Det löser sig

Efter timmar i garderoben är jag nu näst intill färdig, har bara håret kvar att ordna. Och garderoben är något både jag och lillesyster måste ta tag i snarast, som vi har rivit och prövat kläder innan något dög.  Jag hittade en ful kjol som jag klädde på mig. Den får duga, det är ju trots allt inte världens viktigaste händelse.

Vid halv sex tror jag att jag trippar vidare till malin om jag är redo då såklart. Jag hittade ett konstigt blåmärke vid armbågen som jag inte har en aning om hur det har kommit, charmigt.

Jag har bestämt mig om mina nyårslöften eller nej nyårsmål måste jag nog kalla dom. Ett löfte är något så mycket mer. Men jag ska;

♥Bli bättre på attt säga ifrån, ett nej skadar sällan någon
♥Sköta skolan, det är ju trots allt bara en termin kvar
♥Stressa mindre och tro på mig själv
♥Ha ett jobb när sommaren är slut, att vara arbetslös är nog inte min grej
♥Göra 2008 till det bästa året någonsin


Gott nytt år!


Klädkris

Nu är klockan alldeles för mycket, jag har kommit hem ifrån stan och påvägen in raggade jag upp grannkatten så nu ligger hon här bredvid och kurrar så sött.
 
Det enda jag fick tag på i staden var en vit t-shirt och en deodorant. De söta skorna fanns icke i min storlek och klännigar ska vi inte ens tala om, allt var utplockat. Så det blir av att rota i garderoben, det kan bli så att jag struntar i klänning och kör på kjol istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir dagens eftermiddags sysslan att prova kläder tills ikväll. Önska mig lycka till!

Nytt år

Gott nytt år allesammans! Jag har precis sminkat mig och sitter nu i sängen och funderar på vad man ska klä på sig. Ska ju dra in till staden med Tove. Hoppas verkligen att jag hittar något till kvällen bara, annars blir det att dra hem och testa kläder!

Jag lyckades faktist somna igår när jag läste boken, precis som jag trodde. Jag måste verklien ta tag i det där och läsa den där boken från början till slut! Jag kan inte fortsätta i skolan såhär längre. Ett nyårslöfte kanske? Funderar på om jag ska publicera några nyårslöften så att jag kan titta tillbaka och skratta om ett år för att jag inte ens höll dem en vecka. Ja, så får det bli fast när jag kommer hem igen såklart.

Lycka till idag då!


Nytt år nya tag

Nu hade jag tänkt att göra precis som min goda vän Tutt. Ta våran äckliga bok som ska vara färdigläst och faktist läsa några sidor. Jag kommer garanterat att bli pömsig av att läsa den och det är nog bra för imorgon ska vi bege oss tidigt in emot staden för att inhandla matriella ting. Inatt är det sista natten på år 2007 då, God natt!


SATC

Halli hallå, jag är pigg som en nötkärna om man nu kan säga så! Jag försökte vila där ett tag med kunde aldrig riktigt somna och nu mår jag ju tillochmed bra! Jag har inte spytt en enda gång sedan det senaste inlägget. Nu sitter jag och glor på Sex and the City och smaskar choklad, som inte kommer upp igen!

Jag kan bara skratta!

spy inte!

På en skala från 1-10 mår jag sämre! Idag har jag jobbat, både öppnade och stängde och tiden däremellan har jag spytt. Efter lunch brast det i magen och jag gick runt och mådde illa, jag visste att det skulle komma vilken sekund som helst men det döjde ett tag och sen började jag spy. Jag hann som tur var till toaletten, sen sprang jag emellan butiken och toaletten tills det var dags att stänga. Sen kom mami och hämtade mig, tur det! Ikväll ska jag vila så att jag orkar upp imorgon och ta en tur till staden och ska ju nyår firas!

Morgon

God morgon, ännu en dag då jag ska åka iväg till jobbet för att slita! Har verkligen kännts skönt att vara ledig de här två dagarna och nu har jag ingen som helst lust att åka tillbaka för att slita. Men men, skit samma ikväll ska jag väl kanske försöka träffa tjejorna för att planera nyår eller riva tapeter. Vi får helt enkelt se. Men ha en bra dag!

Fredag

Jag ägde inte alls på tv-spelet, uatn jag var sämst kan man nog säga. Men vad gjorde det? Speciellt när vi sket i tvspelet och gick på ett riktigt familjespel som TP. Jag hamnade i Johannas lag och efter 4 timmar blev vi korade som 2:or. Alltså inte sist! När spelet äntligen tagit slut var jag alldeles för trötter och vi gick hem till mig och sov.

Och idag har jag inte fått ut mycket av dagen, vi har bara chillat sönder. Jag tror nog att jag behövde en sådan här dag! Känner mig utvilad och hungrig faktist. Ska nog kila ner till middagen nu!


shopping

Hallå hallå, har nyss tryckt i mig en god middag tillsammans med min syster. Och nu ska jag springa iväg till Tove för att spela Tv-spel. Det kommer bli grymt.

Annars så har dagen spenderats shoppandes med Robert.  Dagen började tidigt eftersom att det inte var våra bästa år på tv, varför är det inte det för? Jävla lov! Så vi åkte iväg till Kista och stirrade runt, åt och handlade. Eftersom att vi inte var riktigt nöjda drog vi vidare till stinsen en snabbis, där fann jag ett par vantar, ett par sånadär som jag har i rosa fast dom är vita. Jag har ju inte sett mina rosa på ett tag nu så det var nog lika bra och jag fyndade en rosa sjal där också. Efter stinsen bar det av till jakan där jag skulle handla en klocka, och det gjorde jag. Nu är jag lite trötter men det går nog över snart för nu ska jag fan äga på tv-spelet!  God natt


Stress AB

Halli hallå, jag är alldeles utmattad. Känner mig som en slaktad get utan fötter, idag gick jag upp överdrivet tidigt, klockan var kvart i sju och inte hade jag sovit ut inatt heller men det var okej. Jag klev upp och gick till jobbet, jag var först och skulle larma av butiken, tror ni inte att jag sätter igång larmet? Det var så pinsamt, det tjöt så hela centrumet hörde men som tur var så var det bara jag och städaren där. Men det löste sig, jag måste bara sluta vara en sån jävla klant all the time!

Annars var det galet med folk och jag är trötter, som vanligt kanske jag ska börja säga nu. Men men, skit samma!


Julafton, juldagen

Halli hallå, igår var det julafton! En lyckad sådan dessutom, dagen började med arbete men det gjorde faktist inte så mycket och sedan blev det bråttom hem till Kalle Anka. Och vet ni vad? Jag var den enda där, alla andra var sena eller okej pappa var också där. Men dom hann iallafall se hälften, mohahaha. Jag gick nog upp 5 kilo minst igår. Jag känner mig smällfet av all julmat och efterätten på det där.

Julklappasöppningen var väl som vanligt höjdpunkten på det hela. Mest blev det småsaker som underkläder, strumpor,lakan, pengar, presentkort, pyjamasar och sånt där som låg i mina paket. Det känns faktist riktigt bra med julafton, inga tårar fälldes dock blev jag lite trötter och somnade när alla andra spelade ett "man måste vara allmänbildad" spel.

Och vet ni vad jag gjorde idag? Jag drog en fika hemma hos malin med johanna och henne. Tutt kom över en kort stund så det var trevligt. Ikväll är jag nog den enda som sitter hemma då alla andra ska ut på krogen, skulle egentligen åkt på kalas hos min farbror men de sket sig. Jajaja, de löser sig!


God jul

God jul allihopa, idag är det självaste julafton som jag har längtat efter denna dag! Jag tror tillochmed att jag började räkna ner när det var sisåär 3-4 månder kvar. Men idag när det ÄNTLIGEN är julafton, har jag ingen som helst julfeeling i kroppen. Kanske kan dte bero på att jag alldeles strax ska åka iväg till jobbet och arbeta på självaste julafton? Äsch, jag får ta igen de nästa år!

Jag har icke handlat klart mina julklappar, min stressometer är maxad och jag har en svag känsla av att jag kommer fälla några tårar idag. Äsch världens bästa dag på året är här och jag är glad!

Igår var det uppesittarkväll och när jag hade slutat tänkte jag kila iväg och handla en trisslott och en bingolott för att försöka få litejulstämning men allt var stängt!, när hände det liksom!? Men skit samma! God jul!


"Jag blir så full i skratt"

Man kan säga att jag har isolerat mig själv ifrån omvärlden, idag steg jag upp vid åtta och bråkade lite med min syster för att sedan åka direkt till jobbet och bli fast där i 10 timmar mitt i all stress. Och sedan hade jag 40 minuter på mig att finna någon fin julklapp till en familjemedlem. Men icke, allt jag fann var som vanligt saker till mig själv.  Julklappar till sig själv måste vara något av det bästa som finns. Och nu har jag stängt ute allt som försöker komma nära och spräcka min bubbla. För nu ska jag vila, vila bort ryggvärken så att jag orkar ha en likadan dag imorgon.

God natt


Natti natti

hej bloggen!
Just nu är jag helt slut bara för att jag har varit igång ända sedan sju imorse. Med både skola och jobb, i skolan var det jädra mysigt. Det första vi gjorde var att ha ett prov, där hela betyget rasade och detta kan bli ett oönskat IG. Men jag hoppas på det bästa. Sen fortsatte skoldagen men och utvecklades snabbt till en lekdag då vi samlade klassen och en lärare för att leka land och stad, ni vet! Det fortsatte med skattjakt i skolan, inte alls för att man skulle få något när man fann "skatten" utan lekens enda syfte var nog att fördriva tid på ett roligt sätt. Och sista leken blev någon musiklek där mitt lag inte alls vann. Men den här dagen var lika rolig för det!

Julshowen i skolan var allt annat än bra, självklart fanns det undantag. I vissa stunder glänste den tillochmed men för det mesta var den trist och grå. När julshowen var slut var det dags att påbörja en arbetsdag som inte skulle sluta förrän 20.30 men tiden gick ju och det var roligt med folk! Nu är jag hemma igen och ska sova, ska ju upp tidigt imorgon med! God natt


Spice Girls

Vet ni? Jag har fastnat framför en dokumentär på fyran, den handlar nämligen om Spice Girls hur dom bildades och vad som händer nu. Riktigt grymt! Egentligen borde jag plugga men jag orkar inte just nu, så jag får ta tag i det när programmet är slut! Imorgon är det avslutning i skolan och prov dessutom men jag hoppas på att det kan bli roligt. Ända tråkiga är väl att jag fortfarande inte funnit en praktikplats och att min lärare kommer döda mig. Men jag får lösa det där! Det gör jag alltid!


Tisdag!

hey, riktigt dålig uppdatering igår men nu så! Vad kan man säga om igår? Den var ganska lugn eller skolan var seg och efter det bar det raka vägen av till jobbet. Och där stängde vi ju inte förrän 20.00 men det verkade ingen fatta så det var galet lungt.

Och idag har jag tagit en dag ledigt ifrån skolan, jag var alldeles för trött imorse och somnade bara om när väckarklockan hade ringt. Inte alls likt mig men jag hade väl bestämt mig redan igår att jag inte skulle gå till skolan. Nu ska jag försöka städa rummet och sedan dra vidare till jobbet, det kommer bli en till seg kväll där.

Söndag

hallå hallå, jag slutar aldrig förvånad över hur snabbt tiden går för vips så är det en ny vecka igen. Nu är jag trötter och har varit hemma ifrån jobbet att bra tag ändå. Började redan vid tio idag men tydligen var inte det tillräckligt bra. Orkar inte riktigt gå in på detaljer men dagen började inte sådär bra som jag önskat. Nej men nu är det dags för middag, som jag väntat!

Lördag

hey, jag kom nyss hem ifrån jobbet så nu är jag trött men jag blir nog pigg snart ska ni se. Natten gav mig inte mycket till sömn då jag mest låg och huttrade, frös alltså. Till slut orkade jag mig upp från sängen för att klä på mig mer innan jag fortsatte sova tills den hemska klockan ringde. Jag åkte till jakan en timma tidigare för att dra en fika(för min del frukost) med johanna. Idag lärde jag mig att man inte ska äta kladdkaka till frukost, då mår man mest illa och vill spy, men vad gör det?

Idag när jag hade stängt och sådär så stämde varken kassan eller mitt huvud. Så jag blev kvar längre än väntat och när jag skulle gå ut var dörrarna i centrum låsta. Jag hade inget passerkort på mig heller så jag var tvungen att larma av och springa in igen och när man gör de så går tydligen larmet så jag fick ringa min chef och berätta om tillställningen för henne. Allt löste sig som tur var och jag hann med bussen hem. Ikväll blir det bio med Robert, på falken faktist, det kan bli interessant.

En fredag

hey, kom nyss hem och precis som alla andra dagar i ungefär en veckas tid har kläderna droppat till golvet i sovrummet och stannat precis där. Högar av kläder, skor, julklappar och skräp gör det näst intill omöjligt att ta sig fram i rummet. Och just nu orkar/hinner jag inte ta ett städvarv här inne. Who cares liksom?

Javisst, annars har dagen spenderats i skolan tillsammans med den lilla klass som vi nu faktist är. Hade prov som gick alldeles för dåligt och föredrag som var alldeles för kort. Men jag kan ju iallafall lova att vårat föredrag helt klart var det roligaste att lyssna på.

Just det, jag fick ryck eller jag var snarare tvungen att försöka hitta en praktikplats och jag bestämde mig stenhårt för Vero Moda inne i stan så jag ringde dit och smörade lite och dom ville ha dit mig för lite mer prat och sådär så jag for dit på en gång. Men vet ni vad som händer då? Jo jag får icke praktisera där för att jag jobbar på Gina Tricot, dom ansåg att eftersom företagen är såpass stora konkurrenter så var det inte lämpligt att jag praktiserade där med tanke på försäljningssiffror och liknande. Detta sög ju givetsvis jävligt hårt! Men sånt är väl livet.

Men iallafall så hade jag fått med mig Malin så vi drog en middag inne på kungshallarna innan vi mötte upp Tove på bussen och åkte hem till henne. Filmhyrning och mys hemma hos henne stod högst upp på listan efter strykningen av en galen utekväll. Jag tror ingen koncentrerade sig eller förstod särskilt mycket av filmen  men kul var det. Och imorgon ska jag upp för att åka till jobbet och jobba, kan bli grymt, kan bli något annat.

image243
Jag är lite trötter

Trevlig helg!

Jag är redan vaken och dessutom klar, redo att gå. Det är en halvtimma kvar tills bussen går. Kanske ska ta tag i pluggandet som inte gick sådär jättebra igår, om jag orkar de vill säga. Äsch nu går jag ner så får vi se vad som händer, orkar inte sitta här längre. Ha en bra dag!

Ur funktion

Mitt chokladkalender konusmerande har blivit galet, ni vill egentligen inte veta hur många luckor jag har öppnat. Men jag kan ju meddela att jag har cirkus två luckor kvar men huvudsaken är väl att jag har sparat julaftons lucka, eller? Nu ska jag verkligen börja läsa den där boken så jag kanske kan något till provet imorgon, smart!

God Natt

Påsken?

hey, jag har inte ens öppnat boken så jag ska kunna plugga istället har jag gjort allt annat. Men kanske hinner läsa boken en gång innan jag somnar, om jag orkar. Men nu ska jag ut i snöstormen en sväng. Förövrigt längtar jag fånigt myckert till påsken.

Varm choklad.

Har precis ätit en riktigt god middag bestående av stekt falukorv tillsammans med smaskiga makaroner. Annars har jag varit i skolan och idag hade tove, malin och jag med oss fika till skolan bestående av en fryst kladdkaka vi köpte inne på konsum innan vi tog bussen mot skolan. Tillsammans med fikat tittade vi på en bra dokumentär, jo den va faktist bra. Den handlade om dom där ICA-handlarna som paketerar om köttfärs och liknande.

Efter skolan åkte vi hem till tove och drog en fika, varm choklad och grejer. Vovvsingen fick leka va sig med tove medans jag lagade varm choklad till alla. Eller lagade och lagade, jag värmde mest mjölken.

image242
Victoria secret fashion show sänds den 6 januari klockan 20.00 på kanal 3 för den som undrar!

Lucia.

hey, nu är jag fanemig utvilad jag somnade klockan 16 igår i tron om att ta en liten powernap i någon timme. Men nej nje, jag vaknar klockan 4 sen igen och då var dte ju ingen idé att gå upp och jag var ju fortfarande pömsig så jag bara fortsatte sova tils halv sju. Jag tror aldrig att jag har sovit så länge? Vad händer med mig, jag börjar veckan med 11 timmars sömn och fortsätter veckan  med 15 timmar? Men skönt va de!

Nu ska jag snart fortsätta iväg till skolan och röja, dock är det inget lucia-tåg idag så det blir väl ingen luciastämning alls. Men ha en bra dag!

resume

hey, igår blev det förvånandsvärt inget bloggande alls och det kan ha berott på att jag tillbringade hela dagen med tove. Det var en lektions-dag i skolan och efter det drog vi en runda i jakan och jag köpte ett par fula skor för att sedan åka hem till tove och baka choklabollar, äta middag och chilla. Efter middagen fick vi besök och det bev tv-tönts-tisdag, roadtrip och övernattning hemma hos tutt. Riktigt roligt, men jag är trött som stryk för att jag höll mig vaken ganska bra.

Idag då?, idag har varit en vara-övertrött-dag. Ni vet sådär när man sovit alldeles för lite för sitt eget bästa och man blir alldeles flamsig så att man inte vet vart man ska ta vägen, så var jag idag. Jag vandrade hemåt vid halv sju tiden pigg som en nöt och fixade mig för att sedan åka direkt till skolan. Och nu är jag nyss hemkommern från skolan min.

finns något såsom ideal?

Hey, vet ni? De senaste veckorna har jag tänkt onödigt mycket. På både allt och ingenting, stort som smått. Allt har haft en betydelse som jag inte kan hitta svaren till. Jag vet inte vad jag ska säga, har skrivit och suddat ut minst tio gånger nu, jag vill nog inte att ni kommer nära inpå.
image241

Får en klippning av syster

Inatt har jag sovit ut,11 och en halv timma blev det. Och det märks, jag har svävat som på moln idag först var jag i skolan för en lektion då vi satt och skrev på en ny artikel om ännu ett känsligt ämne. Dock trodde våran lärare att detta skulle gå att publicera om han fick stryka endel saker. Men det var kul, synd bara att inte ens hälften befann sig i skolan. 

Efter skolan eller efter och efter jag skolkade ju, men bara en lektion. Men iallafall "efter" skolan reste jag och jossan kossan till stan för att göra ett nytt försök med julklapparna. Idag gick det faktist bättre än tidigare, men inte tillräckligt bra. Hittade klappar till mina systrar och pappa. Och för att fira att det bara är 2 veckor kvar till julafton köpte jag mig själv presenter. Ännu en batman t-shirt, en kjol med hänglisar som antagligen kommer flyga tillbaka inom snar framtid, ett par underbara ljusblå sockor, en annan t-shirt och en svart klänning. Det känns stabilt.


Sunday night

hey, kom precis ut från en lång varm dusch som var mycket avslappnande. Hela dagen har varit avslappnad, jag har verkligen tagit det lugnt och med all rätt för nästa lediga helg är den 5 januari, det låter längre än vad det är kan jag dock medge. Hmm, annars då, jag har ganska mycket att tänka på nu inför jul,studenten och praktiken så det är att skriva listor och sova ordentligt som gäller. Jag löser det där!

Löften

Goder morgon, idag är det söndag igen. En riktigt bra söndag, jag har nämligen varit ledig hela helgen och igår va jag ju som sagt i stan med johanna. Vi skulle ha julhandlat men allt jag kom hem med var en julklapp till mamma och tre "läppglans".  Jag hade verkligen behövt köpa allt, men jag tänkte ge morgondagen en chans igen för at var ju galet med folk igår.

Efter en heldag i staden drog johanna och jag hem till henne för att chilla ett tag innan mamma kom och hämtade oss så att vi kunde dra till Tove för att ha Tv-spels kväll. Högst upp på spel-listan stod singstar och Buzz, det var verkligen grymt roligt och jag fick inte vara med efter ett tag men det gjorde inget. Hem kom jag iallafall inte förrän halv fyra tiden, en riktigt rolig kväll.

Staden

hey, idag ska dagen tillbringas i staden bland alla andra fåniga julklappshandlare och johanna såklart. Malin bangade i sista stund och ville hellre dra till läkarn än till staden med oss. Idag ska jag se till att handla så mycket som möjligt inför julen, bara jag har tillräckligt på kontot. Kanske ska titta upp det innan eller? Yes, det löser sig! Vi ses i julklappsröran!

Sovmorgon

hey, idag har varit en bra dag. En dag som började med sovmorgon och days och jag kan ju inte direkt skryta med att jag hängde med alls. Men snart är det jullov och då kan jag se varje dag. Sen åkte malin, tove och jag till skolan tidigare än vi började eller jag skolkade iofs en lektion men annars så kom jag tidigare för att arbeta med företaget och naturkunskapen. Och dessutom stannade jag i skolan till fyra tiden för att arbeta. Det känns riktgt skönt faktist, att skolan inte längre går ut på att sitta av tid. Ikväll är det idol och jag ska sitta bänkad, det kan bli grymt.

image240

Don't know what to do

Hey, sitter här och hetsäter av min chokladkalender. Jag är så nervös, har aldrig sett mig själv såhär faktist har ätit upp på ena kalendern ända fram till lucia. Tur att jag har två. Men iallafall så hörde top shop av sig till Malin om att vi sökt praktik där. Dom vill att malin ska vara i gallerian och jag i souk-gallerian och att vi ska höra av oss och gå på intervjuv innan vi får praktikplats där , om en jävla gratis arbetskraft! Jag ska alltså arbeta gratis i två månaders tid och vet inte om jag börjar ångra mig. Kanske inte går på den där intervjun och istället letar på annat håll. Jag kanske inte klarar av all stress trots allt inne i stan. Jävligt mycket snurrar i mitt huvud just nu och det är inte det enda.  

Köpafiskarochätaglassdag i skolan

hey, idag var det verkligen en rolig dag i skolan den började med sovmorgon och fortsatte med en tur till coop för att köpa glass och fiskar. Glass blev det ,dock inga fiskar för coop är alldeles för överskattat. Sen har vi bara hållt på med företaget och skrivit artiklar till tidningen. Jag är med i nöjesredaktionen och ska skriva om det allra saftigaste skvallret. Vi skrev klart en artikel idag, men våran lärare tyckte den var för saftig och att vi hängde ut människor, så den får icke publiceras. Nu är jag underbart hungrig och ska ner och tigga om middag!

BLYG OCH KARISMATISK

Jag har alldeles ont i magen, blev nog för mycket deg och inte alls någon mat. Det där är ett sånt misstag som jag aldrig lär mig av, vi varje bakningstilfälle rapar jag bulle och har ont i magen hela kvällen. Sånt är livet! Nu är jag trötter och ska krypa ner i sängen med svenskaboken vi måste läsa. Gossi Natt

Lussekatt

Det är julmusik här hemma som dånar i högtalarna. Jag och min lillesyster har bakat lussekatter och hon har tillochmed gjort ett pepparkakshus. Very nice, jag har saknat julen och alla dess tillbehör. Egentligen var det pappa som drog igång allt vad julbak heter men sen for han och köpte en ny mobil som han har suttit och pillat på i timtal. Så det blev bara lillesyster och jag, några komplikationer stötte vi på påvägen som att jag glömde ösa i sockret, hade i alldeles för mycket deg i en bunke ( det höll på att åka ner i golvet all over again) men annars blev bullarna  fina. Och dagen har i helhet varit okej, det känns också jätteskönt att jag kan skriva in i kalendern julklappshandel på lördag. Yes, i like it!

Julstessad?

Sitter med hundra olika papper, block och min kära lilla data i sängen. Jag försöker nämligen plugga till provet imorgon men det blev alldeles för tråkigt så jag började tänka på julen och plockade fram almanackan. Det ångrar jag bittert nu. Jag försöker verklgen få ihop det där med tid, det går inte.
 
Jag MÅSTE handla julklappar nu ihelgen, eller på måndag kanske tisdag om jag kan komma tidigt ifrån skolan annars  så kanske jag kan komma lös sista torsdagen i skolan om vi inte har för mycket att göra. Så olikt mig att tänka framåt, jag planerar hör och häpna! Men det blir mysigt, tänkte åka in till stan på lördag oavsett om någon kan eller vill följa med. Jag behöver verkligen det, shoppa, äta gott och ta en fika.

Måste tänka på annat nu, det innebär tvtöntstisdag

Tisdag

La precis på luren efter att ha reflekterat dagen och alla dess "händelser" med malin. Jag hade uppenbarligen missat en hel del på skvaller fronten från helgen, då jag var som en zombie.  Nu är jag back on track igen men jag ville bara påpeka att jag gått 2 dagar i skolan med dessa två damer under veckan och båda har hållt sin käft igenklamrad. Båda har sagt idag att dom trodde jag visst det och att jag var där när dom sa de men ack så fel och ack så lite jag tror dom, jag tror bara att dom inte ville dela med sig men fan vad jag tycker om dom ändå.

Annars har jag varit i skolan och allt var som vanligt, eller vi fick tillbaka våra övningsnationella i svenskan, jag fick ett G och ack så nöjd jag är.

Tisdag morgon

God morgon, jag sitter i skolan alldeles för tidigt kan man tycka och det tycker jag med. Jag är trötter och inte alls känns det bättre av att jag kom hit utan någon anledning. Jag har mest bara suttit och kikat vidare på studentflak, hoppas verkligen vi kan få ett. Jag borde plugga på turismen nu när jag ändå har tid men jag har inga sidor så det går inte, otuuuur. Jaja, nu ska jag väl sitta och vänta på att dom andra flickorna och pojken ska komma till skolan! Have a nice day!

Kebab

Kan ni gissa vad?.. Jag är helt såld på kebab med bröd, jag har ju bara smakat sådär någon gång av någon annan förut men nu äter jag nästan det hellre än pizza, okej jag överdrev. Men jag äter det ibland istället för pizza.  Jag är mucho happy över min nyfunna vän.. kebaben♥ 

Ska nog kila ner och äta resterna nu på engång!


Måndag

hey, idag har det varit en vanlig måndag. En helt okej start på veckan, jag gick inte upp allt för tidigt för att fara till skolan utan hade sovmorgon till tio-tiden och inte allt för många lektioner. Eller jag hade ju två men jag gick bara på en eller jag stannade kvar och arbetade 2 timmar i skolan även fast vi slutat de första lektionen så orkade jag inte vänta på nästa. Så jag vandrade hem och vilade en stund, jag VILADE mitt på dagen. Vilket inte alls är särskilt vanligt för att vara jag.

Efter mitt ovanliga vilande åkte pappa och jag runt för att leta tavlor och annan inredning till vårat lilla hus och då jag handlade blommor till mina kära föräldrar.

image239

Sommar och sol

hey, idag mår jag mycket bättre trots att snoret rinner. Idag har jag jobbat och igår mest sov jag när jag kom hem, känns som det är en hel del att göra med allt. Imorgon är dét en ny vecka och det känns som en del att göra men vad vet jag? Nu ska jag ta en dusch och sedan bänka mig framför tv:n tillsammans med ranking the stars och kanske bridget jones dagbok(?)

Klago-dag!

Go morrn igen då, nu är jag vaken igen men denna gång var det väckarkockans ljuva stämma som väckte mig. Somnade runt halv sju imorse igen, så det sög. Ska alldeles strax traska iväg till jobbet, planerar att åka lite tidigare så att jag kan spendera pengar på apoteket som kanske gör mig bättre. När jag kommer hem igen planerar jag i att däcka i sängen och inte vakna förrän jag måste. Ha en trevlig afton!

Fredagen som varit

Hey jag har fortfarande inte somnat, och jag har ändå druckit äckel-te och badat. Men bara därför kan jag passa på att berätta att igår for vi till Vallentuna för att hämta våran produkt till vårat företag Den är riktigt läcker. Efter det var det dags att gå vidare till min frisör som skulle klippa litegranna, ser ganska mycket ut som förut, lite fulare bara. Och för att göra min dag lite värre så glömde jag gå av bussen, hur dum får man egentigen vara? Fullt ös för efter frissan var det jobba som stod på schemat, dock blev det lite längre än väntat, någon timma eller liknande.

Just det, jag var ju på bio igår också med Daniel och Tove. Vi såg, ähm vad såg vi egentigen..  med trevligt var det iallafall. Jag kanske ska göra ett nytt försök i att sova innan jag ska pina mig iväg till jobbet imorgon. God Natt

Not not nice!

God morgon eller något. Jag kan inte sova, jag har en förskräcklig halsont. Jag vaknade efter 2 timmars sömn av att jag verkligen inte kunde sova längre så jag gick till mamma och pappa för att gråta lite. Precis som när man var liten, så mamma gjorde te som var jätteäcklig men jag drack en hel kopp ändå bara för att det var skönt och pappa han mosade alvedon så jag skulle kunna svälja. Mamma tror att jag har feber också men den där termometern är gonzo, men vem bryr sig?

Jag drar nog ett inlägg till om gårdagen nu när jag ändå inte kan sova.