Fredag, början på helgen

Äntligen är det helg och jag bara älskar det. Skolan var väl idag men nu är allting mycket bra. Jag är lycklig, kanske lyckligare på mycket länge. Jag vet inte vad det är, kan inte sätta fingret på det men jag mår bra! Ikväll har tutt och jag varit ute på kvällspromenad och mycket mer har jag faktist inte gjort, ska väl snart röra mig mot sängen för jag ska ju trots allt upp och jobba imorgon. Okej jag börjar 12 så jag hinner sova vilket som men de är ju bra att sova tidigt och jag är ju ingen kvällsmänniska.

image192
hahaha, Lindsey ser ju faktiskt mänsklig ut!

Prison break

Och åter igen har jag en skoldag avklarad vilket betyder en dag närmare studenten, men nu skiter jag i det och ska ta en dag i taget! YEAH! imorse hade jag en trevlig liten sovmorgon till klockan 10 som är min längsta sovmorgon på hela veckan tror jag nog. Skolan var seg idag med, vilken överaskning! När jag kom hem var jag helt slut och hoppae in i duschen för att värma mig ifrån denna kallhet! Jag vet att jag sagt att jag längtar till hösten men litegranna tar jag nog tillbaka det men inte helt. Nu ligger jag ihopkurad under täcket och kollar på sex and the city!

Jag måste ha prison break boxen säsong två som äntligen kommit ut på dvd. Jag ska för fan ha!

image191
Jag ser perfektion

Hallelulija!

Jag fick nyss ett samtal ifrån min chef, hon är så himla gullig och snäll. Hon ringde mig för att beätta hur duktig jag var och att jag ska ta skolan i första hand och att jag absolut inte ska känna mig pressad att jobba nu när en kollega ska sluta. Vilken chef tar sin lediga kväll och ringer till personalen istort sett bara för att berömma dom? Min chef är grym!

jag borde.....

Hejsan allesammans, gårdagen bestod helt utan dator! Ett data fritt dygn har inte hänt på väldigt länge, ganska skönt kanske. Jag tillbringade istället dagen i skolan, på ikea och i kista. Jag kan väl säga att jag knappast inhandlde något mrkvärdig trots att jag hittade ett toalettbord på ikeas fyndhörna för mindre än halva priset som jag promt ville ha med mig hem men mamma vägrade och jag blev tjurig. Haha jag är så töntig.

Idag började dagen i skolan och jag var därav tvungen att gå upp 06.45!!!! Sick, dagen har verkligen varit deg och problem med salar och tröttheten bara fortsätter att ta över mig. Direkt efter skolan åkte jag och lillesyster hem till farmor och farfar på middag vilket var mycket trevligt. Imorgon har jag en pytteliten sovmorgon, lucky me!


fake it until you make it

Nyss hemkommen ifrån första skoldagen, eller okej de var väl några timmar sedan jag kom hem men bättre sent än aldrig. Ja, vad ska jag säga om skolan förutom att den var inte som jag mindes den. Jag kan säga att jag tycker det är lättare att komma iväg till jobbet och jobba där jag verkligen gör någon nytta än att kliva upp på morgonen och gå iväg till skolan där jag sitter på en bänk utan att förstå någonting. Men jag vänjer mig nog snart. Jag tycker trots allt detta att det är oroväckande att jag ska ta studenten i vår, jag är verkligen inte mogen för något sådant! 

På min håltimma idag hann jag åka iväg till IKEA med Robin, då alla andra hade lektion. Jag inhandlade fler galjar och ett STORT vaniljljus. Nu börjar det bli mörkare och ljus gör tillvaron mindre dyster. YES! Vi tog en snabbfika och åkte tillbaka till skolan. Sedan jag kommit hem har jag varit alldeles för trött för att göra något!

image190

En helg utan blogg

Ska jag be om ursäkt för dålig uppdatering? Det är ju mest mig själv jag skriver för och känner jag inte för de så är det ju bara så, eller äh jag be rom ursäkt iallafall, förlåt! Helgen har bestått av att icke gå första dagen till skolan då jag istället gick till frisören, åkte till stan och åt middag med kollegorna. Mycket trvigare än skolan. Men imorgon ska jag ju ändå dit.

I lördags blev det verkligen powershopping på morgonen med mamma och illesyster i kista vi hann vandra in på en affär och sedan var det dags att åka hem. Måste man tilbringa en så lång stund i EN affär!? hmm... Sen bar det av till johanna på kräftskiva med hennes familj och dess vänner. En mycket mysig och lyckad kväll, malin blev dyng och kunde knappt gå rakt hem! haha ´stackars malin att jag publicerar det här men hon läser ändå inte min blogg så hon kommer inte få reda på detta! mohaha, säg inte att jag sa något!

Idag har jag arbetat flitigt med mycket att göra och sedan svullat och sådär pågrund av att en viss lillesyster fyller 15 och får äntligen köra moped! Sjukt vad hon har tjatat om den där mopeden eller rättare sagt alla mopeder! Det kom en del gäster och sådär och nu är jag nyligen utkommen ur duschen och borde väl sova så att jag orkar upp imorgon inför den där skolan som jag fruktar att gå till!

image189
Hur kan jag hela tiden sträva efter perfektion när jag borde veta att det inte finns något sådant.

Vad är 98 timmar av mitt liv?

shoo brääää, jag är så nervös inför att  skolan börjar imorgon och jag ligger och funderar på vad jag ska klä på mig. Det ordnar sig väl. Imorgon blir nog en hektisk dag då den kommer att börja redan vid tio tiden med ett besök på skopunkten och förhoppningsvis IKEA, sedan direkt till frisören och efter det skoooolan vid ett. När vi slutat skolan, som vi förhoppningsvis gör tidigt, då ska jag fara in till staden med flickorna för en shoppingtur. Jag får se om jag finner någotnting över huvud taget. Sen ska jag möta tjejerna på jobbet och äta middag med dom. Morgondagen ser alltså fullproppad ut, hahah min kropp måste stressa mindre men äh skitsamma!

image188
Kolla där då, brittan har ingen peruk och jag håller fast vid att det är snyggare utan peruk! Skulle hon färga håret en aning och fixa med det skulle det ju vara snyggt!

Du är som en färsk pizza..

Snart börjar skolan och det är verkligen SJUKT vad tiden går fort. Jag kommer ihåg när jag i sex års ålder lekte modevisning och trodde att jag va något. På fredag ska jag börja SISTA året på gymnastiet, nu är jag inte lika kaxig längre.Usch, jag är så nervös.

Något helt olikt mig har inträffat, jag rentav längtar till skolan, få tillbaka alla rutiner, träffa alla vänner och bara vara.
Jag längtar till hösten, något jag aldrig någonsin gjort förut, jag vill kunna gå omkring i stickade koftor och charmiga stövlar utan att se ut som att jag nyss kommit ifrån kylavdelningen på ICA men glömt att byta om. Börjar jag bli vuxen och utvecklas eller vad är det frågan om? Något som alltid varit det värsta jag evt är rent av helt okej i mina ögon.

FUCK YOU

Nej, jag strejkar idag blir det inget inlägg!

visa lite respekt

Idag hade jag sovmorgon och för första gången njöt jag av det, jag sov ända tills klockan var halv elva och med de missade jag våra bästa år, fuck men de va de nästan värt. Arbetet ringde och ville ha in mig till tolv och som vanligt ställde jag upp i brist på annat att göra. Väl på jobbet hände väl inte så mycket förutom en massa skit att göra nu med skolstarten och sådär. På lunchen inhandlade jag ett svart nagellack, grymt! tröttnar jag på de köpte jag ett rosa också för att vara på den säkra sidan.

Dagens goda gärning blev att jag köpte en teckning av tre små killar som dom ritat själva. haha jag betalade två och femtio för ett vitt papper med en liten gubbe på ritad i blyerts. Men de va de väl värt. haha Nu ska jag sova, ska ju trots allt upp tidigt imorgon.


Ge mig sol

God morgon, jag har nyss ätit frukost även fast jag vaknade ganska tidigt. Jag spenderade en timma läsandes en bok innan jag lämnade sängen och nu hade jag tänkt att gå ut och se om solen vill komma fram bakom molnen så att jag kan sola en liten stund iallafall.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga

Jag sitter och väntar på middag nu och pappa står ute och grillar. Alla andra i familjen är borta på middagar och skit så idag är det bara vi två, inget ovanligt egentligen men men. Ikväll bär det antagligen av till johanna för att leka. Det kommer att bli mycket treevligt!  Jag har en sådan konstig känsla i kroppen och jag vet inte vart den är påväg!

image186

Om jag vill tillräckligt mycket kan det väl bli verkligt?

God morgon, jag ska strax smita iväg till jobbet. Fastän att jag är trött och skulle inget hellre vilja än att ligga kvar i sängen och se en film och äta godis. Jaja strunt samma nu kan jag ju ändå inte de.

image185
Jag antar att de var såhär jag såg ut när jag gick till jobbet imorse.

Arbete!

Jag är redan trötter och klockan är inte mer än tio, kan det bero på att jag blev uppringd av jobbet tidigt imorse med vilja att jag skulle jobba? Jo kanske, så jag tog en promenad ner till jobbet. Herregud, ja jag promenerade på morgonkvisten! Arbetade fram till stägning då min mor och syster kom med bilen för att plocka upp mig. Dagen har varit, händelselös! Nu ska jag nog krypa ner i sängen med veckans klick och fredag. Ja jag erkänner jag läser fredag också som snart är något bättre än klick, tills detta sker kommer jag att konsumera i båda tidningarna varje vecka.

Nej, sussa sött allihopa jag ska upp tidigt imorgon med för att resa iväg till jobbet.

Listor!

Nu under dessa dagar när jag har hållt på att rensa och slänga och sådär så har jag funnit en massa anteckningsblock som jag tittat igenom. Jag märkte att jag är svag för listor. Jag har listor på allt, jag har aldrig någonsin tänkt på det förut men jag hade listor på vad jag skulle handla, klockslag, vad jag skulle göra, vad som hände under dagen, önskelistor från tretton års ålder, träningslistor, nästan allt. Det är helt sjukt vad jag vill ha koll på min värld. Inget får gå fel i min "perfekta lilla bubbla". Klockslag för klockslag har jag flitigt antecknat vad jag skulle gjort under dagen. Det finns ett ord för sånt och det är SJUKT!

Nej nu ska jag sova, kvällen har förövrigt spenderats hos johanna med flickorna och david tittandes på scary movie 3. Mycket mys! Jag hann dessutom byta johannas galjar som hon köpt så nu är alla perfekt inpassade förutom två jävlar! Men de duger.

Dagen på stan

Nu är det fan inte långt kvar till skolstart! Jag måste inhandla block, pennor  och nya kläder. Påtal om shopping har dagen spenderats i huvudstaden med johanna och malin. Jag handlade en rosa t-shirt med en chihuahua på och en svart  enkel cardigan som var mycket mysig. Även ett läppglans som skulle göra mina läppar större, jag vill varna att detta dock INTE fungerade på något sätt. Jag blev bara töntig som jag alltid blir när jag sätter på mig läppglans inte sexig med fylliga läppar. Big mistake att köpa de där, fast de va ju ett budgetalterativ för 39 kronor! Jag hittade inte koftan jag letade efter heller, jag får leta någon annan gång!
 

image184
Ni vet väl antagligen vad jag tycker om dessa!

Om jag bara kunde..

Jag har blivit så störd, jag strök nyss alla mina trosor! Det tog en stund men ack så sköna dom är att sätta på sig efteråt. Jag har alltid hatat att stryka men den här sommaren har jag glatt stigit upp på morgonen och strykt mina kläder för att jag börjat hata skrynkliga kläder. Jag har nu börjat få förståelse för Tutt! Som jag har mobbat henne under alla dessa år, men nu har jag förståelse!

Lucky lady

Kom precis hem ifrån kista med syster. Jag gick mer plus än back. För jag köpte ingenting! Förutom en liten råtta som pep med ett snöre. Till tjockis såklart, hon hatar att eka eller rättaresagt hon är för lat för att leka men nu jävlar! Ikväll eller nu är det Projekt runway och Playboy huset på teve som jag ska se. Sen är dte nog natti natti. Jag slipper jobba imorgon och dessutom på söndag alltså bara på lördag den här veckan, det stavas L-Y-X!

Det är bara för barn dricka ingår!

Nyss hemkommen från IKEA och outlet, jag är 10 galjar, ett vaniljdoftande ljus, en nätkorg skit?, en lotion och en kokos doftande bodybutter rikare. Nu är jag mycket sugen på att köpa en ny säng och en massa ny inredning. Helt göra om i rummet! Eller ännu bättre flytta hemmifrån! Min syster har ju flyttat hem igen efter två år boende på internat, jag vande mi ganska snabbt att klara mig utan henne men nu när hon är hemma igen, det är  mycket svårare. Hon har hysteriskt börjat använda min tandkräm och dessutom min badrumshylla. Nu är jag trött på de och har därför gömt hennes tandborste. HAHA fan vad ond jag är!

image182
Vandring med stavar i dalarna denna sommar, dock står jag bakom kameran!

Städvecka AB

God morgon,god morgon!
Solen sken när jag vaknade men de gör den inte längre, så jag började kolla på våra bästa år. STEFANO LEEVER!!! förlåt om ni inte såg och ville se men jag var bara tvungen.

Jag bestämde mig tillslut för att kasta häften av tidningarna så då har jag ju iallafall några kvar,smart tänkt va? Jag och Malin pratade om hur skönt det känns att kasta saker, det blir mer plats och de där ligger ju ändå bara där och används inte heller man bara skyfflar in saker. SKÖÖNT!

Har jag sparat dom i 7 år kan jag väl spara dom i 7 år till?

Jag vet inte hur jag ska göra, håller ju som sagt på att rensa lite och nu har turen kommit till lådorna under sängen där gömmdes inte minst gamla julia,frida,okej och glamour tidningar från år 2000. Nu har jag lite svårt att skiljas från dessa tidningar och vet inte om jag någonsin kommer läsa dom igen men OM jag gör det så kommer jag skratta och vara glad att jag sparde dom. Med samtidigt, tidningar är tunga och tar stor plats! Jag tror jag gör ett beslut imorgon och fortsätter rensa någon annanstans nu!

Gustaf Norén och jag!

Gör testet och kolla vem ni passar att dejta, riktigt roligt faktist. Jag passade ihop med gustaf norén från mando diao!? http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

image181
Vem fblev ni ihop parad med?

Hon lyckades och riktigt bra blev det faktist!

Johanna var jätte jätte duktig på att kasta eller okej ge kläder till andra som är behövande och sedan vika allt i fina högar. Jag kan bara säga att hennes garderob är SKIIIITSNYGG nu! Jag hoppas verkligen att hon håller det så snyggt, det skulle inte förvåna mig om hon smyger och kastar in alla kläder hon kastat in i garderoben bara för att hon ångrade sig. Vi får vä se vad som händer ikväll, det är väl gilmore girls iallafall som  är värt att se!
image180

Släng johanna, släng!

Nu har jag precis kommit hem och hunnit byta om. Jag johanna och malin hann ner till nakenbadet och sola, äta pizza och spela yatzy tills solen gick i moln och vi tröttnade. Nu ska vi hem till johanna och rensa hennes garderob, hon är lite envis och vill inte kasta några kläder. Men nu jäävlar, så det är så dagen kommer att spenderas. Tjatandes på johanna.Önska mig lycka till!

image179
Jag fulkommligt älskar den här bilden!

GODERMORGON

godmorgon, solen skiner och jag är vaken! Gårkvällen var jättemysig, vi lagade middag tillsammans och sedan började vi med att spela alfapet som jag vann på!!! Fikatajm och sedan var johanna tvungen att tillbringa kvällen i annat sällskap så malin och jag fortsatte kvällen på tu man hand. Därför blev det en massa andra spel som othello, backgammon, yatzy, kinaschack och nördiga tärningspel. Men kvällen var lyckad iallafall. Mycket mysig!


Alfapet in my heart!

God morgon jag har redan hunnit se en av filmerna jag hyrde igår eftersom att jag somnade i ena hann jag inte se andra heller så det blev idag. Snart måste jag iväg och lämna dom där filmerna. Sen vänta på far så vi kan fara till tippen och sen ska jag spela alfapet med Malin och Johanna. Vi får väl se hur det går! Men kul ska det bli, det var så länge sen man gjorde de sist.

image178

GISSA DÅ!

GISSA VAD!?,GISSA VAD!?


Jag har hittat min Ipod!, eller okej min lillesyster hittade den och gissa var den låg!? I mina byxor. hahaha jag som trodde jag hade letat överallt! Och häromdagen hittade min snadra syster mitt busskort under kylskåpet, sjuukt! Men nu fungerar allt som det ska och jag har allt jag tappat.

ni vet de där strykjärnet jag hade sönder, det är fortfarande trasigt men lyckligtvis hade vi ett nytt ouppackat strykjärn i garderoben som jag fann när jag rensade!

image177

filmkväll

Nu när jag varit så flitig idag och rensat garderoben så förtjänade jag nog att få hyra film, det blev två stycken och lite godis på det. Så nu ska jag kura ihop mig i sängen och se lite film. Eller först ska jag fortsätta med garderoben.

Luften som är just nu är bara så himla fuktig att det nästan är jobbigt. Jobbigt att sova speciellt men de är ju lite mysigt de med.


Garderobsrensning

Idag har hela dagen gott åt till att rensa i garderoben och ännu är jag inte färdig heller. Två stora sopsäckar ska till uff och en hel del med skit ska till tippen. Dit får det bli imorgon med allt. Sen ska hyllor och lampor upp, jag ville måla om det så att det blev rosa men det gick dom inte med på. Jag ska även försöka övertala pappa om en tur till ikea så att jag kan införskaffa nödvändigheter dit. Usch det är jobbig att städa ur all skit!

det är fan sjukt

Tillåt aldrig mig att bli en surkärring som hatar barn och allt som rör sig. Surkärringar hör fan inte inne på stokholms eller för den delen Svergies gator. Stanna inne i era jävla skithus och sitt och sura där. Hur kan man ens vara sur på någon man aldrig träffat förut och allt den här personen försöker vara är trevlig.

Vad fan får man tillbaka av att bara vara trevlig, jo en riktigt pissig attityd!

man Ser allt som ingen annan ser!

Hallå där! Idag har solen skinit så jag är lycklig trots att min ipod fortfarande inte är återfunnen. Imorse var mamma och jag på ikea redan vid öppning så vi gick direkt till fiket och fikade, åt frukost och kaka. Sen en rundtur och jag gick tomhänt ut ur varuhuset, skandal! Nu när jag är ledig har jag ett projekt på G angående den stora garderoben hemma hos oss som bara är proppfylld, det går inte ens att stå där inne! Jag ska rensa skiten och se till att någon åker iväg till tippen med det. och sedan göra så att litegranna av mina kläder kanske får plats där inne, alltså blir det mer utrymme i rummet!


Natti natti

Det är ett mirakel, mn dator fungerar! Och det var utan min hjälp alt den behövde var lite vila och det fck den ju. Jag är så glad.

image176
Detta var alltså både dagens kläder minus väskan men den köpte jag iallafall igår. Jag gillar den på ett konstgt sätt! Nu ska jag soova. God natt

jävla cepe otursdag...

Men den har slutat ganska bra! Idag har:

1. Letandet på min Ipod fortsatt utan resultat. åååh gud, kom fram!
2. min dator pajade, kaputt! det blir doktorn med den om den absolut inte har bra läk kött och är bra tills jag är hemma igen.
3. Strykjärnet gick sönder när jag skulle stryka linnet
4. Jag gick med ett halvskrynkligt linne då jag bara hann stryka färdigt ena halvan av linnet!


Därefter gick inget mer utför, vad jag vet om!? Johanna och jag besökte staden, jag köpte klick och drack cola light på tåget ensam då vi möttes i stan eftre att tösen hade jobbat. Jag shoppade väl inte så mycket mer än en urgullig kofta med en massa rosettdetaljer och lite undies. Johanna däremot gjorde riktigt fina fynd och spenderade en hel del ute på stan. Nu sitter vi hemma hos henne hon steg nyss ur duschen och snart ska vi åka iväg till tove för att tillbringa kvällen ute på verandan med goda vänners sällskap.

Jag kommer inte kunna leva utan min dator!

ANGRY BIATCH!

Jag har tappat bort eller blivit bestulen på min ipod! jag blir gaaalen, jag har sprungit runt i hela huset och letat i över en halvtimme nu, det börjar bli långtråkigt. Men en god nyhet var väl att undertiden jag letade efter min hittade jag pappas ipod som har varit borta ända sedan i slutet på maj, ja grattis till dig. Jag måste bara hitta min illa skönhet! Det suger att åka buss ensam utan musik!


Jag missade tandläkartiden och nu skiter jag i vilket!

Bara för att dte var min sista dag blev det lite shopping på jobbet, men icke mycket! Det blev en kortare variant av en hoodtröja sisådär midjekort, grå och underbar. En lackäska, haha interessant val, får se hur allt annat matchar till, ett skärp, en sjal och två par knästrumopor, jag har redan börjat bygga upp ett förråd med knästrumpor inför vintern. Nu saknas bara ett par stövlar, jag såg de absolut perfekta stövlarna igår. Helt underbara! Men vet inte om jag har lust att lägga ut så mycket pengar för ett par stövlar. Annars har min dag varit underbar, jag slapp åka bussheletet hem för mami kom och hämtade mig. DAGENS LYCKA!



Jag tror tillochmed att jag kanske lägger ut en bild på allt senare!

vet ni vad?

Jag bara älskar när jag sitter och lyssnar på radio och helt plötsligt kommer en av mina favoritlåtar. Jag vet inte men det känns bara så ment to be, himla bra! Jag bara äääälsar det!


jag är HAAAAPPPY

Nu är jag vaken och har varit vaken ett jävla bra tag! Jag kan inte sooova nanannana, tänkte åka tidigare till jobbet sisådär en och enochenhalvtimma tidigare. Så jag åker iväg snart, hoppas det kommer en massa nya fina roliga saker för att jag har planerat att spendera lite pengar idag.

image174

Mischa, vafan!

image173
Jag vet inte riktigt vad hon gjort med håret, vet inte om jag gillar det heller eller jag vet att jag inte gillar det! Hon som hade PERFEKT hår innnan!  Vem vet det kanske bara va en dålig vinkel! Får man väl hoppas iallafall.

Om du fick chansen att läsa boken om ditt liv, skulle du då slå upp den och läsa?

Jag har sådan ångest så in i helvete, vad ska jag egentligen göra efter att jag har slutat skolan? vad ska jag jobba med? kommer jag att stanna på ett ställe hela livet? Jag vill ta mig fan redan utvecklas!

Jag undrar verkligen hur mitt liv kommer se ut bara fem år framöver. När man tänker tillbaka 2 år hur mycket som har förändrats, människor man umgås med att bara ens vardag är helt förändrad. När jag har tagit studenten börjar jag ett nytt liv, eller ett nytt stadie på mitt liv. Jag kommer antagligen att utvecklas och ta mer ansvar. vad fan tror jag egentligen!? att jag ska bli värsta politik kärringen efter studeneten? Jag kan bli vad fan som helst, just nu är jag rädd vilket som! Jag vill inte sluta skolan.

Ända sedan jag gick i fyran har jag inte velat göra annat än att sluta skolan, börja jobba och tjäna egna pengar. När jag nu är så nära är det de sista jag vill. Jag vill gå till skolan varje dag, sitta ute på lektionerna skvallra och skratta, jag vill ha mina vänner nära mig varje dag så jag kan veta allt som händer i deras liv och dom allt som händer i mitt. Jag vill inte ta studenten, jag vill inte bli vuxen! Att bara kunna komma hem när skoldagen är slut och vänta på att någon lagar mat, höra en röst ropa MAATEN ÄR KLAAR!

Jävla slyna

Nu blir det tredje gången på en vecka jag ringer till tandläkaren och säger att jag inte kan komma och vill byta tid, det börar bli riktigt pinsamt fastän att det verkar som att det är olika människor som sitter i receptionen så känns dte som att det står på datorn. Jag kommer väl bli portad eller nåt sånt.Snart börjar Gilmore girls, så jag får väl nörda mig framför de dära och sedan fortsätta läsa i boken jag börjat med.

image172
Jag måste göra något åt mitt rum snarast! Kläderna ligger överallt och jag vet inte om jag kan finna en lösning förutom att min storesyster får flytta ut och jag tar hennes rum och gör en walk in closet!

ormdagen or what!?

Javisst, solen lyser och jag är lyckigare än någonsin känns det som. När klockan var tidigt och vädret var molnigt bestämdes det för att det inte skulle bli någon tripp till gropen utan vi skulle vänta och se om det skulle spricka upp så skulle vi fara till nakebadet. Och helvete, det gjorde det verkligen! Nere vid klipporna redan vid halvelva låg vi där för att stanna hela dagen.

Dagens skräckupplevelse hände först när i var påväg då vi stötte på en liten orm och sedan när vi stod nere i vattnet med vattnet upp till knäna och pratar, när jag tittar ner ser jag något långt, äckligt, grått, en ORM. Reflexen blir ju att jag skiker och springer bakåt, det hade ålat sig mot toves tåår! Stackare, efter det vågade vi absolut INTE tillbringa mer tid i vattnet utan vi stannade högt upppe på klippan.

image171
Tove hade med sig pastasallad och bullar som vi åt!

Sol,sol,sol,sol,sol

tjingeling, arbetet har kallat även denna soliga dag fast för att få träffa solen något idag gick jag upp och la mig en timma vid halv tio. Mycket skööönt! Sen bar det av till jobbet då jag glömde lunchen och var tvungen att handla på min rast och dessutom kom inte min buss så jag blev en kvart sen. Men efter jobbet blev jag upphämtad av mami och min storesyster så jag slapp åka med den kommunala jäveln igen. Efter middagen bar det av till tove för att dricka några glas och sitta ute och mysa.

Imorgon är jag ledig och då ska jag till gropen med tove och hennes familj! SOOOOOL!

Runt på stan!

hallå där, det känns som den här dagen har varit massvis med dagar, jag har hunnit med så mycket. Eller iallafall en hel del. Imorse for jag till arbetet och jobbade, visst tog det emot att åka dit i det här vädret, men vad skulle jag annars göra? Allt jag har velat de sista daarna är att åka ner till "nakenbadet", sola och bada! Men icke! Men iallafall, efter jobbet tog jag bussen hem och började steka men fort tröttnade jag på det och jag och syster bestämde oss att inhandla nya kläder till hennes arbetsinterjuv nästa vecka.

Trist, jag var också tvungen att följa med för att stirra på kläder. Hahaha oootuuur, först begav vi oss till skopunkten men inga shoppingfynd och sedan en snabbfika på donken där det var seeeeegt och vidare till kista, där det blev jag som handlade istället för hon. När vi var färdiga där begav vi oss till ikea för att införskaffa oss doftljus, jag köpte dom vanliga kladdkaka, kanelbulle och kolakaka eller vad den nu luktar och sen hittade jag nya lakrits ljus som jag var tvungen att testa. Roligt!

image170
Jag vill också steka i sooolen!, jag blir tookig

En hel del om vädret

Äntligen är det fint väder och jag jobbar alla dessa JÄÄÄVLA dagar. Nu blir jag deprimerad påriktigt, hoppas bara att värmen håller i sig så att jag kan få lite sol på mig den här sommaren. Vill bli solbränd, brun, fin kalla de vafan du vill. jag vill ha fääärg.

Igår var jag på jobbet och såg alla komma in i shorts, kjolar och jävligt sommriga kläder. vädret kan inte varit annat än fint och de upptäckte jag även när jag skulle åka hem. Efter att ha hunnit hem sett en film och chillat galet så drog malin och jag ner och åt kinamat och skvallrade i viksjö. Sen hem till tutt  och det var där kvällen spenderades. Och nu är jag vaken igen och ska strax iväg till jobbet.

Buuuuu

image169

Se på det gulliga lilla lammet, tyvärr föddes den med sju ben och kommer att avlivas. Lammet kunde gå med hjälp av två framben och tre bakben de andra två bara hängde där. Baby, vad läskigt!

du är som en Gummistövel

Jag vettefan vad som har hänt, men jag känner mig bara å himla motiverad. Till hundra procent verkligen, det blir inhopp imorgon på jobbet även fast jag egentligen skulle ha varit ledig. Men vad gör man inte för lite bidrag. Annars har jag bara jobbat idag med, hjälpte malin lite med shopping idag och sedan åt vi glass och for hem. Johanna kom även in en sväng på jobbet, det är alltid trevligt att träffa min version av människor när jag bara är där hela dagarna och inte ett ansikte är bekant.

image168
Hur gör hon!? Gummistövlarna ser plötsligt jävligt coola ut!

Javisst

Hemma ifrån jobbet igen, snart är det äntligen slut och jag ska bara chilla galet. Har jobbat heela dagen eller jag började vid tolv snåret så jag stekte en timma innan. Helt sjukt att jag ens orkar. Lunchade med fröken Malin eller jag åt hon stirrade väl mest på mig när jag åt. Nu ska jag ta och ha lite tevenördskväll. Först project runway och sen playboy mansion!

image167