Onsdag

Idag har jag jobbat och sedan lekt med johanna en stund, nu ska jag dock sova. Ska upp tidigt imorgon för att jobba. Om jag var bra på matte och kunde läsa böcker medans jag sov skulle allt vara lättare.


Tisdag

Har nyss kommit hem och fryser som en snöboll, ligger i sängen och försöker få upp värmen igen innan jag somnar. Har varit på stan med Tove och jag hittade två klänningar som jag köpte. Men jag har dock bestämt mig för att retunera den svarta klänningen jag köpte igår för att vara lite ekonomisk. Tove och jag mötte upp Sebastian i stan och åkte sedan hem till henne. Meningen var att vi skulle gå på bio alla tre eller fyra men Robin banga sen banga Tove så det blev bara jag och Sebastian. Vi såg Hannibal, usch den va inte så bra. Jag har aldrig varit mycket för skräckfilmer utan mer filmer som är självklara som man vet vad som kommer hända. Biosalongen var nästan tom de va vi två och två tjejer till som satt långt framme, hel skönt! Nej nu ska jag sova, ska upp imorgon för att jobba.

 tio                     28/2 2


Måndag

Jobbet gick bra, med mycket att göra jag jobbade stägning och när jag kom hem åt jag middag och gick över till Tove för att se TV och prata med henne och Sebastian.  Nu sitter jag och äter toblerone-glass. Någon måste få mig att sluta! Imorgon ska jag iallafall in till stan för att leta efter klänningen då mina  vänner inte åkte in idag.

SPORTLOV!

Vaknade nyss och ligger fortfarande i sängen och lyssnar på radio.  Det bästa med sportlov är att man behöver inte stressa, tänka på tider och man har lite mer tid att umgås med vännerna. Ett lov är verkligen välbehövligt i mitt liv just nu, skolan är verkligen så långtråkig.  Även fast jag kanske inte ska vara "ledig" som i vara hemma och lata mig för jag ska jobba nästan hela lovet. Men jag ÄLSKAR lov ändå!

ben and jerry

De här underbara lip balmen i  ben and jerry look alike format. Jenny, jag har äntligen lyckats hitta en sida som har några kvar, men vet dock inte med frakt och sådant hur man gör. De finns på här.

ben and jerry

Beroende framkallande

Jag har nu på senare tid börjat kolla på one three hill och är nu helt beroende, jag bara måste köpa alla säsonger på DVD. Dagens avsnitt va verkligen rörande och helt galet. Jag brukar inte gråta till serier men dagens avsnitt var över det vanliga.


OTH

Glädje

Hur kan shopping skänka så mycket glädje till livet, jag bara älskar känslan av att komma hem med en påse med något nytt i. Var i Kista med Tove,Robin och Sebastian vi shoppade och råkade gå in på donken. Jag åt faktist bara en glass och drack en light. Sen köpte jag 2 klänningar,ett rött och ett rosa nagellack. Har alldeles för några lack, men de ska väl ändras nu då. Hittade en klänning jag spanat in tidigare men det fanns tyvärr inte min storlek. Men mina snälla vänner ska in till stan imorgon och kolla efter den åt mig då jag ska jobba. Åh vad jag älskar att shoppa!


rosa     svart

Brownie Recept



Ingredienser för 9 stora brownies (ca 10x8 cm stora) 110 g mörk choklad, 110 g smör, 4 stora ägg (rumstempererade), 0,5 tsk salt, 5 dl socker, 1 tsk vaniljsocker, 2,5 dl vetemjöl.


Sätt ugnen på 175°C. Smörj en långpanna 32 x 22 cm och mjöla den lätt.


Smält choklad och smör i vattenbad. Låt blandningen kallna till rumstemperatur. Om du har bråttom kan du snabbt kyla ner den i kylskåp, men var försiktig så att den inte stelnar igen.


Vispa ägg och salt i en skål tills det blir riktigt fluffigt. Rör gradvis i socker och vaniljsocker. Vänd i chokladblandningen. Vänd försiktigt ner mjölet, så att det nätt och jämnt blir blandat. (Det är viktigt att blanda i chokladen och mjölet försiktigt, så att smeten blir så fluffig
som möjligt.)


Häll i smeten i långpannan och släta till ytan. Grädda i ugn i 25 - 30 minuter. Låt svalna i långpannan innan du skär upp i fyrkanter.



Svag för choklad är väl nästan alla och vad gör man annars en tråkig söndag, baka och bjud mig!

Shoppa,shoppa,shoppa

Det blev schlager-kväll hemma hos malin igår med några vänner. Verkligen jättemysigt! Idag ska jag shoppa, har verkligen sett fram emot att shoppa, var nu ett tag sen sist. Ska väl ringa och väcka dom små tröttmössorna snart. Hoppas bara att det har kommit in nya snygga vårkläder.

Vårjacka

Hittade en helt underbar jacka på nelly när jag kollade runt igår. Jag skulle absolut vilja strutta runt i den här i vår. Får väl se hur det blir med de. Men unerbar va de iallafall.



jacka

A cinderella story

Blev en kväll hemma hos amanda med några tjejor, vi såg dreamgirls och åt en massa,massa godis. Ska jag vara ärlig hängde jag inte med en sekund i hadlingen av dreamgirls, men jag ville vädigt gärna se den och nu har jag inte så mycket att säga om den men godiset var iallafall gott. Klädde verkligen inte på mig tillräckligt utan gick och frös påväg till och från bussen. Kom hem med sista bussen så jag skulle slippa ta den äckliga nattbussen och gå hundra år utomhus för att komma hem.

Vaknade tidigt och eftersom mamma och lillesyster är i dalarna och åker skidor och storesyster hade haft en utekväll och inte kommit hem gick jag upp och hade familjefrukost med pappa. Vi gjorde såndär egen god juice igen, väldigt nyttigt av oss. Vaknade ganska tidigt så jag har faktist hunnit med att se en film nu på morgonen, A cinderella story. Kan man annat än älska den filmen!?, Nej inte jag iallafall. Eftersom att jag är ledig HELA helgen, får jag se vad som händer idag. Imorgon är det iallafall shopping.

a cinderella story

Mat-Gym

Kom nyss hem från ett träningspass och skvallerstund på gymmet med Tove och ska snart äta middag med familjen eller iallafall den delen som är hemma, blir rostbiff och potatisgratäng. Två onyttigheter på en dag, hur lyckas jag alltid!? men jag kan ju inte bara låta bli. Ikväll får jag väl se vad som händer, har en hel ledig helg och det är den enda på fyra veckor. Kanske bara blir mys, de löser sig.

Utflykt

Idag gick jag upp tidigt som lovat och åkte till skolan för sista gången på en vecka, fick då också en biobiljett av en lärare för att jag agerat guide vid ett öppethus som skolan anordnat för de nya eleverna. Så nu är jag väldigt sugen på att gå på bio. Sedan for jag med klassen til UF-mässan med ett snabbstopp på donken innan för lunch. Lunchade då med Roy, Majkel och Jessica. Jag blev tjockis ensam dom andra bantade eller något. Roy hade oxå en hemlighetsfull händelse som han inte ville berätta om som hänt den  helgen han var på kryssning men ville hemskt gärna att jag skulle nämna hans namn i dagens blogginlägg, gjort!. På mässan köpte jag ett rött sidenarmband med ett litet hjärta på för 20 kr alla pengar gick till Unicef för att stödja AIDS-drabbade. Fanns också sådana vantar som jag bloggat om i ett tidigare inlägg, så underbart söta ångrar att jag inte köpte några. Får be mormor sticka ett par till mig.

hur söt som helst          armband


Torsdag

idag har jag varit i skolan och haft väldigt tråkigt, struntade i att åka till UF-mässan får ta det imorgon istället med klasskompisarna efter matten. Sen är det lov! Nu är allt jag vill ha en kopp varm choklad med grädde i. Men Oboyen är slut och jag orkar verkligen inte gå ut i kylan för att köpa något.

Pizza

Kom hem och tog mig en lång, härlig och välförtjänad dusch efter gymmet, la mig i sängen och pratade med Malin i telefon. Nyss kom pappa hem med pizza, hur ska jag kunna sluta äta dom här onyttigheterna? Framför allt godis, det går bara inte.  Men snart är det men in trees på TV ska bli spännande och se hur det är. Ja juste, jag har ju ett prov imorgon också får väl försöka klämma in de där någonstans.

Onsdag

Kom alldeles nyss hem ifrån skola men med en lättare känsla i kroppen än vanligt, dagen gick snabbt och det känns som att allt i skolan kommer att lösa sig och gå bra till slut. Klämde nyss i mig en underbar semla men ska iallafall åka och träna med Tove så det spelar inte så stor roll.  Lånade lillesysters nyinköpa tröja och armband, det börjar dessutom bli en vana att sätta på mig jeans på mornarna.

20 februari

Miss

Åkte och tränade, ett stenhårt pass som vanligt.  Så duktig att jag tillochmed missade Gilmore Girls men Thank god för repriser på söndag eftermiddagar då man ändå inte gör något nyttigt. Nu ska jag iallafall se till att inte missa Desperate Housewives.

Gilmore girls

Tisdag

Jag är så trött på skolan och allt som har med den att göra, detta är då en av de jobbigaste dagarna på länge. Jag har inga pengar och vill bara att det ska vara fredag så jag får pengar och sportlov. Love it! Men nu ska jag iallafall åka och träna med min vän Tove, så jag blir lite piggare. Sen är det bara bra program hela kvällen på TV.

Happy as hell

När jag kom hem från jobbet idag hade ne trevlig överaskning dykt ne ri brevlådan. Eftersom den årliga bonusen delas ut nu, så hade det kommit 550 kronor i presentcheckar på HM för att vi handlat VÄLDIGT flitigt där iår och det kom även några fina erbjudande-kuponger.  Känns skönt att få en sån överraskning nu innan löning och plånboken är tom.

Måndag

Måndagen blev verkligen inte lika stressig som jag trott att den skulle bli.  Va i skolan en kvart, en lärare var sjuk och en annan va bara snäll som lät oss gå. Slapp där med föredraget men de kommer imorgon. Mina snälla klasskompisar informerade mig under den tid jag var i skolan att provet inte äger rum imorgon utan på Torsdag. Åkte efter skolan hem en sväng, åt och gjorde mig iordning, sen var det jobbet som kallade och jag jobbade stägning. Trots att det blev lite kaos och stressigt när jag skulle stänga har dagen varit helt okej.

Stressig måndag framöver?

Skola,föredra, måste öva till prov, jobba stägning. Ja hur sk a jag hinna med allting på så kort tid?

Söndag

Kom nyss hem, har varit hemma hos farmor och farfar på fika och lunch. fdg
Innan de åkte Mamma,syster och jag till ÖB. Jag hittade en kroppslotion som doftar choklad till ett fyndpris, och som den chokladälskare jag är köpte jag en. Får se hur den är luktar när den är på kroppen. Idag lånade jag storesyster T-shirt och hade faktist jeans idag igen. Imorgon är det skola och sen ska jag jobba stägning.


















Ångest

Vad gör man när man vet saker om en person som man inte vet vad man ska göra med informationen? Man kan inte säga det, då råkar personen ifråga om i trubbel och säger jag ingenting kommer det sluta värre.

Hår eller inte hår?

Ännu em gång chockerar hon världen, man vill bara att allt ska lösa sig och att hon ska bli som hon var förut. Men Vad har hon gjort med håret? Modigt gjort. Jag skulle inte vara mig själv uan håret på huvudet, skulle kännas som jag gick utan kläder eller något sådant, tyckte bättre om hennes långa,blonda lockiga svall.

Britney

Melodifestivalen

Melodifestivalen började nyss, kommer nog se den och ta det lugnt ikväll. Mamma har köpt choklad och loka som jag kan gotta mig i, så jag är nöjd iallafall.

mpns

Arbetande Lördag

Kom nyss hem ifrån jobbet, en ganska lugn dag men de tog fart vid slutet av dagen. Åt pasta sallad till lunch trots att grannen är donken. Känner mig lite duktigare, lite bättre. På tåget hem hann jag läsa lite i svenskaboken i varjefall som ska var utläst om någon vecka.

Fredag

Har nyss ätit middag, fick laga lax till mig själv med makaroner och sås. Har varit och tränat med T idag , vi körde ett stenhårt pass och är trött nu och ska strax hoppa in i duschen. Imorgon ska jag upp tidigt, ska jobba hela dagen.


Om jorden är rund

Min bästa vän är arg på mig och jag vet inte vad jag kan göra mer än säga förlåt och förklara.

Pannkaka

Som en solstråle räddar hon mig ännu en gång från att svälta. Farmor kommer med Pannkakor som ho stekt, så himla gott! Jag fick även geléhjärtan pågrund av alla hjärtansdag. Imorgon är det skola tidigt som gäller.

Bad luck!

Bläää, klänningen måste släppts idag, för att jag va senast inne på HMs hemsida igår och då fanns den inte så går jag in idag då har den kommit  och alla är slut. Nu har jag väl en anledning att åka till stan och leta efter den. Bara den inte tar slut. Den är verkligen underbar.

klänning

Torsdag

Hade ingen psykologilektion imorse så fick lite sovmorgon men min vän Tove fick den briljanta idén att vi skulle gå tll SYO på morgonen och som den godtrogna vän jag är gick jag upp tidigare och åkte till skolan, men där fanns ingen SYO. Annars har dagen varit väldigt långdragen. Smusslade undan mitt föredrag, så får väl se om jag har de imorgon. Planen var att jag skulle åka och träna direkt efter skolan, men jag fick roligare saker för mig som att äta bakelser med familjen Johansson.


nyttigt, mellanmål

Idag gjorde far mellanmåltillmig när han kommit hem. Det blev väldigt spännande han gjorde egen juice. Den blev väldigt nyttig och god. Det var Spenat, morot, apelsin,blodapelsin och äpple i den. Den såg väldigt grön och äcklig ut men jag har ju haft fel förut.

Alla hjärtansdag

Såg nyss den här bilden på Ashlee Simpson, hon har förändrats så mycket det senaste året. Hon är verkligen jättesöt på den nytagna bilden men det känns så långt borta från att vara hon. Den spralliga, roliga och den lite mindre perfekta tjejen som man såg henne som i sin realityserie på MTV är helt borta. Hon närmar sig mer och mer att se ut som storesytern Jessica,  en hak,näs och bröst? operation senare har hon ett helt nytt yttre. Är hon nu så pryd som hon ser ut eller finns hon kvar långt där inne? 
ashlee simpson                      ashlee

        

allahjärtansdag

Kunde inte rå för det, gick in och tog lillesysters klänning med allahjärtansdag
hjärtan som hon knappt använt även fast den är köpt för länge sen.
Så hon borde inte bli arg, sorry! Allt ska ju handla om kärlek, hjärtan är kärlek och rött är kärlek därav min klädsel idag.

Glad alla hjärtans dag!
















Alla hjärtans dag

Det är dagen alla singlar hatar, förutom jag. Älskar att få höra alla romantiska planer om hur killarna planerar och flickornas mer romantiska och överlyckliga verision efteråt. Jag tänke spenadera dagen med min vän Tove. Vi får en bra anledning att äta fet mat, godis och se onsdagens fullspäckade tv-tablå. Dessutom är jag ledig, så det är inget att sitta hemma och deppa för.


Teve Tönts Tisdag

Jag kom iväg till gymmet och har nu ännu ondare i kroppen än när jag åkte dit, men det går nog över snart, Vill man vara fin får man lida pin.  Som jag väntat på att Desperate Houswives ska börja igen, kommer inte ens ihåg vad som hände sist men äntligen är det iallafall här. Minnet fräschas nog upp snabbt.

DHW

Tisdag

Jag har ingen Psykologilektion på hela veckan, känns verkligen skönt. Nu kom jag hem två timmar tidigare bara för de så jag hinner åka och träna fast min kropp fortfarande verker från träningen igår. Men vad gör man inte  för beach 07. Varuhantering och inköps provet gick inte bra, hade ju knappt tränat så hade inte förväntat mig något annat. Imorgon är det alla hjärtans-dag och jag är ledig, ska ligga hemma och lata mig hela dagen eller jag ska ju på dejt med tove också.

Ny vecka, nya tag

Veckan börjar riktigt bra, hade sovmorgon imorse så jag var hyfsat utvilad  när jag kom till skolan. Hade inte så jobbiga lektioner och blev hämtad och fick skjuts hem från och till skolan. Så jag slapp den där hemska buss och tåg trippen som jag åker varje dag ändå. När jag kom hem väntade pappa och vi åkte för att träna, sen tog vi en tripp för att tvätta bilen så den blev ren. Nu har jag suttit och pluggat hela kvällen men kan ändå ingenting. Har prov i Varuhantering och inköp imorgon. Får väl se till att plugga imorgonbitti innan provet. Det löser sig alltid!  
måndag
Tycker verkligen om den här klänningen den är så rymlig och mysvänlig!

Sleeping beauty

Tjejmiddagen igår va jättemysigt, manda lagade all mat och den var verkligen jättegod. Tack så mycket! Vi åt, såg melodifestivalen och åt mera, sen for jag hem och sov. Har nog haft den bästa natten på länge, till skillnad från igår så har jag verkligen sovit 10 timmar utan att vakna, utan att någon väcker mig. Så utvilad som jag var gick jag upp och åt en god frukost, såg skid-vm med pappa. Med min nya energi och medans jag är på humöret att göra de så städade jag rummet, skruvade själv på mina nya ben till sängen. Tricky, men jag klarade det. Jag vädrade,dammsög och böt sängkläder i rummet. Nu ska snart hoppa in i duschen och göra en hårinpackning,ansiktsmask och kanske tigga om lite massage.

The OC maraton

Hade svårt att sova igår kväll och låg därför vaken och såg lite OC efter jag kommit hem. Blev väckt av grannens katt tidigt imorse som kom och ställde sig på min mage och ville kela. Så det känns som en utdragen dag idag. När man vaknar vid den tiden finns inget på teve, ingen är vaken som man kan prata med och man har därför allmänt tråkigt, men jag satte då återigen på the OC som har blivit som en räddare i nöden när jag är ensam och har tråkigt. Ska nu iväg på tjejmiddag med flickorna, ska äta så att jag rullar hem.

Oc

FREEEEDAG!

Snart bär det av till Tobias, där vi sedan kommer åka till Fjärilsstigen. Ja, visst låter de vackert!  Har för att chockera klätt på mig Jeans. Det var evigheter sedan alla såg mig med jeans, men för att pigga till den tråkiga svarta satinblusen kom ett rosa sidenband dit och blev en rosett.

Syster kom nyss hem för den här veckan och hon hade köpt en mössa till mig. Det var tydligen köp två betala för en så hon köpte två likadana och jag fick en.
     


Fredag

Idag var jag i skolan och hade matematik, handel och klassråd men struntade i att åka skridskor för jag hade glömt vantarna och så är jag ju ingen talang på att åka skridskor. Så jag for hem köpte klick och tittade på skid-vm med pappa. Snart så ska Tove och jag åka och träna, bara hon kommer hem!  
Äntligen helg! Ikväll blir det förhoppningsvis fest!

9/3

Brunett

JessicaJessica Simpson nu som brunett, det passar faktist henne. Hon kan båda ha mörkt och ljust, riktigt avundsjuk! SJälv är jag alldeles för feg för att testa på något nytt. För tänk OM jag skulle bli missnöjd.
Det är riktigt snyggt faktist, hur får hon till det med sådan glans!?



















.

Vila i frid

Allas våran skandalomsusade Anna Nicole Smith endast 39 år gammal hittades död i eftermiddags på sitt hotellrum under sitt besök i Florida. Allt började med feber, man vet ännu inte vad som orsakat döden men hur kan något komma så plötsligt. Den 7 september förra året födde Anna Nicole en litn dotter, tre dagar senare hittades hennes son död efter att ha tagit en överdos. Hur mycke otur kan man ha, stackars dotter växa upp utan sin mamma och leva ett normalt liv på det. Snacka om att man måste ta vara på livet! Varje liten sekund finns till för en anledning!

Anna

Torsdag

Skola,skola,skola och massor av skola. Ja visst går det väl i skolan men börjar verkligen bli så himla trött på att vara där varje dag. Imorgon ska jag bara dit på matten, handeln och kanske åka skridskor, ja som Bambi på hal is. Låter ju inte så lockande måste jag säga! Idag har jag iallafall hunnit med att leka med tove, varit på donken och ätit Favorit i repris Blåbärspajen is back!, varit på mio med pappa och köpt en ny lampa till köket, varit på IKEA och köpt nya galgar. Och som vanligt är torsdagar ingen teve-kväll så kvällen kommer nog att spenderas framför datorn även fast jag bör plugga.
Scofield

         Jag saknar prison break!

Meant to be fat

Ja åter igen har vi gjort det, vi var verkligen påväg till gymmet men bussen kom inte två gånger och vi stod och frös i 30 minuter i väntan på bussen. När bussen inte kom andra gången bestämde vi oss att det var ödet och det ska man lita på. Ödet ville inte att jag skulle åka och träna utan bli tjock och gå hem sätta på mig mysdressen, duntofflorna, tända ljus,dricka varm choklad, äta kanelbulle och lägga mig i sängen. Men de va skönt det med.


Älskar korta skoldagar

Idag invigde jag min nya Tunika/klänning och satte på mig ett par varma leggings, benvärmare men inga sockor! Därav fick jag lida av mitt beslut, det var iskallt! Skoldagen blev kort och jag hann bara vara där i 40 minuter. Då for jag till Gina och lämnade nyckeln och råkade gå förbi ett bullstånd och fick med mig fyra bullar hem för det billiga priset 10 kronor. Sedan åkte jag hem och lagade lunch

 
rooosa

Tisdag

Imorse for jag till gymmet som jag hade planerat men fick skavsår, så foten värker! Sen åkte jag till jobbet och råkade köpa med mig en ny tunika/klänning hem. En sån som jag redan har fast nu i en ljusrosa nyans. Jättesöt! Johanna kom in och hälsade på, brun och fin efter en vecka utomlands, jag är verkligen avundsjuk! Även min lärare Frans kom in och skulle hälsa på praktikanten från trean där, överaskning! jag står där och ser glad ut fast jag borde varit i skolan och pluggat. Riktigt pinsamt! Har precis sett säsongpremiären av Gilmoregirls och Säsongsavslutningen av Greys Anatomy. Love, Love, Love it!


Jobba en vardag

Idag struntar jag i skolan och jobbar på Gina istället, var ändå inte så viktiga lektioner. Ska väl försöka masa mitt feta arsle till gymmet innan också, äta en god lunch och åka till jobbet. Hoppas på att det kommit in mycket roliga kläder den senaste veckan.

Jätte gravid med en Wilmer

Sandra Dahlberg är gravid och väntar en liten pojke som ska heta Wilmer, hon har gått över tiden ca en vecka. Därför finns det en chans att Jimmy Jansson kan missa förlossningen pågrund av hans medverkan i melodifestivalen i Göteborg nu på Lördag. Man har inte sett någon bild på Sandra såhär under graviditeten och det kommer därför som en chock när hon har axel-långt röd/brunt hår och är 20 tyngre. Kanske är det en ny mer mogen Sandra som är beredd att ta hand om en bebis 24/7.

 Jimmy jansson

Strumpor är Blä!

Något som måste vara det tråkigaste att köpa är strumpor. Dom är oftast inte roliga, snygga och du visar dom knappt. Men aldrig har man tillräckligt många par strumpor, kanske just för att det är så tråkigt och man låter alltid någon annan köpa åt en. Det känns just nu som det vore en bra tidpunkt att jag skulle få några par strumpor i ett paket.

bikini

Kikade på nelly och såg att dom fått in lite nya vårkläder b l.a en helt underbar bikini med rosett detaljer på både trosa och BH. Vågar inte beställa ännu, kan ju komma någon ännu snyggare snart och så vill jag helst inte ha en svart men väldigt söt va den!

bikini

Söndag

Imorse vaknade jag tidigt och åkte då iväg för att träna och sola med pappa, klockan 9.30! Sen blev det ett besök hos farmor och farfar med fika, lunch och ett litet snöbollskrig med pappa. Nu måste jag verkligen städa mitt rum! Ser förjävligt ut.


Nu!

Jag vill shoppa, jag vill shoppa, jag vill shoppa!

Jobba en lördag

Kom alldeles nyss hem ifrån jobbet. Tar så långt tid att åka kommunalt, blir så trött. Gick in till donken bredvid och köpte en glass med massvis med chokladsås innan jag for hem iallafall för att få mer energi. Ikväll kommer johanna hem från Gran Canaria, ska försöka träffa henne om hon pallar. Annars ska alla tjejor träffas hemma hos sara och ta det lugnt. Ikväll är det ju förövrigt melodifestivalen. Får övertala girlsen att vi ska se de. Heja Anna Bok!

Andra i andra

Man skulle kunna kalla dagen en ledig dag. Har promenat ner till Ica och umgåtts med Tove idag, riktigt trevligt! Är just nu riktigt sugen på godis och en fet pizza, blir nog inget av de idag tyvärr. Me hemmakväll med lets dance eftersom jag ska upp tidigt och jobba.

2/2
Försökte klä mig efter väder med strumpor, tjocka sockor och riktiga skor, men vädret besegrade och jag fick bara blöta fötter.

Aktivitetsdagen är slut

Idag gick jag upp tidigt, det var aktivitetsdag och självklart missade vi bussen. Min aktivitet var att ta en tripp till gymmet, gymma och sedan åka hem. Nu har jag kommit hem och har precis kommit ut ur den varma duschen. Planen var att verkligen försöka vara på gymmet så tidigt som möjligt så att vi inte skulle möta någon annan från våran skola där. Men nej såklart så ska vi se en massa människor från skolan. Jag hatar verkligen att visa mig i det tillståndet. Men nu är iallafall ännu en skoldag över och helgen är här.


Cute as can be

En underbar klänning från ASOS, men jag har kommit underfund med att jag ska börja köpa flera kjolar.  Får väl se hur det går med det.

klän


Big Brother

Jag verkligen saknar Big Brother de var så roligt såhär i vintertiderna. Intrigerna, kärleken, vänskapen, haten. Ååååh det är bara så roligt att se. Synd att de inte kommer att sända iår. Hur är hennes hår egentligen!?

BB
Anton och Carina håller fort. ihop med nya frisyrer och allt.

Första Februari

Ny månad nya tag. Och Robin fyller 18, Grattis! Ska snart gå iväg till skolan, var i skolan så änge igår att jag inte orkade gå upp ur sängen. Så psykologi-lektionen fick vara utan mig idag. Satte på mig min vita klänning och den gråa förklädklänningen över idag, ett par gråa ribbade leggings och mitt ny inköpta halsband. Nu måste jag springa iväg till bussen!

1/2