En krona?

Satt och målade naglarna och såg den här reklamen, jamen vem vill egentligen betala 49 kronor för 1 krona? Det låter ju så dumt!
knäpp

Lång dag!

Idag har skolan varit lång, blev kvar ända till halv sex. Var Öppet hus för nya elever. Jag blev utsedd till Guide och gjorde så gott jag kunde för att guida runt de nya eleverna. Sen for jag till Donken med Malin och Daniel. Tjoooockis, så mycke va de av mitt nya liv. Fast iofs. så äter jag fortfarande havregrynsgröt varje dag till frukost. Väldigt sunt!


Inget maraton

Fick nya glamour i brevlådan igår, så idag har jag lusläst hela idag.  Tog sedan en promenad till ICA med syster och köpte godis, Loka och hyrde två filmer.  Ja, jag åt godis,det känns hemskt. förlåt! Nu har jag lagat middag till familjen idag igen. Det blev kycklingwook, väldigt gott! Och snart är det ju Ugly Betty och Greys Anatomy, ska upp tidigt i kylan imorgon för tt åka till skolan.

Sjuksyster

Idag var det någon tråkig rasist-dag i skolan så jag passade på att ta en dag ledigt. Min syster är sjuk så vi kommer nog göra sånadär saker som sjuka gör. Ha sex and the city och vänner maraton, gå en promenad och bara ta det lugnt så idag klär jag på mig den rosa mysdressen och ett par sköna tofflor, sätter upp håret i en tofs. Jag har iallafall redan hunnit med att träna idag, känner mig väldigt flitig.
Sex and the city

Jobbig morgon blir fin dag

Helvetes morgon med SL, bussarna kom inte, tåget var försenat. Jag klädde mig ju inte efter väder. Frös som jag aldrig gjort annat, tillslut kom jag till skolan och blev uppvärmd igen. Skulle till elevcentrum för att få hjälp med Matten idag men hon var inte där även fast jag bokat en tid. Oj vad tråkigt jag fick gå hem tidigare än planerat. Imorgon är det rasist dag, vet inte om jag orkar gå. Ska iallafall åka och träna på morgonen, sen får jag se vad som händer.

vtit

klänning

Tjuvkikade på H&Ms vårkollektion och fastnade för denna underbara jeansklänning. Fanns dock inte att beställa på nätet utan måste leta i butiken. Hoppas den är lika underbar i verkligeheten.

klänning

Dagens fynd

Idag har jag varit med tove på utflykt. Första uppdraget var att hitta skor till tove, hon köpte tre par. Och jag hittade ett par jättefina svarta ankelboots som fick följa med mig hem. Sen lunchade vi på donken och gick vidare till IKEA, provsatt olika soffor och längtade allmänt tills vi får flytta hemmifrån. Sedan bar det vidare till jakobsberg, där köpte jag smink,en klänning, en tunika , en sjal och så fyndade jag ett halsband på barnavdelningen på HM. Sen for vi hem till Tove och fikade med hennes familj. Dagen har verkligen varit en ovanligt bra söndag. Lite kallt bara.

En vacker lördag

Vaknade imorse pigg som aldrig förr, städade rummet och skurade i duschen då alla andra sov. Åkte till ICA med mamma för att handla mat. Ikväll ska jag och lillesyster laga fläskfilé och  bakadpotatis till oss sen äta kladdkaka som vi redan lagat. Klädde mig army idag, grönklädd och bricka runt halsen. Nu ska jag nog till tove snart som haft annat för sig hela dagen.




Army

Jag älskar

Jag älskar att snön täcker allt fult
Jag älskar att jag äntligen är fri från Cola light (eller åtminstone lite)
Jag älskar att jag äntligen kan shoppa
Jag älskar att jag har världens bästa vänner
Jag älskar att det snart är helg


LÖN

Helt otroligt jag shoppade inte idag, även fast lönen nyss kommit. Istället tog tove och jag en sväng till simhallen och simmade 40 längder, bastade, glömde föna håret så håret frös när jag gick till bussen. Januari depritionen är äntligen slut och jag har inte druckit cola light på flera dagar, men jag mår bra ändå. I helgen är jag helt ledig och vi får se vad som händer för roligt.

Med allting ont kommer något gott


Veckan börjar

Idag var jag ledig från skolan och hade absolut inte lust att gå ut för att göra någonting så mesta delen av dagen satt jag inne, gosade med grannkatten och glodde på TV. Sen skulle Tove och jag åka för att träna men vi vände när vi såg alla bilar.

Söndag

Idag var en sådan dag man bara inte ville gå ut, såg kyligt ut men eftersom jobbet kallde var jag tvungen att ta mig till bussen. Arbetade en stund med Matilda sedan stod jag väldigt ensam i tre timmar. Passade på att fynda ett armband för femton kronor. Efter jobbet åka famlijen till farmor och farfar för att äta middag och fika. Mycket gott, som alltid! Väger ofta några kilo fler när man kommit hem. Blev taggad när det var Laguna Maraton igår, Så nu har jag ett eget Gilmore girls Maraton där nya avsnitt för övrig börjar den 6 februari.

Ensam en Lördagkväll

Sitter ensam en lördagkväll, men jag vägrar trots de gå utanför dörren. Det är så kallt! ska väl sova tidigt kanske se på teve eller så. Mitt i min jag-är-så-fattig-deprition så får jag hundra kronor av farmor. Tro mig jag ska hitta ngt jag kan handla imorgon så jag blir lite gladare. Sitter och frömmer om den här kjolen från ASOS som jag inte har råd med, men den är verkligen fin. Varför är vintern så dystert deprimerande?

kjol

Lördag

Kom nyss hem från jobbet är helt död. Vännerna är på tjejmiddag så jag ska nog sova tidigt ikväll. Påväg hem ifrån jobbet gick jag in i en kina affär och hittade en fin halsduk på rea för endast 29 kronor som jag ska tvinga mamma att köpa på måndag. Ska jobba imorgon med, alla är välkomna att hälsa på!

Fredag

Idag har jag hunnit med att gå i skolan, jobba på ett nytt ställe, ätit en paj på donken och försökt vara trevlig. Ska jobba hela helgen, men är iallafall ledig på måndag, så jag får väl vila då. Såg en helt fantastisk kofta idag, men dessvärre har jag inga pengar. Så jag fick vara utan. Känns tufft!

Det man inte dör av gör en starkare!

Tisdag

Rapporten som jag hade ett helvete med att skriva igår skickades aldrig till skolan idag och jag kunde därsör inte läman in någon rapport. Jag som satt hela dagen igår!! Hade min första psykologi A lektion idag, ganska roligt faktist och mycket givande. Missa inte Ugly Betty och Greys anatomy ikväll! den sjätte februari byts ugly betty ut mot gilmore girls, då se till och njut!

Trötter

Sitter just nu hemma och är trött på att inte förstå och veta hur jag ska skriva min rapport. Så jag gled in på ASOS för att kolla om det hade kommit in något nytt. Mycket rätt, jag hittade en helt underbar kjol som det självklart bara fanns en storlek kvar i. SKYNDA FYNDA!

bg

Back together

Allas favorit Mtv-reality par är tillsammans igen Shannon och Travis. Man har ju sett bilder på när Travis kysser Paris hilton och så men äntligen hittade dom tillbaka till varandra! Vågar man hoppas på en uppföljning av meet the barkers?

barkers

Våren går i pastell

Nu har en ny prognos kommit om att vårens sminktrender går i pastellfärger, tråkig som jag är rör de här mig inte i ryggen. Jag sminkar mig nämligen likadant nästan hela tiden. Varken det är sommar,vinter, höst eller vår. Men för alla som vill följa sminktrenderna så titta på dom här bilderna.

pastell          sminkad

Är jag trygg när jag är hysterisk?

Jag  har en rapport som ska vara färdigskriven på tisdag,jag har börjat med den men inte mycket mer. Jag känner mig själv så bra så att jag vet att jag kommer sitta på måndagkväll gråt, skrika och vara allmänt hysterisk mot alla. Men varför låter jag mig göra det varje gång när jag vet vad som händer?

Snöstorm

Idag har jag jobbat, de var ganska jobbigt att ta sig dit men när man väl är där rullar det på ganska segt bara. Nu skulle jag verkligen vilja ha ett par nya mysiga tofflor.

Lördag!

Idag har jag varit duktig och tränat med tove, vi gick dit och hem oxå. Jag vet inte varför men på hemvägen gick vi rakt in i en skog, trodde att de va en genväg men vi blev kvar i skogen en stund men hittade tillslut ut och gick till ICA för att fika. Sen åkte jag och min mor hem till min farmor och farfar för att fika TJOCKISVARNING! men nu är jag hemma och vila, fryser som fan! så jag sitter fremför brasan.

Det snöar!

Kom nyss in, har varit hos Tove hela kvällen. Det var snöstorm ute med blötsnö såja, nu är jag ganska blöt. Sitter framför brasan och försöker värma mig. Hoppas snön fryser på och är sådär lagom skön att gå i och sitter kvar fint på träden!

Tur att dagen bara kan ändras så totalt

Först otur, sen bara en lyckad dag. Gick upp tidigt för att fara till skolan utan sällskap, ja jag brukar ALLTID åka med tove och malin. Idag skulle jag fara med Denise men de visade sig att hon stannade hemma. Jaha, ja okej de funkar väl tänkte jag, åka tåg ensam, de är ju fredag så jag går och köper Klick. Det fanns inte en ända klick varken i terminal kiosken eller på pressbyrån. Jaha, sitta ensam på ett tåg när man ser en massa andra sitta och prata med någon gör att man känner sig så liten och bortglömd. Men sen iallafall kom jag till skolan och mitt fisk-halsband som jag fick många komplimanger för gick sönder när jag hade lite för brottom att sätta mig ner sen rullade dagen på, gick hem en lektion tidigare, de va ju bara gympa. Sen åkta Tove och jag till stan för att byta staven i hennes tunga. Och råkade ta en omväg för att gå in i några affärer, sen råkade jag köpa en klänning på Gina Tricot och två vita tröjor på H&Ms barnavdelning, det är så billigt när man handlar på barnavdelningen där. Ja och nu, vad har jag för planer inför kvällen då?, INGA ALLS? eller vara med Tove iallafall!

Nya klänningen och en av tröjorna
nya

Torsdag

Idag har det verkligen varit en händelselös dag. har bara varit i skolan och sen såg jag en halv film när jag kom  hem. Efter det bara suttit hemma sett tv och ätit is (jag försöker ersätta is mot godis). En riktigt tråkig dag. Imorgon ska jag upp tidigt för att fara till skolan, men slutar ändå hysat tidigt. Tycker faktist ganska mycket om snön som har kommit under natten, vill åka pulka och dricka varm choklad medans jag kan. Ska försöka övertala någon imorgon!

Ingen sovmorgon

Idag var det upp med tuppen som gällde, vaknade tio i sju och skulle fixa mig, äta havregrynsgröt (en del av mitt nya liv,försöka äta sunt) och sedan ta bussen kvart i åtta till skolan. Skönt var det att skoldagen inte vart så lång, endast två lektioner så jag var hemma till tolv kanske. När jag var hemma så tidigt utan något att göra passade jag på att städa rummet, som jag inte gjort på hundra år. Sen hann jag med att se en film (i hennes skor) och glo lite TV innan tove jag och hennes mamma åkte för att träna. Nu har jag hunnit med att byta lakan och så har jag tagit en skön dusch.

i hennes skor

Första dagen i skolan!

Idag var första dagen i skolan på väldigt länge, vi har lagt om schemat litegranna så det känns skönt. Inge mer engelska eller håltimmar på fredagar och får istället sluta tidigare. Åkte till stan med Robin efter skolan i hopp om att hitta ett par skor och en jacka till honom, men hittade ingenting förutom armband och till mig INGENTING. Blev istället bjuden på fika, en jättegod chokladmuffin, tack så mycket. Jag är redan trött på skolan, måste skriva en rapport den här veckan om praktiken, den ska vara klar på måndag. Ja jag har ju att göra den här veckan, men antagligen kommer jag sitta på söndagkväll med fetaste ångesten. Så typiskt mig!

Såhär blev första skoldagens kläder



Shoppingsugen

Har kollat runt lite och har fastnat för de här två klänningarna. Den vita att strosa runt med i sommar, funkar både på stranden och till fest, klä upp den med lite smycken så. Och en LBD borde alla tjejer ah inkl. jag som inte har någon! Den vita kommer från Ellos och den svarta från ASOS.

338299

Dagen före skoldagen

Idag var sista dagen på lovet, imorgon ska man tillbaka till skolan. Mjaa det kanske inte är lika skönt som att bara vara hemma, men det funkar. Idag har jag tränat och solat med tove, Ätit årets första semla, besökt IKEA för att köpa plastiga galgar med pappa, letat efter vår bänkskiva till köket på bauhaus som dom ALDRIG skär till! När ska vårat kök bli färdigt egentligen, är så trött på micromat!

Nu har jag iallafall gjort en hårinpackning och packat in håret med en varm handduk.


skolan sucks!

Är det någon som vet när jag börjar skolan!?, jag satsar att gå dit på tisdag då borde vi ha börjat och jag vill ju inte gå dit för tidigt. Då börjar det igen då, skolan,tröttheten. Imorgon ska tove och jag träna. Duktiga som vi blivit. Försöker vänja av mig mitt sötsug, går väl sådär.


Söndag är en dag man älskar att hata

Söndagar är verkligen en långsam dag, speciellt när man inte orkar åka någonstans så för att göra en tråkig söndag mindre tråkig promenerade tove och jag ner till ica för att handla, sen satt vi och tittade på skönheten och odjuret och lejonkungen. Älskar verkligen barnfilmer! 

sdsdf

försenad julklapp

Fick nyss en försenad julklapp en BOK.Ja, Ebbas stil. Egentligen brukar jag vara mycket för Sofi fahrman istället men jag tycker om Ebba i smyg. Får väl se hur boken är, ska sätta igång och läsa den nu.

Shopping

Eftersom att det har börjat smyga sig in vårkläder i affärerna var jag tvungen att slå till på en klänning/tunika jag hittade, fanns i flera olika färger till ett riktigt fyndpris 149 kronor! Var tvungen att köpa 4 alla likadana fast olika färger jag köpte en vt, en svart, en grå och en armygrön. Jag älskar dom!
     

The end för O.C

Läste precis att The O.C ska läggas ner, inte så roligt men man ska ju sluta medans man är på topp. Den 22 februari sänds det sista avsnittet i USA. Undra hur allting slutar. Ska verkligen försöka att inte läsa eller fråga andra om hur det slutar. Som med sista vänner avsnittet läste man ju ett halvår innan hur det skulle sluta.


Oc

Im back!

Nyår har varit, det var nog som ett nyår ska. Lite kaos, lite bråk och väldigt mycket roligt. Har nu tagit tag i min träning och ska träna varannan dag. Måste bara börja äta sunt! Men det är absolut inget fucking nyårslöfte! Vårkläderna har börjat komma in i alla butiker nu när ren har börjat försvinna. Får sluta gå in i affärer, jag blir bara fattig. Nej nu ska jag soooova, ska upp tidigt. God natt!