SUper rea på bikinisar!

Den senaste veckan har dagarna börjat med att min Pappa har skickat otroligt Ocharmiga mms på sig själv där han gör fula miner, och tillbaka får han ett fult på mig. Man kan inte annat än att skratta när man ser bilderna ochdet är tidigt på morgonen. Då man egentligen skulle varit på sitt trött morgonhumör, skrattar man faktist.

Hallåååå, vi har sänkt alla bikinisar till 20 kronor per del och självklart var jag bara tvungen att köpa nu när det var sådär billigt, otuuuuur! 4 par, två till min lillesyster och två till mig. SUUUUPER!

Happy times

Hallå allihopa som jag sa igår så är jag ledig även idag också. Jag SKULLE ha gått till banken idag men nej då. Idag skulle jag promt trotsa med att ligga inne hela dagen och nej jag tror faktist inte jag har gjort någon nytta alls förutom att duscha. Jag tvingade min lillesyster att städa mitt rum och själv låg jag bara där i sängen och pekade lite. Så dagen har gått åt till att göra ingenting, när klockan var runt tre upptäckte jag att solen tittade fram så jag försökte steka lite, läsa cosmo TILLS solen gick i moln. Det var inte en lång stund jag kunde ligga där inte. Så in i huset blev det!

image165
Så jääävla cool, men jag funderar på vart min kamerasladd har tagit vägen!?

Perfektion

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har erkligen inte haft tid,ork och verkligen ingen inspiration. Nu har jag en ledig dag och detta känns lite lyx. Dagen spenderades inne i stan med johanna. En shoppingrunda, lunch och fika på det. Den lilla shoppingskörden bestod av en svart t-shirt, ett armband, trosor och en kofta. Såg en underbar dkny väska som jag blev riktigt sugen på. Men den fick ej följa med mig hem då jag ska tänka på att spara pengar! Imorgon då min ANDRA ledig  dag på rad är ska jag ner till banken och öppna ett sparkonto. Skaffa fonder ingår också i den planen, jag är så himla stolt över mig själv!

image163

Att försöka leva i en perfekt värld där inget får vara fel är omöjligt, om jag ändå vore perfekt

Vad vore ett liv utan pengar?

image162
LÖÖÖÖÖN!, människor förändras så mycket med pengar i plånboken. Humöret blir b

ättre och bara är där. Och jag är precis om alla andra, hur kan lite pengar vara så viktigt? Vi stod och pratade om det på jobbet att vi aldrig skulle klara oss eller vara lyckliga om vi inte hade pengar. Det är ju helt sjukt egentligen men de är den hårda sanningen. Efter dagens arbete blev det genast en shoppingtur i kista, dagens skörd blev bara lite underkläder och en t-shirt.


Glamour

I eftermiddags när jag kom hem ifrån jobbet så hade mamma en ledig dag och den hade hon spenderat bland annat med att städa mitt rum allt var dammsuget,dammat lakan var bytta. Nya nummret av Glamour hade kommit ner i brevlådan, känner därför att jag ska lägga mig i sängen och lusläsa hela nummret. Månadens present var ett svart basiclinne, helt överaskad blev jag. Nej nu ska jag dra mig mot sängen!

image161

Sarah Jessica Parker är på tidningens omslag!

Ibland är inspirationen obefintlig!

Heeeej, här sitter jag med tjockis medans alla andra eller okej inte alla men nästan är ute och festar. Jag är så tråååkigt, men jag ska ju faktist upp till jobbet imorgon och arbeta hela jävla veckan. Piss, det är ju iallafall löning imorgon, yes! Skönt som fan, jag vill göra så jävla mycket men vet inte hur, när eller ja jag vet ingenting när jag tänker efter. Ceeeepebajs!


En ledig veckodag

Idag är jag ledig ifrån jobbet, självklart ska dte bli storm när jag är ledig vad är oddsen? Vädergudarna gillar mig verkligen inte! Men jag ska iallafall dra mig till bussen för att resa mot johanna så vi kan hyra film nu inför stomen och för att vi inte ska blåsa bort köper vi pizza och godis på det. Ska kila nu, imorgon är det back to reality igen!

image159

Helgen som varit

Halli hallå allihopa!

Blev inget bloggande igår pågrund av brist med tid. Först jobbade jag hela dagen och sedan väntade en utflykt ut med Sebastians båt med honom,tutt,malin och Daniel. Vi åkte iväg till klintholmen och grillade korv, åt kladdkaka och kakor. Ett riktigt kalas, när det hade blivit lite kallt och jag blivit duschad av vågorna kände vi att det var dags att bege oss. Därför åkte vi hem eller okej vi hyrde film och köpte godis innan, sen åkte vi hem till tutt och såg filmen givetvis. Idag har även denna dagen bestått av arbete och inte alls mycket mer!

image158
Hot!

SLUUUUTREA

Imorse stod väckarklockan på 06.45, segt men det funkade jag vaknade och gjorde mig iordning. Gick iväg till bussen i tillstånd Sleepy! Gick in på terminalkiosken och handlade dagens klick, en cola light och en frukostmacka som jag tryckte i mig påvägen. Arbetet började vid åtta och pågick sedan tills sjutiden, ganska roligt ändå. Jag hatar att älska att höstkläderna sakta men säkert börjar trilla in i butiken. Plånboken blir ganska tom men de är det värt, jag är värd det!

Alla tjejor är iväg på en massa olika håll ikväll, trist som jag är stannar jag hemma och vilar fötterna. Ganska skönt det med, storesyster och jag åkte iväg och köpte lite godis för en stund sedan. Sen har vi bara glott nya simple life avsnitt, very funny!

image157
Råkade bläddra igenom en tidning och fastnade för texten att nicole kanske inte vet vem pappan till hennes "spekulerande blivande" barn. Under den tid som troligtvis barnet gjordes fanns fyra män i hennes liv.

Kista, outlet, IKEA!

Halli hallå allihopa, äntligen har jag haft en ledig dag där hela dagen verkligen bestått av shopping, eller okej det blev inte så mycket för min del men titta har ju aldrig skadat. Malin som även hon hade ledig tid tog oss in till Kista för att kolla runt lite jag hittade en skinnjacka, en rosa klänning och ett par gråa långa leggings som kan vara bra att ha. När vi var klara där fick vi ryck och ville gå på bio och så fick det bli, trodde vi MEN har dte någonsin visats så få bra filmer på bio? Svaret är väl nej och klockan vra ju faktist mitt på dagen och nästan inga filmer visades. Inte någon bio heller så det blev bara att fara vidare till barkarby och kolla runt lite, äta lite mat och för att avsluta dagen på IKEA. IKEA är verkligen avkopplande, bara gå och stirra på en massa saker och drömma sig bort. Snart borde nog ikea-katalogen dyka upp den gör väl vanligtvis det kring slutet av juli eller början på agusti. Jag kan iallafall knappt vänta! Nu borde jag strax gå och sova då klockan redan är inställd på 06.45, imorgon börjar slutrean och jag har ett lååångt elva timmars-pass att se fram emot imorgon.

image156
En walk in closet skulle ju inte jag ha något emot eller ens att en inredare gjorde något åt mitt hemska rum

Köööör för faaan, köööör

Syster har ju fått körkort nyligen och vi tog en premiär tur till donken för att handla middag till mig. Jag tog en plusmeny ENDAST för att jag skulle få ett sånt där rött gulligt glas. Påväg hem spiller jag cola över halva bilen och vi blir tvugna att svänga in på en mack för att hämta papper då vi inte tog något papper alls på donken. Bilen var nästan dränkt i cola. Nu är dte tv som gäller, både project runway och girls of the playboy mansion står på tur.

image155

Bunny!

image154

Jordan har ju nyligen blivit mamma till en dotter och har nu bestämt sig för att söpa dottern till Bunny.

heeeeeemma

Nu är familjen hemma från åre och jag hemma ifrån jobbet, jobbet flöt på bra, jag har börjat vänja mig vid att det är lite folk i butiken nu under sommaren. Ja vädret suger och det är iofs skönt för mig just nu, imorgon är jag ledig och ska på utflykt till kista för att shoppa. Love, love, love!

Emlan the städkärring

Har precis vattnat varenda blomma i hela huset och dessutom utanför huset, haha det var i sista stund. Hoppas dom hinner få lite liv innan morgondagen bara. Idag bv det urtråkigt jobb och på det lite shopping efter att ha stirrat sig blind på alla kläder i butiken. När man ser dom så länge börjar man faktist gilla dom. Slutatde redan vid fyra pågrund av lugnet, blir nog så imorrn med. Jag har hittat en ny färg jag gillar därför haffade jag en klänning och en kjol i just en färgen även två andra klänningar och en tröja som jag känner mig som ja, mjaa dne får nog åka tillbaka igen. Sa se till att börja städa nu, är på städhumör galet nog!
image152
pff, jag känner mig förföljd och hör steg av minsta lilla orsak

Underbara lilla chihuahua!

image151

Spana in den underbara lilla chihuahuan som har ett hjärta i den perfekta formen på sig.
Ägaren säljer dock tyvärr inte den lilla skönheten.


 


Är det söndag så är det

Pratade nyss med familjen uppe i Åre, dom verkar iallafall ha det bra utan mig. Medans jag nyss pratade med jobbet också som hade klarat sig mindre bra under dessa 2 veckor med diverse sjukdomar etc. Eftersom att solen inte skiner och det är söndag så går tankarna runt om att hyra film, dock så blir dte svårt för att jag kommer inte alls hinna lämna tillbaka filmerna innan 18.00 imorgon. Så jag får antingen glo på teven eller ta fram någon gammal film jag sett tusen gånger.

image150

hahaha

Solen skiner

Något som måste vara bland det tråkigaste som finns är att sola ensam, så ensamt,tyst och lååångtråkigt. Men jag försökte stå ut, i ren tristess har jag druckit hur mycket vatten som helst idag och det känns mycket bra. Jag måste verkligen ha ha fått i mig det jag inte fick igår. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan trippa iväg till farmor och farfar på middag. Det blir nog pannkakor som jag bad om.

Varför börjar sommarn nu när jag snart ska tillbaka tll jobbet?

Äntligen har skiten slutat, jag är FRISK! Igårkväll kom farmor hit och sov över och tog hand om mig. Hon trodde at det var sommarsjukan(?) kul, men de är iallafall slut, nu skiner solen och snart ska jag väl ut och steka lite i solen, synd att ingen är hemma som vill åka till klipporna.

image149

Nu är jag ju hemma

Jag kom hem redan igår och jag fick tillräckligt av dalarna den tiden jag var där. Jag och mormor tog tåget hem och då mötte malin mig vid bussen och vi gick ner till ICA för att handla middag till oss. lyckat? det var jättegott men redan på kvällen igår så hade jag fruktansvärt ont i magen. HAlv sex imorse sprang jag upp ur sängen och in på toa för att börja dagen med spya. Spya är tecknet som dagen gått i, det vill inte sluta och ingen är hemma hos mig så jag får klara mig själv, lonly. Jag orkar inte mer, nu ska jag sova. God natt!

image148

DÅ åker jag då

Jag har bestämt mig, jag drar upp till Dalarna några dagar, tar tåget hem på torsdag troligtvis ensam. Tråååkigt, tveka inte att ringa. Har precis packat, jag har behärskat mig som fan för att ta en sådan minimal väska som möjligt. 

image147

Eva longoria har gift sig, detta skedde i fredags(?) i det romantiska Frankrike med basketstjärnan Tony. Den här bilden är tagen en timma innan cermonin. Happy as hell!

 

Semester?

Just nu väger det mot att jag ska tillbringa några dygn i ovädret uppåt i Dalarna. Får se hur det blir med det, vädret är ju dåligt överallt så.

Ny tidning

Häromdagen köpte jag en ny skvallertidning, Svenska in Touch. Kan det bli annat än succé?


Visste du att...

...man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
...Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.
...svenska singlar hör till Europas mest passionerade
...den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV
...var fjärde svensk är modigare på nätet än i verkliga livet.
...man nyser i en hastighet av 160km/tim.
...den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.
...det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.
...en jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka
...Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge
...9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..

Bokmal

Jag var på outlet och fyndade en bok, nämligen Jenna Jamesons självbiografi jag älskar dom där självbiografiböckerna alla kändisarna skriver. Den heter att älska som en porrstjärna,en sedelärande berättelse, den handlar den handlar om hennes väg till att bli porrstjärna och är på över 600 sidor.

image146

Städfri

Jag har dealat med min syster och nu har jag en städare ett år framöver. Städa suger apballe!

Vem håller koll på dagarna när man är ledig?

Idag blev det trots allt en shoppingtur, min plånbok skriker . Jag kan inte hålla kontokortet i styr när jag står där i butiken och jag vet att det bara är att dra kortet. Men skitsamma jag kom hem med fina saker. Ett par skor med lite silver i, ja det är ju det jag velat ha ett tag nu, trosor, två satinjackor en svart och en silver som jag antagligen kommer att använda väldigt sällan men de har jag ju också velat ha så jag slog till, en munkjacka men massa coola döskallar på och sen inget mer.

Efter shoppingen åkte mor och jag till farmor och farfar för att fika, tjockt! Efter fikat gick vi upp och rotade bland hennes gamla saker och jag fick med mig hem två av hennes gamla kuvertväskor, en klarröd väska, några plånböcker, en klocka formad som en snigel. Vi bestämde att jag skulle komma dit när dom kommit hem ifrån deras semester och rota på vinden bland alla hennes saker, Coolt!

Amanda bynes

image145

Jag ha hyrt en riktig tjejfilm och köpt godis, nu jäklar!

Dagens shoppingskörd

Javisst, redan imorse åkte johanna och jag iväg till stan för att se civilisationen efter dagarna på landet. Vi åt lunch på donken som vanligt och sedan hittade jag ett par svarta ballerinaskor, en ögonskugga i guld och ett vackert linne som jag egentligen hellre velat haft i vitt men jag köpte i marinblått. Jag hann bli kär i en vacker klänning på Zara som bara existerade i storleken L, den var alldeles för stor! Men vad ska jag säga, livet går vidare.

image144

En aning perfekta

hemma!

Äntligen hemma, norrtälje var grymt kul, mysigt och stört roligt men det är ändå skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga. Dagarna har gått åt till att prata, äta, sola(vi hade juiallafall tur med vädret en dag!), skratta och umgås. Det finns så mycket jag vill berätta men just nu har jag varken tid eller ork. För att beskriva resan med ett ord: Grymt!


norrtälje here we come!

Riktigt dåligt på bloggfronten har det varit dom senaste dagarna och sämre kommer det att bli nu. Om bara någon timma åker jag iväg till norrtälje. Inte i form för de just nu, imorse ramlade jag ihop på toaletten och svimmade, trodde jag skulle kräkas och nu mår jag lite krassligt. Jag har inte packat ner en enda sak i resväskan, jag kommer glömma en miljard saker. Waaa, jag är upprörd, snurrig, och har egentligen inte alls lust att gå upp från sängen men nu måste jag verkligen packa. Hej då!


Snurrigt inlägg men de jag vill få fram är att jag är tillbaka på fredag, det kommer bli grymt!

Fucking pissed off!

Jag är obeskrivligt arg, jävla skit!

LEEEDIG!

Nyss hemkommen, alltid lika mysigt! Vi satte oss på en sten vi vattnet och glodde på solnedgången en lång stund och bara snackade en massa dynga om allt. En snabbrepris av dagen då. Den började med sovmorgon, jag sov tills jag vaknade helt underbart att bara kunna få vakna utvilad. okej de gör jag iofs varje dag men jag vet inte de va iallafall extra skönt idag. Sen åt jag frukost med familjen och härjade lite i hemmet, sen var klockan lagom att bege sig till jobbet. Där var det inte mycket att göra men de räckte.

Efter jobbet åkte storesyster mamma och jag ner till ica för att handla middag och hyra film, så någon film ska jag väl se till att hinna med och se. Borde sova har en del att stå i imorgon!

image143
Önskar att jag såg porrigt cool ut i mjukiskläder!

Promenad

Efter en fet middag med kladdkaka till efterätt ska jag ut på promenad med tutt för att skvallra och försöka få bort lite fläsk.  Nu är jag ledig i två hela fucking veckor! Underbart!