En bra dag...

Tröttare än någonsin försöker jag hålla mig vaken.  Och vet ni vad? Det är dawsons creek på fyran, det som man alltid såg när man var liten eller åtminstone mindre.

Vet ni hur mötet gick idag!? Helt otroligt bra! även fast det blev lite drama så löste det sig. En halvtimma innan vi ska åka till Vallentuna där företaget låg så ringer robins mamma robin som är våran chaufför och säger att han inte får köra sin bil för att han icke har besiktigat den, slarvigt! Vad fan nu hade vi verkligen ingen bil, jag menar han är ju den enda med körkort så ingen annan har ju en bil. Men våran lärare som förövrigt är grym, ja han lånade ut sin bil så vi kunde komma till företaget. Väl där så var vi 2 timmar tidiga för att 1. vi kom iväg lte tidigare och 2. så hade vi missuppfattat eller rättare sagt slarvat med tiden så vi trodde vi skulle vara där klockan tolv.

Men allting löste sig och nu har vi beställt in och fixat så allt ska gå bra. Nu är dte bara pengarna som är det stora problemet. Är det något bra på teve idag, eller kan man sova tidigt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback