Why?

När jag äntligen har hittat den perfekta julklappen till min storesyster, så tror du inte att den är slut i guld? Hej kan man ha ännu mera otur. Såg den igår i guld och nu poff borta! Men man kan inte få allt här i livet brukar mamma säga till mig, det är nog mer än sant.

Lååångsamt, långsamt

Dagen har gått långsamt, har varit himla trött under hela dagen. Har ju 2 och en halv timmar att ta ut, men jag är ju inte så himla bra på att gå tidigare är mycket bättre på att stanna länge. Men får se till att ta ut det någon dag nästa vecka!

Min väska har fortfarande inte kommit in till MQ, jag går dit varje dag och hoppas på att dne ska ha kommit in. Men icke, får försöka nästa vecka igen. Imorgon är det Idol-finalen som nästan är ett måste att se. Snygg-Erik måste vinna han är så duktig.

Kendra

Jag vet inte ens hur jag orkar bry mig, men de gör jag. Nya uppgifter om Kevin och Britneys"förhållande". Orsaken till att hon dumpade honom var att han var otrogen med porrstjärnan Kendra.  Why Kevin? Visst jag tyckte inte att dom skulle vara tillsammans.



Kendra

Britney

Trodde verkligen att Britney skulle skärpa till sig, såg ju bra frörändringar där ett tag. Hon började se fräschare ut och lämnade sin äckliga Kevin Federline. Vad hände? Nya bästisen är Paris och dom festar tilsammans nästan varje kväll. Hon är en nyseparerad tvåbarnsmamma, vad tänker hon med!?




Britney

Ny dag, nya erfarenheter

Sov ut imorse eftersom jag börjar 12 hela veckan. Låg kvar i sängen,sminkade mig, klippte till luggen så den blev i lagom längd och såg våra bästa år tills 11. Då jag gick ner och åt frukost med pappa som nyss kommit hem ifrån jobbet. Hoppade på bussen som gick 11.30 och gick till malin för att skvallra lite innan jag började jobba. Fick luncha ensam, för att alla redan ätit. Idag fick jag lära mig hur man stänger på Gina Tricot eftersom jag ska jobba där ibland och måste därsför stänga.  Kom därför hem vid kvart i åtta.


Visst jag lever lite i en drömvärld ibland. Men att jag ska vara realistist har mitt horoskop tjatat på hela veckan, vet verkligen inte vad de syftar på.

Så himla söta skor

Nu när jag köpt ett par skor idag fick jag ett ryck och ville ha mer, bara därför hittade jag ett par sådär lagom söta skor med de där lilla extra. Önskar bara att jag kunde gå bättre i high heals. Måste öva! Älskar förövrigt när jag blir positivt överaskad av att ett extra nummer av klick kommer ut mitt i veckan.

 

Underbara

Ugly betty

Nu är det iallafall Ugly Betty, hon är så jävla cool! I löööve it!


Ugly betty

Nya skor

Idag har jag inte varit på praktiken alls, var i skolan för att skriva nationella prov i engelska A. Hade hör, läs och muntligt. Kändes verkligen inte som att någon av dom gick bra. Men life goes on. Var verkligen i skolan hela dagen. Från 8.30 till 15.00 ungefär. Efter skolan tyckte malin och jag att de var en bra idé att åka till skopunkten för att kika på skor. Jag köpte ett par svarta med träklack, jag är så bra på att fynda. Sen tog vi oss en tripp till Donken och åt middag, pratade och mös.


Nya skor

why?

Varför skilsmässa? Dom gifte sig ändå 4 gånger. Varför slutar ofta förhållande i skilsmässa? Varför gifta sig om man inte är säker på att man kan tänka sig att leva med varandra för alltid och speciellt varför ha fyra bröllopp? Men det finns nog flera lyckliga förhållanden bara att dom inte uppmärksammas, ett förhållande bland alla strålkastare kan nog inte vara det lättaste. Ignorera alla falska och kanske sanna rykten som skrivs i skvallertidningarna. Men vad fan, Jag älskar skvallertidningarna!



why?

12-19 hela veckan

Den här veckan har jag tiderna tolv till sju, är skönt men ändå inte. Imorgon ska jag tillbaka till skolan och göra nationella prov i engelska IGEN. Ska bli så stört jobbigt.
 
Paris& britney nya bästisar? Delar bästis strumpbyxa och allt, en halv nätstrumpbyxa var. Britney en klänning där tuttarna håller på att ploppa ut. Men hon har iallafall skilt sig med Kevin Federline, 
Jävligt bra gjort! 

                                                 Nya bästisar

Söndag

Varför slutar alltid ett besök hos farmor och farfar i att man är jättemätt och har alltid något mer att bära hem än när man kom?

Runda upp!

Just nu håller Röda korset på med en kampanj i utvalda butiker, en av dom är Gina tricot. Den kallas runda upp så om du handlar något för 247 kronor frågar butiksbiträdet om du vill runda upp till 250 kronor och skänka dom där tre kronorna tillRöda korsets insamling, varför skulle du inte göra det? En krona betyder inte lika mycket för oss som för de som bor i fattiga länderna. Så lite kan göra så mycket

50 öre räcker till ett ljus som brinner i tio timmar.
2 kronor räcker till 6 kondomer som kan hindra spridningen av Aids/hiv och andra könssjukdomar
5 kronor räcker till ett kilo bönor som kan mätta många hungriga familjer.
6 kronor räcker till vaccinering för ett barn mot mässling.
11 kronor räcker till 3 barns vaccinering mot polio.
39 kronor kan räcka till ett myggnät som kan skydda en hel familj mot att få malaria.


www.redcross.se/rundaupp
 

                                  Runda upp!

Arbetar även denna lördag.

Igår var de löning. Kändes himla bra. Fick ett ryck och kände mig tvungen att köpa saker. (inget ovanligt) Så jag köpte en tröja med ett skärp(snöre) i midjan, en klänning "den lilla svarta", ett guldigt skärp, en guldbolero,  en brun mer vardaglig klänning sen ingenting mera. Men vad fan gör man när man har 30% på Gina Tricot liksom? kan man bli annat än shoppingsugen?  Gick och frågade efter min väska men dom hade inte fått in den än. Jag får gå tillbaka på måndag och fråga då. På kvällen tog jag det lugnt med tove och Malin (Länge sen jag såg den tjejen) vi såg på idol, Snygg-Erik bör vinna hela skiten! sen gick jag hem och sov.Förövrigt var det himla mycket att göra igår och även idag på Baby planet alla handlade bilstolarna som vi har på kampanj. När vi kom dit strulade larmet och det gick så vi fick ringa larmcentralen och sådär men sen fortsatte dagen utan problem. Så nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning, Amanda fyllde år  igår så vi ska fira henne idag. Kommer lite sent, missar tyvärr tjejmiddagen men bättre sent än aldrig.

Im fucking in love

När praktiken är slut och den dagliga bussturen hem är över. Går jag igenom posten som jag gör varje dag, och ÄNTLIGEN har det kommit ett brev till mig! Från MQ, ja besvikelesen blev ju såklart stor för jag trodde bara att de var reklam men när jag öppnar brevet ligger en chek värd hundra kronor och dessutom finns en bild på en jättesnygg väska från friis and company med sådär lagom gulliga små detaljer som jag känner ett begär av att ha! Jag bara måste ha den! och nu när jag dessutom har en värdecheck blir det ju hundra kronor billigare, varför vänta? Ja eller lönen måste ju iallafall få komma.

Väskan I adore

En dag på jobbet



Det var en vanlig dag på praktiken igår, men med 700 kronor i fickan. Är ju ganska bra på att shoppa och spendera pengar så jag köpte en grå mönstrad liten klänning, ett par svarta leggings som jag kan ha till, två halsband ett i guld och en brunfärgad Sen köpte jag också silvriga armband och ett par jeans till mamma. När jag kommit ifrån praktiken tog jag en liten sväng till H&M för att köpa en skärp i "skinn" är tveksam över mitt köp skärpköp men jag får nog användning av det någon gång. Nu väntar jag bara på fredag då lönen kommer. Måste ha en ny outfit till helgen då Amanda ska födelsedagsfiras.

Imorse var jag för sista gången hos tandregleringen, kändes skönt då min förra tandläkare har slutat och jag hade fått en ny. Imorgon har jag sovmorgon en halvtimme längre och hade tänkt att sluta en timme tidigare på praktiken. Då ska jag umgås med pappa och försöka reda ut vad för kök vi ska beställa.



En dag på jobbet             Nya klänningen

En arbetande kvinna

Idag började praktiken klockan 9.00. Dagen har gått snabbt och eftersom alla mina pengar har gått åt till att köpa nya kläder den här månaden fick jag snåla och ta med en ost&skink paj till lunch.( Jag älskar de där jobbet!)Men den var ju god den med, Imorgon blir det nog oxå att snåla. Har lagat kycklingwook till middag idag och som vanligt när jag lagar mat kan det räcka till hela afrika så jag får äta rester. Idag fick vi in en fin liten klänning med grått mönster, la undan den tills jag får lön. Lönen kommer ta slut lika snabbt som den kom den här månaden.

Igår vid bowlingen gick det väl sådär, jag vann inte och jag förlorade inte. Plus minus noll liksom. Grattis till mormor i efterskott! Jag passade på att sätta på mig min nya basker på vägen till bowlinghallen och inte frös jag om öronen!

   jag har en ny basker                     Pappa och jag vill bowla

  
Emlan har en ny basker                 Pappa och jag väntar på vår att få bowla

Söndag är en dag man älskar att hata

En söndag då jag sov, sov och vaknade.  Läste klick för att piggna till och jag kan fortfaranade inte släppa att Tara Reid har gjort en sån förbättring. Slutat vara partypinglan med största urringningarna. Ni som läser klick eller andra skvallertidningar regelbundet förtår nog vad jag menar . Hon har verkligen blivit elegant och inte längre slampig.

                          Nya Tara                                                    Gamla Tara

         


Har förövrigt inte gjort mycket idag, sett sex and the city och tittat när min lillesyster sytt gardiner till mig. Fick min vita basker igår. Den är verkligen söt. Passar nu när det börjar bli lite kallare. Ska bowla med släkten nu, som ett kalas för mormor som fyller år. Vet inte vad jag ska klä på mig för något.

julpyssel med lillesyster

Gick och la mig tidigt igår, och sov kanske inte så jättebra inatt Sov inte i min egen säng och vaknade flera gånger. Men för att vakna långsamt lusläste jag cosmo. Sen julpysslade jag och min lillesyster, vi målade julmotiv på disktrasor.

julpyssel med lillesyster

Men nu ska jag gå till Tove och prata om gårdagen.

En mysig dag

Dagen har varit himla mysig, började kanske inte jättebra. Gick upp tidigt för att för första gången på länge gå till skolan och göra ett nationellt prov i engelska A. Vågar inte ens hoppas på att det gick bra. Sen tog jag resten av dagen ledigt från praktiken. Tove och jag åkte en stund in till stan för att leta efter vinterjackor men de hittade vi inga. Blev däremot kär i en vit stickad basker på åhlens. Ska åka in för att köpa den imorgon. Kunde förövrigt inte shoppa något för pengarna är slut för den här månaden. Men får lite pengar på måndag så jag har råd med den svarta eleganta figursydda klänningen jag ska köpa för att ha till jul. Tove och jag satte oss på Mc donald och stannade där i två timmar för att luncha,fika och prata. Det var verkligen jättemysigt! Precis vad jag behövde efter en vecka som den här. Påväg hem flörtade tove galet med comviq-killen som sedan tog hennes nummer och ringde för att vilja gå på bio. Såg alldeles nyss på Idol, hoppas på att Felicia åker ut och att Snygg-Erik vinner.


Pratiken på Gina tricot var kanske inte de bästa? men ändå så älskar jag det!