Underbara lyckliga dag!

Planer ändras och vädret, ja kunde det ha varit mer underbart!? nej knappast,image129
 jag älskar den svenska sommaren när den är som bäst. Imorse drog Malin och jag ner till nakenbadet och senare anslöt även tutt. Vi roade oss med mycket roligheter, skvaller och mycket mer. Efter stek på klipporna så åkte vi direkt hem bytte om och strax var alla färdiga för en tripp till kista. 

Jag vet inte om jag berättat de förut men förra veckan hade jag turen att hitta en halvåken bussremsa eller okej de va två åk kvar på den men ändå, glad osm jag var då stoppade jag ner den i plånboken och sen idag när vi skulle till kista tog jag en buss tidigare än de andra flickorna för att jag skulle springa in på jobbet och fixa en sak innan nästa buss gick. På busshållplatsen började en tant prata med mig och jag vet inte hur vi kom in på det men plötslig utbryter hon att hon fick springa in till grannen för att låna en bussremsa då hon inte hittat sin och antagligen tappat sin. Hjälp, var det hennes bussremsa jag hittade!? Jag kunde ju inte säga att jag hade hittat en bussremsa häromdagen och det antagligen var hennes, fuck vad pinsamt det blev! Hon måste ha märkt att jag blev stel och nu kan jag inte sluta tänka på det. Stackars tant!

Men iallafall så shoppade jag en ny liten cerise klänning, ett gudomligt rött äppelhalsband och lösnaglar. Vi får väl se hur länge dom håller sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback