within my heart are memories

jag har varit ledig hela veckan men imorgon bryter helvetet löst och då blir det till att jobba hela dagar resten av veckan.  Idag hade jag planer på att agera hemmafru genom att städa och baka men vid städningen i mitt rum stannade planerna och jag fick istället bära ved och dra skottkärra. Coolt, jag kanske har fått muskler tills imorgon!

Nu ska jag äta kebab!

to broken to move on

Jag saknar stunder då jag var liten, man hade ingenting att leva upp till, det fanns inga krav, de största problemen som någonsin existerade var om maten smakade illa, höjdpunkten var att vecka efter vecka glida runt på olika kalas och fiska fiskdamm. - Varför förändras livet?Varför puttas man ut i en värld man inte är redo för? blir man någonsin redo?

hela världen ville reta mig

Jag börjar tro att shoppa inte är min grej, jag brukar nämligen komma hem och pröva kläderna igen och först då se att hälften av kläderna är inte ens snygga. Och därför åker dom tillbaka till affären men idag är jag iallafall nöjd med ganska många av mina köp. Jossan och jag hade verkligen en heldag i stan idag, vilket var väldigt skönt. Vi båda köpte många kassar kläder och accesoarer.Det bästa var helt klart mina rosa fårskinnstofflor. Alldeles underbara och mjuka!

Utkast: Jag tror ...

Jag tror att lördagens kundvagnsfärd har givit mig märkliga blåmärken över hela kroppen, både stora och små. men vad gör det? Hörrni, idag är jag ledig och jag har sovit som en stock inatt. Jag mår alltså skitbra för tillfället, jag hade nästan glömt bort hur skönt det var att sova. Resten av dagen har jag pysslat, gått ut på promenad och varit allmänt seg. Pratade nyss med Tove och vi bästämde middag någonstans inne i stan så kanske jossan är lite hungrig hon med när hon har slutat. Jag har abstinensbesvär efter thaimat, får se hur det hela urartar.

tralala

Mitt huvud väger antagligen 40 gånger mer än vad det borde. Eller det är så det känns iallafall.. antar att jag bara har mig själv att skylla för det. Gårdagen var iallafall rolig, vi hamnade hos johanna för att föra och sedan promenerade vi vidare till PG där alla andra var. Vid stägning hände något och istället för att gå raka vägen till bussen som planen var så hamnade vi på efterfest hos Jonas. Där stannade vi tills klockan blev 7, nu är jag trött som ett as och har ont i huvudet men vad gör det? Nu blire donken och sedan ska jag springa och jobba!

hej hej

Ska strax traska iväg till jobbet, trevligt va? Jag är trött som ett as! Igår ¨tittade¨ (läs:pratade igenom en) tove och jag på film . Sen blev jag trötter och skulle hem men väl här hemma blev det inte till att sova förrän sent då jag var tvungen att spöa alla i sing star, gissa om jag vann!? såklart! Nej nu måste jag springa!

Fuck

Nu har jag varit vaken alldeles för länge och ska alldeles strax springa iväg till frisören och sedan direkt till jobbet. Jag måste verkligen lära mig att sova bättre på morgnarna.. Have a happy day!

hej då

Hallå där, regnet öser ner och som vanligt när det regnar har jag en ledig dag eller två för att vara exakt. Därför sitter jag inne och äter choklad. Det går förskräckligt fort att äta upp en 100 grammare, nästan pinsamt! Gårdagen spenderades i centrum med lillesyster, vi skulle köpa present till henne så vi strosade runt där ett tag innan vi var tvugna att åka hem på kalas. Kalas med hela tjpcka släkten, vi börjar bli några stycken nu med alla nya ungar. Så dte var mysigt. Vet ni? jag jpbbade på götgatan i måndags! Det gick nog bra tror jag, det visade sig att dom hade 5 tjänster lediga så vi får ju se hur det blir med det om man ens vill söka med tanken på resvägen. Men det märker man väl nu när jag ändå ska jobba där i två veckor. Imorgon är det kossans tur att vara där det kommer gå jättebra för kvinnan. Idag har jag vinkat hej då till lillesyster som har flyttat upp till åre, därför var vi även och köpte en massa nödvändigheter.