du är så yeah yeah!

Känslan jag vill förmedla idag är påkörd av tåget för dte är exakt så jag känner mig. Dagen på jobbet har aldrig varit jobbigare, dagen har gått i en härlig slow motion veriation. Jag är mördbultad i hela kroppen och skulle kunna döda för lite massage just nu. Men icke istället får jag platsa i min säng tillsammans med mina toffifee och jag ska se en film, vet dock inte vilken jag vill se. En nördig en iallafall.

Åh, just ja jag har läxa tills imorgon ska skriva 20 frågor till om politik och sånt tror jag. Men jag löser det dära.

image209

Humörsvägningar

Idag är en sådan dag jag skriver i min blogg bara för att... Jo jag vet inte vad jag ska skriva om och det har ju inte hänt så mycket roligt men skit samma. Jag har jobbat och det har varit knökfullt och min hjärna går på högvarv. Just ja, en dag utan cola light gör min hjärna förvirrad. Nu är jag pissigt trött så ja ska nog se en film och sova.

Fredag

Go kväll, dagen har varit fullproppad av spännande och mindre spännande saker. Det började såklart i skolan som vanligt, dock med en liten sovmorgon. Detta är alltså påväg att bli en summering av vad som hänt under dagen, jag kanske ska fortsätta då. Vi hade mycket tråkiga lektioner och klassfoto som jag var omogen nog att strunta i men jag vill verkligen inte. Våran lärare började bli orolig över oss( Mig,tutt och malin), över våra fasoner över fotografier.

Direkt efter skolan åkte jag till jobbet och jobbade någon timme sådär, utan några direkt roliga eller jobbiga kunder. När jag stängt skyndade jag mig jättesnabbt så jag kunde vandra vidare till kinaresturangen i centrum där alla andra tjejer satt så att vi kunde äta. En mysig kväll blev det, jag hade ju inte sett några av dom på ett tag kan man väl säga. Så det var ett kärt återseende.

Sen dess åkte jag och tutt hem till henne och vi hade en slö och chill kväll. Vi bara pratade om allt. Trevligt,trevligt. Men nu ska jag hoppa i säng för imorgon är ännu en dag på jobbet.

Sussa tajm?

Kom precis ut ur duschen och ska nog ta och burra ner mig i sängen tillsammans med en bok tills jag somnar. Detta brukar ta sisådär 5 minuter. Jag brukar iallafall försöka hålla mig vaken ett kapitel men ibland har nöden ingen lag. Imorgon har jag ingen sammhälskunskap utan ska göra några frågor hemma så jag får sovmorgon till klockan är 10 då blir det uppgång runt åtta tiden. Även imorgon kommer jag åka till jobbet efter skolan sen får jag se om jag orkar gå ut och äta med några tjejor. Vi får se, vi får se.

image208

På bilden i förra inlägget var hon verkligen grym, men ibland får hon mig bara att tänka huh. Varför gör hon sådär, inte ens smakfullt heller. Och har hon dragit ner hunken i träsket också eller vad ör dte frågan om?
Måste jag berätta att jag är upprörd?

Torsdagen i korthet

Nyss hemkommen ifrån ett personalmöte på jobbet med fika och mycket trevligt. Men imorse var det mycket mer mindre trevligt. Då vaknade jag redan halv sju och kunde absolut inte somna om och sedan skulle jag promenera ner till tandis klockan 8.20. Så ja äntligen kom jag iväg till tandis för att laga mitt hål men vad händer!? Jo den där jääävla tandläkaren ångrar sig. Nu skulle jag helt plötsligt inte alls laga något hål, hon hade tydligen sett fel förra gången utan vi ska vänta ett år tills hålet tar över min tand och ja då kan vi ju laga det. Så det var bara att traska hem igen, men innan de gick jag till apoteket och handlade en del nödvändigheter.

I skolan såg vi lasermannen och åt godis, efter det var de uf-företagets tur och då skrev vi faktist klart affärsplanen och jag är riktigt nöjd med allt arbete och det känns verkligen som våran grupp kommer kirra det här. En mucho great feeling. När skolan var slut hann jag precis hem innan det var dags att åka iväg igen och den här gången till jobbet på personalmötet. Fick köpa en panpizza och käka på mötet. Vi har fåttt in senapsgula sjalar, grymma! Så jag stoppade undan en.

image207
Se på natacha Peyre, hon ser ju riktigt.... ööhm coool ut! JA

Onsdag den 26:e

God morgon, god morgon idag har jag varit i skolan som vanligt och den var absolut jätteseg eller var dte jag som var seg? Men iallafall så blev det inte att sluta tidigare som jag trott förut, men det gjorde väl inte så mycket egentligen. Nu är jag hemma och min storesyster fyller år så hon håller på att baka en tårta, yummi yummi. Idag måste jag ta mig ner till ica också för att köpa godis inför morgondagen då vi ska glo på film två timmar. Mysigt AB!

image206

Hej hej monika hej på dig monika

Hur kommer det sig att jag börjat blogga i reklamerna. Måste alla bra program vara på tv när jag äntligen tagit mig i kragen och ska blogga?Nu är det dhw reklamen. Än så länge är det lika bra som alltid, älskar det där programmet.
Dagen idag började lite olyckligt men jag var på bra humör så det gjorde mig absolut ingenting. Jag gick till bussen lite för tidigt för vi skulle åka bil så jag var väl en halvtimma för tidig och klockan var tidigtpå morgonen men det gjorde inget.

Efter skolan tog malin  och jag tåget mot sumpan för att möta johanna där. Vi gick och åt wok, supergott och supermättande. Sedan blev det vidare till stan där jag fann mig en lång skjorta på herravdelningen som nu när jag testat den antagligen åker direkt tillbaka. En kofta eller vad jag nu ska kalla det men söt var den väl iallafall och sen en tunika som är lite för kort till leggings tror jag. Men det löser sig!

Nu mste jag springa tillbaka till tv:n!

Det måste ju ses

Premiär för mitt i nyllet klockan 22.00 på 6:an. En given succé!

Eru go elle?

Jag vet inte riktigt var någonstans jag ska börja... Dagen har varit komisk till hundra procent, jag har fått klippa håret pågrund av att sebastian råkade kleta in två tuggumin i håret. Panik,panik men jag skrattade. Det var så komiskt efter tio minuters försök att få bort tuggummit så tog jag till saxen. En stor tuss rök och som tur är så ska jag till frissan nästa fredag eller ja, det blir väl uppsatt tills dess.

Sen fick jag mitt mycket efterlängtade usb-minne, det ar gulligt. Dagen till ära var daniel och hälsade på  skolan, mycket snäll man det där som sedan skjutsade hem oss.

Efter skolan var jag och min storesyster på gör det själv hallen på OK/Q8 för att tvätta bilen. Jag tog till högtryckstvätten och typ flög runt eller okej armarna flög och jag blev helt blöt om mina kläder. Alla stirrade galet, en skrattade och frågade om han fick filma oss när vi stod där och tvättade. PSYKOOOO! Haha ja sen så fick vi hela tvätthallen involverad i våran händelse.

Jag älskar vänliga själar, dom träder sällan fram men när man väl behöver dom kommer dom smygandes och är helt underbara.

Sen har jag väl bara varit och solat med malin eller juste, vi tog bilen ner till en parkering och jag satt bakom ratten för första gången, sjukt. MOTORSTOPP AB är ett företag som jag seriöst funderar på att öppna. När jag skulle starta bilen så tog det utan att överdriva minst 20 försök. Sen rullade jag på ganska fint tills jag skulle bromsa då det tog hus i helvete igen, jävla motorstopp!

Privat

Nu är det dags att städa garderoooben! Sen ska jag hoppa in i duschen, toppa syrrans hår och kanske försöka hinna med att sussa.


Just fan jag köpte carolina gynnings och alex schulmans bok privat idag. Men jag har ju inte orkat läsa klart jennas bok ännu så de måste jag ta tag i snarast.  Nu måste jag ta tag i mina sysslor.

Söt som socker

Go kväll go kväll, jag har inte tvättat håret sen i torsdags tror jag. Det stinker apa, jag kanske borde ta en dusch idag... Den här dagen har fortsatt lika underbart som den startade med undantag av en kund som tyckte att man kunde använda kläderna i åtta dagar om det var öppetköp och sedan när man svettat ner och upptäckt att den nog inte var så bra som man trott, ja då kan man lämna tillbaka sitt nersvettade plagg,det är ju öppet köp!  . Ja, helt logiskt jävla fittfan kuk offer. Så nu mår jag bra igen.

Annars jobbade jag öppning och sedan kom min gulliga arbetskamrat och hade köpt en cola light till mig, aaaah OCH en trisslott. Hur coolt som helst. Och gissa vad?... Jo jag vann 25 kronor. Aaaah jag älskar detta.

Ja just ja, kommer ni ihåg dagen då jag klättrade i träd? Mitt lag vann, en lagkamrat svängde in på jobbet och sa att jag missade prisutdelningen i fredags men vi vann!!!! Snart är jag alltså stolt ägare till ett USB-minne som kommer ruttna i min gamla billy-bokhylla men vem fan bryr sig. JAG VANN!!!
image205
Jag är såld, jag vill ha tatueringen i nacken. NU! Men vad ska jag skriva? va?va?va?



Sista dagen i veckan, yeah yeah

God morgon, nu är jag vaken och ska trax börja göra mig iordning, det känns skönt. Fan vilket jääävla magont jag hade igår. Jag kom på mig själv när jag försökte somna att det nog var allt bröd jag tryckt i mig under dagen. Jag hade inte ätit någon ordentlig mat utan levt på bröd med skagenröra på. Ja, det måste varit brödet.

Igår kväll åkte jag hem till johanna och spenderade kvällen där med tove och malin. Mycket mys.

Fan vad jag vill vara brun, steka,sola, sommar!


Lördis

Jag vet inte hur, ja vet inte vad, jag vet inte varför men jag mår skitbra. Jag menar, inget speciellt har ju faktist hänt. Ibland bara älskar jag att vara jag. Men iallafall så är jag hemma ifrån jobbet nu, det känns så skönt att arbeta öppning då jag sällan gör det, mucho great.

Jag sitter och funderar på vad man kan ge tutt i 18-års present, något förslag kanske? Tutt, hoho vad vill du ha? Om du inte säger vad, kommer vi köpa 10 liter fryst ärtsoppa eller något liknande. Jo jag vet att du vill ha en hamster men, vill du det om en månad? Nej, är antagligen svaret på den frågan.


Hej jag heter emelie, jag sitter ensam hemma en fredagkväll utan något att göra , patetisk!

Detta är min lediga helg den här månaden, ingen skola,inga lär och framförallt inget jobb. HAHA fuck that jag kommer att spendera hela helgen på jobbet för att tjäna pengar och juste, berättade jag förut att jag va på banken? Jag hade äntligen tänk att på riktigt öppna ett sparkonto. Jag är så jävla fanemig den sjukaste människan jag vet efter 3 av mina vänner såklart....

Tralala det är fredagkväll, jag är icke trött, jag orkar icke ta mig utanför dörren själet till detta är väl att jag ska vakna tidigt imorgon då. Men men, jag får ta och läsa dagens fredag så kanske jag somnar sen.

image201

Fetto

hej hallå, ännu en underbar dag har passerat. Jag har tagit ännu ett steg mot extrem fettma. Lunchen hamnade på det helt galna donken som kan få vem som helst att hamna i träsket och middagen blev en dröse lösviktsgodis från ICA som jag krigade för att få. Köerna var kilometer långa och jag backade inte ett steg.

Jag har en förmåga att när jag köpt något onyttigt och kommit halvvägs, tills den punkt då man inte är sugen men äter bara för att det står där. Då ger jag bort det till mer behövande. De smala i sammhället, om jag göder dom ser jag mindre fet ut. Men nästa dag kan jag vara lika sugen på godis igen och bara för att jag har gett bort mitt godis så ,måste jag traska iväg igen och spendera ännu mera godis. Detta är alltså en ond cirkel som gör mig fattig.image200


Jag har hittat ett par mokasiner som jag tycker om sisådär, visst är dom vackra?
 Men vart fan håller fransarna hus, Indian feeling är allt jag vill ha. Dock tycker jag ändå om dom.

Britney

image199
se på henne, äntligen har britney tagit första steget emot en vad det ser ut som bättre klädstil. Visst är den icke perfekt men med henne kan man ju bara hurra.

Föreläsning

Hela dagen har alltså spenderats på en föreläsning på älvsjömässan om blandannat företag och hur man skapar ett sådant. Lite inspiration till nu när vi håller på med vårat eget företag. Det var ganska inspirerande, en liten stund men liiite lite långtråkigt också. Just nu sitter jag och kollar på vänner, en riktigt trevlig serie. Just ja, jag  älskar att alla tvserier har börjat komma igång igen tyvärr missar jag endel. Jag hade tänkt att se det där på trean palm skiten. Men.. icke den gick en opassande tid.

Hård dag

Imorse blev det åka av, tidigt som fan dessutom. Väckarklockan ringde 06.45 och jag var hemmifrån 07.35, det  kallar jag snabb hare. I skolan hade jag många tråkiga lektioner på kort tid men på reliogionen, där hade vi korsordstävling minsann. Jag,Malin och Robin vann. Vi var snabbast och hade alla rätt så nästa vecka ska vi få en chokladkaka. När vi hade vunnit upptäckte vi dock att jossan kossan är världens sämsta förlorare. Jag förstår verkligen inte hur hon blir när hon förlorar en fotbollsmatch!? Det var kanske därför hon slutade....

Jag har ju länge varitpå jakt efter en almanacka så att jag verkligen kan hålla koll på vad som händer i mitt liv, veta var och när jag har saker att göra. Det börjar bli lite mycket att förlita sig på alla andra nu. Så jag hittade tillslut en, den kanske inte var så fin men.. den dög. Just ja, jag köpte en stor byfflig svart vinterjacka. En ny mössa, igen.

image198
Jag måste säga att Desperate housewives igår var suveränt förutom att dom bytt ut mary-alice.

LEDIG?

Idag har jag haft en ledig dag ifrån skolan och jag kom igång tidigt, malin och jag tog en prmenad ner till viksjö för att sola och sedan prommis hem igen. Då blev det raskt iväg till IKEA, PC city men inget nytt inhandlades dock. Nu är jag hemma igen för en liten stund men ska strax springa iväg till bussen för att jobba en stund. Jag är trött, trött trött !


känslokall

Jag blir bara så j*vla besviken på mig själv, hur jag alltid kan gråta över samma sak. Jävla hormonrubbningar, dom gör mig tokig. Nu ska jag leta fram den gamla klassikern cross roads med brittan i sina bästa dagar.

image197
Jag orkar inte ens tjata igen men kan dom inte bara..

ATTACK

Jag får ångets jag bara lyfter blicken ifrån datorn. Det ser ut som någon slängt en handgranat sprängfylld med kläder ut över rummet och om man tittar riktigt noga under alla kläder kan man faktist se ett golv, ja ett golv! Inte visste jag att jag hade något sådant. Jag måste ta tag i detta, snarast. Detta kanske är något jag ska skriva upp på min att göra lista inför imorgon då jag ska hinna med si sådär tusen olika saker inklusive hinna jobba. Jag vet på allvar inte hur jag ska hinna men jag får skynda mig så gott det går.

Idag har jag och syster haft ett litet vänner maraton och juste skolan sög mer än vanligt idag.

Gilbert

Hallå hallå, nu är jag nyduschad alltså är jag ren för första gången på jävligt länge, okej nu överdrev jag men äsch tolka det som ni vill. Idag har jag som jag sa tidigare jobbat,  dte gick väl bra. Hann med lite basic shopping innan jag började. En för liten kofta som antagligen ska tillbaka, ett basic vitt linne och en svart t-shirt. Bra,snyggt och enkelt.

Efter jobbet åkte jag ner och hyrde film som vi snart ska sätta på och så har jag och storesyster hunnit med att lämna gilbert hemma hos tove som ska passa honom en vecka. När jag ändå är där kan jag väl önska tove lycka till den här veckan. Det kommer gå skitbra.

image196
Jag är förölskad i tatueringen, inte för att jag vet vad det står men det är vacker!

Morgonpigga jävel

Godermorgon, jag har varit uppe med tuppen ända sedan klockan halv sju faktist. Detta kan bero på att jag var galet trött igår och faktist somnade redan innan tio. Detta suger för jag börjr inte jobbet förrän klockan ett och man vet att man inte hinner börja gör något roligt. För då måste man avsluta mitt i, detta är alltså dagens sämsta. Dagens bästa är att jag är utvilad och pigg. Jajaja, jag ska väl börja fixa mig så jag kan vara klar i god tid.


Nix till promenader

Promenaden blev inställd och istället åkte vi hem till johanna och va där i någon timme eller två. Nu är jag så jävla trött. Jag ska ju upp och jobba imorgon, det blir roligt.

....rumpa!

Jag har icke köpt fredag och icke klick. Jag måste få tag på mammi så att hon när hon är påväg hem kanske kan springa in och köpa dem. Förutom att jag inte fått mina tidningar har dagen varit bra. Vi fick skjuts både hem och till skolan vilket var mycket skönt. När jag kom  hem spelade jag lite tv-spel med pappa och bakade en kladdkaka. Snart ska tutt och jag ut på promenad. Eller snart coh snart efter vi ätit iallafall.

Puss & Kram

Fredag

image197

Se så söta, den lilla apan har blivit övergiven av sin mamma och blev därför förd till ett djursjukhus. Apan stannade där en tid men verkade ännu inte må bra tills en skadad duva kom in till akuten. Apan tydde sig på en gång till duvan som en mor. Och nu är dom oskiljaktiga.

Natti natti

I skolan håller vi ju på med Ung företagsamhet som går ut på att man ska starta ett företag och driva detta företag till slutet på trean och  vi har verkligen kommit igång, allt känns verkligen jättebra. Jag tror på idén och hur vi arbetar inom gruppen. Just detta är väl en stor del av vad som kretsar omkring i mitt huvud just under skoltiden, men allt känns iallafall skitbra.

Idag har jag varit och lämnat tillbaka den där fina koftan ni vet och kjolen med hög midja, det kändes ändå som jag aldrig kommer att använda de där så det var väl det ända rätta. Istället för det köpte jag underkläder, enoversizad cardigan och tunika. Så man kan säga att min dag gick plus minus noll. Sedan var jag och min syster inne och gjorde en nalle på build a bear work shop till min kusin som ska ha dop på lördag.


Var hälsad

Ibland blir jag bara genoruttet besviken på mig själv. Hur jag beter mig och hur jag kan vara så falsk i vissa lägen. Detta får jag väl lida av också med tanke på samvetet. P-I-S-S-I-G-T är ordet!

Men men, livet går vidare och solen går upp varje dag. Skolan idag var givande, kan man väl säga. Jag hade mitt lilla prov som nog inte gick sådär jättebra men det blir nog bra. Efter skolan var syrran och jag på äventyr... på ÖB. Pinsamt men ack så mycket fynd det fanns där. Jag köpte upp mig på sådana där tråkiga saker som en ny hårspray jag ska testa och en massa annat fuckat skit. Och lite granna godis till kvällen som ENDAST kommer bestå av top model, då ska jag sitta och trycka i mig en jävla massa godis. Hur fan blir samvetet då? Men, hur många gånger lever jag? EN.

Mardrömmen inatt var inte rolig, tillslut somnade jag om för att vakna upp en stund senare och gå till skolan.

FARVÄL

Mardrömmar

Jag kan inte sova jag vaknade av en mardröm, jag blev utskrattad.

Måndag

Måndag, en ny vecka därmed nya tag. Imorse skulle jag haft en liten sovmorgon men vad hände, jo jag vaknar av att min mor är helt hysterisk och står och skriker utanför min dörr. Haha inte ett vackert sätt att vakna till så givetvis kunde jag inte somna om. Sen missade vi bussen men tog åka runt bussen och kom iallafalll i tid till skolan, imorgon är dte ett litet engelska prov och jag är ju inte riktigt så duktig som jag skulle vilja vara på engelska. Men jag får det att funka.

Vi fick gå hem tidigare ifrån skolan för att datasalen var upptagen, OTUUUUR! Så vi tog en promenad till stationen och tog tåget hem.

Bara för att jag nte orkade plugga satte jag på en nördfilm, coolt va? Se har jag bara segat här framför hela dagen, ikväll är det Top model! Yeah!


Pappa och jag ute på äventyr

Idag är det söndag och jag har varit hela dagen med pappa för att delvis kolla på ny mobil till lilla mig, men jag har mucho svårt att bestämma mig men nu när jag varit hemma och tänkt lutar det åt en LG mobil. En stor jävel men den är fin. Han vill att jag ska ha en ericsson för att dom är bäst, bla bla. Efter en tur i barkarby där siba, expert och plantagen var huvudmålen åkte vi och åt lunch. Sen på fika hemma hos farmor och farfar och juste vi köpte ett nytt tevespel. Motorcykel är det  man kör, grymt roligt så det har vi suttit och spelat restrerande tiden av dagen. Vi har väl haft trevigt men nu är jag trött och det är faktist skola imorgon så jag kanske går och sover nu.

Jag blir så jädrans lätt beroende!


Kofta,kofta,kofta

Återigen har jag varit och shoppat, hur många dagar i rad har detta pågått. Jaja, äntligen fann jag koftan, jag prövade dne och tyckte dne satt okej så den fick absolut förlja med mig hem men nu när jag väl är hemma, njaa. Den är för liten jag vill ha den stor, så en storlek större blir nog bra. Jag ska nu terrorisera hm varje dag tills jag får min lilla kofta i rätt storlek. Jag var alltså i stan med johanna när all denna kalabalik utspelade sig. Vi tog och åt lite lunch och var absolut inte alls så shoppingsugna som vi hade hoppats på och åkte ganska snabbt hem, köpte tidningar och en light.

Juste cola lighten har sakta men säkert börjat nässla sig in i mitt liv igen, fuck it! Jag är beroende och jag kan fan ha en last jag med. Thats it.

Nu ikväll ska jag iväg hem till tutt och umgås för att alla andra är upptagna. Påtal om upptagen så var jag hos Tandläkaren imorse, ett hål som ska lagas ochh två småhål som ska ligga och gro något år till. Roligt!

Mössprovningen blev inte bara en mössa

Igår hade jag faktist mössprovning inför studenten, det var hur coolt som helst och nu kan jag faktist tänka mig att ta studenten, vi i klassen håller på att fixa med studentflak också. Juste jag är tydligen jättelik någon på gotland också, det var flickan som visade studentmössorna som trodde att jag var någon annan. Coolt att ha en kopia på gotland. Den som åker dit kan ju ta kort på henne om man ser na? Yes!

Jag shoppade loss när jag började bläddra i brochyren, givetvis blev det den bästa mössan, dessutom med en rosa diamant där fram, ett champangglas vilket är givet till frullen, en visselpipa, en penna, en tjocktröja med tillhörande mjukisbyxor, 2 olika trosor, studentkondomer. Sen blev dte nog inget mer, eller jag minns iallafall inget mer.

Studenten here we come!


goder morgon

God morgon mina kära läsare( även fast ni inte är så många så är ni ändå MINA läsare och det är jag glad för)
Just nu sitter jag och glor på vakna med the vocie, alldeles strax ska carolina gynning gästa programmet och ni kan ju bara ana hur det kommer bli, helt galet!

Glömde blogga igår eller jag orkade faktist inte. Igår direkt efter skolan for jag, malin och johanna till kista där vi skulle ha shoppat men jag fann ingenting som föll mig i smaken eller en stor tallrik med wook men det räknas väl inte? Så det blir ett nytt fösök på fredag!

Jag vill bara inflika att jag missade finalen av project runway igår, vart var mina tankar?

image194

Teve tönten har talat

Jag bara älskar att idol har dragit igång igen, so damn underhållande. Men, alltid när jag öppnar min käft så kommer ett men, det är inte coolt. Jag måste försöka lära mig att uppskatta saker som det är inte bara vilja ha mer och allt ska vara så jävla perfekt. jaja nu ska vi skita i det. Back to reality, men det är faktist så att klockan 20.00 är den bästa sändningstider och detta verkar alla teve kanaler ha förstått. Därför visas top model, gilmore girls och idol samtidigt idag. FUCK men jag såg ett och spelade in ett så det gör inte så mycket.

FUCK YOU mother fuckers


Grattis Sebastian till körkortet!

God kväll, jag är trötter redan som jag var imorse fast då av andra anledningar, vi kom sent till skolan och skolkade en lektion. Trevligt trevligt. Det är ALLTID skönt att ta en ledig dag när man känner att man behöver det. Idag i skolan fick jag en t-shirt där det stod student 2008 på. I'm very happy! Resten av skoldagen var väl okej, eller det har varit en trevlig skoldag! Vi hade klassråd med en del demokrati så vi fick rösta, vi kom fram till att dte är bäst att strunta i studentskiva, mycket bra val.

Istället för att gå på sista lektionen så åkte vi som i jag malin, tutt och hennes pojkvän hem till tutt och fikade. Eller rättare sagt jag och malin fikade, vi var de enda som åt av kladdkakan. Sedan rensade vi hennes garderob, jag måste säga att hon är otroligt jävla skicklig på att rensa, kasta och ge bort. Förutom sina jävla sovtröjor som hon ändå ALDRIG sover i för hon sover NAAAAKEN. hahah förlåt, inte riktigt naken men nästan. Men jag lät henne behålla dom efter att hon övertygat mig att hon skulle få de en stund. Annars var hon helt otrolig!

image193

Jag är så geeky och kan inte rå för det!


Skogsdag

vet ni vad?, jag bestämde mig för att sova längre, se våra bästa år och fortsätta ha fri tillgång till mina pengar.

Jag har spenderat hela dagen ute i skogen, eller det  var väl en äng med högt gräs jag va på men under dagens lopp har jag iallafall klättrat i två olika granar! Ja, jag klättrade i träd, antagligen för första gången någonsin. Jag såg en ödla och en hårig larv, jag har alltså gjort vanliga skogssaker idag. Sedan har jag även bakat kladdkaka med flickorna som vi ska bjuda kioskmannen på imorgon. haha grymt!

Dilemma

Ska jag gå upp extra tidigt för att äntligen ta mig iväg till banken och skaffa ett sparkonto? Eller ska jag sova ut och sedan se våra bästa år som jag inte sett på en evighet?

Ibland är livet tufft!

Söndag

God morgon suckers!
Jag kunde inte sova längre och bra va väl de med tanke på att jag snart ska iväg till jobbet och där ska jag stanna till stägning. Detta innebär alltså min första heldag på en söndag. Det kommer bli segt! Men men skit samma. Igår kväll tog ja och malin en promenad till johanna och tillbringade kvällen där, jävligt trevligt. Den häe gången var dte inte garderoben som behövde ett lyft utan alla filer på itunes. Så nu ser det bra ut där också.

Jag ska nog gå och äta nu, ja är nog lite hungrig!