Vilken dag?

Att inlägg man skrivit inte riktigt publiceras är iriiterande, att mitt humör har humörsvägningar och kan gå från överlycklig till ledsen irriterar mig. När ska dessa humörsvägningarna gå över? Aldrig förr har jag haft såna här jävlar. Men skit samma!

Idag har praktiken varit bra, vi hängde om lite mer i butiken idag och tiden gick very snabbt. Jag lunchade med flickorna, idag blev det kinan men inte var det den godaste på veckan. Efter praktiken promenerade jag vidare in till tove för att snacka skit och sedan gå till H&M för att kolla på AIDS grejen. Hon fick med sig en tröja och jag gck vidare till jobbet för att snacka skit och köpa mig en klänningg, lång tröja och en basic tröja.

Stötte på johanna påvägen hem så jag fick lite sällskap en bit på bussen iallafall. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, såg en film med far min men nu ska jag gå och fixa i garderoben så att det kanske blir städat.

"tralala"

Idag mår jag bra och som alla andra dagar har jag tillbringat dagen på praktiken och jobbet. Trött som satan är jag nu men det har varit en rolig dag. Jag hjälpte till att hänga om i butiken och det gick nästan hela dagen åt att göra så dagen gick ändå fortare än de andra dagarna som tillbringats där och ännu snabbare gick tiden när jag kom till jobbet och fixade. Förresten, Kossan var så jävla grym på att stänga idag att jag anser att hon kan stänga butiken helt själv när dom ber henne nästa gång. Fett grym!

Nu sitter jag och väntar på att få åka och fika på Donken, vad ska man äta? Glass med chokladsås eller en chokladmuffin?


"Fårn och med nu är du Light-tjejen"

Hejsan, satan vad huvudverk kan få en grinig! Känslan av att någon bara skulle kunna peta på mig och att jag lätt skulle kunna störtböla har tyngt mig ungefär hela dagen tillsammans med den där huvudverken men nu är det verkligen bra.

Praktiken fortsatte som vanligt och jag kan ju inte påstå att något nytt hände idag. Lunchade som vanligt på tasty's fast idag bara med malin eller Tutt kom också en stund men inte alls länge då hon skulle iväg. Malin och jag började iallafall prata med grabben som jobbar där och det hela slutade med att han bjöd oss på efterätt. Så det var mucho snällt.

Efter min dag på praktiken stressade jag vidare till jobbet för att jobba stägning och stänga det gjorde jag idag igen tillsammans med Kossan. Eller hon stängde och jag provade kläder och sa ja eller nej. Nu är jag alldeles trött i kroppen men icke i huvudet, men jag mår bra för det!

Happy tisdag

God morgon,  Idag kommer bli en skitbra dag trots att jag inte riktigt hämtat mig från min trötthet. Kroppen kommer kaosa snart! Idag ska jag först till praktiken som vanligt och efter det direkt till jobbet för att jobba med jossan kossan. Very nice! Idag kommer det bli en lonely lunch med bara malin och mig. Tutt är ju ledig och Kossan hon börjar ju inte förrän tolv.

Usch vad jag känner ett behov av en ledig dag i slutet på veckan, att arbeta tolv dagar i streck är inte min grej när jag endast får betalt för 2. Blää!


"Heej pannkakstjejerna!"

Idag är det måndag, ny vecka nya tag! Jag känner mig alldeles för trötter för att egentligen sitta hära. Idag har jag praktiserat as usual, lunchat med flickorna på tastys och stressat till jobbet efter praktiken. Dagen har faktist gått ovanligt snabbt för att vara måndag. På jobbet idag lärde jag kossan att stänga butiken, hon är mucho duktig den flickan och jag gör allt för att hon ska kunna stänga själv snarast.

Fick även ett besök av Robert och Sebastian idag men dom skickade jag elakt därifån så jag tänkte väl be om ursäkt antar jag, förlåt! Lalala, nu kanske jag ska ta och vila ögonen lite. Det blir trots allt en lång dag imorgon med.

Gossi natti

Sjuk?

God morgon, läste precis i Tuttis blogg och jag känner mig nog lika dålig som hon. Skulle mer än gärna stanna hemma en dag och vila men inte idag. Idag ska jag iväg på praktiken och sedan rusa direkt iväg till jobbet för att stänga.Satan vad jag är trött men nu ska jag ner och laga lite frukost och hjälpa far min innan jag går.

image250


Have a nice day!

en lyckad kväll

Igår var mer lyckad än jag tänkt. Kvällen började hos Tove där hon jag och malin gjorde iordning oss för att sedan bege oss på ett förkrök. Men påvägen till förkröket stötte vi på två gamla klasskamrater som vi övertalade att spendera kvällen med oss. Sjukt konstigt att se dom och ännu mindre spendera en hel kväll med dom. Men vi drog iallafall och förade, sjöng singstar och sedan var det dags att ta bussen till Terassen och fira Sanna. Hon var ju anledningen till Kalaset!

Jag kom utan problem in på Terassen och väl där inne hade jag roligt och många bekanta ansikten skymtades i mörkret. Resten av natten spenderades hemma hos Robert med Tove, Elias och Klasse var ju också där en stund.

Dagen började med en glass i solen, skvaller och en cola light. Och fortsatte i samma anda fast med fika, lunch och skvaller med fröken johanna. Nu är jag trötter men kanske ska grilla? Flyga helikopter med pappa eller åka till Kista med syster.

CP TP

Halli hallå, idag är det lördag och en bra sådan har det varit också. Igår kväll drog jag över till Tove för att spendera natten, vi började med att spela TP med Robert och Robert men vi förlorade hör och häpna. Vi förlorar ALDRIG i TP! När vi spelat färdigt, satt vi och pratade en stund för att sedan gå mot sängen och sova för natten. Inte fick vi sova länge förrän någon väckte oss med ett samtal. Men det gjore ingenting.

Idag vaknade vi tidigt men låg ändå kvar i sängen och mös med de två djuren. Vid elva drog hon jag och malin in till staden för att spendera lite pengar. Jag kom hem med en hel del nya roliga saker. B.la två par nya gummistövlar och de ena paret är jag helt förälskade i. Annars blev det mest en massa småplock.

Nu ska jag iväg på middag hemma hos malin och göra mig iordning där innan vi drar ut på äventyr.

Ha en bra kväll!

Tjockis

hallå, nu har jag både jobbat och praktiserat idag så jag förtjänar att sjunka ner i soffan för att titta på lets dance en stund. Jag r grymt suegn på choklad, men vad gör det när jag inte har en endaste hemma?

Nananana

Vet ni vad? Jag känner mig duktig, jag tvättar min tvättkorg eller inte tvättkorgen alltså utan innehållet. Jag har delat upp all tvätt i tre högar  så jag ska tvätta allt under helgen. Trist men nödvändigt, jag fann tillochmed kläder jag glömt jag hade. 

Imorgon är det freeedag, nananana!


Bäst!

Har precis lagt på ett samtal jag hade med malin om lite allt möjligt men mest handlade det om ingenting. Idag var en bättre dag än vanligt på praktiken och tiden gick snabbare. Fick fint besök och åt dessutom god lunch tillsammans med tjejorna. Nu är jag hemma och har varit väldans länge. Jag har åter igen lagat mat till min hungriga lilla familj, serverat maten i sängen till pappa och chillat.

Imorgon är det fredag och då har jag en helt ledig helg att se fram emot, jag är taggad till tusen! Känns välbehövligt för mig. Funderar på att göra som J att skriva en lista på allt som måste göras nu när jag ändå har tid och så. Ja så får det bli!

image249

Ännu en dag

God morgon!


Onsdaaaag

Och ännu igen ska jag börja med att jag har haft en dag på praktiken dock en ganska bra sådan. Visst gick tiden segt men sen var det lunch och då kom Sanna och lunchade med oss på tasty's, så det var trevligt. När dagen var slut kom malin förbi och även hon hade slutat så vi drog vidare till Tutt för att snacka skit och sen gick jag även en sväng in på jobbet för att skvallra lite.

När jag kom hem var det ju redan middags dags och eftersom pappa inte är så pigg på att laga mat åkte jag och syster iväg till pizzarian. Och vet ni vem vi tog med oss? Jo Tjockis, grannens katt. Hon tyckte det var roligt att åka bil och satt och stirrade ut på vägen hela tiden. Den katten är ett riktigt charmtroll!

image248

Aj

Något som inte alls är likt mig är att jag har börjat få blåmärken allt för lätt. Jag vet inte ens var de kommer ifrån. Jag har ett stort och ett litet på benet och på armen. Jag som nästintill aldrig får blåmärken! BLÄÄÄ, men de går väl över antar jag.

Vad ska man klä på sig imorgon då? Ett problem som uppstår varje morgon, kväll eller förresten ALLTID. Och när jag går till praktiken känns det inte som jag kan ta på mig vad som helst. Är rädd att dom ska tycka att jag visar för mycket "hud". Bara axlar har jag hört är ett big no no, eller? Yeah, yeah det löser sig nog.

Nu ska jag krama kudder, sussa sött!


"Jag blir så full i skratt"

Hello there!
Snön ligger vit på backen och tidigt imorse när jag skulle gå till praktiken var det nästan snöstorm, jag fick iallafall snö i håret. Jag började redan vid 8 idag för att inventera hela butiken, mucho nice. Så det blev till att sluta tidigare idag sisådär klockan 3, då gick jag och hälsade på alla mina vänner. Nu sitter jag här med pappa och ska väl socialisera mig litegranna (leka slav).

Puss & Kram

"Du, jag tycker om dig!"

Hej, idag har dagen varit bra faktist, mest en repris av alla andra dagar på praktiken och där ingick en lunch med tove och malin som var höjdpunkten på den dagen. Efter jobbet gled malin och jag in hos både Tove och jossan en stund innan vi for vidare hem. På praktiken blev det även lite nödvändig shopping såsom strumpor, bh, nagellack och smink. Och nu har pappa kommit hem också, han ligger i sin säng som han har i vardagsrummet nu och leker kung. Haha men just nu gör det ingenting.

Imorgon börjar jag redan klockan 8 för att hjälpa till med inventeringen men får då sluta vid 15 så det känns faktist ganska skönt.

"Jag älskar dina små kommentarer"

Den gigantiska hästen gjorde mig livrädd när den fick utbrott och bara sprang. Så jag vågade inte rida den, den var elaaak! Men jag promenerade och borstade på den iallafall, mucho tråkigt. I stallet fanns det jätte söta får och lammungar som ja avgudade. Dom var supermysiga, stod och klappade dom jättelänge innan syster kom och slet i mig för att jag skulle tilbaka till den där skräckinjagande hästen. Burr, efter en stunds frysande åkte vi hem och åt lite middag och jag tog en varm dusch.

Hej

Nej jag tror inte att det blir något tänkarinlägg idag för jag kan inte bestämma mig. Men jag ska iallafall glida iväg till bussen snart för att ta en fika med med johanna, malin och Tove? innan jag börjar jobba. Prata av sig och äta frukost är alltid gott.

Just ja, jag kanske ska rida efter jobbet idag för första gången i mitt liv och hästen är tydligen lite envis och bråkig. Haha jag kommer ramla av! Men vi får se om jag vågar, jag är ju trots allt inte så cool.


"Du luktar bulle!"

Nu ligger jag här i sängen igen, lika charmig som vanligt tillsammans med grannens katt. Kvällen blev inte alls som planerad utan istället hamnade jag här, vilket kanske var lika bra för jag känns inte som vanligt. Första frågan jag fick när jag kom till jobbet var "Men Emelie är du ledsen?". Men det var jag ju inte, jag känner mig bara konstig.


"Jag har väntat på dig hela dagen"

Hej hej, nu är jag vaken och ska glida ner och se om det finns någon frukost till mig. Antagligen inte, men det är värt ett försök iallafall. Sen ska jag vidare till jobbet och stå där hela dagen, hoppas på massvis med glada människor.

Igår var det ännu en dag på praktiken som slutade med att jag stressade över till mitt jobb för att jobba två timmar. Tyvärr slutade Kossan då, så inte fick jag jobba med henne heller, men nästa fredag då jävlar! Kvällen tillbringades med delar av familjen i soffan. Vi glodde på lets dance och åt onyttigt.

jävlar

Har ni någonsin blivit ledsen utan att riktigt veta varför? Suttit där i mörkret och låtit tårarna rinna tills dom tagit slut?
Det har iallafall jag gjort.


Sleepy

Hello Geeks!
Idag har jag varit på praktiken och chillat runt alldeles för mycket. Jag vet inte varför men jag saknar mitt lilla Gina, där har jag alla rutiner inne och kan sortimentet. På lindex kan jag nästintill ingenting och känner mig som en förvirrad bebis som ska ta sina första steg. Lunchade med tjejorna idag igen och efter praktiken åkte jag med farmor och farfar till pappa för att hälsa på. Han är piggare  för varje gång jag kommer, det känns mucho bra.

2 finnar har dykt upp pågrund av stress eller att äckelveckan är på G? Usch, fy satan! Jag ska nog gå och vila nu inför imorgon, då ska jag jobba efter praktiken också. Woho!

Hemma igen

Hey, nu är jag äntligen hemma igen efter att ha spenderat sisådär 14 timmar i bilen de två senaste dagarna. Mamma och jag fick ett ryck igår och satte oss för att åka 7 timmars bilfärd till pappa. Just då mådde han nog inte så bra men det kändes bättre när vi varit där ett tag och han blev piggare. Mamma och jag tog in på ett hotell inärheten för att sova över natten och imorse var vi där en gång till innan vi åkte hem igen. Pappa fick också åka hem idag eller inte hem men han fick transporteras med flyg till danderyds sjukhus så nu har vi honom närmare, väldigt skönt må jag säga.

Ska snart ta igen tiden jag varit borta genom att ta en promenad och skvallra med Tove. Sen får vi se.


Papi

God morgon, pappa mår sämre och varken mamma eller jag klarar av att höra det så vi tar bilen upp till östesund nu. Kommer kanske hem imorgon igen! Nu ska jag äntligen få träffa pappa.

Praktik

Tjoho, dagen gick bättre än väntat. Jag trivs och alla är snälla, ibland kan det bara bli lite lite att göra eller inte lite att göra men kanske lite enformigt? Jag kommer icke att få stå i kassan under hela min praktiktid där, det gör att jag känner mig handikappad. Jag vill hjälpa till! Men jag trivs och det är absolut det viktigaste!

Jag träffade flickorna för lunch en timma, en timma som kommer bli repris imorgon vid samma tid. Och efter praktiken gick jag till jobbet för att shoppa och prova jeans, jag blev very happy! Men jag kom iallafall hem med en rosa lite kofta, en väska och ett svart baslinne. Nu ska jag fortsätta titta på den där filmen.


God morgon

God morgon, nu är jag nervös som satan men har iallafall sminkat mig och ätit frukost. Han sprang precis iväg till bussen och jag ska väl springa iväg till malin om en stund så att jag kan ha dag 1 på praktiken. Jag är så satans nervös, självklart springer tankar som kommer dom tycka om mig?, kommer jag trivas? och ett dussintal liknande frågor runt i mina tankar. Men det går nog förhoppningsvis bra, nu ska jag göra mig klar.

Lycka till!


Helt sjuuukt bra

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har rensat i rummet, tre påsar med skit har åkt ut och nu är jag trött på att rensa så jag har slutat. Jag satte på en gammal grynet DVD som jag tittar på nu, hon är ju bara så skön!

Fick en inbjudan till Tove att spendera dagen med henne och Sebastian, det vet jag ju inte om jag kan tacka nej till så jag ska nog ta och ringa flickan snart.

Pappa har fortfarande inte fått opererats men har en tid bokad till 18.00 idag så vi får hoppas att allt går bra men det gör det nog. Så att han kan få komma hem någon gång. Han skickade ett mms nyss när han ligger i sin sjukhussäng med en trasig skida på sidan. Han hann använda sina nya skidor några dagar iallafall innan dom gick sönder, jag tycker så synd om honom.

Frulle

Det här är andra helgen på rad jag är ledig, det vet jag inte hur länge sen det hände. Kanske i sommras, ja så var det nog. Så nu är jag faktist lite uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Några förslag, någon? Äsch jag kan ju börja med att gå ner och äta frukost iallafall.

Någonting som inte fanns förut

Jag kan inte sova, ett problem som jag väldigt sällan har speciellt när sömnen gäller kvällstid då jag oftast slocknar tidigast. Ikväll lyckades jag knappt hålla mig vaken när jag tillbringade kvällen hos tove tillsammans med henne, Sebastian, Daniel och Hugo. Vi låg först och pratade för att sedan ta en omgång TP, självklart plockade Tove och jag hem segern och medans de andra spelade klart om andra platsen var det jobbigt med ögonlocken.

Men nu ska jag väl försöka ta och stänga ögonen ett tag funkar det inte lär vi ju ses här!


PAPPA

Min älskade lilla pappa har brytit lårbenet(halsen?). Stackars liten, hans tjockiskompis åkte rakt in i honom när han hade ramlat och skulle resa sig upp. Så han fick först ligga på en bår efter snöscootern som tog honom dit en helikopter hämtade upp honom. Nu ligger han på sjukhuset helt nerdrogad och väntar på att någon jävel ska operera honom. Efter operationen kommer han säkert ligga kvar där någon dag för att sedan få ambulanstransport hem, sa jag att han befann sig i Åre och åkte skidor?. Jag bara saknar honom så just nu, jag vill åka dit och hjälpa till eller vad som helst.

Pappa är som en liten pojke, jag ringde honom några timmar efter allt hade hänt, då låg han fortfarande på sjukhuset och väntade men med en lycklig och lika stolt röst förklarar han för mig att han fick åka helikopter. Även fast han inte mindes så mycket av just den helikopterfärden åkte han ju faktist helikopter. Det fanns iallafall en positiv sak med det hela!

image247
Papplilappi!

Loveli friday

Mina öron värker för att lillesyster och hennes vänner sitter och sjunger singstar, Dileva faktist det känns som att investera i en ny skiva inte vore fel. Jag får nog ta och göra det inom en snar framtid.

Idag har jag varit i skolan och haft ett prov som antagligen kommer att sluta på IG men what to do? Efter skolan åkte jag och flickorna direkt till jakan för att hälsa på våra praktikplatser. Mucho trevligt dedär, det känns skönt att slippa oroa sig och ha ångest längre.


aTT VARA

Den senaste tiden har jag blivit en riktig slarver, inte på ett positivt sätt heller. Utan jag har inte städat rummet på hur länge som helst även fast jag haft tid, klädhögar varvas med dammråttor, allmänheten är från och med nu portad från mitt rum! Jag skämms!
 
Förut använde jag almanackan slaviskt, tidpunkter skulle matchas samtidigt som annat skulle inplaneras. Nu har jag sedan veckor tillbaka slängt almanackan långt ner i en låda. Det närmaste jag kommer en almanacka nu är den på mobilen där det allra viktigaste fylls i resten löser sig.

Att det ska lösa sig har blivit en standard replik, allt viktigt sjuts upp i sista sekund och då görs det halvdant. Listan kan göras lång, jag saknar mitt förra organiserade jag.


Mat,mat,mat

Nu har jag kommit hem igen, det var en ny metod vi prövade, att plugga där nere. Den var faktist riktigt bra, vi passade på att snacka av oss till middagen då det ändå inte gick att läsa i en bok samtidigt. Men efter vi hade ätit började vi plugga riktigt bra faktsist, det kan till och med hända att det blir en repris någon gång när vi har prov igen och inte alls har lust att plugga. Imorgon ska jag iväg tidigt till skolan för att göra de där provet på omskrivningstid.

Hoppas bara att jag kommer ihåg allting tills imorgon!

Happy cow

hey, har fått en praktikplats så nu är jag nöjd. Dagen i sin helhelt har varit bra, vaknade upp och var glad. Det blev första skoldagen efter lovet för mig också och imorgon är det sista skoldagen tills slutet av mars. NICE!

Nej men nu ska jag och malin gå ner till kinan för att äta, plugga och snacka skit. Önska mig lycka till

Pannkaka

Promenaden som togs med malin idag urartade till något mycket mer. Min syster skulle hämta sin bil på verkstaden så vi hakade på och fortsatte sedan mot kista för att ta en snabbis genom affärerna. Jag är den enda som kom hem ngt rikare (eller fattigare, det beror på hur man ser på saken). Jag köpte en kjol, pingvintröja och två ringar.

Middagen bjöd farmor på så vi åkte direkt dit för att äta några pannkakor som alltid smakar lika bra!


Icke någon sjukling anymore

God morgon, inte för att jag vaknade nyss men idag mår jag iallafall mycket mycket bättre. Jag mår SKITBRA! Har spenderat morgonen med att titta på high school musical och pratat med mlain i telefon som vanligt. Det känns vekrligen mycket bättre när hon också är hemma. Vi ska ut och ta en promenad snart i den friska luften. Det ska bli riktigt sköönt. Adios amigos!


Yo!

Hey, kom alldeles nyss innanför dörren och jag har skaffat mig en härlig hosta som är alldeles för charmig för att jag ska låta bli att hosta. Jag bestämde mig för att vara hemma ifrån skolan imorgon också, krya på mig in i det sista och kanske litegranna för att jag inte vill till skolan när jag inte skaffat mig en praktikplats ännu!  Idag har jag faktist både ring Bik Bok och Lindex men blivit nekad av båda. That sucks!  


Ångest

Hey, idag börjar skolan men jag gick inte dit för jag har gått och blivit sjuk. Hade ingen större lust att gå dit för den delen heller. Så nu ligger jag och kollar på film och väntar på att days ska börja.

Vet ni? Nu har jag en riktig ångest över praktiken och jag vill verkligen vara någonstans där jag kommer att trivas men jag vet inte var det kan vara. Å-N-G-E-S-T!

Burr

hej, inatt har jag sovit helt oroligt kanske mest för att min telefon har fått X-antal samtal. Nu är jag klarvaken och väntar på honom. Han har  tydligen ångest över natten så vi får se vad som har hänt, men det löser sig nog. Burr vad det är kallt förresten, ska kanske gå ner och göra varm choklad. Ja så får det bli, men jagvaknar nog i tid imorgon ändå ska ni se.

Chill

Ångesten över att inte ha någon praktikplats har äntligen börjat komma eller äntligen var väl att ta i. Det är ju inte så att jag har längtat efter den. Jag vet inte vad jag ska ta mig till och imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och verkligen fixa den där platsen där jag måste trivas och tillbringa mina två månader på. Men det löser sig väl, eller?

Idag har verkligen varit en chillar dag, klev upp sent och fortsatte dagen framför TV:n. Robert kom förbi en sväng, hämtade lite saker och sådär. Nu ska jag laga middag för att sedan gå över till tove och fortsätta chilla med henne.

image246

Tralala

Hallå, gårdagens äventyr blev faktist riktigt lyckat till slut bortsett från vissa småsaker. Jag var nervös som en lyktstolpe innan vi väl kommit in. Och väl inne då, där var det inte alls mycket folk. Alltså inte alls som jag hade tänkt mig. Några cider senare blev allt mycket roligare, malin och jag var uppe i någon slags "VIP- avdelning"  men smet snabbt därifrån eftersom killarna/gubbarna var riktiga äcklen, Roy och hans vänner spenderade pengar på Black Jack medans Toves mobil kom bort. Inte alls bra!

Vid tre tog vi bussen hem, Josefina, jag och Tove sov nästan medans Jasmine och Malin fick sitta bussvakt så att vi verkligen kom hem. Efter en lång promenad från bussen så kunde jag inte längta mer till sängen min, så det var där jag kröp ner och spenerade natten.

Nu ska jag äta frukost med syster och hennes vän, have a nice day!

Hey

Hej snyggingar, idag har varit en bra dag som bara har spenderats på jobbet. Åkte in en timma tidigare och började redan då för det fanns en hel del att göra. Hade en massa bekanta ansikten inne och två av dessa blev mina lunchdejter. Vi drog på BK och åt sen kikade vi på lite skor och kläder tills äventyret ikväll. Själv har jag varken skor eller kläder att ta på mig men jag löser det där.

Jaja, jag kanske ska försöka hitta något i min lilla garderob då, ses i kylan!

Ni vet vilka ni är, så ta åt er!

Jag har vänner som jag verkligen inte kan leva utan, sådana som alltid har funnits där för mig och jag alltid för dom. Vänner som jag har gjort allt med och som jag vill fortsätta göra allting med. Vi tänker och resonerar likadant, dom är inte jobbiga på något sätt. Utan helt tvärt om, dom är underbara och ibland vet jag inte om jag visar det tillräckligt. Vad skulle jag göra utan er? Tänkte bara säga att jag älskar er.

Helikopterfärd

Min pappa har köpt en helikopter, en såndär liten som man styr med en kontroll. Pappa och jag har suttit och flygit med den hela kvällen. Den har krashat otaliga gånger och vi har lekt verkstad, bytt propellerblad och tejpat. Imorgon åker min far till Åre och ska tillbringa en vecka , lite mer där med sina vänner. Vem ska jag nu leka med på dagarna?


Hello there

All snö gör mig lycklig, jag älskar att traska runt i vit djup snö med musik dånande i hörlurarna och extremt mycket kläder på. Värme är något jag aldrig kan få nog av och skulle jag någonsin klaga så får ni bara påminna mig om nyår. För vet ni, då frös jag!

Annars var nyår okej, inte alls underbart men helt okej. Kvällen började med middag som mättade för hela veckan och spel/ lekande på det. Resten av kvällen hade flera olika destinationer men tolvslaget firades hos manda med resten av tjejerna som det var en evighet sen jag sist såg. Att mystiskt träffa på Roy iår igen på nyår var defenitivt något av kvällens roligaste. Kvällen slutade ganska tidigt och vi gick hem till mig och sov till halv ett dagen därpå, somnade tidigt på kvällen igen.

Nu är det redan den 3:e och tre dagar har gått på det nya året. Dagen kan man säga sovs bort, vi klev upp ur sängen vid ett, åt frukost och fortsatte senare mot jakan. Jag köpte två nya kjolar som jag kan ha på jobbet, mycket praktiskt faktist!