busschaufför+jordgubbar=sant

Håret blev väl en centimeter kortare, alltså icke synbart. Efter jag varit där tog jag en promenad hem, åt frukost och sedan var det bara att dra vidare till jobbet. Jag hade världens gulligaste busschaufför idag. När bussen stannade på en hållplats där vi var tvugna att stå en liten stund gick han ur sitt säte och i sin ena hand höll han en hink full med jordgubbar som han sedan gick runt och bjöd alla passagerare på, grymt! Mer sånt säger jag bara.

Inget händelserikt alls på jobbet idag, första gången jag stängde med larmet. Skitläskigt men de började ju iallafall inte tjuta så jag antar att jag lyckades. Seda kom mamma och hämtade upp mig vid  stationen och vi for ner för att köpa godis. TJOCKT, riktigt tjockt!

Nu är jag så jävla trött, jag måste sova jag fick iallafall sovmorgon imorgon. Wiiho! Natti natii

Shuffle your life

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur ser dina vänner dig?
I don't wanna loose you-Anton och Affe

2.Vad är ditt livs themesong?
Running away- three days grace

3.Vad är ditt livshistoria?
Jackie Big tits- the kooks

4.Hur kommer imorgon vara?
All star looser-Neverstore


5.Vilken sång beskriver dig bäst?
Tänk alla gånger- ?

 6.Hur är det med ditt liv?
Two beds and an coffemachine- Savage garden

 7.Hur ser världen på dig?
Det finaste någon kan få- Molly


 8.Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Wait a minuit- PCD

9.Har du en djup och mörk hemlighet?
Truly, madly, deeply- Cascada


Klipp, klipp

jag orkar inte röra mig ur sängen, jag vill inte NEEEJ! men jag måste, det absolut sämsta äratt jag börjar jobbet klockan 14 så jag måste ändå hem emellan och sitta av lite tid.  jaja, nu ska jag iallafall åka iväg då.


 


FUCK, fuck,fuck,fuck

klockan 10 imorgon bitti ska jag vara hos min frisör och jag har inte den blekaste aning om hur jag ska klippa mig, FUCK! Alltid samma gamla vanliga

image142

dagens...

väder trodde jag skulle bli bra, men icke! Vid tio tiden när jag skulle vandra iväg till jobbet var vädret underbart, solen sken fast det var inte alls så varmt. Sen har jag hört rykten om hur vädret bara ändrades. Men jobbet idag var riktigt segt, jag är trötter, riktigt trötter.

Farmor kom en sväng förbi jobbet idag och lämnade den årliga sommarpengen, hon är helt underbar! Under hela året sparar hon och farfar alla sina småpengar i en burk och när det börjar närma sig sommaren så växlar dom allt och så får alla fem barnbarnen dela på pengarna. Sommarpengen har vi fått ända sedan vi var små, jag kan inte komma ihåg ett enda år jag inte har fått något. Det här året fick jag dessutom ett par skor, likadana kedjesandaler som jag har i guld fast i silver.

Dessutom hann jag shoppa litegranna innan jag lämnade jobbet, men bara lite basgrejor såsom vita linnen och t-shirtar. Ritktigt tråkigt! 


Porrigt

Att jag slutar jobbet vid sex och kommer hem halv nio är ju konstigt men jag tod en sväng i centrum efter jag slutat och eftersom vi installerat ett nytt larm i butiken tänkte jag vara med när vi stängde idag för att vara ganska säker när jag öppnar eller stänger själv. Jävla larm, vad ska vi med de till? jaja, jobbet sög idag ingen motivation och bara jävligt trött.

Jag hann iallafall in och köpa lite nya undies, jävligt bra!


23 dagar senare..

Innan jag åker är jag bara tvungen att lägga in en bild på Pairs som imorse kom ut ur fängeslset. Hon ska tydligen ha gått ner 5 kilo under vistelsen i fängelse. Själv tycker jag att hon ser lite blek ut, inte haft någon soldusch i finkan kanske?

image141

Klipp, klipp!

På fredag ska jag ju iväg och klippa mig och nu undrar jag vad jag ska göra med mitt hår. Till sommaren vet jag inte om det är så kul att ha lugg, jag skulle vilja klippa kort a la nicole richie men mina nerver säger ifrån och sinnet säger att jag kommer gråta big time, mest hela tiden om jag skulle göra det. Ska jag spara längre och bara klippa toppparna?

Nej det blir nog bara toppparna, nu ska jag åka iväg till jobbet blir kvar där till 18 snåret.


Självklart missade jag första allsången idag

Javisst ja, ingen allsång för min del idag men det var väl redan planerat. Jobbet idag var så långtråkigt, tiden gick långsamt och vi hade en idiot som installerade larm. När vi skulle låsa butiken hade han gjort någonting så att vi inte kunde låsa så väktarna fick komma och hjälpa till. Dom där grabbarna är banne mig bäst! Donken gav väl lite resultat inför norrtälje men får väl se hur det hela blir. Ska dra mig till sängs nu, god natt

idag är det väl tisdag eller?

Javisst igår kunde jag inte hålla mig längre och drog bort alla naglar, inte coolt! Snart ska jag trippa iväg till jobbet och jobba, sen ska jag till donken för att ordna medmatlistan och bestämma lite och så. Det värsta av allt, jag missar preimären på allsången ikväll tillochmed på tv. Nej nu ska jag kila iväg till bussen och hoppas på en rolig dag. Puss och hej


Tuppen ja!

Uppe med tuppen? Nu har jag iofs varit vaken en stund, när jag vaknade var ena min näsborre helt förkyld och jag kunde inte sova längre, även fast jag inte orkade gå till badrummet för att snyta mig så gjorde jag det. När jag vaknat så surfa jag runt lite på IKEAs hemsida, nu har jag en massa bra planer på att göra om rummet bara pappa är villig och raggar hit en målare. yeah yeah, råkade trycka i mig några chokladbitar nyss men nu ska jag gå och fixa riktig frukost och se på våra bästa år!
image140

Nej!

Jag orkar inte, jag vill inte, säg inte, nej det får inte vara sant! Den riktigt heta hunken Wentworth Miller i prisonbreak sägs vara bög och att han är tillsammans med någon kille ifrån brothers and sisters som jag inte ens vill veta vem det är. Fan då!

image139


Någon som vill?

Någon måste verkligen städa mitt rum, det ser förjävligt ut!

image136

Måste också skaffa perfekt hår!

REA-start

På rea-startens första dag var det full fart. Det tog verkligen emot att gå upp klockan kvart i sju, när jag annars åtminstone sover till åtta men det funkade väl. Jag hatar rea, jag handlar alltid såna där mobbade saker jag aldrig skulle ha handlat till fullt pris. Helt slöseri med pengar, men iallafall så slapp jag jobba till 19 för att en kollega tyckte att jag ställt upp så mycket för henne och så tyckte hon att jag haft en sån lång dag. Mycket snällt av henne men jag har lite dåligt samvete men men. Så jag hade gott om tid att prova kläder och shoppa, jag köpte 2 par jeans, en jeanskjol, två armband, två halternecklinnen, ett halsband, ett skärp, en kuvertväska sen tror jag inte att jag handlade ngt mer.

Jossan kossan kom till mig lagom till lunch så vi lunchade en snabbis innan hon skulle iväg till sitt jobb och jag till mitt. Det är alltid så trevligt att träffa den där tjejen.

                                                       
Där har vi mina nya kläder!          Mitt fiskhalsband, hur grymt är inte de?                                                 så jävla fult att det blir gulligt


06.45

06.45 är tiden då jag ska vakna för att gå och göra mig iordning imorgon. Frågan är väl hur synd jg kan tycka om mig själv, men de löser sig alltid! Det är iallafall dags att knata till sängs och sova en stund om det går vill säga.

Kom ihåg!
♥Den här veckan måste alla tjejor som ska med till tutts land träffas för att skriva en ordentlig matlista m.m!

image135
Goofy!

Jessica Biel

Jessica biel, justins flamma har "vikt ut" sig i någon amerikansk tidgning, men jag gillar inte alls bilderna. Visst är kroppen att dö för men ansiktsuttrycket, njäää!

     

image133


Happy cow

Dagen hr till fullo bestått av arbete och förberedelser inför rean imorgon. Yeah, det kommer bli så kul! Nackdelen är dock att mina arbetstider är rena helvetet! 8-19.15, men det är ju iofs bara imorgon. Men annars ska jag jobba hela veckan ut  och efter det har jag ledigt! Wiihoo.

Jag är hungrig!

Just my luck

Gårkvällen var supermysig, jag älskar att bara inte göra mycket alls men ändå att det på något sätt lyckas bli så himla lyckat. Jag spenderade kvällen med tutt, malin och båda deras familjer över en underbar middag. Vaknade tidigt utvilad och lycklig, pappa och jag såg en film och for sedan iväg till donken för at svulla redan klockan 11. Annars har jag inte gjort mycket idageller jag hann se en till film om det räknas som att jag gjorde ngt roligt?

Det har hänt igen!, sommaren 07 bara måste vara min sommar! Den här gången var det inte pengar eler något anna jag hittade utan mer  att mina högtalare till datorn har varit trasiga i över en månad och jag har fåt hela familjen att pilla på sladdar och skruva på skruvar men inget har hjälp men så idag så fick jag bara en feeling över att dom måste funka, jag satte i alla sladdar jag en gång dragit ut och ljuv fucking musik kommer ut ur högtalarna, det är bara nu något sånt kan hända!

Jag drar ill jossan kossan på middag nu, blir väl tillbaka lagom till läggdags.


Gravida kvinnor börjar bli mode

Hugh Hefner och en av hans flickvänner Holly ska bli föräldrar ryktas det om. Hugh är 81 år gammal, riktigt coolt!

image131
För er som inte håller koll på tjejerna är Holly hon till höger.

Midsommarafton

Jamen visst, idag är det midsommar och jag ska absolut inte fira alls. Kanske tråkigt eller? Idag har jag jobbat, skulle börja en halvtimma innan vi öppnar men vet ni vad jag gör!? Jag tänker cepe. Jag skulle ta en buss som gick kvart över men när tror ni att jag gick till bussen? Halv! ni kan ju bara gissa vilket kaos det blev i mitt huvud så tidigt på morgonen, ingen var hemma och ingen kunde skjutsa mig. Jag fick lov att springa hem och hoppa på moppelina, jag var alltså så cool att jag åkte moppe till jobbet idag. Charmigt, det var absolut inte mycket folk på jobbet idag med självklart skulle alla komma sista halvtimmen. Men men nu är jag iallafall hemma och idag lyckades jag slå av 2 av lösnaglarna på jobbet, wiihoo!

Idag fann jag även en tjugolapp efter jobbet, hur tursam kan jag bli? Jag älskar det här!

Fake

Jag vet inte riktigt om jag och lösnaglar är en sådan bra kombination med tanke på att jag klistrade på dom igår kväll och redan imorse flög tumnageln, och under dagens lopp lyckades jag att tappa två till. Charmigt! Men nu är dom påklistrade!

Haallå

tjohejsan, fullt upp på jobbet . Idag började jag redan vid halv nio för att träffa en ny dekoratör som skulle komma ll oss och hänga om, byta kläder på skyltdockorna osv. Just nu är det jättestressigt inför rean som börjar nu på måndag, allt ska fixas och vara helt perfekt. Förutom jobbet har jag nog inte jort någonting idag eller jo jag har bestämt mig för att vara hemma på midsommar, i know de är midsommar men vem fan bryr sig!?

Jag hatar överskattade helger när man känner sig tvingad att hitta på något, jag ska iallafall jobba imorgon, ensam hela dagen. Suckie suckie! Men jag har ju iallafall att göra.


Visste du...

.. att Christina Aguilera troligtvis är gravid i tredje månaden, om man ska tro vad ryktena säger. Hon sägs ha berättat för sina närmaste vänner och har setts gå in på MVC.
 
image130

Det cirkulerar även skvaller om att Nicole Richie skulle vara gravid just nu, kanske kanske inte säger jag till det!

Underbara lyckliga dag!

Planer ändras och vädret, ja kunde det ha varit mer underbart!? nej knappast,image129
 jag älskar den svenska sommaren när den är som bäst. Imorse drog Malin och jag ner till nakenbadet och senare anslöt även tutt. Vi roade oss med mycket roligheter, skvaller och mycket mer. Efter stek på klipporna så åkte vi direkt hem bytte om och strax var alla färdiga för en tripp till kista. 

Jag vet inte om jag berättat de förut men förra veckan hade jag turen att hitta en halvåken bussremsa eller okej de va två åk kvar på den men ändå, glad osm jag var då stoppade jag ner den i plånboken och sen idag när vi skulle till kista tog jag en buss tidigare än de andra flickorna för att jag skulle springa in på jobbet och fixa en sak innan nästa buss gick. På busshållplatsen började en tant prata med mig och jag vet inte hur vi kom in på det men plötslig utbryter hon att hon fick springa in till grannen för att låna en bussremsa då hon inte hittat sin och antagligen tappat sin. Hjälp, var det hennes bussremsa jag hittade!? Jag kunde ju inte säga att jag hade hittat en bussremsa häromdagen och det antagligen var hennes, fuck vad pinsamt det blev! Hon måste ha märkt att jag blev stel och nu kan jag inte sluta tänka på det. Stackars tant!

Men iallafall så shoppade jag en ny liten cerise klänning, ett gudomligt rött äppelhalsband och lösnaglar. Vi får väl se hur länge dom håller sig.



Tatoo

Jag har blivit lite inspirerad och sugen på att tatuera mig, men detta är nog inte en möjlighet innan min 18-års dag.

Lycklig

Jobb, idag började jag sent eller vid tolv så jag passade på att sitta ute en timma innan jag åkte till jobbet. Måste säga att det var mycket skönt men tillslut var jag ändå tvungen att gå därifrån. Tog en buss tidigare än planerat för att gå in på stadium och kika på tjocktröjor, men icke hittade jag någon som passade. Sen började jobbet och jag sprang dit, dagen flöt på fint. Den var lugn och inget nytt roligt kom. Ganska tråkigt när jag tänker efter.

Jag vet nte vad det är men jag är bara så lycklig! Trots allting har jag bara gått runt med ett stort leende. Och jag vet inte om det är de men precis när jag ska ta bussen hem såg jag en hundralapp ligga där på marken ihopvikt och fin och jag kunde väl inte bara låta den ligga där, eller? neej jag plockade upp den,.

Jag har haft lite ångest över detta men har kommit fram till att jag aldrig skulle hitta ägaren till denna hundralapp hur mycket jag än letar.  Och därför kan denna hundralapp spenderas på MIG.


Jobboholic

hejsan, idag har arbetsdagen varit mycket lång men ovanligt givande, har lärt mig en massa nya saker tills nu när jag ska jobba till i sommar och även längre framöver men än är jag inte fullt lärd. Käkade lunch på Tastys och vafan när jag ska betala ser jag att dom höjt priserna på mackorna. Morr, jag orkar inte betala en förmögenhet för en macka! Men men life goes on, malin kom och hälsade på och berättade om tröjorna jag måste fynda på stadium så jag ska gå dit imorgon och kika efter en.

Idag fick jag iallafall min lönespec från Gina, det är typ första gången jag kollar riktigt noga på den och då märker jag det, dom har bara dragit 10% skatt varje månad. FUCK säg inte att jag måste betala nästa år istället för att få pengar!? Det blir ringa Gina imorgon och be dom dra mer skatt!

För övrigt råkade jag inhandla två tunikor på jobbet, en rosa och en turkos!? Vad ska jag med en turkos till? jaja de löser sig nog. Om jag va en färg vilken färg skulle du då säga att jag var?

Helgen som varit

Förlåt för den dåliga uppdateringen under helgen, men jag har haft fullt upp hela tiden.Både med jobbet och vännerna. En snabbis om helgen som har gått låter såhär;
 
Helgen började som vanligt med en fredag, hårt arbetande fredag 10-19. Aaah jag tror jag dör när passen är så långa men vad kan man göra åt det liksom!? Efter jobbet träffades malin och jag för att köpa korv och alla dess tillbehör till en grillkväll ute i lövsta. När vi va framme där vandrade vi en bit och hittade en perfekt liten plats att sätta oss på, vi åt tårta och kämpade länge för att fixa våran engångsgrill, när vi hämtat näver och eldat upp allt vårat papper så hade vi färdiggrillade korvar som va gudomligt goda. Senare mötte vi upp Samuel och hans lilla gäng och "grillade" / umgicks med dom.

Lördagen bestod även den av jobb och sen mysig grillning hemma hos Tutt. Och idag har pappa och jag vart nere och hyrt film, köpt godis och nu ska vi fan svulla galet!


Katie Holmes

Titta, Katie Holmes har klippt sig! Jag vet inte vad jag tycker utan måste nog vänja mig innan jag skaffar en åssikt. Men glad verkar hon iallafall!


image126

She's all that

åååh, största filmnörden ever jag varit idag! Enda stunden jag varit utanför dörren idag var när jag skulle hyra film. Underbara älskade var iallafall en enda snyft film, jag vet inte hur många gånger jag grät och jag är ju inte ens känslig! Och planen är att se filmen som går på femman ikväll också, men dte är jag faktist värd med tanke på att jag ska jobba hela dagen imorgon 10-19! Efter de ska jag grilla, jag kommer vara en vandrande zombie vafan! Därför fick jag vila ut mig idag utan att ha dåligt samvete! Eller?

image125
Jag tycker verkligen om vanity fairs senaste omslag, bara med  de unga populära skådespelerskorna.

Snö i juni

Helt galet att dte snöat en decimeter i härjedalen idag. Ena dagen kan man ligga i bikini och steka och andra dagen sk man vara beredd att gå ut med mössa och jacka. Heeeelt galet!

image123

Filmdag

Idag slutar det aldrig regna utomhus och därför bestämde jag mig för att åka till ICA och hyra film, 2 stycken blev det Underbara älskade och something new.  Fin början på sommarlovet!

Jag kan inte förstå varför inte jag kan vara som alla andra och sova en stund på morgonen, missfoster! Idag vaknade jag 8 som alltid men låg kvar en timma sen tröttnade jag på att försöka sova så jag gick upp och upptäckte att det var kalle och chokladfabriken på tv, den är så underbar. Sen va de våra bästa år, love it! Jaja nu sk jag sätta på en av filmerna då!


SOMMARLOV

Jag kan inte tro det, jag har fucking sommarlov! Det är de här som jag längtat efter i månader, ända sen sist jag hade sommarlov. Att vara ledig, sola. Imorse åkte jag till skolan för att ha avslutning, det började med "mingel" med klassen och fortsatte i en avslutningskonsert som jag inte kan påstå var den bästa som skolan haft. Men vi hann hem hyfsat tidigt och väl hemma är molnen framför solen men min storesyster och jag bestämmer oss ändå för att åka ner till "nakenbadet" en sväng och sola och läsa lite. För att fira att skolan slutat så åkte vi in till stan och åt buffé med vi menar jag alla tjejer som ville följa med, vi fick VIP bordet och jag blev mätt. Imorgon ska jag vara ledig och kanske, eller jag vet nog inte vad jag ska göra. Får se vad jag hittar på. 


                        
 

Jag hade skolavslutning och klädde mig sådär!

Jag älskar sommaren

Sommarlov känns verkligen overkligt, och just att det är mitt absolut sista sommarlov i hea livet. Sorgligt vafan! På ett sätt känns det som att jag haft sommarlov ett tag och på ett sätt som att det inte är dags ännu. Jag vill bara ha ett sista sommarlov till, jag lovar sen är jag nöjd och då vill jag bara vara ledig hela sommaren. Bada,sola och absolut umgås med vännerna.

Jag älskar sommaren och allt som har med den att göra, thats it!


Paddling/shopping

tjofadderittan!

Idag har jag gått upp tidigt tidigt för att åka till karlberg och paddla kanot med klasse. Faktsit en väldigt mysig aktivitet, jag paddade galet med Malin i samma båt(kanot?) till en början va vi verkligen jätte dåliga och skrek hysteriskt så fort vi mötte en båt, vi kunde inte svänga och vi kom  knapps framåt. Men eftersom att vi paddlade i ca två timmar så hann vi bli riktigt duktiga vi paddlade ända från karlberg in till gamla stan. Snacka om träningsverk i armarna till imorgon! På tillbakavägen när allt börjat gå riktigt bra så låg vi först en lång stund och just då, ja varför!? så ber dom oss att sakta ner och vänta på alla andra, fuck dom! Dom klarar sig liksom, vi klarar oss! Jag såg dom ju därifrån! Jajaj trorts de så väntar vi inte riktigt utan mer paddlade långsammare och tillslut nådde vi målet, just det ja... bryggan! Just då är jag blöt i rumpan, med mina vita shorts, yeah yeah ett långt linne täckte det där snabbt, genomskinligt? ingen aning, hade ingen stor lust att be någon titta efter.

Meningen var att efter vi paddlar skulle sätta oss i gräset någonstans och äta matsäcka och fika men vi åkte till donken och åt istället. Yummi!

Efter paddeldramat och vi äntligen kommit hem så bestäms det snabbt att det är dags att spendera pengar iform utav shoppping i kista. Segt, men sköönt. Tror nog att vi gick in i alla och då menar jag ALLA affärer där. Jag köpte två cardigans, en svartoch en vit, en scarf och undies. Och nej, absolut inget mer!

PAddlingskläder!?

Undra på hur många dagar jag inte varit i skolan, jag struntade alltså i den idag med. Istället jobbade jag och stekte alltså inte idag heller, jag hatar att jobba när solen skiner. Jag borde skaffa mig ett nattjobb eller något på sommrarna men ofta jag skulle vara vaken på natten, jag är ju en morgonmänniska. Hallå, vad tänker jag med!?

Jag tror inget interessant hänt på jobbet förutom att jag MÅSTE ha en ny bikini och inte hittar någon på jobbet, BAJS! Och just det en tjej kom in idag med en helt underbar väska, jag var bara tvungen att ha en sån tänkte jag! Eftersom att den där jag måste ha känslan kom var jag tvungen att fråga vart hon köpt den, ASOS var svaret. När jag kom hem sprang jag upp till datorn och letade, jag hittade den ingenstans och då kom jag på att jag glömde fråga om det var länge sne hon köpt den, FAN! Den var verkligen perfekt!

Imorgon ska jag paddla med klassen, vad klär man på sig när man ska paddla?


Solig söndag

Tjingeling!

Studenten var trevlig, jag agerade lektant hela kvällen till alla barn(kusiner och sysslingar) som jag inte träffat på ett tag. Ja, vad ska min storesyster göra nu då!? hon har inget jobb, eller endast under sommaren. Det är väl inte mitt problem egentligen.



Jaja, idag har jag legat ute och stekt och badat. Jag fattar inte hur det kan vara så skönt och att jag badar innan midsommar händer verklige inte ofta. Verkligen sköönt, snart är det sommarlov och jag bara ÄLSKAR det! Juste, jag jobbade för absolut sista och den här gången menar jag det på babyplanet, stort! Vi firade med tårta eller okej en annan kille på jobbet hade fyllt år men vi kan låtsas att det var för min skull.


Studenten

Nu ska jag snart åka iväg till min syster student, fuck vad jobbigt jag är inte ens säker på att jag ska ha på mig det här! Bjas nu ska jag stå i solen och steka för att glo, låter det lockande, njääää!

jaja, iallfall GRATTIS till alla er som tar studenten!

Allsång

Sommarens artister är bestämda till sommarens allsång och om jag ska vara ärlig kunde dom ha ansträngt sig lite mer för att få bättre artister. Men nu är det som det är och jag älskar allsång så inte ska jag strejka iår.

Program 1: tisdag 26 juni
The Ark, Pernilla Wahlgren, Benjamin Wahlgren, Maia Hirasawa, Electric Banana Band, Maria Möller.

Program 2: tisdag 3 juli
Per Gessle, Måns Zelmerlöw, Frida Öhrn, Bengan Jansson, Kalle Moraeus, Patrik Isaksson, Sussie Eriksson, Henrik Dorsin.

Program 3: tisdag 10 juli
Jerry Williams, Lasse Berghagen, Lasse Holm, Salem Al Fakir, Roland Cedermark.

Program 4: tisdag 17 juli
Eldkvarn, Svante Thuresson, Sofia Karlsson, Markoolio, Mattias Enn.

Program 5: tisdag 24 juli
 Peter Jöback, Marie Lindberg, M.A. Numminen.

Program 6: tisdag 31 juli
E-Type, Fredrik och Alexander Lycke, Tomas von Brömssen.

Program 7: tisdag 7 juli
Benny Anderssons Orkester (BAO), Nanne Grönvall, Robert Broberg.


äntligen hemma

Det enda jag kan säga just nu är stackars mina fötter, jag har dödat dom! Först har jag gått runt med mina nya sandaler då införskaffade jag mig en blåsa, efter det bytte jag skor och av dom fick jag en blåsa på andra foten, FUCK. Blåsor på båda fötterna, nej tack men jag får försöka bli av med dom tills imorgon. Jag är så stel i hela kroppen, jag funderar verkligen på att unna mig en riktig massage, så att stelheten blir mindre. I hela detta inlägg har jag bara klagat men jag lovar jag är inte deprimerad mer tvärtom jag mår fantastiskt bra och jag älskar detta väder, trots att hela dagen har varit stressig på jobbet men kan man annat än älska!?

image121

Förlåt, men jag vill verkligen bli brun!

Stekstund i solen njää

Mitt i "shoppingturen" ringde jobbet och ville att jag skulle jobba och eftersom att jag är "snäll", så sa jag ja och ska alltså stänga ikväll. Därför ska jag väl inte steka idag men får väl se om jag kan försöka passa på lite imorgon innan hela mottagningen börjar. Idag kom jag hem tomhänt och är kanske ganska glad för det, min plånbok är inte glad just nu! Eller juste mina skattepengar har precis kommit in på mitt konto, yeaahy!


image120

Jag vill också ha en döskalle scarf att ha i håret!

Grattis Grattis!

Idag fylle rmin kusin år, 12 eller 13 kanske? Så imorse åkte jag dit med tårta och presenter och sjöng med min otroligt vackra morgonstämma, ååh ad fint det lät! Idag är jag iallafall ledig från skolan så jag ska ut på tomten och steka lite, ska försöka få lite färg på ryggen där jag är vit! Imorgon tar storesyster studenten och jag har ingenting att ha på mig!? AAAAAH!

Nationaldagen

Idag är det svergies nationaldag och hur firar man egentligen det? Ja, min dag började med ett besök på IKEA, kan det bli mer svenskt!? Med köttbullar till lunch, idag hittade vi champange glasen som vi letat efter och efter det åkte vi (läs:jag,mamma och izabella) till skopunkten och jag köpte två par sandaler, dels dom omtalade kedjesandalerna och dels ett par andra, mycket fina till sommarn.

Steeek, solen har ju stekt galet på allt och alla, jag älskar solen och allt som har med den att göra, men tyvärr blev det väldans varmt men jag låg kvar så länge jag stod ut. När det blev svalare i luften och jag gjort mig iordning bestämde vi tjejer oss för att åka till skansen och kolla på djuren men så blev det inte när vi kommit till stationen visade det sig att ingen var särskilt sugen på att egentligen åka dit så vi for in till en park på söder och satt där och pratade en stund. Sen åkte tutt och jag hem till henne och käkade pizza, jag vet jag skulle gå ner i vikt inte upp, VAFAN! Ångesten kommer sakta, eller okej jag föddes med den! 

Jag trodde jag hade tappat det

Underbara dag!

idag klev jag upp ovanligt tidigt van som jag blivit att inte gå till skolan alls på dagarna. Men idag skulle jag tyvärr dit så klockan ringde åtta imorse, väl i skolan tömde jag mitt skåp eller okej malin tömde skåpet och vi struntade i lektionerna!? Puckon, men det innebar att om vi sket i lektionerna skulle vi få skjuts hem och det var det värt! När jag kommit hem möter jag mami som tagit ledigt hela veckan. Vi bestämde oss för att åka till IKEA och luncha och köpa champangeglas innan jag började jobba. Men glasen var slut och lunchen var god, hann precis i tid till jobbet och dagen flöt på bra, inget roligt hände nog eller det är väl alltid mongo kunder inne.

Jag vet inte vad som hände men plötsligt bara tittade jag runt om i butiken och hittade massvis med saker jag tyckte om och ville köpa, fuck var väl min reaktion då jag märkte att plånboken låg hemma tillsammans med pengarna. När jag slutat prövade jag ändå alla kläder jag hängt undan och bestämde mig för ett charmigt linne, en lite party klänning som jag antagligen aldrig kommer att använda ( nu när jag tänker efter var den nog inte jag! ) och ett marinblått linne, very sexy! Men jag ringde mami och hon kom ner för att hämta mig och tog då med plånboken, så jag fick hem allt idag iallafall, wiiho!

Efter jobbet bestämde vi att en tripp till kista skulle inte sitta fel, lillesyster skulle hämtas från fotbollen halv nio vilket betydde att vi hade en och en hav timme på oss att shoppa, tiden gick fort! Jag köpte en vit ballongkjol med hängslen, marinblå shorts och nej inget mer.

Jag visste verkligen inte att det var sista avsnittet av DHW, det var därför alla dog lite här och var i programmet, mycket spännande måste jag väl säga!

image119

Helt lagom jävla sommrig!

Tröttmössa

Förlåt men jag bara måste lägga in den här bilden på tjejerna i the Hills ifrån MTV Awards häromdagen, inte hade jag en aning om att whitney var sådär lång! Och bra nyheter är att det går rykten om att tredje säsongen av the hills är inspelat och väntas att släppas i USA snarast. Aaah och jag som inte ens sett andra säsongen!?



image118

Nej nu ska jag sova, jag ska ju trots allt upp till skolan imorgon

Solnedgång vid havet en måndag

Och nu var man hemma ifrån promenaden, den blev inte så lång om man räknar i meter men lång i tiden, när vi promenerat en stund så stannade vi och satte oss på en bänk för att kolla ut på det spegelblanka vattnet med solen som var påväg ner. Självklart har jag alltid mysigt när jag är med dom två och jag såg aldrig när fiskarna hoppade, SUG!

Stegräknare, klart jag ska ha en sån!

Snart ska Tutt ,jag och Malin ut på promenad, ska bli skönt. Jag menar det är ju ändå inget bra på teve ikväll, dumma TV att ha alla bra program på samma dag så jag kan lika gärna gå ut och försöka förbränna kalorier. Jag är väldigt inne på att köpa mig en stegräknare, så att jag kan bestämma att jag måste gå 10 000 steg per dag och då får jag väl springa upp och ner i trappa eller ut och gå om det så behövs bara jag går mina vardagliga steg! Åh, det låter så smart, jag ,måste införskaffa en!

image117

Så jävla cool!

Badsäsong = döden!

Halli hallå everybody!

Solen skiner och det har den gjort hela denna underbara(?) dag, jag och mina egna homies bestämde oss för att ta ledigt idag och ligga och sola istället. Alla for hem till malin då hon var ensam hemma och pressade. Jag har nog aldrig kännt mig så hemskt ful, fet och äcklig och nu vet jag abslout inte hur jag ska klara av att åka till norrtälje med flickorna. Men jag ska fan börja träna, far och jag har bestämt att vi ska åka och köpa ett gymkort på torsdag om det funkar för båda. Känns lite lättande, eller egentligen inte men just nu orkar jag verkligen inte tycka synd om mig själv mer där andra kan beskåda det. Nu får det räcka!  

det löser sig

Idag har jag jobbat hela dagen eller okej jag överdrev men jag började halv elva och slutade tre. När jag kom till jobbet så hade jag fått en ny nyckel som vi varit och gjort en kopia på och som vanligt måste något krångla när jag är med i bilden och ja, ni kan ju bara gissa om nyckeln kunde låsa upp låset. Nej och denna gång hade jag ingen panik utan hämtade bara en vakt och som sagt han fick inte upp låset han heller, vi konstaterade snabbt att det var fel på nyckeln och jag började genast ringa runt och väckte min chef, kollegor eller de va iofs bara en kollega. Snäll som hon var kom hon snabbt ner med nyckeln. Jag vet inte vad jag hade gjort om inte hon hade kommit.

Det suger verkligen att jobba en dag där solen lyser galet. Därför funderar jag starkt på att ta mig en ledig dag imorgon ifrån skolan eftersom att jag ändå bara har en lektion och betygen är satta. Men det löser sig.

image116

En rachel med smink och en utan, charmigt!

12,5 grader kallt och jag badade idag

Idag fyller min älskade farmor år och hon befann sig i sin husvagn i waxholm så vi åkte dit för att överraska henne med lunch och tårta men sån som hon är hade hon redan bakat tårta och den var självklart mycket godare än våra äckliga köpte tårtor, gulle hon. Grattis som tusan! Solen sken men tyvärr så blåste det en del där så vi höll oss ganska mycket inne i husvagnen tills vi bestämde oss för att bada, iskallt kan jag ju bara berätta. Jag lovade min  lillesyster att hon hon hoppade i först så skulle jag bada. Sagt och gjort så låg jag i vattnet men abslout inte länge jag flög upp och sprang tillbaka till husvagnen. Men frös gjorde jag faktist inte så mycket efteråt konstigt nog. När vi varit där några timmar så var det dags att åka hem och nu ska vi ha middag med mina kusiner sen ska jag över till malin för att joina tjejerna.

image115
Jag fixade bildbevis!

Puss och hej

Första juni är sommar!

Halli Hallå!

Jag har idag tagit ledigt från skolan, igår kändes det som att jag hade massvis att göra och idag som att jag inte behöver gå tillbaka dit någon mer gång men så är inte saken, jag måste dit redan på måndagigen dels för att tömma skåpen och dels för att göra det sista i skolan. Idag vaknade jag tidigt och har legat och lyssnat på radio hela morgonen och efter det hann jag ner till Viksjö för att sola. Jag hatar att inte solen lyser utomhus men det gör den väl förhoppningsvis imorgon då ska jag fan steka! Igår var jag med flickorna och planerade sommaren och vi har äntligen hittat en vecka eller rättare sagt fyra dagar som alla tjejer är lediga samtidigt. Dessa fyra dagarna är då planen att vi ska åka ut till Tutts land ute i norrtälje och ha allmänt jävla roligt! Malin och jag röstade för allsång också men det var vi ganska ensamma om. Men vi får åka ensamma. Får väl se vad som händer under resten av dagen men jag hör nog av mig, tills dess må bäst!