen ondare nu men det sover jag lätt bort i natt ska ni se.

Imorgon är det ett övningsprov inför Nationella provet i svenska, så då ska vi sitta hela dagen och skriva en uppsats som ska handla om något. Men nu ska jag vila upp mig inför den här helgen som kommer göra mig sönderstressad innan söndag.


Aktivitetsdag

Idag har skolan något som kallas aktivitetsdag vilket betyder en extra ledig dag för oss elever. Det är ju självklart skönt och dagen bjuder på en del härligheter att fixa. Sen kommer det bära av till jobbet för 3 timmars arbete. Nu ska jag springa iväg och fortsätta att sminka mig!

image232

Bättre.

Hej, idag mår jag bättre på alla sätt och vis. Trots att dagen började konstigt, eller jag hade under min tid som sovande fått ett sms av malin om att vi åkte bil istället för buss och då kan vi åka en halvtimma senare men jag sov ju när jag läste det så  jag gick till bussen 9 och kollade i inkorgen och såg då sms:et. Detta har hänt förr och är därför inte förvånda så jag drog hem till malin och chillade framför tv:n tills det var dags att åka. Och väl i skolan skulle jag ha det där provet och en inlämningsuppgift men jag hade icke pluggat/gjort något utav det så jag och tutt drog en fika istället. Vi har äntligen bestämt utstyrsel, förhoppningsvis.

Rör mig inte

Jag mår inte alls bra för tillfället, det känns som någon limmat fast mig på en vägg i en sådär konstig vinkel, för ryggbesvären verkar inte direkt lämna mig. Och på köpet har jag total krachat, jag skiter i skolan totalt, visst är jag där men tror ni jag kommer plugga till de två proven jag har imorgon? Knappast, jag mår piss! Ibland vill jag bara gråta och för det mesta kan jag hålla mig men ibland kommer det bara, oftast i min ensamhet där ingen kan komma nära inpå.

Nu går jag och lägger mig, skiter i tv-tönts tisdag, skiter i vad klockan är, just nu skiter jag faktist i allt!

Bitterfitta

Igår gick jag och la mig tidigt, vid åtta för att vara exakt och somnade lätt men sedan då. Jag vaknade flera gånger av att jag behövde vända på mig, det gick ju inte bara att rulla så jag vaknade och vände på mig x antal gånger. Och imorse då, ja då hade jag visst sovmorgon till 10 men pågrund av ont så vaknade jag 05.30 och kunde icke somna om. Då var jag arg men nu är jag bara trött, jag funderar på om jag ska somna tidigt idag också. Men då kommer jag aldrig orka vara uppe längre än åtta snart vilket inte är positivt. Annars så har jag chillat runt med Jossan i Outleten och Jakan idag. Jag kom hem med lite trosor och en mössa, mucho trevligt men jag måste hålla mig borta från allt vad shopping har med att göra en tid framöver! Jag kommer bli luspank!

image231

Jag hade 8 rätt på tipset igår, ingen vinst men bättre än papsi!

Igår satt jag faktist och försökte knåpa med min svenska uppsats om stress som skulle varit klar för två veckor sen men istället bröt jag ihop och hade inte alls trevligt under kvällen. Men idag är allt bättre och dagen började inte direkt med sovmorgon, utan jag gick upp och gjorde en macka, satte på tv:n observera att klockan halv sju går inga bra program! Men iallafall så fick mamma med mig till IKEA på lunch med henne, izabella och madde sen tog vi en tur i outleten där jag gjorde ett makabra-fynd. Ett par uggs, dock var dom inte äkta men jävla varma och sköna. Dom var nersatta från 2500 till 250 kronor så jag är nöjd med dagens lilla köp. Annars drog vi en fika hemma hos farmor och farfar, vi pratade julafton och önskelistor. Jag måste skriva en!

image230

Nu har jag fått ryggvärk men hoppas verkligen på att den går över under natten!


film

hey, Nu är jag hemma igen, har varit en stund nu. Måste bara säga att dagen på jobbet var seg,seg,seg! Men annars är det bra, stötte på en så spännande farbror i konsum kön som hade en del att prata om. Just nu sitter jag och kollar på high school musical 2 fastän ajg egentligen inte borde då jag har spelat i ettan och tvåan. Man bör ju se ettan först men jag fastnade nu. så.... Vi får se om ngt händer ikväll annars stannar jag hemma med mamma.

image229

Working 12-17

Hey, nu drar jag iväg till jobbet och blir kvar där tills stägning.

Vi hör sen!

Friday,fucking friday!

Hey kära blogg!
Idag är det äntligen fredag! Den här dagen kan omfattas med ett ord, konstig! Det konstigaste av allt måste vara att jag hade ett hål på fem timmar för att sedan sitta på en föreläsning en stund. Och jag kom tillbaka till skolan, när det där äckliga hålet var drog jag och malin till Jakan för att fördriva dötid med lite mat och shopping. Jag handlade töntiga tröjor att ha till min nyinköpta kjol, en med batman på och en med silversurfaren på, grymt. Kanske langar en bild någon dag framöver, you never know. Sen blev det örhängen, hårband och nitarmband. Sedan var allas våran Sebastian tillbaka i skolan, alltid lika glad!

image228

I think i like it

Idag tog jag en tur i centurm med Tove  och Malin och vet ni vad!? Jag har en ny svart liten kjol, Nananana!












Svettis

Hey, idag disskuterade jag med några vänner om en konstig "uppfinning"som finns, ett alldeles för varmt rum där man ska svettas, helst ska man ju vara naken med ett gäng andra nakna filurer, bastun! Och vad är poängen att försöka vara extra manlig genom att piska varann med björkris?

Freedom

hey, idag har jag haft en helt ledig dag för mig själv. Hade extremt svårt att sova inatt,vilket resulterade i tidig morgon. Kunde icke sova längre än till sex-tiden och då hade jag ont i axlar och rygg också, så jag låg och drog mig i sängen en lång stund efteråt i hopp om att somna om men icke.


Tv Tönts Tisdag

Kan det vara alldeles för tidigt att börja julpynta nu? Det tycker iallafall inte min lillesyster för just nu är hon i full gång med att hänga upp belysning, julkulor, glitter och en massa julskit i sitt lilla rum. Ganska mysigt faktist, dock kommer inte mitt rum pynats ännu på ett tag.

Idag så har jag faktist hoppat av mitt  Enegelska B som jag knappt klarade av och istället har jag lagt till Näthandel C som jag kommer läsa på distans. Detta innebär att jag kommer att tillbringa lite mindre tid i skolan, det uppskattas såklart alltid. Direkt när jag kom hem idag fortsatte jakten på ett studentflak, som misslyckades och därför får jag väl fortsätta även imorgon. Hoppas att allt kan lösa sig! Nu helst, så att jag slipper detta.

image226


Brittan goes Retusch

Underbara uppblåsbara måndag!

 Nu är det en ny vecka som borde innnebära nya tag men vem orkar egentligen? Redan idag gav jag halvt upp i skolan, hade iofs sovmorgon till tio vilket var skönt och sen fortsatte dagen tills vi skulle på "studiebesök" så vi blev tyvärr tvugna att avvika ifrån Engelskan och istället gå hem och chilla. Vid tiden då jag kom hem drog jag en fika med syrran och en tacotallrik till lunch, mucho great.

Sedan har jag suttit ungefär halva dagen och oroat mig för hur det ska bli med flaket, jag ringde om det och nu har dom plötsligt höjt priset med 3500kronor. Så jag har suttit och letat efter andra billigare alternativ vilket förhoppningsvis kommer att gå igenom. Allt måste bara ske så snabbt som möjligt just nu. Klassråd imorgon kommer innebära att ett enfaldigt beslut måste tas i klassen. MÅSTE! Och imorgon måste jag ringa top shop, fan då!

Stort engelska prov imorgon, det innebär att det bästa egentligen vore om jag tillbringade den här tiden åt plugg, men icke det orkar jag inte.

image224
Jag hatar att inspelningen gick åt skogen!

Om att svara vid sömnstillestånd

Igår lyckades jag få ett samtal precis när jag hade somnat och som oftast när man sover så tar man telefonen och svarar utan att vara vaken. Vaknar, det gör man ju ungefär när man sagt hej och DÅ kollar man vem det egentligen är, vilket tar ca 20 sekunder och när den tiden man vaknar och hunnit uppfatta vem det egentligen är hör man ett skrik ifrån telefonen som oftast lyder HALLÅ eller något liknande. Och om den här personen som ringt fortfarande är kvar i telefonen efter de där 20 sekundrarna kan samtalet börja med en överpigg, fyrkatig, skrikande röst för min del för att det absout inte ska låta som jag sover eller precis sovit.

Gång på gång händer de och absolut inte med flit, imorse kom min lillesyster in och skällde ut mig för att jag alltid pratar so damn högt när jag sover, inte bara i telefon då.


Remind me

Ni kan ju påminna mig imorgon att jag MÅSTE ringa och fixa ett flak till våran student, snälla!


Sweet sunday

Och ännu en gång har veckan bara sprungit iväg. Nu sitter jag här hemma helt utmattad av rastlöshet. Jag har trampat på mig själv hela helgen i brist på saker att göra. Men så idag fick jag efter många om och men med mig mamma och min storesyster till Kista så att jag skulle kunna köpa något till min lilla pappa sådär på fars-dag.

Tanken var väl egentligen inte bara att jag skulle köpa något åt honom utan det blev som planerat en del även till mig. Mest en massa småsaker så som en underbar pyjamas med ugglor på och tillhörande tofflor till det, ett par rosa vantar med ett långt snöre, t-shirtar, mascara och ett fult pannband. Nu är jag bara ute efter ett par blåa jeans och en svart tajt kjol med lite högre midja.

image222

Löften

Klev nyss ur ett skumbad, väldigt avkopplande och härligt. Ska snart kila iväg till Johanna där vi ska äta middag och ha trevligt en stund innan hon ska dra vidare. Mycket härligt, vet ni? Jag tycker om den här lilla snön som kom inatt, även fast dte är kallt så är det vitt ute! Man känner att det snart är jul och det innebär att snarast så bör önskelistor skrivas.

Nej nu ska jag rätta till knuten och klä mig. Puss & Kram

Du har allt jag drömt om

hey, var det bara jag som satt hemma och fick mitt hjärta krossat under tiden jag såg idol igår? nej, tänkte väl de...

Idag vaknade jag tidigt, av mig själv. Så jag la mig och läste en bok en timma, ni vet den där boken jag aldrig lyckas läsa klart. Sen gick jag upp, tittade lite på morgontv och chillade. Tills pappa och jag bestämde oss för att gå ner till ICA, där vi skulle spela och lämna in stryktipset. Det blev en kokad korv och bakelse på fiket där som belöning för att vi gick ner dit i den iskallakylan som bet sig fast i mina små öron. Den ville ge mig öroninflamation, men jag tror att jag lyckades undkomma. Lucky me!

image221
Olinda har konstiga tuttar


Bajs på min dator just nu.

Datorn är alldeles för mycket ur funktion just nu, det suger! Nu ska jag återvända till Idols disco kväll.

Dagens jävla sanning

Sometimes we put up walls.
Not to keep people out,
but to se who cares enough
to knock them down

Fotografering

Just nu sitter jag i sängen med tjockis och min storesyster och nördar oss. Det är istort sett dte enda jag gjort sen jag kom hem, eller jag tänkte titta på de prisonbreak jag spelat in de tre senaste veckorna. Men tror ni att jag lyckats få med de? NEJ! FAN,FAN,FAN! Måste jag vänta ett helt år på säsong tre? Fan då!

Annars har dagen varit kalas, den började med fotografering till Uf-företaget. Emelie agerade modell, en väldigt duktig sådan. Dock fick vi inte se bilderna på en gång men hoppas på de snarast. Det kommer bli grymt!

Nu ska jag kila ner och se hur det går för pappa med middagen.

image220
Vad ska man skriva egentligen?

Dagens vinst

                                                                             Go kväll
idag har jag som vanligt såklart varit i skolan dock inte första lektionen för att vi var på "studiebesök" så vi kom senare. Mcyket skönt, Jesper skjutsade oss till skolan idag också eller inte malin, hon mådde dåligt och valde att vara hemma i sista stund med 39 graders feber, stackare. men tove och jag åkte iallafall, vet ni? jag är så satans trött på skolan, på all dötid som vi har i skolan. Idag sket jossan kossan och jag i en lektion, istället tog vi en promenad till kungsägens stations pressbyrå och fikade. Jag köpte två trisslotter och vann 50 kronor. Yes!

Dagens hjälte: Tove
Dagens sjukaste: Malin


                                                    Jag har en massa att göra men ingen ork


Är det rätt?

                                                              Kära blogg

Idag är det tisdag, tv-töntarnas favoritdag, eller iallafall en utav dom.  Igår somnade jag ca. halv nio och sov som en stock nästintill hela natten förutom vissa break downs då jag vaknade och frös som en nakenkatt på(?) nordpolen. Men sen vaknade jag till den dova fotsteg och viskande ord att mamma hade gjort mig lite frukost. Så det var bara att ligga kvar i sängen, sminka sig och äta frukost. Eftersom Jesper skjutsade oss till skolan slapp vi frysa ihjäl påvägen dit.

Idag skrev Malin och jag det där mejlet ni vet till top shop, jag ska bara skicka iväg det nu!


Puss&Kram vi syns på stan


Nördie

Ni kan vä såklart aldrig gissa vad jag gör eller?... Jag tittar på prison break och har asolut inte många avsnitt kvar, det är så spännande!

Annars så var det första dagen efter lovet i skolan idag, den vad väl sådär. Vi hade lektioner som jag inte var nöjd med och en massa dö-tid. Efter skolan ringde jag top shop angående praktikplatser till mig och malin. Nu måste vi skicka iväg ett mejl till någon chef där för att se om vi "duger" eller vad man ska säga. Så det är lite jobbigt att dte är värsta proceduren men annars känns det bra.

Hade tänkt att jag skulle plugga eller rättare sagt skriva en svenska uppsats som övning inför övningsprovet som vi har inför det riktiga nationella provet i svenska B. Hör ni, sick!

Nu ska jag fortsätta med några avsnitt!

lyckorus

Idag är det lördag eller det var lördag iallafall, efter midnatt är det ju faktist söndag om man ska vara petig. Men det struntar jag i nu.

Igår tillbringade jag dagen med Tove, mycket mys. Efter middagen sprang vi över till malin och såg idol med henne. Men Tove och jag somnade... hahah som vanligt. Lyckas alltid med de, men jag vaknade som tur var..

Som en vanlig arbetande helg jobba jag idag. Stägning och det var segt som fan, vad gjorde alla hemma bara för att det var röd dag? Men iallafall efter jobbet tog jag en promenad hem i kylan, men det var mysigt ändå. Och nu har jag tillbringat kvällen med mina kusiner som va här på middag, vi åt, spelade buzz och tjattrade.

Kanske ska dra mig till sängen och läsa klick och fredag nu, innan jag somnar.


Idol

Fredag, andra och sista lediga lovdagen. Men det känns skönt, jag hade tänkt att jag och min syster skulle åkt på äventyr idag, kanske skoshopping, ikea och lite sånt trist men hon skulle på begravning. Så nu sitter jag här, är precis färdigfixad. Tog en långdusch med hårinpackning, filade fötterna målade naglarna och of cours tittade jag på både prison break och days. Ingen bil är hemma så min mamma och jag kan inte heller åka iväg men jag kan nog hitta på något att göra. Vill träffa Tove idag då vi inte har setts sedan fredag!?

Ikväll är det iallafall idol/tjej kväll hemma hos malin. Mycket mys! Nu raggade jag lite på tove så jag ska dit såfort hon kommer hem och umgås lite!

I miss you like a crazy bitch

Idag kan man säga va min första lediga lovdag, skönt! men ändå har jag haft fullt upp. Redan imorse klev jag upp relativt tidigt för andra jävligt tidigt. Tittade lite på prison break och days. Vid elva tiden bar det av till stan med johanna och malin. Malin och jag skulle höra om praktikplats inne på top shop och johanna ville bara shoppa. Lite shopping blev det för oss också.  Men iallafall så gick vi runt i minst en halvtimma och letade var vi skulle äta, inget dög och tillslut tog vi ett ställe som ingen var sugen på. Men det fungerade ju, mat är ju trots allt MAT.

Praktikplatserna på top shop vet jag inte ens om jag vågar hoppas på det vore ju jädrans roligt att vara där. När vi var där inne så sa dom att det lät interessant och sådär, så på måndag ska vi ringa till Eva någon tjej som är det lönar sig att prata med. Kruxet är dock att 1. vi är två tycken som vill vara där 2. jag är inte arton. Men jag får försöka övertala henne på telefon att jag fungerar bra och har erfarenheter i butik även fast jag inte är arton. Hon kanske förstår...

Nu har jag precis sjungit lite sing star med min lillesyster, det låter alltid lika vackert, NOT! Aftonen fortsätter med Prison Break, jag kan icke sluta se de!

image219