Freeeedag

Hade verkligen askalas igår! Vi började kvällen hemma hos sara med donken, singstar och en massa andra löjliga lekar. Sen blev det alldeles lagom tid för MP, sagt och gjort satt vi i en taxi påväg dit. Hade verkligen jätteroligt. Saknade Jossan dock, vad hände!? Bio och grejer istället för utgång på MP, vuxenpoäng!!

Efter MP ville somliga sluta men icke, då var det bara att traska iväg med sina tunga ben och trötta ögon till jonas för att senare åka vidare till kungsängen. Nu är jag vaken, efter sisådär tre fyra timmars sömn men kan inte alls somna igen fastän att jag gärna skulle vilja. Ska nog rycka upp honom snart så vi kan äta frukost!

Tvättis

På senare dagar har jag spenderat oräkneliga dagar hos tandis av en massa olika orsaker, nu ska jag givetvis dra ur två av mina visdomständer också. HAHA kul för dom, syndför mig. Igår var jag där för en titt, det gick nästintill smärtfritt.

Efter tandis strosade malin och jag runt på stan, åt middag och shoppade. Hittade lite onödigt skit, men det var väl roligt det med. Idag får vi se var dagen tar vägen, ska nog med syster till kista på en tur och sen hem till tvättstugan klockan fem. Fy var moget utav mig!